Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
marilllyo #12073 üzenetére
Sokszor előkerült már a Viber nem villogtatja a ledet probléma, ez amiatt van mert a Viber lilán akarja villogtatni a ledet, és nincs lehetőség az app-on belül átállítani más színre, viszont a mi készülékünk ha jól vettem észre csak zöld, piros és sárga színeket tud, szóval amíg a Viberbe nem teszik be ennek a megváltoztatásának a lehetőségét addig marad az, hogy vagy nem villog, vagy letöltesz egy led kezelő appot (pl.: light-flow) amivel módosíthatod a led jelzés-színeket.
-
v1kt0hr
tag
válasz
MaTTheW91062 #12098 üzenetére
Mióta megvettem chromeot használok..
-
mobilefan
aktív tag
válasz
kecskebégető #12077 üzenetére
köszönöm
-
v1kt0hr
tag
Tudtok olyan romot, amivel nem akadozik a beagyazott youtube video lejátszás a telefonon? B107el és B111el nézhetetlen.. Késik a hang szaggat a kép. (én ezért várom a katit)
-
KisBundi
őstag
Van vmi kód amivel tudom ellenőrizni telefonom szolgáltató függőségét?
-
-
kecskebégető
aktív tag
-
TomWexX
addikt
válasz
mati12 #12074 üzenetére
Bizony, ez komoly cucc!
"A MI-3 eredetileg még 4.2.1-es verziójú Androiddal jött ki, ám hozzám már 4.3 Jelly Bean-nel érkezett, de az igazi durranás a MIUI V5 felület. Nagyjából fél órás nyomkodás után függő lettem és nálam most ez a TOP1. Hogy miért? Hát mert egy minden szempontból ízléses és extrém módon testreszabható, millió aprósággal kényeztető rendszerről van szó. Az ikonok színesek, de nem csilivilik, az animációk nem túljátszottak, a grafika elegáns és nem tolakodó, de mellesleg az egészet totálisan átalakíthatjuk, ha kedvünk tartja, mert milliószám tölthetünk le témákat, saját ikonkészlettel, nyilván háttérképnek is bármit betehetünk. Amitől viszont lehidaltam, az a finomhangolások egészen elképesztő áradata. Az, hogy a lehúzható menübe egy egész rakat gyorskapcsolót beszórhatunk, még nem cucc, de hogy a kapcsolók használata után felhúzza-e magát a tálca vagy sem, illetve hogy alul vagy felül jelenjen meg, nem sok telefonban állítható. Ez persze csak egy apró példa, de a kezdőképernyők animációján keresztül a rácskiosztáson át számtalan okosság van benne, ezeket felsorolni legalább egy külön oldalt felemésztene. Az értesítő fény színe állítható a különböző eseményekhez, alkalmazásonként megadható az értesítések megjelenése és módja (ez mondjuk az iOS7-ben pont megvan), kikapcsolható a kikapcsoló menü, a hangerőgombok is felébreszthetik a kijelzőt, mindhárom alsó gombra definiálhatunk hosszú nyomvatartáshoz eseményt (a hosszú nyomvatartás ideje is állítható!), egyszerűen szuper."
Ezzel is egyet értek! MIUI V5-öt minden androidos telefonra! -
Nimda
addikt
válasz
marilllyo #12073 üzenetére
Ha egy alkalmazás hibásan működik egy adott készüléken, akkor az alkalmazást kell optimalizálni a készülékre, nem pedig fordítva.
Ami számunkra érdekes lehet a 4.4-ben:
ART (a rövidítés az Android Runtime szavakat takarja), mely egy alternatív futtatókörnyezetet jelöl, ami ha minden jól megy, a jelenleg használt Dalvik utódja lesz.A KitKattel telepített eszközökben már aktiválni lehet az ART-ot, mi a kezdetek óta áttértünk rá. Aktiválás után a pletykák szerint hosszabb rendelkezésre állási időt és jobb teljesítményt tesz lehetővé.
Fejlődött a Bluetooth-kezelés, átdolgozták a helymeghatározáshoz tartozó beállítási lehetőségeket, a low power audio mód háttérben történő zenelejátszás esetén van jó hatással az üzemidőre.A kérdés csak az, hogy ebből mennyit hoz át nekünk a huawei.
Szvsz amit a legtöbben várnak az az EmUI újabb verziója, ami sok újdonságot tartalmaz, ezért várós nagyon.
mati12 hát igen ez igencsak nyálcsorgató, de én megelégednék egy Mi2S-el is
-
-
icemad
nagyúr
Remélem én is, hogy március környékén jön a 4.4. Akkor kb. augusztus környékén én is felrakom, mert addigra lesz info bőven itt a fórumon, hogy megéri/nem éri meg. Nekem eddig semmi gondom nem volt a gyári t-mobilos rommal. Játékosoknak meg jó hír, hogy érkezik egy univerzális android okosítás minden telefonra... Itt utána lehet olvasni. Engem mondjuk pont nem érdekel, mert én igazán játszok a telefonnal. Vagyis én olyan játékokkal játszok, amihez nem kell erőmű, de mégis hibátlan játékélményt kínálnak. Nekem nem a grafika számít, hanem a játék. Lehet, hogy ez a korom miatt van...
-
missz
tag
15362, kívàncsisàgból antutuztam, először kilèpett a jàtèk teszt alatt, de sejtem azèrt mert intelligens módban volt, újra indult egyszer csak a teló..,de aztàn normàl módban vègig vitte..., a razr i-m pont ugyanezen a helyen àllt
-
murdoq
tag
Használja vki a kikerült emotion ui 2.0-át? Érdemes felrakni?
-
mobilefan
aktív tag
kamerában ha kikapcsolom a képstabit akkor fhd-ban se szaggat ? legyen az mondjuk kevés fénynél vagy full sötétben led-del ?? megvan a 30fps ?
illetve ha teljesen tiszta gyári rom-mal használom akkor milyen az üzemidő ? azzal a legjobb nem ?
-
MaTTheW91062
csendes tag
Nem azzal van a gond hogy várjátok. Én is várom. DE és itt jön a DE, ne várjatok csodát illetve attól hogy naponta elmondjátok hogy mikor jön már attól nem fog hamarabb jönni. Lehet hogy sok gondunkra megoldás lesz de az is lehet hogy sokkal több gondunk lesz vele. De persze ez is csak az én véleményem. Ha lesz 4.4 itt biztos fogsz tudni róla és ne legyünk türelmetlenek.
-
gabancs
addikt
Én inkább arra gondolok, hogy azért húzódik el a kiadás, mert nem hozta a hozzá fűzött reményeket, vagy bugos még, és maradt teszt fázisban.
Bár az is igaz, hogy a hivatalos frissítés is csak egyszer volt(B111) és az se mostanában. Kiszivárgot beta verzió van dögivel, de végleges csak egy van. KitKat-ból még szivárogtatott sincs...... -
kemotox
addikt
Én személy szerint az új Emotion UI miatt várom álló kukival (ha már izgulás..
), de amúgy elég sok mindenen változtathat a KitKat. Jobb akkuidő például, vagy bármi. Teljesítmény javulás is megeshet (mondjuk ez szerintem sokunkat nem érint, ez a játékosoknak jelent jót). Vagy pl lehet gyorsabban fog találni jelet a GPS. Vagy lehet, hogy a KitKat már tud kávét főzni!
-
JaniT
csendes tag
válasz
MaTTheW91062 #12051 üzenetére
Az gáz, ha én csak azért várom a frissítést, hogy hibátlan legyen a Wi-Fi? 😃
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz
kecskebégető #12050 üzenetére
Köszönöm.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #12005 üzenetére
Most is van fent a storeban jópár....
Én még soha nem törültem semit .Ha nincs net nem tölt le reklámot a legtöbb esetben.Persze okosak a fejllseztők sok cucc net nélkűl nem is megy.(#12040) arminlok
A tweakelt...
Egyébként meg kit érdekel egy benchmark?!!!
A kitkat beta jelen pillantban általános használatban lasabb mint pl az offical B125.
Öreg kernel fut alatta.Félő,hogy ez így is marad.Max kapunk egy EMUI ráncfelvarrást és nem egy teljesértékű 4.4-et .
Xperia P szagot érzek... -
gabancs
addikt
Ha az új Emui mást se csinál, csak engedi az alap adroidos dolgokat, ami a mostani P6-ból ki van herélve, már megéri várni.
-
arminlok
senior tag
válasz
v1kt0hr #12044 üzenetére
Nem erre a processzorra optimalizáljáka játékokat a grafikus gyorsito nem a legjobb kb ennyi a magyarázat.
Erről jut eszembe én ma letöltöttem azt a minigore 2 nevezetű játékot amiröl mobilarénán volt egy cikk. Elég érdekes texturákat produkált a telefon nem tudom hogy a játék hibája vagy a telefoné vagy speciálisan az én teleofnomé valaki nem probálta ?
-
v1kt0hr
tag
válasz
MaTTheW91062 #12043 üzenetére
Általánosan.. Ezelőtt egy felturbozott s advanceom volt, ami hardveresen kb fele ennyit tudott és akadasmentesebben vitte a gameket..
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz
arminlok #12040 üzenetére
Oké. Én az egyik telekommunikációs cégnél dolgozom. Ha hiszitek ha nem van ezzel kapcsolatban egy kis tapasztalatom. Nem minden arany ami fénylik. Igazad van a hangnem nem volt megfelelő és ezért elnézéseteket kérem viszont pár év tapasztalata nem azt mutatja hogy majd a 4.4el meg leszünk elégedve. Ha lesz 4.4 akkor majd arra fogunk várni hogy mikor jön a javítása Nem tudok ki mennyire Huaweis itt de ha vissza gondolunk a g300ra akkor ugyan ez volt és már kicsit dühítő az emberek hozzáállása és türelmetlensége. Még egyszer elnézést a hangnemért.
-
v1kt0hr
tag
A játékok egyébként miért ilyen silányul futnak a készüléken?
-
arminlok
senior tag
válasz
MaTTheW91062 #12038 üzenetére
Nem értem tudatlanul miért irogatsz kritizálo kommenteket. Antutuba a kinai béta 4.4 több mint 1000 ponttal többet csinált. Szerintem probálj változtatni a stilusodon, énse igy irtam neked
-
ShadowX
őstag
válasz
MaTTheW91062 #12038 üzenetére
Ezt nem hiszem el....
-
MaTTheW91062
csendes tag
válasz
arminlok #12037 üzenetére
úúúú tényleg ezt már tudjuk hogy egy "jobban optimalizált android" mert hát már ugye mindenki kipróbálta.
Szerintem jobb ha kivárjuk és majd utána mondunk akármilyen véleményt is. Nem hinném hogy minden amit olvasunk a 4.4ről szent írás. Messziről jött ember azt mond amit akar. Szerintem ugyanez vonatkozik az EMUI-ra is.
-
arminlok
senior tag
válasz
MaTTheW91062 #12036 üzenetére
Ez túlzás, hogy fogalmunk sincs. A kitkat egy jobban optimalizált android alapbol, de amit szerintem a legtöbb ember vár az az uj emui mert ott akadnak azért aprobb kiegészitésre váro dolgok amit talán az uj rendszer orvosolni fog.
-
arminlok
senior tag
válasz
MaTTheW91062 #12031 üzenetére
Abban egyetértek veled, hogy nem kell folyton kérdezgetni majd csak jön de azért azokkal is akik kérdezösködnek , hogy mégis mikor. Nem érted a lényeget pedig szeritnem világosan fogalmaztam nem azzal van a baj, hogy nincs még kitkat hanem, hogy hivatalos bejelentés történt miszerint januárban lesz....
-
gabancs
addikt
válasz
MaTTheW91062 #12029 üzenetére
Nos pont az a probléma, hogy a Huawei kijelentette, hogy a P6 januárban megkapja a KitKat-ot.
Ugyan azt nem mondta, hogy melyik januárban..... -
MaTTheW91062
csendes tag
válasz
arminlok #12030 üzenetére
A "legtöbb gyártóval" gondolom kapcsolatban állsz ha ilyen bátra ki jelentetted hogy kiadják. Szerintem ez nem lehet vita tárgya mert mennyivel lett volna jobb hogy kiadnak egy olyan 4.4et ami tele van hibákkal és nap mint nap itt vernénk a forum asztalát? Inkább adják ki később de az legyen jó és kész. Persze ez csak az én véleményem és nyilván ha mondogatjuk hogy miért nincs akkor hamarabb lesz.
-
arminlok
senior tag
válasz
MaTTheW91062 #12029 üzenetére
Igazábol nem türelmetlenségröl van szó hanem igéretekröl. A legtöbb gyárto tényleg március körül fogja kiadnia kitkat frissitéseket nem értem miért kellett nagyot mondani és hivatalosan bejelenteni januárra.
-
gabancs
addikt
válasz
MaTTheW91062 #12027 üzenetére
Szerintem a kinai is csak beta.
-
MaTTheW91062
csendes tag
Nem hazudtak. Kijött januárba a kitkat, csak nem ide.
-
Borden
csendes tag
Majd idén megjelenik, én már úgy vagyok vele.Nem tudom miért kell időpontot mondani ha úgy sem tudják teljesíteni akkorra.
-
JanR
addikt
A csoki frissítésről még mindig nincs semmi hivatalos itt Közép-Európában? Jön egyáltalán?
-
missz
tag
En nem tudok frissíteni, azt írja nincs mire
-
arminlok
senior tag
-
v1kt0hr
tag
akkor miben maradtunk? vodafone b107röl mire érdemes frissiteni?
mondtátok az international b111-et hogy nem dobja el a garit, most ezen gondolkodom.. (amugy a vodafone-os romokat hol lehet letölteni?)
-
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #12003 üzenetére
Még jó hogy kapott választ már korábban olyantól, aki segíteni is akar. Play store-ról bannolva lett az összes a google által. Viszont XDA-n meg lehet őket találni. A net kiakpcsolás meg csak akkor ér valamit ha üres a DNS cache.
-
arminlok
senior tag
válasz
kecskebégető #12003 üzenetére
Kikapcsolom a netet ha játszom.... Igy is vannak olyan állandó jellegü reklámok amik megjelennek. Egyébként tele van velük a store ezzel megintcsak nem mentem volna elöre ha elötted nem adják meg rá a választ, de azért kösz.
-
icemad
nagyúr
Ennek örülök, én még nem próbáltam skypeolni itthon, mobilnettel. Külföldön használtam sokat.
Szerk.:
(#11990) missz
Az nem lehet, hogy azért írja azt, hogy vegyél egyenleget, mert a mobilszámot akarod hívni? Külföldön én már jártam így, figyelmetlenségből a mobilszámán hívtam a feleségemet skypeon keresztül, persze nem sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest