- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#73596160 #25445 üzenetére
Azért elgondolkodtató! Bevonnak a tervezésbe egy neves optikai céget, nyilván azzal a céllal hogy a konkurenciát legalábbis kamera terén letudják nyomni, erre az eredmény csak egy "parasztvakításra" sikeredik
Úgy gondolja a Huawei hogy ennyire hülyék az emberek? Igaz hogy legtöbben nem profi futósok de a "parasztvakítás" híre hamar el fog terjedni, az internet korában nem nehéz kiszűrni a beetetéseket.
Nyilván lesznek olyanok akiket ez nem érdekel meg fogják venni, de lesznek sokan olyanok is akik azt mondják "jaaaa hát ez egy nagy átbaszás többet meg sem nézem ezt a márkát, kamu az egész" . Pl már én sem lelkesedek érte, van időm, nézelődök, olvasgatom a teszteket, hátha lesz majd olyan amire azt lehet mondani , " ez az erről van szó" . -
törölt tag
válasz
#73596160 #25426 üzenetére
Érdekes, pedig a Leica azért adta nevét hozzá mert állítólag részt vettek a fejlesztésben és sikeresnek minősítették, ha mégsem hozza az elvárásokat az nem lesz túl jó reklám egy neves cégnek. Parasztvakításért beáldozni a cég hírnevét
Persze nyilván minden azon múlik hogy ki mire használja az adott készüléket, az biztos hogy pl ram-ban erősebb a P9 bizonyos alkalmazásoknál ez (is) számíthat de ez sem minden. -
Aryon87
félisten
válasz
#73596160 #24853 üzenetére
Üdv!
Eddig tartott a telefon stabilitása. Legalábbis ahogy anyám szavaiból veszem ki. Szokása túlozni, de amikor már sűrűn morog a teló miatt akkor ott már tényleg hibádzik valami. Anno a Samu Ace 2-vel is csinálta, de ott pár napra rá, itt meg kb fél év után.
Ha jól emlékszem a B520 rendszert raktam rá ami ugye sima gyári.
Nos, tapasztalatok és vélemények és linkek + magyar lefordítás kellene a telefonhoz készített atomstabil főzött romról, vagy akár stock romról (olvastam hogy B511 vagy B520 ami stabil), bár a főzőtt az jobb szokott lenni.. Tudom, nincs tökéletes, de azért minél több jó vélemény van valamiről, az általában jó
Egyelőre megpróbálok majd egy gyári visszaállítást, és utána megfigyelni mi merre hogy, de tartok attól hogy idővel hasonló lesz a vége.. Szerintetek? -
daninet
veterán
válasz
#73596160 #23965 üzenetére
Fehér. Igen, meg sajnos.. pedig a saját töltőjével volt töltve mindig. A jelenség annyi, hogy az utóbbi 2 hónapban egyre nehezebben töltődik és egyre gyorsabban merül. 70+ %-ig megy csak fel a töltés viszonylag nehézkesen és 20% alatt meg perceken belül 0%-ra zuhan. A kalibrációval nincs gond valószínű mert mindig 0-nál kapcsol ki.
Valakinek van tapasztalata az ebayes P6 akkuval?Más telefonoknál soha nem jártam jól vele (HTC Desire, Samu GS2)
-
-
-
icemad
nagyúr
válasz
#73596160 #18942 üzenetére
Igen, igazad van, csak arra gondoltam, hogy ha már itt a telefon, akkor lehetne erre is használni. Ezek a 8-10k-s megoldások meg csak videót csinálnak. Pozíciót, sebességet nem mérnek/tárolnak. (Ha jól tudom.) Kocsiban meg úgyis megy a telefon a Torque miatt, de abban nem találtam ilyen funkciót. Plussz: a telefon egyszerre is "láthatna" a kocsi elé és mögé. (Ugye a dupla kamera miatt) Mostanában jól jönne ez a fajta videófelvétel, mert annyi f@sszal találkozok az utakon, hogy csak lesek. (Kanyarodó főút pl. sokaknak problémát jelent...)
-
torrrent
aktív tag
válasz
#73596160 #13644 üzenetére
Igen, magától kérés nékül tavaj mobilnettel bekapcsolva frissítette magát egy két guglis app, gondoltam kivárom ha nem marad abba lépek, de leállt azóta semmi. Fél nap latt leszedte az akksit, ahogy olvasom már jó páran túlestünk ezen akik nem írtották ki a chroom+stb cuccokat. A lényeg azóta nem produkálta.
-
-
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
#73596160 #6890 üzenetére
Felejtsük el.A klasszikus jólmüködő klasszikus folyamatos autofocus nincs.Ez nekem orbitális hátrány.Mostmár biztos.Majd bökdösöm ennyi.Nyilván nem mindenkinél okoz ez gondot ezt is elfogadom.
Ettől még jónak tartom a készüléket.Mondjuk majd pakolok fel du frisebb romot hátha reszeltek benne még a kamera minőségén.Elsőre a zenei része is csalódás volt picit de azt azért rendesen magamra tudtam szabni bőven jó nekem.Remélem áprlis környékén maár belemarhaítunk a 4,4-be
Szóval köszi mindenkinek.(#6888) mikesa
A baj az,hogy pl ráfokuszálok egy csigára vele majd egy kamionra ott azért problémák lépnek fel -
törölt tag
válasz
#73596160 #6731 üzenetére
Bocs, Nimda (#6732) írására ment
Ha lesz még lehetőségem a P6 után egy másik telefont venni 1-2 vagy 3 generációt kihagyok, megvárom míg vége lesz a vékonysági őrületnek. Hátha megfordul a dolog és a vastagítás jön megint divatba persze normális határokig, és még az is lehet hogy újra feltalálják a cserélhető aksit. Hááát nem tudom,de szerintem nőben sem jó a túl vékony és lehet hogy telefonban sem .
-
monroe8609
aktív tag
válasz
#73596160 #6354 üzenetére
Igen előttem is már írtak sok jót.. Aksi időt holnap este fogok tudni mondani pontosabbat. Az viszont biztos h nagyon jól optimalizálták ! Gyorsabb mint Overdose!
a GPS t is holnap tesztelem de azzal nekem eddig sem volt problémám. Wifi, térerő stabil mint Simicska az EU s pályázatoknal. Mi van még? Hirtelen ennyi
Szende robi:ez jó hír remélem nekem is beall holnap töltés után -
törölt tag
válasz
#73596160 #5347 üzenetére
Mondjuk tényleg nem értem hogy ezt hogy találták ki így, felvétel nélkül csinálja, felvétel közben már nem, hm..... ez valami érdekes Kínai koncepció
Úgy tűnik csak meg kellene találni a módját hogy maradjon meg a felvételindítás előtti funkció, és már rendben is lenne, de biztos nem egyszerű. Talán Nimda erre is tud megoldást
-
törölt tag
válasz
#73596160 #5343 üzenetére
Igen ez így van, de mielőtt elindítod a felvételt nagyon szépen csinálja automatán azt amiről beszélünk, ahova fordítod annak a területnek megkeresi a fókuszpontját és rá élesít, ha elfordítod újra keres és élesít ez így van rendjén, de amint elindítod a felvételt ezt már nem teszi csak úgy ahogy te is írtad.
-
törölt tag
válasz
#73596160 #5341 üzenetére
Annyira nem értek hozzá de ha jól tudom a videokamerák alapból oda élesednek ahova a kereső célkeresztje mutat. Az világos hogy minden nem lehet éles de azért van a célkereszt vagy itt a cél négyzet hogy ahova az mutat oda fókuszáljon és az legyen éles, ha elfordítod onnan akkor az lesz amire éppen mutat.
-
Nimda
addikt
válasz
#73596160 #4964 üzenetére
Nem rossz
igen ki kell fogni az időszakot mikor gyorsan jön le...volt amikor nekem 10 perc alatt lejött.De ahogy látom már két [link] is van.
KisBundi nincs changelog, de a németek szerint jobb lett a 114-nél.
Az új kernel miatt mindenekelőtt érezhetően jobb lett a WLAN/GSM kapcsolat és a vétel stabilitás.
-
Nimda
addikt
-
cexh15
újonc
válasz
#73596160 #4596 üzenetére
Alá kellett írnom egy jegyzőkönyvet, amelyben benne van, hogy elküldhetik kivizsgálni a hibát és ha kiderül, hogy a vásárlás után keletkezett a hiba a fogyasztó által, akkor a Voda kártérítési igénnyel élhet. Tanú nem volt az igaz, de nem szeretnék valami több tízezer forintos bírságot látni a következő számlában... Remélem minden rendben lesz. Függetleníteni viszont nagyon kéne, mert az előző telón egyszerűen ment romcserével és szeretném egy másik szolgáltatóval használni.
-
-
monroe8609
aktív tag
válasz
#73596160 #3855 üzenetére
Köszi! és hogy kell méretezni?
amúgy szomorú voltam,tegnap hosszú autó útra mentem és zenét akartam hallgatni..de sajnos használhatatlan volt hangerő ügyileg,úgyhogy most ha akarom ha nem következik a root..
ajánlhatnátok jó kis fülest 10 15 ezer környékéig,hálás lennék érte!Abbol mi igaz h 16 ohmos kell??a dugasz nélkül elvagyok majd veszek ha zavarni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest