Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
-
slayernick66
tag
sokatoknak van mar P6. a forumban tobb helyen irtatok mar az akksiidokrol, tobbnyire abban megegyezett a tarsasag, hogy 10-14 nap kell, mit beall az akksi. sot, arrol is tobbszor volt iras, link van az osszefoglaloban is, hogy hogyan kell banni az akksival. nekem egyelore 4 napja van meg, es varom hogy novekedjen az akksiido. B112 (B111)-es build van rajta.
azt kerdeznem hogy hogyan tapasztaltatok az akksiido novekedeset? fokozatosan vagy egyszercsak jobb lett? mert nekem uolyan most is a 100%-nal kiirt varhato merulesi ido, mint legelso alkalommal, es elkezdtem aggodni, en fokozatos javulast vartam.. -
cexh15
csendes tag
válasz
üzenetére
Alá kellett írnom egy jegyzőkönyvet, amelyben benne van, hogy elküldhetik kivizsgálni a hibát és ha kiderül, hogy a vásárlás után keletkezett a hiba a fogyasztó által, akkor a Voda kártérítési igénnyel élhet. Tanú nem volt az igaz, de nem szeretnék valami több tízezer forintos bírságot látni a következő számlában... Remélem minden rendben lesz. Függetleníteni viszont nagyon kéne, mert az előző telón egyszerűen ment romcserével és szeretném egy másik szolgáltatóval használni.
-
törölt tag
Alá kellett írnod valami papírt a szerviz utólagos vizsgálatához?
Ha kicserélték, akkor elismerték a garis csere jogosságát. Utólag már nehéz bizonyítani, hogy ki mókolt a készülékkel, hiszen nem lezárt dobozban adtad le, és nem tanúk előtt bontja ki egy szakértő. Vagy igen? -
cexh15
csendes tag
válasz
Zsocy155
üzenetére
Csináltam backup-ot az eredetiről CWM-ben. De azóta sikerült brickelni a B116SP1 rátöltésével. Visszavittem 3 napos cserében és kicserélték, de az új is azt írja a szervízmenü szerint, hogy független mégsem fogadja el a telenoros simet. Meg kicsit félek, hogy milyen kártérítést nyomhat rám a Voda, ha megvizsgálják és kiderül hogy én voltam a ludas a készülék haláláért. Van valakinek ezügyben tapasztalata?
-
törölt tag
-
petyaaa6
tag
A google now nemlehet kikapcsolni / levaltani google searchre? Tudjatok a alulkozepen nyomvatartassal felhuzassal elerheto vyorsparancsnal
-
akosar
tag
Na gyerekek nem kell a feszkó!
@Mett elfogadjuk a véleményed, de elsőre is felfogta mindenki, hogy nem jön be a készülék. Ennyi.
Engem is érdekelne, hogy a B117-et honnan, és melyiket érdemes letölteni!?
(Ja, egyébként nem nagyon írtam még ide, csak olvasgattam. Samsung Galaxy S-t cseréltem le fehlr P6-ra, és eddig meg vagyok vele elégedve!
) -
lfarkas
aktív tag
válasz
Mp3Pintyo
üzenetére
Nagyon szomorú hír
. 1 év 4 hónapos panasonic FHD led Tv. DE ezt honnan derítetted ki? már, hogy nem MHL képes! Ezért nagyon bánom, hogy a Sony XS HDMI csatis telkészülékemet eladtam a P6 jövetele miatt. Távirányítóval kezeltem a menüt, néztem a képeket, full HD videókat, neteztem. Biztos voltam abban, hogy valamilyen megoldással (pl MHL adapter) ez a P6 és a TV-m között nem lesz gond.
Ettől még szeretem a P6-ot. -
Mp3Pintyo
senior tag
117-es ROM:
All Backup alkalmazás amire feldobta az App center a frissítést,onan sikerült is elindítani, de amint kiléptem sehol sem találom a telefonon hol lehet elérni
-
Mp3Pintyo
senior tag
117-es ROM:
App Center alkalmazás: saját alkalmazásbolt -
cexh15
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen masinát a Vodánál. Már rátöltöttem a Blue romot és akkor azt írt a sim lock deactive, de ha beleraktam a Telenoros kártyám nem fogadta el, most ráraktam a B111-es generalt, így se megy. Valaki tudna segíteni? Esetleg tudjátok, hogyha unlock servicetől kérek függetlenítő kódot, akkor ugrik a gari, akkor is ha visszarakom rá a gyári romot?
-
Nimda
addikt
válasz
v1kt0hr
üzenetére
Nah tisztázzunk valamit és ez mindenkinek szól:
Erre a telefonra két, nagyon egyszerű módszer létezik a firmware flashelésére (hivatalos úton):
Az egyik a menüből indítva upgradeli a meglévő rendszert, a másik módszer a flash végén csinál egy factory resetet... és ennyi.Kockázatos csak akkor lehet, ha egy olyan romot pakolunk fel, ami nem hivatalos és/vagy nem a saját régiónkhoz tartozik.Legyen ezzel mindenki tisztában mielőtt dönt!
Amit tehetünk ha nagy baj van:
1.megvárjuk míg az akksi magától lemerül (mivel nem vehető ki)
2.szervíz.Tudom ez téged nem vígasztal, de addíg ne essünk neki romolgatni, amíg nem vagyunk biztosak valamiben.
-
lfarkas
aktív tag
-
v1kt0hr
tag
na végigfuttattam a 3 gombos modszerre kiirta a végén hogy ok ilyen kibaszott nagyban meg hogy minden zsírul végigfutott és kikapcsolt.
vártam de semmi válasz se nem világit a led ha ráteszem töltöre se nem csinál semmit ha hosszan nyomom a kikapcsolást.... valami ötlet emberek?
-
Mp3Pintyo
senior tag
Mett egyszerű mint a hurkapálca, de azért szeretjük

Ezt tettem fel:
P6-U00_EmotionUI_1.6_V100R001C17B117SP01.zip
117-es ROM:
1. sima local update volt
2. Messaging app lecserélődött helyette a Message van mivel több új funkció is belekerült:
Message+: neten keresztül küldi/fogad üzenetet. Nálam nem engedte a bekapcsolását: not available for your number.
Lehet hang üzenetet küldeni
3. a telefon még az eddigieknél is gyorsabban reagál
4. Mintha jobb akkuidőt produkálna
5. A videófelvételnél eddig is volt HDR videó és stabilizáció?
6. A navibár eltűntetés szuper jól működik -
v1kt0hr
tag
a 3gombos rom flashelési modszer ugye csak annyi hogy ráhuzom a kártyára a romot kikapcsolom a telefont és a 3 gombot egyszerre megnyomom ?
-
gretzky77
veterán
De ha mindenki másnak jó csak neked van vele bajod nem lehet,hogy nem a készülékkel van gond,vagy esetleg te kifogtál egy gyenge darabot! Amúgy nem tudom mivel foglalkozol de rohadt sok időd lehet a telefonok gányolására,nekem nincs időm kerneleket meg romokat cserélgetni meg tesztelgetni,én használni akarom mindenféle mókolás nélkül megbízhatóan ami valljuk be kevés droid kiváltsága mint pl a P6-é! A felesleges időt nem telefon buzerálásra meg romolgatásra akarom fordítani hanem mondjuk a fiamra! Lehet,hogy te egy nagy telefonguru vagy és ez az életed de akkor csak sajnálni tudlak! Nekem egy jól használható minőségi teló kell és a P6 ilyen!
-
gabancs
addikt
Kipróbáltam most "igazi" fülessel, tehát nem a bluetooth-oassal. Egy Sennheiser volt a próba, és nekem az a véleményem, hogy nem olyan tragikus a hangerő. Tény, hogy nem szakítja be a dobhártyámat, de használható. És szerintem nagyon szépen szól.
-
honeker
őstag
nem kell a kínai termékeket le nézni......az összes technológia bent van az országba ami nem china az már hamisítvány.........IBM,SONY,NEC,MOTOROLA, és még lehetne sorolni
-
törölt tag
válasz
Edison777
üzenetére
Látod , a tok témát meghagyja neked, milyen rendes.
Ő nem oszt meg senkivel semmit sem nem úgy mint pl Nimda vagy okoska, de mindenki hülye, buta és egyebek, De tuti hogy egy jó tokot nem tudna ajánlani, mást sem tudott csak nyomja a magáét, Azt mondja csak a hirtelen vásárlás miatt vette a P6-ot szerencsétlen, nem tudja hogy még a trafikban is árulják az S3-at a HTC ONE-t, mondjuk az lehet hogy neki nem adtak, ott is olyan volt mint itt. 
-
v1kt0hr
tag
Ne veszekedjetek! inkább segítsetek megoldani azt a problémám hogy a com.android.phone leáll.. (B111rom+root+CWM+Signed116+Phone.apk csere) nagyon nem jó hogy nem tudom a hívásokat fogadni :'(((((

-
Edison777
csendes tag
Már bocsánat Hölgyek és Urak.
De szerintem ez a METT-i fiú csak azért írogat ide, hogy bosszantsa az embereket, ha senki nem foglalkozik vele ,akkor szépen eloldalog, és vitatkozik tovább a virtuális barátaival. -
Mett
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
honeker
üzenetére
Igazad van, kösz, csak ez egy tényleg jó fórum, valóban jó arcokkal én pl Nimdától kértem segítséget és szinte azonnal kaptam is, meg is oldódott a probléma, de lehetne még néhányakat említeni akik nagyon otthon vannak a témában, segítenek bárkinek. Jön egy fazon, elolvassa az utolsó hozzászólást és nem a legjobb hangnemben minősít. Azért ez bosszantó.
-
torrrent
aktív tag
válasz
gretzky77
üzenetére
"Szerintem mindenki jobban járna,ha eladnád a P6-ot hátha olyan valakihez kerül aki tudja értékelni,neked meg nem kellene folyamatosan ide írkálnod,hogy milyen szar!"
+1 Én vehettem volna jájfónt: DDe nekem ez tetszik vékony ultra letisztult menü és használható Android renszer, könnyű frissíés. Ez nem egy apple másolat, azt vaterán lehet keresgélni.
-
törölt tag
Elnézést mindenkitől hogy ilyeneket is kell írni, ez egy tényleg jó fórum, nem mondom hogy mindig csak a fő témáról írunk de mindennel együtt egy jó topic. Be bejön egy fazon, (vissza néztem még semmihez sem szólt itt hozzá, se szakmaihoz se máshoz) elolvassa az utolsó hozzászólást és minősít, kritizál, azért menjen már oda ahol az anyukája várja.

-
törölt tag
válasz
spawn21
üzenetére
Az iskolára neked lesz szükséged haver, de nagyon ,pofázol itt össze vissza de arra nem veszed a fáradságot hogy vissza olvass, azt sem olvastad amire én írtam , és azt sem amit Mett írt. Te szerencsétlen ha már hozzászólsz néha negyedévente valamihez akkor olvass is vissza, Mett a P6 ot húzta le de rendesen. És még valamit A családfádat minősítsd te f.... !!!
-
-
gretzky77
veterán
Szerintem mindenki jobban járna,ha eladnád a P6-ot hátha olyan valakihez kerül aki tudja értékelni,neked meg nem kellene folyamatosan ide írkálnod,hogy milyen szar!Gyári rommal használom sima root a hangerő miatt de igenis ez egy nagyon jó kis készülék! Azért nagyon gáznak tartom,tartanám,hogy egy 100e vagy afeletti telón kernelt meg egyebeket kelljen cserélnem,hogy működjön,ez ennél a telónál nem áll fent és ahogy elnézem itt csak neked van gondod vele,szerintem mindenki jobban jár ha eladod!
Más : Tud esetleg valaki megoldást arra,hogy a telefont tévére tudjam kötni és a telót használjam lejátszóként!?A kihívás az,hogy egy 100hz- es képcsöves tévére kötném! Köszi
-
Mp3Pintyo
senior tag
B117, eddig minden flottul működik:
1. Cloudba mentés
2. Navigation bar kikapcsolás
3. 1200Mbyte szabad memória induláskor -
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
A 90% erős túlzás. Az összes ismerősömet, családtagot végiggondolva akinek Android van még az appok telepítése is ritka nemhogy a root. Azt mondom cirka 20 emberből rajtam kívül egyiküknek sincs fogalma arról mi a root.
Az a 90% inkább 99.999. Na ezért nem mindegy, hogy az alap gyári szoftver jól működik-e. -
Ez ebben a formában még igaz is lehetne amiket írtál csak egyet felejtettél ki, hogy nem mindenki ekkora nagy rootoló mágus mint te vagy!
Az emberek 90%-a azt sem tudja, hogy mi az, megveszi a készüléket és használja, ennyi
Amúgy bármilyen kernelt és romot rátettem ugyanolyan fos maradt az S4 és ez nem user error, mert azért egy kicsit én is értek ezekhez!
Ellenben ez a Kínai gagyi a gyári rendszerével oda-vissza vágja haza az összeset!
Részemről itt be is fejeztem, mindenki azt vesz és használ amit akar
-
Nimda
addikt
Jaj ne írj már offba, kiég a szemem

azért az odexelés meg a zipalinget semmiképp sem hagynám ki, hogy szmút legyen a rendszer

Erről álmodni sem merek
a samuk agyon hájpolt gyári rendszeréhez képest, még így is smoothabb 
ráadásul ez egy kínai mutáns. köszönőviszonyban sincsenek egymással. egy one x leveri ezt minden tekintetben, pedig az tegra.. nem hogy egy one

ez egy olcsó iphone utánzat, miui-ra hajazva. mindenhol olcsó alkatrészekből kihozva, a külsőt kivéve.
az az erőssége. semmi más. az olyan embereket, akik erre izgulnak fel meg tudja győzni, no meg az árcédula.. mást nem.Kit érdekel, hogy tegra vagy tesla, a lényeg hogy használható és ha más nem, értékeljük a fejlődést...ennyi pénzért ajándék
az iphonet hagyjuk, mert már lassan mindent "róla másolnak", csak mert van benne egy kis szögletes forma.Ez a telefon jó és kész
egy kis finomítás és jobb nem kell 
-
-
Mett
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
már s2-nél ennyi volt vagy több, pedig annak a soc-nak a csíkszélessége nagyobb volt.
rom optimalizáció szart sem ér, azt én meg oldom magam. s4-hez és one-hoz is nagyon jó kernelek vannak és csak ez számít.. governorok, i/o schedulerek optimalizálása..
s4 és one a legjobbak voltak. idáig.. g2 és nexus 5, z1 még őket is üti.
persze minezekhez a dolgokhoz érteni is kell, nem csak a levegőbe sztereotípiákat puffogtatni.
p6 amr.. a másik kettő meg qualcomm. ez mindent elmond egy hozzáértőnek. nem kell ragozni.
ráadásul ez egy kínai mutáns. köszönőviszonyban sincsenek egymással. egy one x leveri ezt minden tekintetben, pedig az tegra.. nem hogy egy one
ez egy olcsó iphone utánzat, miui-ra hajazva. mindenhol olcsó alkatrészekből kihozva, a külsőt kivéve.
az az erőssége. semmi más. az olyan embereket, akik erre izgulnak fel meg tudja győzni, no meg az árcédula.. mást nem. -
v1kt0hr
tag
frisstitettem b111re,rootoltam, cw recovery, +az sd kártyás zip installálás(lehessen rá telepiteni) minden elsőre faxán végigment. A lényeg: Telefonálásnál az alábbi hibaüzenet jön ki: Sajnos a(z) com.android.phone folyamat leállt. és leteszi a telefont. Valami megoldást tudtok a problémára? igy elég tré hogy nem lehet telefonálni egy telefonnal

-
mec71
tag
Tud valaki segíteni hogy mit jelent a halo apk. Progi ami benne van a blue 2 romban? Köszi
-
törölt tag
válasz
spawn21
üzenetére
Nimda felvetett valamit amire én megírtam a saját véleményem, Nem sírok semmiért sem de a te bunkó beszólásodra sincs szükség. A baj azokkal van aki így reagálnak valamire, Részemről ennyi.

Csak hogy tudd, volt olyan HTC amihez 25 000 ft érték füles volt csomagolva, ezt csak a pontosítás kedvéért!! -
törölt tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Nem egy telefonhoz csomagolnak egészen jó, használható fülest pl a Sony kimondottan jókat, a HTC is legalábbis a korábbi verziókhoz, a mostaniakról nem tudok, Az is megoldás lenne amit pl a az LG a nexus 4 esetében csinált, nem csomagolt hozzá fülest, és olcsóbb lett a készülék, aztán mindenki vesz hozzá olyant amilyent akar, De az hogy használhatatlan fülest csomagolnak hozzá teljesen érthetetlen és felesleges, szerintem legalábbis, mi ez ha nem hasba szúrása az egésznek ebből a szempontból.

-
törölt tag
Azért ez is érdekes, olyan jellemzően Kínai.
Csinálnak egy most már egyre többek által (S4, HTC ONET-ról is P6-ra áttérők) elfogadott, jónak minősített telefont, aztán csomagolnak hozzá még tokot is hogy a vásárló még elégedettebb legyen, és kap a csomag egy használhatatlan szar fülset, ezzel hasba szúrják az egészet. Erre csak a Kínaiak képesek. 
-
Nimda
addikt
válasz
RealZuperman
üzenetére
A gyári egy kalap fos, én azt vissza is csomagoltam.Más minőségibb fülessel egy kicsit javul a helyzet, de még nem az igazi.Ezért kell a hangerő növelés mók és ellenfele nem igazán lesz

-
Nimda
addikt
válasz
gyuri081
üzenetére
A hangerő növeléshez inkább ezt a módszert javaslom.Amúgy mi is csak a gyári romokat cserélgetjük, ami nem jár garivesztéssel.A root meg egy kattintással eltüntethető és megmaradnak a "mókolások" is.Egy-két extra ami miatt (büntetlenül) rootolhatunk:
1.A hangerő fojtás kiiktatása
2.Navibár elrejtése
3.GPS pontosítása
4.Dalvik ürítésEnnyi.
-
törölt tag
-
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
üzenetére
Ő teljesen másra gondolhatott akkor amit te csináltál az egy szimpla tárhely csatlakoztatás. Amit én is szeretnék és persze mint kiderült a TV-m még pont nem MHL kompatibilis az a telefon képernyőjének a tükrözése a TV-re. De sebaj, apósom szeretné lecserélni a régi készüléküket és biztos, hogy MHL kompatibilist fog venni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
. 1 év 4 hónapos panasonic FHD led Tv. DE ezt honnan derítetted ki? már, hogy nem MHL képes! Ezért nagyon bánom, hogy a Sony XS HDMI csatis telkészülékemet eladtam a P6 jövetele miatt. Távirányítóval kezeltem a menüt, néztem a képeket, full HD videókat, neteztem. Biztos voltam abban, hogy valamilyen megoldással (pl MHL adapter) ez a P6 és a TV-m között nem lesz gond.
Backup néven szerepel
))
anasonic Tx L37e30e Led. Egyik Usb-n és Hdmi-n sem látja a P6-ot. Az összes média beállításon próbálkoztam, de semmi. Egyedül Wifin látják egymást, az meg tetű lassú.
.

igen installáltam a zip fájlt recoveryben) A teljes képernyős hivokép zip az meg nemvágom melyik, vagy hogy micsoda az