- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz
Gabes13 #12796 üzenetére
A "nájlonacskóból" készült fóliádra kíváncsi leszek, biztosan szebb lesz mint egy akármilyen bolti fólia. Engem is zavart a defy-n de attól még nem lett rosszabb telefon, ezért előzöm meg, sőt sokaknak a gyári fólia is megvan már lassan egy éve. Sok gyártó valami feliratos szart tesz rá, amit mindenképp le kell venni, a huawei erre is figyelt.
-
Plebi
senior tag
válasz
Gabes13 #12783 üzenetére
Az már egyéni szoc probléma, hogy a gyári rávaló fólia téged zavar. Nekem szeptember óta van meg, és a gyári fólia lehúzó sarkát levágtam az első nap, azóta is légmentesen észrevétlenül van rajta és nem zavar. Létezik hozzá a gyári tokban egy szilikon tok, tökéletesen teszi a dolgát.
Előtte egy Defy-m volt. Elvileg gorilla glass volt rajta, hát nekem is megkarcolta egy kis pordarab amikor a puha polár pulcsimmal töröltem le. Azóta fólia van rajta és nem venni észre a karcot. Sajnos ez ilyen, a kvarc homok nagyon kemény anyag, nincs mit tenni ellene.
-
Nimda
addikt
válasz
Gabes13 #12785 üzenetére
Sajnos egyet kell értsek, a cégnek még van hova fejlődni, főleg a minőség/időtállóság terén.Ha nem vigyázol úgy rá mint egy hímestojásra, akkor nagyon hamar játéktelefon lesz belőle.Maga a készülék ház műanyag, csak az oldalsó keret és a hátlap fém.Tehát ha az oldalkeret meghajlik, viszi magával a házat is.Ez a vékonyság hátránya.Az üveg karcolódása meg függ a por anyagától is.Én is zsebbe hordom, még sosem látott tokot/fóliát és még egy hajszálkarc sincs rajta.
-
marilllyo
veterán
válasz
Gabes13 #12783 üzenetére
Ezen most hiába akadsz ki....a negyedmilkós iphone 5 is karcolódik. Ilyen fajta elvárásod ne legyen egy telefontól se. Biztos vagyok benne, hogy nem dobálod és vigyázol rá...de az ördög nem alszik....
Hidd el ha nasa féle"titánbutáhevimetál"-ból raknák össze akkor is lenne olyan akinek sikerül megkarcolni...összetörni. Légy elővigyázatos. Hiába szép a telefon....ha összekaristolod a kijelzőt akkor az még egy sms írásában is zavarhat..és máris elmegy tőle a kedved.
Parancsolj: 3 db fólia előre és hátra is. Így meg nem karcolod. 449 HUF
(#12777) icemad: 386 HUF
-
marilllyo
veterán
válasz
Gabes13 #12773 üzenetére
Miért nem raktok rá egy hülye fóliát...nem csúfit rajta semmit....ha ügyesen rakod rá abszolút nem is lehet látni. 500 HUF volt 5 darab fólia ebay-en.
Plusz vettem rá egy ilyet is....Ez további 800 forint volt...lehet vitatkozni, hogy csúfit rajta vagy sem...Oké, hogy szép a telefon...de ha leejted akkor b@szhatod a szépségét...
-
törölt tag
válasz
Gabes13 #5195 üzenetére
Az elképzelhető hogy nem vetted észre mivel karcoltad meg, viszont az egészen biztos hogy semmitől nem lesz sérült. Nem tudom mi különbség lehet glass és glass bevonat között, szerintem semmi, a samuval szerencséd volt ezzel nem. Nem véletlenül javasolnak mindegyikre védőfóliát.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Gabes13 #5153 üzenetére
Ezekkel a trukkokkel tehetsz azert egy probat, ha van kedved. Nem garantalok semmit.
-
Uuser
tag
válasz
Gabes13 #3781 üzenetére
Na ez engem is érdekelne !
Oké, hogy friss még, meg jönnek ki a javított gyári ROM-ok, de annyi apróságot kell már buherálni a gyáriban, amit egy főzött egy füst alatt megoldana (hangerő, navibar, gps, stb.).Továbbá érdeklődnék, nem merült-e föl egy új fórum létrehozása a típussal kapcsolatban, akár itt, akár más oldalon. Annyi már a téma, hogy hiába az összefoglaló, ahoz vannak odavágó észrevételek, hozzászólások, amiket a lassan négyezer hozzászólásból elég nehéz és időigényes kiguberálni. Tehát lehetne ezeknek külön alcímmel topic a fórumon belül.
Tud valaki ilyenről, esetleg tervben van ? -
Newlachka
őstag
-
Newlachka
őstag
válasz
Gabes13 #3668 üzenetére
amivel tudnál spórolni..
kijelző alacsony fényerőre, vedd ki az autómata módot
beállítások>energia kezelő>inteligens mód, v tartós ahogy jobb neked
ha folyamatosan ébren tartod a telót, mert böngészel stb folyamatosan akkor merül is rendesen
plusz beállítások>megjelenítés>alvó mód 30s vagy 1 percre
ennyi kb
én a netnél azt is elképzelhetőnek tartom,hogy a router teló lefogja egymást, ha nem b/g-re van állítva akkor állítsd arra(ez a közös, tehát nem csak B vagy g hanem b-g) -
Newlachka
őstag
válasz
Gabes13 #3652 üzenetére
1,milyen netet használsz?
2, ha otthon wofon vagy milyen routered van?
3,milyen böngészőt használsz telefonon?
4,az,hogy hamar lemerül, lehet azért, mert valamelyik app állandóan ébren tartja a telefont
beállítások>akkumulátor> itt nézd meg mi használja az akksit(ha tudod fényképezd is ki) majd katt a diagramra felül majd ezt is fényképezd ki(power+hang le gomb a screenshot) és oszd meg velünk..utána tudunk segíteni.(#3663) gabancs
vagy ah zenét akarsz hallgatni szedj le rádió programot(online-t)de a legjobb ha letöltögeted magadnak a zenét és úgy hallgatod lejátszóval -
Newlachka
őstag
válasz
Gabes13 #3652 üzenetére
az,hogy lassú a net az nem a telefon hibája.."--"
attól merül gyorsan,hogy sok app fut, mind szinkronizál.. ergo ez user függő.. kinek mi mennyire a fontos..
szerintem összefoglalót olvasd el...(#3648) Yager01
Tmobile
olvasgass vagy hívd fel őket t-s számról 1430..
bocs a dupláért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged