Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekko293
csendes tag
válasz
Strangers #25596 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek és én se cseréltem soha rajta, csak amikor felajánlotta hogy van frissebb. Csak az a gondom hogy most költöttem rá, elhajlott a kerete a telefonnak anno, kicseréltettem. Asszonynak körbe vágtam a sim kártyáját, nesze használd, erre le-föl lépeget a wifi, leginkább le.
-
gekko293
csendes tag
Sziasztok!
Leporoltam a jó kis P6-omat (P9-re váltottam nyáron) hogy feleségem elkezdje használja. Minden okés, leszámítva a jó öreg wifi problémát, állandóan ledobálja. B520 és 4.4.2 van rajta. Van olyan korábbi firmewire amivel stabilabb esetleg? Valami rémlik hogy anno ez a legutolsó frissítés sok embernek nem vált be...
Előre is köszi! -
gekko293
csendes tag
Hali! Segítséget szeretnék kérni, miként lehet a biztonsági mentés alapján visszaállítani programokat, kontaktokat, képeket stb.? Gyalulták a telefont a szervízben és igen csak hiányoznak a dolgok...
Köszi! -
gekko293
csendes tag
válasz
judas13 #23643 üzenetére
Nekem alapvető problémám egy repedés volt a kijelzőn, alig láthatóan. Hónapok óta így használtam, most elszántam magam és 12 eft ellenében bejelentettem hogy jajj, leejtettem. És mondtam hogy mindenhol hagyott nyomot az esés.
És bíztam benne hogy jó fejek lesznek. Szerencsére azok voltak...
-
gekko293
csendes tag
Sziasztok!
Kis viharvert P6-omat biztosítás keretén belül elküldtem kijelző cserére, no meg a hátlap egyik füle is el volt törve, fémkeret sérült volt. 2 hét után vissza kaptam egy új "házban" a telót, szép új fémkeret, gyári fólia stb. +csináltak egy "fődarab" cserét. (lehet most kéne eladni)
Mivel egy ideje nem figyelem a fórumot, kérdésem az lenne, a B520-as szoftverről milyenek a tapasztalatok?
Köszi! -
gekko293
csendes tag
Nekem is eláll a bal sarka. Egyik napról a másikra. Sokat agyaltam rajta hogy vajon kaphatott-e valami behatást, de rohadtul nem dobtam el vagy hasonló. Fizetem rá a biztosítást, csak tudnám minek ha magától amortizálódik. Valahogy ki kell használnom majd a "cascot", csak nem tudom mit kell tennem hogy kicseréljék és ne javítsák.
-
gekko293
csendes tag
válasz
odiaszgrau #13156 üzenetére
Nekem is pont ott hagyott nyomot egy esés, no meg középtájon is bemélyedt a fém. Én is filóztam a biztin, de arra nem terjed ki, nem befolyásolja a működését. A biztosító oldalán le van írva részletesen milyen esetekben fizet.
-
gekko293
csendes tag
Sajnos szivargyújtóról maximum szinten tudja tartani az aksit. (Ha megy a navi, 3G, traffi figyelő stb.)
Én speciel ilyenkor átrakom 2g-re, az valamennyit segít no meg a kijelző fényerő se mindegy. -
gekko293
csendes tag
Az időkép widget nem egy vizuális orgazmus, de nagyon jól működik, az adott város időjárása mellett van lehetőség kiválasztani hogy pl. Balaton vízhőmérsékletét, min. max hőmérsékletet vagy hóadatokat mutasson.
És nem mellesleg pontos. -
gekko293
csendes tag
válasz
kecskebégető #8944 üzenetére
Van benne igazság...ezek szerint szándékos károkozás esete meg igen??
Így írja a biztosító honlapja ugyanis: "Rongálás: szándékos földhöz vágás, vízbe dobás, összetörés" -
gekko293
csendes tag
válasz
ShadowX #8940 üzenetére
Hát, elolvasva a szabályzatot én arra a következtetésre jutottam hogy kiterjed ilyen esetekre is:
"a. Alap csomag(biztosítás) esetén a Készülék Véletlenszerű Károsodására és Rongálásra
-A felfedezéstől számított 48 órán belül köteles a kárt az Adminisztrátornál telefonon bejelenteni
utána be kell vinni valamelyik t-pontba" Gondolom elbírálás, ülnek rajta két hetet...Kizáró okok nem vonatkoznak erre, ahogy olvasom.
Hagyom a francba egyelőre, most már lenyugodtam. -
gekko293
csendes tag
3 hónapot sikerült kibírnom, ma reggel leejtettem, aszfaltra.
Lábbal tompítás, de így is nyomott hagyott oldalt a fémen, egy kis benyomódás formájában, meg a kis pöcök karcolódott és a sarkán. Vajh a készülék biztosítás ilyenre is kiterjed a T-nél?(12.000 Ft önrész van)
-
gekko293
csendes tag
A Wifivel nekem sincs problémám. A GPS-szel viszont igen sajnos, nem először. Használtam vasárnap, úgy kb 1,5 órát ment a navigálás, megérkezvén az úticélhoz, kikapcsoltam. Nagyjából egy óra múlva vissza kapcsoltam és nem akart működésbe lendülni. (az állapotsoron nem villogott) Újraindítottam 3-4 alkalommal, aztán feladtam. Ez nem az első eset sajnos. B111
Amúgy minden mással elégedett vagyok. -
gekko293
csendes tag
válasz
kecskebégető #7167 üzenetére
Kinek mit jelent a "sokkal jobb teljesítmény"? Valakinek már ez is bőven elég ennyiért. Csak az merült fel hogy ilyen hamar jön az utód. Nem mindenki tudja cserélgetni fél évente...De tény, ha nagyobb piacot akar a Huawei mobilok terén, akkor fel kell pörögnie.
-
gekko293
csendes tag
válasz
#73499136 #7164 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek! Csak hát a fogyasztó társadalom. Ahogy minket is elvarázsolt a mostani P6, az új is valószínűleg így tesz, hiába nem lesz sokkal jobb. De a mienk értékcsökkenése drasztikus lesz sajna ezáltal. Mondjuk a Samsung se szarozik, okádja a készülékeket...
-
gekko293
csendes tag
-
gekko293
csendes tag
Többen is aggódtok amiatt hogy ha aksi cserére kerülne sor, nehezen szétszedhető, nyoma marad stb.
Nem biztos hogy egy lapon kell említeni az almás telefonokkal, de két ismerősöm is 3 illetve 4 éve nyúzza és még mindig jól bírják.Napi töltés mellett. Na már most jó páran 2 évre tervezitek a telót, annyit minimum ki fog bírni, nem? Én remélem hogy többet... -
gekko293
csendes tag
válasz
monroe8609 #6442 üzenetére
A telefonnak nincs szerepe a pendriveos megoldásnál.
Ööö nem tom, samuval se szólt szépen.
Mivel szinte csak kocsival járok, telóra zene másolás helyett pendrivera megy a zene. Főleg emiatt is. Lehet hogy szar minőségű a kábel??
-
gekko293
csendes tag
válasz
monroe8609 #6427 üzenetére
Lehet hallgatni auxon, de szar a minőség. Én maradtam az pendrive megoldásnál.
-
gekko293
csendes tag
válasz
bkiky01 #6167 üzenetére
Én azért nem bánkódom mert:
- heteket retró telefonnal jártam, vártam és vártam hátha olcsóbb lesz, de nem lett. (szeptember)
-Online úgy se tudtam volna venni mert céges flottás, azt meg csak személyesen lehetett meghatalmazással
És egyébként is, kár nézni, elektronikai cuccok mindig ilyenek, esnek az áruk, főleg hogy jön a karácsony.
Szóval inkább használjátok és leljetek sok örömet benne! -
gekko293
csendes tag
Azért a G2 a T-nél majd 140.000 Ft. P6 98.000 Ft. Azért az nem kis különbség...nekem pl már nagy lenne az 5,2-es méret, P6-ot is szokni kellett a 4 coll után
-
gekko293
csendes tag
Nagyon alacsony akkuszint: piros villogás, majd töltőre rakva amíg nem éri el a 10 %-ot pirosan világít, utána sárga majd ha feltöltött akkor zöld. Nem fogadott hívás és egyéb események: zöld villogás. Ha jól emlékszem.
-
-
gekko293
csendes tag
Egy friss írás, vélemény a telóról: http://androidportal.hu/tagek/huawei
-
gekko293
csendes tag
Én tokról többet nem kérdezek, ígérem.
Nekem egy új jelenség ütötte fel jelét, napjában többször magától bekapcsol a bluetooth.... -
gekko293
csendes tag
válasz
eternity0086 #4371 üzenetére
Na hát igen, ilyet szeretnék én is.
Samuhoz volt az általam említett tok, abból nem lógott ki fent, ezért is kellett a "húzóka" hogy ki tudja venni az ember. Úgy látszik túl nagyok az igényeink.
-
-
gekko293
csendes tag
válasz
monroe8609 #4363 üzenetére
Az összes telefonra értendő most ez a konstrukció, nem csak erre.
-
gekko293
csendes tag
Na a T szolgáltató bedurvított. Eddig kis kezdővel, 24 havi részletre és persze 2 év hűséggel lehetett venni a telót. Most 46.000 Ft kezdő és 11 havi részlet. Azért az elég erős, nem?
Ez tok dilemma látom sokunknál gond. Ez a bedugós/bankártyás tok megoldás szerintem is elég veszélyes móka leejtés szempontból, meg hát nem is zsebbarát. Nem hiszem el hogy senki nem gyárt becsúsztatós bőr tokot, kis segítő füllel a kivételhez...(pierre cardin tok volt ilyen)
-
gekko293
csendes tag
válasz
slayernick66 #4196 üzenetére
Én szeptember 19-én vettem a T-nél és sim-lock nélküli a teló.
-
gekko293
csendes tag
Vett valaki már szélvédőre cuppantós autóstartót? Milyet és mennyiért?
-
gekko293
csendes tag
5. napja vagyok boldog használója. Az aksi nekem egyelőre még 1,5 nap, nyomkodás mellett egy hosszú nap.
Rendellenességet nekem nem produkált, teszi a dolgát. Navigációt próbáltam rárakni, egyelőre nem sikerült elindulnia, ma szenvedek tovább vele.
Kérdésem annyi lenne hogy hol látom a rom verzió számát?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest