Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Tudtok olyan widgetet ahol az időjárás képe animálva van?
-
akosar
tag
B118 van a telómon, TP-LINK WR1043-ND routerrel használom otthon. Továbbra is dobálja a wifit.
Olvastam, hogy korábban volt róla szó, de tuti ötletet nem láttam. Valaki azóta talált valamit a problémára?
-
Pityeee
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a Fórumon, tegnap vásároltam egy fekete Huawei P6-ot, első blikkre nagyon tetszik a masina
A kérdésem az lenne a tisztelt használóktól, hogy hogyan tudom kikapcsolni a rezgést szövegbevitel (sms-, e-mail írása) közben? Kissé zavaró a funkció...Köszi a segítséget -
ITI-san
tag
Sziasztok.
Sandisk 32gb memo van benne, a telo használja is, de vab egy olyan app, hogy sandiskmemoryzone, na ezt letoltve, pont a kartyat nem latja. Lehet az a baj, hogy laptopon formaztam?
Koszi -
Nimda
addikt
válasz
monroe8609 #5584 üzenetére
Korábban írtam egy ajánlatot, de még ez is személyes kedvencem
de a gyári is szép, csak én a témához illőket válogatom össze.A többi gyári cuccal szvsz nincs baj, de ez egyéni izlés kérdése.Amit én töröltem, az a play-en, gmail-en, térképen kívül az összes google-s marhaság.
-
Nimda
addikt
válasz
monroe8609 #5582 üzenetére
system/app itt lehet a telepített alkalmazásokat törölni, de minek akarod?
-
PEEEEET
csendes tag
Valakinél megy a Dead Trigger 2? Nálam sajna nem.
-
gaborm69
aktív tag
Aki tok nélkül használja,nem kopik az oldaláról a festék?
-
Nimda
addikt
Aki a MIUI v5 témát használja, annak javaslom a BZ weather nevű appot.Magyar nyelvű és illik a témához.
-
bkiky01
senior tag
A blue android v2 van fent, ami a b116sp1-re épül, ezt cserélném le, a miui és a b118 közt gondolkozom..
-
racerx
őstag
válasz
bkiky01 #5572 üzenetére
Szerintem a dload mappás módszerrel vissza lehet rakni, hosz nem nyúl semmihez se a rom. Az más kérdés, hogy én biztos nem tennék fel ilyen korai állapotban lévő romot, meg aztán a gyári is majdnem miui
És túl sok optomalizációt nem tehettek bele, a zárt bootloder miatt.
-
bkiky01
senior tag
Valaki használja már az új miui romot? Ha felteszem és nem jön be vajon vissza tudom tenni a gyári romot?
-
konyaferi22
csendes tag
Ti melyik ROM - ot használjátok, és melyiket érné meg a legjobban felrakni az új P6- omra ???
-
törölt tag
SD kártyával kapcsolatban kérdezném, a telefon nem formatálja, nem találtam ilyen funkciót? Teendő vele?
-
kerpok
tag
válasz
monroe8609 #5563 üzenetére
videózás alatt van e autófókusz?! azt lesse már meg uram!
-
monroe8609
aktív tag
B111 jobbnak tunik a 107nel! Nekem se itt se azon nem dobalta a wifit..aksiban talan mintha jobb lenne! Gps ugyanolyan gyors mint a 107nel,fogja hamar es tartja is rendesen stabilan.ma van egy honapja hogy megvan a telcsi..soha nem fagyott,de ami a legszebb soha nemis akadt!hala a jo egnek ugy latszik nem lottem melle h ezt valasztottam
fenykepek abszolut jók,videok,jatekok nem akadnak.Gyerekek,ez a gép pörög rendesen teszi a dolgát!!Prémium érzés meg mindig megvan,nem unom!ez nagy szó!!bar az asszonyt sem unom 2 ev utan, nem tudom mivan velem,talan öregszem
summa summarum ezert a penzert nagyon megerte es tenyleg,szeretni is lehet!! Egy dologra leszek kivancsi h megkapja e az uj androidot es hogy mikor javitanak a fejlesztok a kisebb aprobb hibakon...ezenkivul emelem kalapom csok puszi mindenkinek
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Az új 221-es ROM-ot próbálta már valaki? Elnéztem ez a Mate
)
Törölni nemtom... -
honeker
őstag
válasz
konyaferi22 #5558 üzenetére
a B114 rakd fel az a leg Jób aku használat, GPS , wifi . hálozat
-
konyaferi22
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy mi a külömbség a jelenlegi vodás b606-os és a b111 v b116 os romok között, szóval mi fog változni ha lecserélem?
És melyik a legújabb ?
Köszi a válaszokat ! -
törölt tag
válasz
Overcome85 #5550 üzenetére
Ebből a tanulság, ne játsszon a keresztlányod a telefonoddal
-
gabancs
addikt
válasz
De ha van az SD kártyára másolva valamelyik verzió dload mappája, akkor automatikusan fel is telepíti azt.
-
Nimda
addikt
válasz
Kikapcsolt állapotban egyszerre nyomva kell tartani a hangerő fel/le, és a power gombot, amíg a logó megjelenik.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Nem tudok rájönni, hogy a 4 előre telepített témán kívül hol lehet elérni azt a bizonyos több száz gyári témát?
"Sleek doesn't mean boring. Stick with the 4 preloaded themes or expand your collection from the hundreds available online. Every theme comes with animated transitions, wallpaper, icons and more - for complete personalization"
T-mobile, gyári B111 ha minden igaz.
-
Overcome85
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Az kereszt lányom rárakott a telóra egy pin zárat és persze nem tudja mi a kód és akartam csinálni rajta egy hard resetet de nem akar sikerülni.:S
Ha jól tudom akkor kikapcsolt állapotban nyomva kell tartani a power gombot és a hangerő lefelé gombot amíg nem jön be a factory mód!?Jól tudom?Sajnos nem akar sikerülni.Tudna vki segíteni?
Üdv
-
gaborm69
aktív tag
Hosszas huzavona után meg van nekem is a hüvely p6
-
jampop
tag
Képeket a mobil fotós fórumba is, úgy néz ki, jelenleg egyedül tartom a frontot a csúcshardverek ellenében. Egyéni látásmód, kompozíció, mondanivaló kifejezése a legfontosabb. A makró képességekre szerintem gyúrhatunk, illetve az 5 MP előlapi kamerára. A HDR képességek a gyári szoftban kicsi dinamikát nyújtanak.
-
djbelo
senior tag
[link]
Ez most mi? Nekem B111 van fenn, ezt most új kernel hozzá?Na épp,hogy belinkeltem,de már nálam be sem jön az oldal!
-
mrgold
tag
Ma délután vettem a fáradtságot és készítettem magamnak és fórumtársaimnak egy-két fotót kissé borongós időben tanulási célzattal.
Véleményem:
- A fókusz rendben működik, a ráfókuszált rész megfelelően éles
- Intelligens "S" módban az égbolt kissé-jobban beégett
- Egyszeri (normál) módban természetesebb, élethűbb képet kaptam
- Nagyobb digitális fókusz esetében elmosódott lett a kép - , ha lehet szerintem ne használjuk -
outside79
csendes tag
Amúgy letúrtam a telefonról a B606 os vodafonos szutykot, és feltettem a B111 es fw sokat javult nekem a GPS, bár nem tökéletes. Volt, hogy ki írta nincs GPS vétel, de rápróbáltam egy GPS test programmal aztán kis türelem és lett vétel. Wi-Fi nél én nem tapasztalok semmit dobálást, igaz nekem mindegy mert nagy csomagú net van a telón. Bár az összes Wi-Fi amin használom az nem 802.11n-es hanem 802.11b/g és szerintem mind WPA2 TKIP-s. Mivel az iPad2 non-compliance with WPA2/AES
így itt is erre gondolok sikerült valami hibát építeni a WPA2/AES modulba.
-
Mett
senior tag
zöld utat adott a huawei a p6-nak. jöhetnek a custom romok. cyanogenmod is várós.
-
|AP|
veterán
szerintem is az (egyik) legszebb. Továbbra is követik az Emotion UI ≈ MIUI elvet ,amit én személy szerint nem bánok, mert én a MIUI V5 felületet tartom a legszebbnek. Remélem a testreszabási lehetőségekből is vesznek át (MIUI azért még sokkal rugalmasabb)
szerk: és itt már 5x4-es rácsot is látok
-
Gabes13
tag
Köszi a válaszokat! Bár az önrész dolgot azt nem nagyon vágom. Említettek valmit a T-nél, de pontosan nem tudom mit. Szóval, ha van biztim és akarom hogy megcsináljàk akkor fizetnem kell X összeget önrésznek. De akkor a bíztosítás minek fizetek ha ígyis-úgyis fizetnem kell, max kevesebbet. De lehet én nem értem (ami lehet)
-
racerx
őstag
válasz
gabancs #5519 üzenetére
Szerintem ez még meg, aztán annyi. Minden + csak kellemes meglepetés lesz számomra. Ha komolyan gondolja a Huawei a dolgot akkor esélyes a support továbbra is. Ha ugyanaz akar lenni mint a többi gyártó, akkor kb. itt lesz a vége.Sajnos a legtöbb (talán az összes???) az utobbi változatot preferálja
.
Ez az ujabb P6 verzió csak egy kis ráncferlvarrás, sztem tavasszal jön a köv. csúcsváltozat. -
Gabes13
tag
Üdv! Egy kèrdèsem lenne! Most vettem èszre, hogy van biztosìtás a telomon. A mùltkor ìrtam hogy össze karcoltam a kijelzőt. A kèrdèsem az hogy fedezi a biztosìtás a javìtàst? T-nèl 1190-es kategóriába vagyok. Esetleg valakinek van hasonló tapasztalata?? Kösz, üdv....
-
gabancs
addikt
Kérdés, hogy mi is megkapjuk e.
Mert itt az utód
-
Nimda
addikt
Állítólag a 4.3-as droiddal jön az EMUI 2.0
Insider munkeln, dass EMUI 2.0 mit Android 4.3 als Basis eingeführt wird.
Szerintem nagyon baró témái lesznek.
-
Nimda
addikt
válasz
konyaferi22 #5515 üzenetére
Innen (is) próbáld, ezek ugyan nem a kínai oldalra vezetnek, de annál szebbek.A kínai oldal néha szarozik sajna.
-
konyaferi22
csendes tag
Sziasztok, 2 napja vettem meg a gyönyörű P 6 -os telóm, de nem tudok rá témát letölteni, biztos volt már róla szó, de sajna nincs időm az egészet végig olvasni, olvastam sok helyen ezt az oldalt:
http://zh.ui.vmall.com/theme.php?mod=list&display=1&model=P6&version=EMUI1.6&page=1
de innen nem tudok letölteni semmit, mert nem tölti be rendesen az oldalt, stb...
Köszi a segítséget ! -
Nimda
addikt
Az enyém random szakad meg, de rendszerint magától visszacsatlakozik.Ez vonatkozik mindenre ami netet használ.
Azt viszont megfigyeltem, hogy ha nem csatlakozik vissza magától, akkor elég csak lezárnom a képernyőt, majd vissza.Jelenleg fix ip-n van, ez nem lehet a hiba okozója.Igy a dhcp-t kizárnám.
espista az már komolyabb hiba.Ott valami a telóban nem százas.
-
TomWexX
addikt
Leginkább kijelző feloldás után szakad meg (mindigre van állítva), de volt hogy netezés közben is lehalt. Egyszer csak megakad, majd eltűnik a wifi jel, ilyenkor nincs net, majd 10-15 sec után újra csatlakozik és megy tovább. Viszont van hogy 1 nap ezt megcsinálja 20x is.
-
KisBundi
őstag
Ezt az SD kártya hibakeresést nem lehet vhogy kikapcsolni? Nagyon zavaró, hogy miután lehúztam a gépről még vagy 5 percig nem lehet használni!
-
okoska74
senior tag
válasz
okoska74 #5503 üzenetére
Rájöttem a hibára!
A múltkor fülhallgatóval halhattam a zenét és a dolbi beállításokban nem az egyik sem -re állítottam vissza hanem az alapértelmezettre. És így maradt amikor a fülest kihúztam. Ezáltal fordítva működött a dolbi kapcsolója. Most, hogy megint fülessel hallgattam és az egyik sem -re állítottam vissza megint jó lett a dolbi kapcsolás iránya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest