Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Yager01 #14343 üzenetére
Melyik csatlakozóval küldöd ki az audio jelet? Füles aljzaton vagy a micro usb-n? Mivel nem MHL képes a P6, ezért a micro usb-n keresztül nem fog működni a dolog.
(#14346) americanidiot
Három gombossal + tisztító scripttel vissza tudod tenni a régebbi romokat. freezespider kolléga épp most jár ebben a cipőben. Pár hozzászólással feljebb TomWexX beírta a script használatát. -
törölt tag
-
-
gabancs
addikt
válasz
Yager01 #13066 üzenetére
Csak azt tudom mondani (saját tapasztalat), hogy a B125 borzalmasan gyorsan talál műholdat. Ezzel nekem sose volt gond. Amit az A-GPS-re írtam, azt csak azt jelenti, hogy tényleg ismeri az orosz kommun ikációt is, de amíg 10-12 amerikai műholdat talál, és normálisan tud vele kommunikálni (zöld színnel jelölve) addig 2-3 orosz műholdat lát, és nem zöld. Tehát ismeri, de valamiért nem az igazi. Ezt tapasztaltam, lehet másnak egyenesen az ellenkezője igaz.
-
duvi
nagyúr
válasz
Yager01 #13064 üzenetére
Van a telefonunkban A-GPS funkció. Legyen bekapcsolva a Beállítások/Helyhozzáférés/Vezeték nélküli hálózatok opció. (plusz természetesen a GPS-műholdak)
A GPS Státusz alkalmazás csak abban segít, hogy ellenőrizheted vele a telefonban lévő GPS működését. Műxik avagy nem műxik. A kapcsolódásban sajnos nem segít, mivel ez az app is a telefon GPS rendszerét használja.
-
gabancs
addikt
válasz
Yager01 #13061 üzenetére
Ezzel csak az a gondom, hogy ezzel nem segítesz a GPS vételnek, csak kijelzed a műholdakat.
Elvileg tud kommunikálni az Orosz műholdakkal. Azért mondom, hogy elvileg, mert amikor én nézegettem egy hasonló programmal, alig látott ilyen műholdat. Gyakorlatilag a sima GPS jellel navigált.
Tehát jól hangzik ez az A-GPS dolog, de gyakorlati haszna nem sok van. -
jegenye77
addikt
-
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Yager01 #4024 üzenetére
Kipróbáltam az Another Call Recorder-t, aminek a Free verziója is tökéletesen működik B125 ROM alatt!
Maradok ennél (eddig a Call Recordert virágbolti verzióját nyúztam), az ACR jobbnak tűnik számomra P6-on.
Sőt, gondolkozok a Prémium verzió ACR megvásárlásán is!
-
-
Yager01
senior tag
válasz
Yager01 #7569 üzenetére
Korábban az Eroot-os megoldással kapcsolatban volt szó arról is, hogy nem szabad frissíteni a SU -t. (ha jól emlékszem) most mikor el akarom indítani akkor folyton kiabál, hogy a "Superuser binárist (su) frissíteni kell" . Ugye nem szabad frissítenem mert akkor egy későbbi ROM update esetén bukhatom a root -ot?
-
Mett
senior tag
válasz
Yager01 #5873 üzenetére
a root eltávolítást megpróbálhatod. a chainfire féle su felajánlja, hogy eltávolítja az előzőt. (régebben legalábbis így volt) majd újra rootolod eroottal. lehet működik
nem ismerem a romolásaid előzményeit. pl hogy mit frissítettél 114-re. az előző romot, hogy rootoltad stb.
próbálj tb-vel menteni, ha nem megy, akkor friss install. jelszót meg bármilyen email szolgáltatód oldalán visszatudod kapni, nem értem hol a probléma
ja így visszaolvasva már értem.. hát akkor csak tb a megoldás -
Mett
senior tag
válasz
Yager01 #5870 üzenetére
senki nem támad, a te hangnemed volt inkább olyan. az eroot a biztonságos számomra, mivel superusert (su) használ. te valamit még mindig kavarsz a fogalmak terén. mivel lefrissítetted playről, így számodra nem maradt más megoldás, csak egy tiszta telepítés vagy frissítés előtt a root teljes eltávolítása. a teljesen van a hangsúly.
a másik megoldás másik programot pakol fel. a romolásnál évek óta a superuser binaryk, appok az elfogadottak. kínában lehet nem így van. nálam és sok más embernél viszont így. ez egyenlő nekem a biztonsággal, bizalommal -
Mett
senior tag
válasz
Yager01 #5866 üzenetére
te félreértesz valamit.. az eroot pont superusert használ.. az a jó
para??? te hol élsz ember?? látom fogalmad sincs semmiről..
rootolj amivel akarsz!! én meg még pár millióan rajtam kívül maradunk a superusernél
aki annyira bugyuta, hogy tesz a biztonságra, rakosgatja egymás után a programokat, az megérdemli. nincs kedvem ilyen alpvető, számomra f@szságokon vitázni. bocs. -
Yager01
senior tag
válasz
Yager01 #5855 üzenetére
Ha beállítom a telefonon a biztonsági mentést akkor elvileg a gmail fiókomba lement minden wifi jelszót, és a számomra fontos email alkalmazásban beállított egyéb postafiókok jelszavát is ? Mert elvileg ez a megoldás lehet, a teljes törlés utáni fiók visszaállításhoz. Eddig nem találtam olyan alkalmazást ami a gyári email alkalmazásba beírt jelszót megjelenítené!.
-
Newlachka
őstag
válasz
Yager01 #3646 üzenetére
igen letudják, mivel azt imei alapján teszik.
2 dolog van
ha az előfizetést nem fizeted akkor nem tiltják le a telefont, ha a készüléket nem fizeted akkor igen.
az egy dolog, ha nem fizeted ugye a havi díjjad akkor behajtásra tesznek 1-1-ben ami azt jelenti,hogy elmaradás+kötbér+ egyéb költségek+készülék ára egyben -
TomWexX
addikt
válasz
Yager01 #3513 üzenetére
Érdemes-e rootolni? Ez szubjektív dolog, mert nekem alap a root, nálam minden androidos teló vásárlás után az az első lépés.
Az aksival semmi gond nincs, nem tudom hol olvastad hogy az a gyengéje, szerintem még többet is bír mint az átlag.szende_robi:Én csak akkor kapcsolom be a net&roll-t, ha tudom hogy nem lesz elég a 200MB. A következő hónapban pedig kikapcs.
-
törölt tag
válasz
Yager01 #3387 üzenetére
A GPS-el voltak, vannak problémák ennél is de a megoldást azt hiszem az összefoglaló tartalmazza. A fülhallgató hangereje ami még gond szokott lenni de arra is van megoldás ez is le van írva. A tok használata mindenképpen javasolt, van aki már a hátlap cseréjének lehetőségét kérdezte mert karcos lett neki, én a gyári fóliát sem vette le a hátuljáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest