- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
tbajusz #14666 üzenetére
Sajnos a wifi probléma elég misztikusnak mondható. Kevés embernél jelentkezik de ott viszont ritkán sikerül tartós megoldást találni. A kevesek között volt, akinek a router szoftver frissítése segített, volt akinek egy egyszerű telefon szoftver csere hozott megoldást. De ez a ritkább eset. Többek között ezért is írtuk össze, hogy ki milyen routert használ a P6-al. ITT találod az utolsó frissített táblázatot a magyarázó szöveggel egyetemben. Ha jól látom, akkor a te routered kis tesója (TL-WR841N) eléggé megosztotta a felhasználókat. Amiket megtehetsz saját erőből:
-router firmware frissítés
-leteszteled más routerekkel is
-végső esetben kipróbálhatsz más P6 romokat
A wifi fix nálam tesztelés alatt van. Hétfő óta használom és azóta egyszer sem szakadt meg a wifi kapcsolatom. (vagy olyan gyorsan visszacsatlakozott, hogy nem észleltem) Mivel nálam eddig is ritkán jelentkezett a szakadás, ezért egy hetet adtam neki, hogy bizonyítson. Ha ez idő alatt nem lesz egy kapcsolat szakadásom se, akkor rásütöm az ajánlott pecsétetUgye nem lövöd ki a háttérből a wifi fix appot? Futnia kell a háttérben, hogy tegye a dolgát.
-
layerke
aktív tag
válasz
tbajusz #12997 üzenetére
A linkelt megoldás rendben van. Googli naptáradba beteszel egy új naptárat, ami tartalmazza a névnapokat, adsz neki valami neked tetsző színt és a telódon valamilyen naptárprogrammal a goo naptáradat beolvasod és kiválasztod a megjelenítendő naptáraknál a névnaposat. Működnie kellene ily módon.
Másik téma
Tegnap egész nap rakosgattam fel a hyd52 romot és semmiért se volt képes működni. Folyamatos bootlopp, pedig mindent megoldottam, ahogy a leírásban kérte. Érdekes módon ezt a telefont piszok nehéz az előző galaxy S-hez képest custom romolni. Minden áron erőlteti a sajátját, miui meg felmegy könnyen volt már nekem is, de egyszerűen ez a lekerekített szélű képernyő megőrít
Valami megoldást valaki ha tud, ne titkolja
-
válasz
tbajusz #11616 üzenetére
Használd az Another Call Recorder - ACR-t, nálam tökéletes MUI és 125-ös ROM alatt is!
-
Stehe
aktív tag
válasz
tbajusz #8460 üzenetére
Készítek a napvégén én is egy képet az akksi használat felépítéséről, hátha kijön belőle valami...
Az akksi éjszaka 5%-ot vett le alvó módban (az okés), viszont normál módban 2,5 órája van a telefon, és már 76%-on áll az akksi (95%-ról), csatoltam is képet:Ezek alapján az Exchange használat szívná ennyire az akksit? 2 E-mail fiók van hozzáadva, 1 órás frissítési intervallummal, nem PUSH üzemmódban... Szerintem ahhoz képest nagyon nagy az akksi használat...
-
TomWexX
addikt
válasz
tbajusz #8209 üzenetére
Greenify
Én megvettem anno a donate verziót, de P6-on gyári romnál nem használom mert az xposed keretrendszer szétcseszi a témákat, miui-val meg egyszerűen nem kompatibilis. Így én jelenleg csak az olyan utólag feltelepített appokat jegelem vele, amik szeretik a háttérben zabálni az aksit.
pl.: Facebook, messenger, Chrome, Időkép, Skype, Térkép, Youtube, Evernote ...(#8199) alex devil:
Én feliratkoztam a greenify béta teszterek közé, nem tudom hogy a simában hogy van, de nálam Greenify-ben 3 pötty jobb alsó sarokban, Kísérleti funkciók és ott kell bepipálni a GCM push-t. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
tbajusz #8209 üzenetére
Szia már leírtam multkor is igazán nagyfogyasztásu alkalmazásokkal nincs tele szerencsére a gyári rom.
Amiket lehet és érdemes talán tíltani azt a gyár megoldással is lehet.Ezért Greenyfy talán felesleges is szerintem.
Nyilván ha nem használsz google cuccokat azokat első körben.Amit írtál nyugodtan.
De ha azokat fagyasztod is ne várj csodát.A készülék nagyon jól fogyaszt szerintem.Átlagos felhasználás mellet is simán 1.5 nap.
Klasszikus okostelefonként használva meg ez is nap végén tőltés mint apiacon lévők 99.9%-a
Te elég sokat szenvedsz az akkuval.Csinálj már egy gyárira visszaállítást töröld az sd kártyát és belső tárhelyet is és pár napig használd már csupaszon gyári állapotban 3.féltől származó appok nélkül... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
tbajusz #8125 üzenetére
Mint írtam ha minden jó ne cserélj romot.
Főleg mert a romcsere utáni első két napig még több is lehet a fogyasztás.(nem törvényszerü)
Egyébként miért 114?Mirt nem 122?Frissítéstől nem kell félni a visszaállás nem ördöngösség.
A lényeg,hogy az 1-es hszben lévő leírás aalpján ne hagyd ki a backupot!!!!!!. -
Newlachka
őstag
válasz
tbajusz #7890 üzenetére
sokat számít az is,hogy mekkora fényerőn használod, mennyiszer kell hálózatot keresnie(magyarul ha mozogsz akkor több cellainfó kell+átlépsz más cellákba stb stb.)
mennyi dolog szinkronizál,és milyen időközönként,
pl nálam automata fényerő OFF-on van és a fényerő minimumra van véve
így nekem 12 óra munka után kb 22-30%-ot merül.(ebben van folyamatos ébresztgetés, 1-2 óra 3G,plusz 1h 20 perc zenehallgatás)
így néz ki nálam munka után: -
kecskebégető
aktív tag
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
tbajusz #6985 üzenetére
Vágre azt akartam leírni,hogy milyen jó amikor a babám ágy melett veszem videóra a csndes szobában ahogy az első pár nevetése elhangzik és ehelyett amikor visszanézem csak recsegő ropogo kattogás van...Ráadásul nem kell ehez üvöltetni semmiylen tv-.t ha Pesti vagy üljünk össze nálam és személyesen vállald a váleményed. A te 5 ös videod sem láttam eddig.....
Egyébként a szándékos hangulatkeltő ,okoskodó ,rosszándéku bomlasztó hszeket fejezzétek már be..Miért nem lehet elfogadni,hogy másnak más szemnpont fontos egy készüléknél?Ez valakinek fizikai fájdalmat okoz?
Ráadásul mint linkeltem az Lg camera elötti videon jól látszik ,hogy mennyire retek......
Tényleg lássuk srácok ugyanolyan fényviszonyok között a ti felvételeiteket de a nyerset ám az eredeti camra appal(csalni nem ér máással ugyis kiderűl......)(#6992) szende_robi !
69080- as hsz mond valamit az én kezdtemről?...... -
TomWexX
addikt
válasz
tbajusz #6832 üzenetére
Az eredeti navbar-t szerettem volna eltüntetni, erre van 2 lehetőség, az egyik az Xposed keretrendszerrel (biztonságois) a másik pedig Busybox-os build.prop-ba belenyúlós. (kockázatos) Én a másodikkal próbáltam, mert az Xposedet nem akarom feltelepíteni mert szétcseszi a kinézetet. Hát így jártam...
-
torrrent
aktív tag
válasz
tbajusz #5895 üzenetére
Média Marktban lehet nyomkodni, aztán valamelyik szolgáltatónál megvenni. Eén is így szerettem bele pár hónapja és vettem meg. Amúgy bármelyik szolgáltatónál ha nincs kirakva mintadarab akkor az eladót kell kérni, hog bontson ki egyet had nézgesd, mert meg akarod venni.
-
Zsocy155
őstag
válasz
tbajusz #5102 üzenetére
Kérdeztem a vodát, de csak azt tudják mondani, hogy erről nincs információ!
Viszont a Vodafone smartstore-ban fekete van, de semmi nincs hozzáírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest