Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy kis segítség kellene. Ha az USB kábellel összekötöm a P6-ot a PC-vel eltűnik az SD kártya, csak akkor látható a jelenléte ha szakítom a kapcsolatot. Mit kell beállítanom hogy másolni tudjak PC-ről az SD-re? Előre is kösz valakinek.

-
mec71
tag
Nagyon jó kis progi ez a dropbox
amit fényképezek ,feltölti a netre és utána egyből autómatikusan letölti a laptopomra ,így nem veszik el egy fotóm se ha ellopnák a telómat
próbáljátok ki
akit érdekel küldök meghívótati
-
törölt tag
Háááát ez valamilyen szuper fólia. Arról hallottam hogy az Amerikaiak fejlesztettek olyan fóliát amivel a katonai helikopterek rotorját vonják be és megvédi az éleket, állítólag ebből csináltak képernyővédő fóliát is. Ha ez valóban olyan mint aminek mondják, még a szike sem sérti meg akkor nem tudom mit tökölnek a mobilgyártók, ilyen fóliát minden kijelzőre és a telefon élete végéig megoldott a karcvédelem.
Én azért megnézném azt a fóliát a szike után. 
-
ITI-san
tag
válasz
Newlachka
üzenetére
Szia!
Köszi!
Megcsináltam, de semmi eredmény sajnos.
Minden maradt a régiben.
Navibár eltüntehteő, de értesítési panel nem aktív.
Persze az előzményekben írtam, hogy teljes rezet volt mivel a PLay besz....art.
Utána lett ilyen és n em is akar változniNagyon Köszi!

HELP ögen!
I. -
pike70
csendes tag
Két kérdés:
Magyar nyelvű szövegbevitel van benne?
Hogyan lehet a hívás gombokhoz gyoshívót csatolni?
-
TomWexX
addikt
-
racerx
őstag
Mondjuk azért egy ujabb hivatalos európai rom jöhetne már, lassan 3 hónapja jelent meg a 111, és azóta gondolom jópár bug előkerült...

-
gaborm69
aktív tag
Nálam első nap dobta párszor a wifit,azóta nem.A gps-t még nem próbáltam.Vodás a teló.
-
honeker
őstag
Online téma letöltés ismét müködik !
-
ITI-san
tag
válasz
ITI-san
üzenetére
Azt vettem észre, hogy bekapcsoláskor nem a megszokott dolgot látom.
Eddig az elején kírta, hogy Ascend P6, majd a HUAWEI logó hullott szirmaira ,meg színek, főleg pirosban kavarogtak.DE MOST, az Ascen P6 után egy egyszerű android felirat van ezüst szűrke színben amin hullámzik a fény. Ennyi.
Valami nagyon megváltozott.... -
törölt tag
Talán mert sok mindentől függ is. A wi-fi még lehet hogy attól is milyen a környezet, mik működnek árnyékolnak, zavarnak a környéken.
A játékokról írtál, húzósabb játékok hogy futnak? Engem ez azért érdekel mert a játék jól teszteli a hardvert, ha simán futnak az igényesebbek is akkor nem gyenge a gép.
-
racerx
őstag
Egyébkén kur.va érdekes, hogy milyen szórások vannak a hibákban. Nálam a wifi soha nem rossz, nem dobja el a jelet soha. A gps néha szarakodik, nehezen talál jelet, egyszer csak reset segített (bár ha belegondolok mókolás után is állandóan lassan talál jelet - tök érdekes, hogy bejön 8-10-12 műhold nagyon hamar, de mire szinkronizál velük....) Fémyerő problémát már irtam. JA és volt a BT random bekapcsolás is pár napig, de az ahogy jött, úgy meg is szűnt
)) -
pike70
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy beállítom a fényerősséget kb 60%-ra és egy idő után elhalványul a képernyő, mintha a profilokat elfelejtené a telefon??? Tapasztalt valaki ilyet? -
Nimda
addikt
válasz
ITI-san
üzenetére
Különös...a vodás B606 romra telepítetted a B111-et és lett hide navibarod.Viszont az értesítési panel eltünt.Ez a más régiókhoz tartozó romoknál fordult eddig elő (B115-116)...a build.prop-ban talán előhívható, de most nem tudom megnézni.
Ljizsef attól is függ, mekkora a lefedettsége a panasznak.Ha elenyésző, akkor nem foglalkoznak vele.
-
törölt tag
válasz
gabancs
üzenetére
Letagadni lehet de a tömeges kiderülésnek híre megy ma már nagyon könnyen és az nem tesz jót a márkának, főleg ha felfutó ágban van. A Sony xperia T első szériája hibás (sárguló) kijelzővel került forgalomba, a Sony vissza hívta a készülékeket, pozitív hatása lett, vásárlói bizalom lett az eredménye.
Nimda. Az igaz hogy az elittől még messze van, de az a céljuk ez világos, különben maradtak volna a 30-40 ezer ft-s kategóriánál.
-
ITI-san
tag
jampop Köszi!
A megoldás teljes rezet lett. kezdett a telefon mindent elölről. B111 volt fennt amikor rezeteltem.
ÉS LÁSS CSODÁT!
Képzeljétek alul a navigációs sáv eltüntethető és előhívható, ami jó és ÚJ tulajdonság. A rezet előtt ezt nem tudta!
De sajnos a az Értesítési panel eltünt és nem is tudom előhívni.
Nem aktív a bekapcsoló gombja.
Pedig ez a funkció nekem nagyon bejött. KELL!!!
Sajnos ha adat visszaállítást csinálok a navigációs sáv rögzül és nem is tüntethető el, de az Értesítsi panel akkor sem jön vissza.....
-
Nimda
addikt
válasz
üzenetére
Az elittől még így is messze van a cég.A GPS nem hiszem hogy hardveres probléma.Attól, hogy lassan talál jelet és áll rá holdakra, lehet optimalizációs vagy konfig hiba.Viszont stabil, nem úgy mint a wifi.
Ilyen instabil wifit csak nyílt hálózatokon tapasztaltam.De hogy otthon is...
Alant a bizonyíték

-
bpdjoco
tag
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Viber miért nem tölti be a névjegyeket?? Engedélyezve van a hozzáférés neki a névjegyekhez. Nem értem.
-
bpdjoco
tag
Sajnos nem volt leegyeztethető a helyszíni javítás, így egyszerűbb volt ha a céghez hívom a futárt. Korábban volt hogy hétvégén jött a srác javítani a telót hozzánk. Amúgy meg ezek után nem csodálkoznék ha a GPS probléma is hardveres lenne. Lehet a ROM okban csak csillapítani próbálják a hibát. Holnap kipróbálom ma már nem megyek ezért sehova

-
Nimda
addikt
válasz
bpdjoco
üzenetére
Nemrég szűnt meg a HTC hivatalos hazai szervizelése a Flextronicsban.Ott a javított telefont patent állapotban kapták vissza a tulajok.Viszont arról már nincs ismeretem, hogy a jelenlegi szervizek erre fektetnek e hangsúlyt.Nekem is volt S2 telóm, de a prémium garancia házhoz is jött, illetve a helyszíni javítás.Nálatok ez nem volt megoldható?
A GPS csak a B118-as firmware-ben lett "gyorsabb", mókolás nélkül. -
bpdjoco
tag
A Samsungot a HTC-t is ugyan úgy a Telemaxnál szervizelik mint Huawei. Csak márkánként van egy kis különbség azért. A prémium futárral én az S2-t két nap alatt kaptam vissza. Csütörtökön eljöttek érte a céghez és hétfőn vissza is hozták oda. Ha akartam hoztak egy csere telefont is. Itt meg a Huaweinél nincs ilyen. Én viszem én hozom és 8nap a szerviz. A Wifi dobálás ahogy írtam is ma, nálam nem jelentkezett idáig. Remélem továbbra se fog. Jelenleg 2órája nyúzom azóta nem dobta el. A GPS-re leszek kíváncsi mert az a mókolás nélkül katasztrófa volt.
-
törölt tag
-
Nimda
addikt
válasz
bpdjoco
üzenetére
Akkor most elvileg minden rendben vele? a wifi nálad stabil?
Ljizsef igen elvileg a szervíznek úgy kell(ene) visszaadni a tulajdonosnak mintha új lenne, kívűl, belül.Ahol dolgozom, ez alapkövetelmény (volt).Persze ez márkára is válogatja.Nemrég egy samsung advance-t vittünk szervízbe kamera hibával, de ugyanúgy ütött kopottan kaptuk vissza.Na ez pl. egy htc, vagy nokia szervizelésnél nem volt jellemző.Valószínüleg valami külsős bedolgozó cég javíthatja ezt is.
-
törölt tag
válasz
bpdjoco
üzenetére
Na ez a probléma ezekkel a nem könnyen szétszedhető készülékekkel (típustól függetlenül), csak szétfeszegetni lehet ahogy azt videókon is látni, aztán ha kicsit is de látható a feszegetés nyoma, sosem lesz olyan mint gyári mivoltában. Pedig elvileg javítás után az állapota nem lehet(ne) rosszabb mint a javítás előtti.
-
bpdjoco
tag
A hátlapnál alul az illesztésnél egy nagyon picit látszik. Hogy mi volt a baja? Sorolom: eldobálta a térerőt volt hogy vissza se jött, dobálta a GPS-t de ez szokásos, ha töltőn volt nem működött a kijelző rendesen (hülyeségeket érzékelt, recsegett a hangszóró, lötyögtek a gombok az oldalán. Hirtelen azt hiszem ennyi

-
-
arminlok
senior tag
t-mobile-nál már csak 99 ezer. Egyre jobban kezdek ráhangolódni,hogy vezsek egy ilyet jólenne ha kijönne az új EMUI és kiderülne, hogy a wifi megjavul-e azoknál is akiket eddig ledobált.
-
bpdjoco
tag
Na elhoztam a telefont a szervizből. A munkalapon szerint kiadott (cserélt) alkatrészek: Érintő+előlap, hangszóró+csengő+antenna,EDGE-U00, fekete. Ezek szerint csak volt hardveres baja a telefonnak ami azért is érdekes mivel ez gyártási hiba. Úgy látszik van egy kis minőségbeli probléma a készülékkel. Visszapakolok minden és reménykedek hogy jó lett. Amúgy én itt adtam le a telefont.
-
PEEEEET
csendes tag
Valaki, akinek b 118 van megnézné, hogy azon fut-e a dead trigger 2? köszönet
-
bkiky01
senior tag
Az van bejelölve, eddig nekem is működött a B116-ig legalábbis, de itt B118 alatt hiába jelölöm ki az adott várost, megossza a képernyőt és az aktuális helyszínt is kiteszi, holott az tényleg le van tiltva..
-
-
ITI-san
tag
SZIASZTOK!
HELP!!!!
A telo reggel óta ilyen üzenetet küld:"com.google.process.gapps
folyamat leállt
OK"
Meg azt is hogy agogle Play szolgáltatás nem elérhető.
Volt egy progi pár napja amit többször tettem fel és töröltem le, mivel azt hittem rosszul települt.
Utána napokig semmi hír, minden okés, bár nem mentem az /áruházba/.
Most nem enged belépni, állandóan kidob az alap képernyőre már az elején.
Lehet töröltem valamit amit nem kellett volna.......Az lehetséges, hogy a G.Play megsérült?
Telepíthető e valahonnan a könyvtár, esetleg a fájlok.....
Segít e a nagyrezet?Valaki tapasztalt ilyet?
THX!
-
bkiky01
senior tag
Döntöttem és feltettem B118-at, ami végre nem kínai és tartalmazza a gapps-ot is.
A Me widget-ben találkoztam egy hibával, amit sehogy sem tudok megoldani.
Az időjárásnál ketté választotta és nem csak a megadott fix helyet mutatja, hanem a tartózkodási helyet is akarja mutatni, holott a gps is le van tiltva, meg az időjárás widgetben a tartózkodási hely is..
Hogyan tudnám eltüntetni, h csak a fix helyszín maradjon?
Köszike!! -
Nimda
addikt
válasz
gabancs
üzenetére
A stabilitással van a gond.Maga a jel a sebesség kiváló.Nyilván nem fog visszahívni egyetlen telót sem, ez rontaná az amúgy sem fényes hírnevüket.
KisBundi látom vannak fokozatai a hibának, kinél gyakrabban kinek ritkábban szakad meg a kapcsolat.De volt, hogy valakinél le is fagyott a wifi.
-
KisBundi
őstag
Nekem is eldobálja, de van mikor órákon keresztül tartja és szerintem így inkább szoftveres hiba lesz!

-
racerx
őstag
Wifit nálam se dobta le soha. Viszont ha játéknál (pl. Where is My Water 2), ha kilépek a játékból mindig visszarakja a fényerőt középső állásra automatikusról.
-
bpdjoco
tag
Sziasztok!
Wifi dobálásról egy kicsit. Szerintem tök mindegy mit állítunk be a routeren mivel nem hinném hogy azzal van a gond. Nekem még soha nem dobta el a Wifit de cserébe asszonyé folyamatosan. Ugyan az a rom van rajta neki is (B111). Ott van mellettem és ő küzd a wifiért míg én vígan netezek.
-
TomWexX
addikt
Miért ír a Gmail folyton szinkronizálási hibát?
Persze közben szinkronizál... -
okoska74
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Akkor ami érdekelni fog az a Root ill. a navibár eltüntetése. Mind a kettőt megtalálod fenn a Téma összefoglalóban.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Lehet volt már róla szó,de azért megkérdezem hogy milyen progival lehet játék közben eltüntetni a virtuális billentyűket.Ja és játék téren hogy àl a kicsike.Asphalt 8?Tegnap hívott a Voda,hogy postázzák.
Köszönöm elõre is. -
csillag1404
csendes tag
Bootloop-nál tovább nem jutottam, ment vissza rá a b118
majd holnap kísérletezek még vele. -
torrrent
aktív tag
KisBundit megbundázták a rendőrök. Huhhhh ez már egy másik topik nem?? Egyre szaftosabb. Kicsit hasonlít a ravasz az agy meg a két füstölgő puska cső filmre

-
|AP|
veterán
válasz
csillag1404
üzenetére
Mindenképp oszd meg a tapasztalatokat, engem nagyon érdekel

-
csillag1404
csendes tag
Na, csak ki próbálom ezt a Miui v5-öt
lesz ami lesz, csak nehogy tégla legyen a vége xD -
KisBundi
őstag
Ma már megtudtam, hogy bizony nem jó dolog ilyen telefont árulni! Sajnos ma a rendőrök aktívan érdeklődtek utána, persze jól átverve engem...
Nagyon sok a lopott példány és hatalmas listájuk van lopott IMEI-vel! 
A lényeg persze, hogy nem lopott és nincs tiltólistán, de azért kellemetlenül érintett..
-
Nimda
addikt
válasz
gabancs
üzenetére
Egyelőre csak két európai teszt verzió létezik, ami kiszivárgott és amikről tudunk.Örüljünk, hogy foglalkoznak velünk és egyáltalán van lehetőségünk próbálgatni.A többi nem a mi régiónkhoz tartozik.A javítások meg a komplett romban érkeznek, nem külön egy pici fileban.Illetve az ota frissítés csak a javítást tartalmazza, amit te egy komplett romban is megtalálsz.A kiszivárgott romokban meg értelemszerűen nincs changelog, így csak sejthető, hogy mi változott.Én már a 4.3-at várom a 2.0 UI-val.Remélem az a párszáz tesztelő idővel valahogy kiszivárogtatja

-
Nimda
addikt
válasz
gabancs
üzenetére
Hm...írtam mitől jobb
aki MIUI témát használ, annál illeszkedik ez a widget, mert ez MIUI időjárás widget...és este nem süt a nap ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TomWexX a gyárinál ez egy fokkal okosabb
az időképnek valóban unszimpatikus a widgetje, pedig nem lenne rossz.A nagy widget sem bejövős, valahogy nem illik a témákhoz...0 transparent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én azért megnézném azt a fóliát a szike után. 

))

Persze közben szinkronizál...

Nagyon sok a lopott példány és hatalmas listájuk van lopott IMEI-vel! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)