Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mett
senior tag
válasz
monroe8609 #3880 üzenetére
akkor egy vmoda-t vagy Bowers & Wilkins-t ajánlok...
sose fog egy agybadugós minőségin szólni. felejtsd el -
gabancs
addikt
Nektek működik az RDS a rádióban?
-
monroe8609
aktív tag
válasz
monroe8609 #3890 üzenetére
ok ok...nem szóltam sikerült rájönnöm és megoldotam codec törölve
-
monroe8609
aktív tag
jééézusom az es filenak rendszergazdai jogot adtam véletlenül..hogyan tudom visszacsinálni?? sötétben tapogatózom szivesen venném a segítségeket
-
törölt tag
válasz
erikecskeee #3873 üzenetére
Ezt az asztalra rakáskor jelentkező problémát már írta valaki más is, most kipróbáltam nekem nem csinált semmit sem máshogy mint kézben tartva. Nem is értem, mi okozhat hibát attól hogy az asztalon van.
-
pengexe
csendes tag
Total comm.al sikerült. Nagyon Köszönöm
-
törölt tag
válasz
petyaaa6 #3860 üzenetére
Azért az érdekes lenne ha attól elromlana a telefon hogy teljesen lemerült. Nem is lehet őket teljesen lemeríteni mert amikor a telefon kikapcsol, valójában még 20% töltöttségi szinten van, amit bizonyos kódokkal aktiválni is lehetne szükség esetén. Pontosan azért találták ki hogy elkerüljék az ebből adódó problémákat. Tehát nem tudod teljesen lemeríteni 20% mindig marad benne
-
TomWexX
addikt
válasz
erikecskeee #3873 üzenetére
Sajnos nekem is nagyon sűrűn dobja a wifit, ma már vagy 10edszer.
Nem fontos hogy 4.3 legyen, de tényleg jöhetne már egy hivatalos eu-ba való frissítés... -
sisqoboy2
tag
válasz
erikecskeee #3870 üzenetére
En csakis a creative ep-830at ajanlom. Atom teljesitmeny es atom basszus. 30 Font
-
monroe8609
aktív tag
válasz
erikecskeee #3870 üzenetére
Köszi szépen.Beszerzek egyet,mert hosszú utakon szeretem a minőséget hallgatni
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
monroe8609 #3875 üzenetére
Átállítottad az írás-olvasási jogokat?
-
monroe8609
aktív tag
válasz
monroe8609 #3874 üzenetére
codec can not be deleted............ááááá esélytelen bassz...
-
monroe8609
aktív tag
válasz
erikecskeee #3872 üzenetére
sikerült a root..megvan a superuser is de a file managerrel nem találom a codec mappát..hol van az??
-
erikecskeee
csendes tag
Azt vettem észre a telefonnal kapcsolatban (nekem még mindig eldobálja a wifi-t elég sűrűn), hogy a kijelző fényerejét akkor veszi le mikor az akksi hőfoka 37°C, többször néztem és nemtudom hogy van-e összefüggés de mindig akkor vette le eddig amikor pont 37°C-os volt. Ezt sem tudom hogy valaki tapasztalta-e, ha lerakod az asztalra és nem érsz hozzá csak a kijelzőt piszkálod, nemnagyon érzékel rendesen, konkrétan tiszta hülyeségeket csinált (lehúztam a statusbart, elindított vmi alkalmazást ami nincs is azon az oldalon...). A pár mókolás után tutin működik, de ez a wifi dolog már néha megőrjít. Kérjük a 4.3-at minden javítással
-
erikecskeee
csendes tag
Ja és kimaradt, hogy kapsz hozzá egy kis tokot amiben nagyon praktikusan lehet tárolni. Olyan színű mint a füles (fehér-fehér, fekete-fekete, szürke-szürke)
-
petyaaa6
tag
Nemvagom. Par app felkerult-lekerult..es most megis 860mb ram hasznalva van, megha torlom is a hatterbefutokat...es a facemessengernel mikor irok laggol bar bo 800mb szabad rammal niert nemtudom..)
Otlet? -
erikecskeee
csendes tag
válasz
monroe8609 #3862 üzenetére
Ilyen árkategóriában sennheiser cx300II-est tudnám ajánlani de csakis feketében (nekem fehér van és fél év alatt elkoszolódott, nem lehet letisztítani...) Nagyon sok fülest kipróbáltam, de ez volt eddig a tuti. Basszus magas közép nagyon tiszta. Apró dolog de érdemes megfigyelni, sokaknak probléma az agybadugós füles, mert kiesik a fülükből bármekkora harangot használnak, ez azért van mert az egyszerűbbeknél (pl Samsung gyárija is, de próbáltam denon-t, phillips-et, sony-t... egyfajta gumis műanyag "ötvözetet"? használnak ami nem tud úgy bentmaradni a fülben) Ennél a sennheisernél 100% szilikon a harang tehát mondhatom azt hogy nekem mind a 3 féle gumival bentmarad a fülemben, de a közepes teljesen tuti. Az ára változó 13-14ezer forint, nekem annó mázlim volt mert a sennh. kiadott egy környezetbarát csomagolásos verziót(karton doboz) ami 8990 volt, tehát olcsóbban megkaptam ua-t. Még egy opció a cx 400II ami drágább, de van rajta hangerőszabályzó, viszont a paraméterei teljesen megegyeznek az előbb említettel. cx300II adatai
reki: 19-21kHz, 16Ohmos, 113dB(ami elég erős, nem nagyon fogsz ennyiért ilyet találni), 1,2méteres kábel, aranyozott 3,5-es jack, 3x2 gumiharang.
-
pengexe
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy próbálnám eltüntetni a Navibárt megtalálom,átírom de azt írja sikertelen mentés. Magyarul nem tudom rávenni hogy elmentse az átírást(rootolva van) több fajta szerkesztővel próbáltam már. Mi lehet a gond?
-
djbelo
senior tag
válasz
ted_mosby #3863 üzenetére
Szia!
Látom Sony P van!Én is arról váltottam s nem bántam meg!! Nagyon jó kis készülék, nálam a külső nagyon sokat számított, de persze a tudása is fantasztikus! Nincs fagyás,nincsenek bugok,amire én használom, teljesen jó! Akku idő is nagyon jó! Volt Sony SP(10napig), de szerintem anyaghasználatban, mit tudásban sokkal jobb a P6! -
Land
veterán
válasz
monroe8609 #3865 üzenetére
Rakd fel a HiSuite-t. Akkor menni fog.
-
törölt tag
válasz
monroe8609 #3862 üzenetére
A legegyszerűbb Paint-ben cropolni.
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok! Gondolkodom a beszerzésén, nektek mi tetszik benne a legjobban, amiért leginkább megéri megvenni?
-
monroe8609
aktív tag
válasz
#73596160 #3855 üzenetére
Köszi! és hogy kell méretezni?
amúgy szomorú voltam,tegnap hosszú autó útra mentem és zenét akartam hallgatni..de sajnos használhatatlan volt hangerő ügyileg,úgyhogy most ha akarom ha nem következik a root..
ajánlhatnátok jó kis fülest 10 15 ezer környékéig,hálás lennék érte!Abbol mi igaz h 16 ohmos kell??a dugasz nélkül elvagyok majd veszek ha zavarni fog
-
törölt tag
válasz
petyaaa6 #3857 üzenetére
Annyira valószínűleg nem tudod lemeríteni, hogy a töltés ne induljon el, mert a telefon hamarabb kikapcsol, de érdemes a teljes lemerülés után nem próbálkozni a visszakapcsolással. Többszöri próbálkozás után letilthatja a töltést, ha akkuhibának azonosítja a teljes lemerülést. Pár értékes kütyüvel már sétáltak be kollégák a szervizeseinkhez ilyen esettel. :-)
-
törölt tag
válasz
monroe8609 #3854 üzenetére
Ha hiányzik, akkor kb 1200Ft-ért tudsz rendelni az ebay-ről.
Szerintem a képernyő felbontásához méretezd a képet: 1280x720.
-
monroe8609
aktív tag
Na,tegnap sikerült elhagynom a kis pöckét..
Annyi baj legyen egyelőre nem hiányzik
JA igen..Azt hogy tudom megcsinálni hogy egy fénykép teljes terjedelmével legyen a háttér?? gondolom itt a méretekkel kell buherálni,de akkor mekkora méret az amit ha kiválasztom teljesen kirakja és nem vág le belőle??
-
Borg76
tag
Rendeltem egy ilyen telót, próbáltam alaposan utána olvasni.Xperia SP volt a másik jelölt, remélem nem bánom meg, hogy a P6-ra esett a választás
Sok telefonálás, netezés, fotó, videó lenne a fő profil, ahogy néztem erre teljesen jó lesz.Játék annyira nem érdekel. -
racerx
őstag
Több topic v sem témához:
Sztem tök felesleges. UI.
1. Sajnos v hálisten nem annyira népszerű telefon, mint (és itt sorolhatnék párat), ezért nem hinném hogy annyi user/hozzászólás/mókolás stb. lenne mint azoknál.
2. Hálisten az alap rendszer is (tudom tudom pesze...) többé kevésbé jól működik, ezért szintén annyi mókolásra, variálásra nincs szükség mint másoknál
3. Zárt bootloader mellett sok extra dolgot ne várjunk, ezt jól mutatja az XDA topic "pörgése"....
+ én se szeretem ezt mondani, de a jobbra fent lévő keresőbe beütve a felmerülő kérdések 90 %-ra választ lehet kapni.
De ennek ellenére aki akar, az nyugodtan csináljon topicot, olvasni fogom, és válaszolni is, de jelen pillanatban nem látom értelmét, hogy egy 20 hozzászólásos milyen tokot, és 50 hozzászólásos Huawei root topicnak. -
Gabesz11
tag
Sziasztok! Nektek mennyi szabad ram van? Nekem eleg sok 1100mb kb, es kb 10 program van ebbol kb 4et hasznalok minden nap. Az akksirol annyit hogy en minden este toltom es vigan megy egy napot.
-
TomWexX
addikt
válasz
ITI-san #3839 üzenetére
Ne azt az oldalt mentsd el, hanem itt az oldalon felül van a huawei ascend p6 logó. (hozzászólások felett) Az alatt látod hogy téma összefoglaló lenyitása. Arra katt és máris láthatod a legfrissebb változatot. Ha mobilról nézed válts teljes nézetre mert a mobil verzióban nincs benne.
-
TomWexX
addikt
válasz
ITI-san #3837 üzenetére
A SZOFTVERFRISSÍTÉS fölött 1el.
"Jó tanácsok a lítium-ionos akkumulátorok töltéséhez
Bővebb információt itt/ vagy itt olvashatsz, az akkumulátorokról.
"Az akkumulátort ki kell sütni vagy sem?"
A Lítium-ion és a Li-Polimer akkumulátorokat nem kell, sőt nem is szabad kisütni. A totális lemerítés rossz esetben akár az akkumulátor életébe is kerülhet, amennyiben lehet, ezt kerüljük el. Tölteni csak 100%-ig tölt a készülék, utána lekapcsol a töltés, amit 1-2% merülés után újra elindít.
A lítium-ionos, li-polimer akkumulátorok NEM igényelnek FORMÁZÁST, az első és az ötvenedik, vagy ötszázadik töltési ciklus semmiben nem különböznek egymástól."Bocsi, a linkeket ide most nem tudom beszúrni, telóról írok. De az összefoglalóban ott vannak...
-
TomWexX
addikt
válasz
Fixmiki #3830 üzenetére
Nem lenne ez rossz ötlet, de viszont espita-nak van igaza. Sajnos a többség pláne az újoncok (tisztelet a kivételnek akik sajnos nagyon kevesen vannak) amikor regisztrálnak az alapelveket nem olvassák el, nem hogy a téma összefoglalót. A keresőt azt sem tudják merre van, pedig megfelelő szavakkal szinte mindenre meglehet találni a választ. Úgynevezett write only módban jönnek és kérdeznek még akkor is ha ugyanazt a kérdést kb 3hsz-el előtte már feltette valaki. Vagyis röviden hiába lenne megcsinálva szépen a 3 vagy akármennyi topik, akkor is ide jönnének, (mert ugye ez tartozik a teszthez) és itt kérdeznék meg azt a kérdést is ami pl. nem ide tartozik.
Tehát jó ötlet, de majdhogynem megvalósíthatatlan. (akkor is ha ez a defy-nél működik)
Az már egy másik dolog hogy annyi időm nekem sincs hogy ezzel ennyit törődjek. A párom így is sokszor rám szól hogy vele is foglalkozzak ne csak a fórummal.Na meg ez mellet dolgozni is kell...
(#3835) ITI-san: A téma összefoglalóban van szó az akkumulátorról töltéséről is...
-
ITI-san
tag
Hi!
Holnap megjön a telom.
Volt itt szó az akku bejáratásról, meg használatról. Visszaolvastam de nem volt konkrét. Az akku kimélésről valaki csatolt 2 olvasmányt amin túl vagyok.
Most akkor le kell meríteni és feltölteni vagy 20x, vagy egyszerűen csak 30-80% között használni.
Köszi! -
Fixmiki
tag
válasz
espista #3833 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de pl. én a defy szakmai topic miatt vagyok tisztában a MIUI-val ami sokaknak szerintem semmit sem mond, és sok jó ötletet átvehetünk mi is, mert ott a mai napig fejlesztgetik, bár igazad van abban is, hogy XDA-n minden megtalálható , de annak lenne jobb 1 "szakmai" topic aki a magyar nyelvet részesíti előnyben.
-
espista
senior tag
válasz
Fixmiki #3832 üzenetére
Volt Defy-m, tudom. Egyszerre 4 telefon 5 topiját figyelem "aktívan" csak itt a mobilarénán. Ha két vagy három fórumot tudnának használni az emberek, akkor egyet is. Nekem az a tapasztalatom amit írtam az előbb, hogy nem használják a keresőt, csak írnak és nem olvasnak, első hozzászólás, stb... Akkor meg tök mindegy, hogy hány topikban nem teszik meg mindezeket. Szerintem.
-
Fixmiki
tag
Espista, szerintem a defy forum tök jól müködik a mai napig, ha gondolod nézz rá, de ez csak 1 felvetés volt mert sokkal átláthatóbb, és mindenki abban a témában ír-keres ami érdekli, de nem hozom fel többet, ha szerintetek nincs értelme. Még 1 utolsó: TomWex nem akarlak semmire rá beszélni de te tudnád ezt vinni, már ha értelmét látnád
-
espista
senior tag
válasz
Fixmiki #3828 üzenetére
Szerintem tök felesleges külön topikokat nyitni. Az eddigi tapasztalatok alapján sem az első hozzászólást, de még a topik címét sem tudja mindenki elolvasni, értelmezni. X ezer hozzászólásból X/10 arról fog szólni, hogy ez meg az a hozzászólás a másikba való, miért kérdezik meg ugyan azt ezredszer is, olvasd el az első hozzászólást, használd a keresőt, gugli a barátod, stb... Nem vagyunk még erre elég érettek, aki meg igen az úgy is az XDA-t olvassa, ott meg aztán annyi alfórum van, hogy ihajj!
A Defy egy kicsit más tészta. Azóta elég sokat fejlődött az Android. Nem biztos, hogy szükség van már annyi mókolásra egy telefonnál, mint annakelőtte. Sokkal használhatóbbak a készülékek már a dobozból kivéve is, mint 2-3 évvel ezelőtt. Én pl az Xperia T-mre már csak egy-két szépségtapaszt tettem. Ott is és itt is teljesen jó a gyári szoftver. -
Fixmiki
tag
válasz
TomWexX #3829 üzenetére
Ez szerintem tuti jó, a defy minden csinját-binját megismertem, szerintem itt is vannak olyanok akik ezt megcsinálhatnák még jobban (pl. TE IS
) a P6 is megérne egy ilyet.
"Szeretnénk mindenki figyelmét felhívni, hogy a Motorola Defy annyira átkozott jó és sokrétű telefon, hogy immár 3 különböző topic foglalkozik vele. A 3 topic témája ELTÉRŐ, szépen kérünk, sőt, könyörgünk, mi több, térden állva könyörgünk, hogy vedd figyelembe a hozzászólásod témáját és annak megfelelően válassz topicot, ahol azt megejted.
Az első topic Motorola DEFY - ez aztán döfi! - Ebben a topicban a telefonnal kapcsolatos általános kérdéseknek, beállításokkal, hardveres hibákkal, gyári alkalmazásokkal kapcsolatos hozzászólásoknak van helye.
A következő topic motorola defy felhasználók és felhasználni kívánók off topicja - Ide írhatod a telefon belvilágához nem szorosan kötődő kérdéseket, pl. szükséges-e rá fólia, ha igen, milyen típust, honnan, kell-e rá tok, autóstartó, milyen más töltővel töltheted, milyen pótakkut vegyél és hasonlók.
Az utolsó pedig a MÉLYVÍZ, ahová csak az úszni tudókat várjuk. Itt már nem foglalkozunk fóliával, facebook accounttal, mobilnet kikapcsolással és egyebekkel. Ez a topic a buherátorok topicja, arról szól, hogy cserélj ROM-ot a telefonon, hogyan cseréld le a rendszer betűtípusait, hogyan hajtsd túl a processzort (vagy éppen hogyan vegyél vissza a feszültségből biztonságosan) és egyéb, a telefon szoftverével és hardverével kapcsolatos buherálások." -
TomWexX
addikt
válasz
Fixmiki #3828 üzenetére
Nem értem félre és sorry hogy nem válaszoltam, akkor nem volt rá időm (munka) aztán simán kiment a fejemből
Most jutott eszembe ahogy szóltál...
A PH fórum az ilyen, sokaknak bőven elég ez infó szerzésre, pláne ha kiismeri és tudja hogy mit hol kérdezzen.
Természetesen ha van olyan vállalkozó szellemű egyén aki lát ebben fantáziát, akkor azt mondom hajrá, csináljon egy blogot/fórumot és vezesse azt. Pl. anno mikor wave-m volt, pár fórumtárs megalkotta a Badablog.hu-t, és nagyon jó kis fórum lett belőle. Annyira hogy most már mobilblog.hu néven futnak és mindenféle mobillal kapcsolatos dologgal foglalkoznak.
Ha pedig PH-n belül akartok több topikot nyitni, az sincs megtiltva, bár személy szerint én nem látom értelmét... -
Fixmiki
tag
Sziasztok, én is egy ilyen teló tulaja lettem, nagyon tetszik ezért is bújom a topickot, nagyon sokat vissza olvastam. Azonban Uuser felvetése szerintem is tök jó lenne, miszerint ehhez a telóhoz több topik is jól jönne, én a Motorola Defy topikról jöttem ide, (csak kiváncsiságból nézzetek rá) ott 3 kategória van , ami szerintem nagyon jó. A különböző topíkokban mindenre megtalálható a válasz erről az egy defy telóról. TomWexx ne érts félre tisztelem a munkádat , sokat tettél le a P6 tulajok érdekében de ha lenne küön topik egyes kérdésekre akkor nem irányítanád át a kérdezőt az android alkalmazások topikba pl. 3800 hsz., igaz késöbb beraktál egy linket a greenify - ről de ha most letöltöd egyrészt magyarul jön és nem úgy mükszik mint ahogy a leírásban szerepel. Azt hiszem neked küldtem is erről képernyő képeket priviben csak nem válaszoltál rá. Még egyszer: Senkit sem akarok megbántani tök jó a hozzáállás és nagyon segítőkész ez a csapat pl.: okoska, szenderobi, nimda, pintyo, stb. csak mint Uuser mondta szerintem ez a szép teló megérne még simán 1 szakmai topikot is a jobb áttekinthetőség miatt
-
Land
veterán
Keres itt valaki független fekete P6-ot?
Ti milyen billentyűzetet használtok a telefonon?
-
Angelus(hun)
tag
Megjött a saját kis tokom is.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1237572_597387700324108_823132940_n.jpg
Sosem késő bolondnak lenni.
-
Zlika
aktív tag
Hmmmm.Lehet tényleg nem minden kóser a telefon hálózat kezelésével.Az imént egy 3 perces youtube videó alatt 3x dobta el a wifi-t.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Platina113 #3793 üzenetére
-
sisqoboy2
tag
Nekem miindig kiirja progira hogy sokat fogyaszt, bezarja e az alkalmazast. Ezt H lehet kikapcsolni?
-
RealZuperman
tag
BT reggel megint eldobta a fülest. Kikapcs-bekapcs. Ja, 114-es.
-
Uuser
tag
válasz
spawn21 #3797 üzenetére
Az hogy a nickem alatt az van hogy "újonc", nem azt jelenti hogy kezdő vagyok android fronton.
Képzeld, van a Mobilaréna fórumokon kívül is élet, mint ahogy írtam is másik oldalra is gondoltam.
Lehet hogy félreérthető voltam, de nézd meg például az "Android Fans Fórum" egyes típusok alatti felépítését.
Nem ettől az oldaltól várom ezt, csak feltettem a kérdést, tud-e valaki hasonlóról P6-al.
Pont azért lenne jó, hogy ne azt kelljen naponta 5-ször elolvasnom, hogy kinek hogy bírja az akkuja vagy hogy minek a felirat a telefon hátlapjára.
A lekezelő stílusért külön köszönet. Az aláírásomban szereplő típusok közül ( a Wave kivételével ) mindegyiken járt főzött ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Ingatlanos topic!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gombászkönyvek egyben
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest