- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
válasz
monroe8609 #23843 üzenetére
GPS szoftvertől függetlenül? - "Én megyek" (melynek a nevét ki nem mondhatjuk) illetve a G maps-térkép is?
Olyan telefont keresek, amelyiket GPS ként is jól tudom használni, ha autóval megyek külföldre. Mint fentebb írtam, gondolkodok egy P6 vásárlásán, de ha ez sokaknál előfordul, akkor nagyon el kell gondolkodjak ezen...
-
littlerock
aktív tag
válasz
monroe8609 #23839 üzenetére
Mi a gond a GPS-szel?
-
modavko
csendes tag
válasz
monroe8609 #23738 üzenetére
3 gombos megoldással telepítettem. Anno a gyári Androiddal jó volt, aztán frissítettem szintén 3 gombossal EMUI 2.3-as Android KK-ra, onnantól kezdve rossz. Akkor a Facebook Messenger chat fejei is eltűntek. Most ez utóbbi megoldódott, de a Viber, ami amúgy fontosabb, sajnos nem.
Korábbinál a gyári visszaállítás se segített. Van rá esély, hogy most igen? Azóta elkezdtem már belakni a telefont, feleslegesen nem gyalulnám le, de persze bármilyen megoldásra nyitott vagyok, ha az biztos megoldást jelent. Amúgy tetszik az új felület (pláne ha az akksi is tovább bírja majd - ez majd kiderül), de a Viber gond kellemetlen.
Google Maps helymeghatározása azóta helyreállt amúgy, de majd tesztelem még. Gyári Androiddal anno néha fél Budapestet bejárta a kis ikon, ide-oda vándorolt, annyira nem tudta, mi van. Ez az első frissítésnél tök jól megjavult - most nem örülnék, ha újra szivatna.
-
James67
aktív tag
válasz
monroe8609 #23681 üzenetére
Akkor nem értem. A videohívások funkció a viber beállításokban be van kapcsolva.
-
Zsocy155
őstag
válasz
monroe8609 #23665 üzenetére
Rendben, várjuk. Én is szeretném elvinni, de az a ku.... garanciapapírt úgy elraktuk, hogy sehol nem találjuk.
-
Zsocy155
őstag
válasz
monroe8609 #23662 üzenetére
Szívesen! Én még nem vittem szervizbe, de itt többen írták, hogy leadták valamelyik szakszervizbe és gyorsak, korrektek voltak.
-
Zsocy155
őstag
válasz
monroe8609 #23658 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #23562 üzenetére
Pedig működik :-) De a B132-őt a végén csak 3 gombos telepítéssel teszi fel.
-
eternity0086
csendes tag
válasz
monroe8609 #23513 üzenetére
Sziasztok! Szeretném én is visszatenni a B132-t. Szervizbe kell vinnem a telót és emlékeim szerint még mindig ez a hivatalos ROM. Olvasgatva a fórumot nem találtam még megoldást ami működne. Ha valaki tud segíteni.. nagyon megköszönném!
-
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #23450 üzenetére
TWRP-vel! Olvass vissza kicsit, pont én kértem ebben segítséget.
(#23449) Penge90: Sajnos most így hirtelen nekem sincs több ötletem.
P6 U06 az enyém is...
-
djbelo
senior tag
válasz
monroe8609 #22786 üzenetére
Egyenlőre B511!
-
djbelo
senior tag
válasz
monroe8609 #22780 üzenetére
Nekem fenn volt! Igazából minden okés volt vele! Hibát nem találtam! De az "updatezipet" nem tudtam felrakni.
-
Zlika
aktív tag
válasz
monroe8609 #22747 üzenetére
akkor google azt más forrásból kell.
-
Zlika
aktív tag
válasz
monroe8609 #22745 üzenetére
Innen szedhető le is írja képekkel.Pofon egyszerű.
(ja nem bocs itt csak nagyjából bemutatja, de maga a program végig visz lépésről lépésre) -
Zlika
aktív tag
válasz
monroe8609 #22743 üzenetére
Pl. root genius-al nekem sikerült.
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #22713 üzenetére
Mint a Miui. Zip állományokat kell telepíteni.
Telepítés:
Your Device Must Be Run On Android 4.4.2 And Also You Must Have Installed TWRP 2.7.0.0 or 2.8.0.0 !
Wipe : Cache, Dalvik, System, Data & Cust ;Flash The CyanogenMod ROM ;
Flash Gapps ;
Wipe Cache & Dalvik ;
Reboot To System ;
* Enjoy !
-
kemotox
addikt
válasz
monroe8609 #20061 üzenetére
Én sem értem teljesen, de szerintem egy launcherről van szó.
-
Venn
tag
válasz
monroe8609 #20061 üzenetére
ha jól értelmeztem, akkor telepíthető mint egy alkalmazás
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #19162 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #19153 üzenetére
A GPS vevőn valóban reszeltek. Sokkal több műholdat lát, de még mindig nem tartom az igazinak. Épp a határon billeg minden műhold jele, és a Glonass holdakkal még mindig nincs jóban. Látni látja, de nincs kapcsolat.
A működése határozottan "smooth"-abb, mint az 510-nek. Nincsenek akadások mondjuk a telefonkönyv neveinek pörgetésénél. Azt tudni kell, hogy ugyan ez a B511, de igen erőteljesen kigyomlálva.
A legtöbb felesleges google alkalmazás kitörölve, és a számomra felesleges dolgok, Me widget, gyári időjárás, bitcasa vagy mi a fene, és az összes szemét kitörölve. Ebből következik, hogy rootolt a kicsike.
Cirka 360 MB ki van gyomlálva belőle. -
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #19150 üzenetére
Cirka 1 órája van fent. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ez már jobban hasonlít a 4.2.2-höz működést tekintve. Mélyebb vélemény még nincs, nem is lehet.
-
judas13
addikt
válasz
monroe8609 #18729 üzenetére
Jogos a felháborodásod.
djbelo Nem adnám a P6-om nagyon most másra -ezektől függetlenül én sem -pedig csak pár hónapja van meg nem egy éve....
-
kemotox
addikt
válasz
monroe8609 #18729 üzenetére
Kuka egy frissítés miatt? Érdekes, nekem a gyári "fos" 4.2-vel olyan tökéletesen megy, hogy csak ámulok több , mint fél éve mióta megvan. Volt már néhány kütyüm (droidos tabletek, iPod touch), de egyik se működött ilyen gyorsan, fagyásmentesen.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
monroe8609 #18728 üzenetére
Bocsánat elnézést minden forumozotol! Elragadtattam magam a nagy szomorusagban.. Amikor én telefont választottam, nemcsak készülék mellett tettem le a voksom hanem bizalmamat is adtam.. Aminek vége.. atverve érzem magam.. de sokan elmondhatjuk ezt.. ez a mai világ sajnos, addig vagyunk jók amíg megvesszuk a terméket.. utána kuka.. még 1x bocs mindenkitől a kirohanasert!!
-
crue
őstag
válasz
monroe8609 #18460 üzenetére
Csak az a baj, hogy a szájkarate verseny első helyéről ezúttal lemaradtak, mert a HTC már bejelentette a frissítési szándékát.
-
johnywaler
csendes tag
válasz
monroe8609 #18452 üzenetére
Nem segít az újraindítás sem. Már azt is próbáltam. Előtte kifogástalanul működött.
Gyári beállítások visszaállítása ilyenkor nem segít? Tudom, hogy az alkalmazásoknak ilyen esetben lőttek, de a GPS nekem nagyon fontos lenne. -
johnywaler
csendes tag
válasz
monroe8609 #18450 üzenetére
Már leszedtem. Nem talál semmit. A GPS helymeghatározás folyamatosan forog....
-
duvi
nagyúr
válasz
monroe8609 #17959 üzenetére
Bocsi! Nem szándékos volt!
Nem gondoltam, hogy ennyi név azonosság van a Playen gps statusra. Azt hittem a puszta idézet maga az app neve
Én is ezt a Gps Statust használom.
(#17964) szori
Ezek szerint még egy éves sincs a P6-od. Kíváncsi vagyok, hogy az aksi lesz a hunyó vagy esetleg valami más... Ha visszajött szervizből, írj egy pár sort légyszi! -
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #17959 üzenetére
GPS status & toolbox:[link]
-
duvi
nagyúr
válasz
monroe8609 #17957 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #17859 üzenetére
Na ez érdekes! Eddig még senki nem panaszkodott erre.
-
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #17810 üzenetére
A gps-t ne írd a miui hibájához, mert nálam tökéletesen működik, eddig soha nem volt vele probléma. A whatsapp-ot és a parkolódíj sms-t aláírom. Az aksi merülés is beállítás kérdése, nálam a Greenify gyönyörűen teszi a dolgát.
-
torrrent
aktív tag
válasz
monroe8609 #17810 üzenetére
"Itt a KK alatt a GPS tökéletes, ennek örülök! Plusz viszonylag szép is lett,de azért nem egy miui"
Ott a pont +1
Nekem tökéletes GPS, WIFI hibátlan és a rendszer is szép, nagyon hamar be lehet lakni. Tegnap raktam fel délután estére már minden úgy nézett ki rajta ahogyan szerettem volna. Amkor felraktam öt percig volt egy pici akadozás aztán egy pillanat alatt eltűnt és akadásmentesen gyors.
Azért ha tudsz majd valamit fenti bal oldal szolgáltató eltüntéséről akkor súgj, köszi.marilllyo: Nekem is minden, picit eleinte a billentyűzetet nehezen szabtam testre, de pár újraindítással sikerült. Jelenleg nem tudok mondani hibát, agy valamit ami zavarna.
-
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #17327 üzenetére
Sajnos semmi új infóval nem tudok szolgálni.
Talán a kitkat hivatalos megjelenése után pár héttel (hónappal)....
-
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #17325 üzenetére
Mostanában nem olvastam arról, holnap lesz időm rá, majd utána nézek hol tart.
-
mati12
senior tag
válasz
monroe8609 #16080 üzenetére
Most próbáltam nálam megy. Az usb kapcsolati módoknál az usb flash meghajtó kiválasztására nem reagált egyből körbe kellet zongoráznom a lehetőségeket néhányszor mire reagált rá,hogy mit is akarok.
-
mati12
senior tag
válasz
monroe8609 #16078 üzenetére
Mivel kötöd rá a tv-re?
-
crue
őstag
válasz
monroe8609 #14934 üzenetére
Köszi, így már értem.
gabancs: Én is teljesen elégedett vagyok a gyárival. Ez az első olyan androidos eszközöm, aminél nem éreztem rögtön és nem érzem most sem, hogy mókolni kellene ahhoz, hogy rendesen használható legyen.
-
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #14929 üzenetére
Töröld a BZweather adatait a beállítások/alkalmazásoknál, és utána már menni fog a widget.
-
crue
őstag
válasz
monroe8609 #14922 üzenetére
Érdekes, mert eddig mindenki aki kipróbálta azt mondta, hogy egy picit lassabb a miui.
-
Nimda
addikt
válasz
Nekem a fogyasztáson kívül csak egy problémám van vele, a led nem mindíg jelzi az elmaradt eseményeket, még a led light progival sem, főleg egy ki-be kapcsolás után, csak amikor kedve tartja. Még nem jöttem rá mi okozza.
Amúgy frissült a BZ weather.
-
v1kt0hr
tag
válasz
Nem tudod használni a whatsappot?
-
TomWexX
addikt
válasz
Attól hogy hibát jelez az sms-es parkolás, még elindul a díjfizetés. Vagyis röviden működik, csak a visszaigazoló sms-t nem kapod meg. És ez biztos, mert nekem egy parkolóőr nézte meg hogy aktív e a parkolásom.
-
duvi
nagyúr
válasz
monroe8609 #14785 üzenetére
ITT találsz dload mappás romokat. Bár nem a mappa a lényeg, mert azt te is létre tudod hozni. A mappában lévő UPDATE.APP a firmware. A mappa csak a helyes elérési út miatt kell.
-
icemad
nagyúr
válasz
monroe8609 #12800 üzenetére
Ha megnyitod a gyári galériát, akkor felül eltudod indítani a fényképezőszoftvert. Nekem ott megkérdezi, hogy melyik programot indítsa el. Neked ott megjelenik a gyári program, vagy csak elindul valamelyik utólag felrakott?
Hogy sikerült a gyárit letörölni? -
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #12765 üzenetére
Elenyésző a különbség a gyárihoz képest. Igaz én a miui-t is kipucolom és használom a greenify-t.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
monroe8609 #12603 üzenetére
egész érdekes dolog történt.miközben áttetem az sd kártyát h visszategyem rá a gyári cuccot,egyszer csak üdvözölt a miui
ugyh csatlakoztam én is a táborba
-
torrrent
aktív tag
válasz
monroe8609 #12579 üzenetére
Én ezt bedugom a telóba, rátekerem 100.7 MHZ-ra az autós rádiómat is arra hangolom és már megy is a zene.
Régi az autósrádióm és így tökéletes
-
Borg76
tag
válasz
monroe8609 #12581 üzenetére
Pont így néz ki:
-
Borg76
tag
válasz
monroe8609 #12579 üzenetére
Boltba.
Viccet félretéve, a pontos nevét nem tudom, azt hiszem sima 3.5mm jack mindkét vége.
Auchanba volt valami kemény 350 forint. -
Borg76
tag
válasz
monroe8609 #12576 üzenetére
Van.
-
DBC
tag
válasz
monroe8609 #12405 üzenetére
asszem ugyanakkor szenvedtünk a miui felrakással, ugyanez volt nekem is. a sima gyári recovery menüt kell megnyitni indításnál, wipeolni mindent és menni fog.
-
mati12
senior tag
válasz
monroe8609 #12405 üzenetére
Rakd recoverybe a készüléket (bekapcs+hangerő lefele nyomogat)majd csinálj egy cashe+dalvik+data wipe-ot.
Első körben én is úgy jártam mint te de ez helyre tette a dolgokat. Azóta tökéletesen zakatol a készülékem a Miui rommal,és még sosem volt ilyen szép a felhasználói felületem mint most. -
ShadowX
őstag
válasz
monroe8609 #12233 üzenetére
Ez yt hiba...minden telefonnál bezáródik.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
monroe8609 #12233 üzenetére
Köszönöm,hogy megerősítetted isteni mivoltom.Ahogyan mindig mindenben amit eddig leírtam nekem lett igazam.Ha ezért valaki elmenekűl az meneküljön nimcs rá szükség.
-
Zsocy155
őstag
válasz
monroe8609 #11548 üzenetére
-
DBC
tag
válasz
monroe8609 #10687 üzenetére
annyi hogy nem a 32 gigásról tettem fel hanem egy 4esről, most épp boot logónál ülök.
a reboot system helyett turn offot nyomtam, utána bekapcs. -
DBC
tag
válasz
monroe8609 #10651 üzenetére
Ezt én sem értem, 4.1.13 miuit dobtam fel tegnap b125-re, de nem volt minden ok, mert 3 óránként lefagyott a telefon teljesen.
ma feldobtam b125-öt 3 gombossal, root, rá cwm, cwm-ből az itt leírásban található 3.11.22 és megakad a boot logón. mit ronthattam el? -
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #10655 üzenetére
Kiveszed az SD kártyát, PC-vel rámásolod a dload mappát, és 3 gombos telepítéssel vissza teszed a gyárit.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
monroe8609 #10653 üzenetére
Nem tégla biztosan nem lett belőle, én pár napja ezt amit te (talán nem) tapasztalsz meg, én is átéltem.
Szerintem mindent ugyanúgy csináltam most is, mint eddig. Kivéve ezeket:
- A külső SD most nem 2, hanem 8 GB-os,
- Biztos ami biztos, feltettem fixen a dload mappába egy gyári UPDATE.APP -ot, ami a 8 GB-on kényelmesen elfér,
- Valamint kínosan figyeltem arra, hogy a CWM Reboot után No-t válasszak.Mindezek után kb. 5 perc után bejött a MIUI Beállító képernyője.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
monroe8609 #10651 üzenetére
5 perc még nem vészes, de ha 20 perc után is még ez van, akkor Te is megjártad... mint én az elején.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
monroe8609 #10647 üzenetére
Az mennyire normális hogy telepítés és ujrainditás után 5 perce a képernyőn ez a felirat van: MI xiaomi.com??? Lehet elcsesztem vmit??? az szuper lenne...
-
Stehe
aktív tag
válasz
monroe8609 #8831 üzenetére
Ha tényleg érdekel, eladom az enyémet (grafitszürke), viszont térerő szempontból ne sok jóra számíts... Ezt leszámítva elég vagány a kinézete
-
xtevo
őstag
válasz
monroe8609 #7027 üzenetére
@monroe8609 & Revajzz
Persze, hibátlan készülék nincs, és nem is lehet, akkor nem lenne értelme a gyártóknak újabb és újabb telefont tervezni/gyártani/eladni. Csak cél a minimális kompromisszum...
Ahogy olvastam, ha kezében van az embernek nagyon meggyőző a P6, lehet megvizslatom majd még MM-ben, vagy T-ben.Igazatok legyen, köszi a visszajelzést.
Még azért meggondolom, és meggyőzöm magam.
-
Revajzz
tag
válasz
monroe8609 #7027 üzenetére
Egyetértek. Egyik telefon sem tökéletes. De ha megnézed ezt a telefont akkor egy letisztul, de még is olyan formát látsz nem "túl" vastagon amire csak azt mondja mindenki akinek van hogy : Ez Igen!! Olyan élmény kezelni még így is hogy "gyengébb" rendszer van fent hogy hihetetlen. Én ma vettem meg de nem tudtam még mindig lerakni!! Ahogy a kedves kolléga monroe8609 is mondta a B119 vagy a B122 a legfrissebb most, ha azt feltolod elég egyszerű módon akkor sok problémád nem lesz vele.
Ha még is nem megy valami keress rá itt vagy kérdezd meg, biztos van legalább egy ember aki tudja
Sok sikert a P6 vásárlásához és kezeléséhez !!!
(most per-pil a barátnőm játszik vele és Ő se tudja lerakni....)
-
xtevo
őstag
válasz
monroe8609 #7025 üzenetére
Arra vártam amúgy titkon, hogy a többi telefon gyengeségeit kihangsúlyozzátok, és úgy megkönnyítitek a választásom.
Előző telefonom nagyon kínai volt, és nem szeretném, ha ez is ebbe a "csapdába" esne, bár olvastam, hogy jön a 4.4 ez nagyon pozitív!
Amúgy külsőre a P6 tetszik leginkább, de vannak itt-ott gyermeteg hibák, amiket csak root-olás és custom rom-olás után lehet javítani, én meg ehhez egyáltalán nem értek...
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
monroe8609 #7022 üzenetére
Ja csak ha nincs szerencsém.,hogy eszembe juttott eme 3 éves vásárlásom(ez az app eredetileg az lg gt540 appja volt ezt faragta 2évig a fejlesztő).Talán tavaly óta nem frissíti. Most sokkal jobb minőségben tudok videozni mint sokan mások
azért ez nem mindegy:Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L5.0
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 30s 467ms
Bit rate : 24.5 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 088 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 29.408 fps
Minimum frame rate : 1.993 fps
Maximum frame rate : 32.316 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.399
Stream size : 89.1 MiB (99%)
Title : VideoHandle
Language : English
Encoded date : UTC 2013-11-15 22:05:36
Tagged date : UTC 2013-11-15 22:05:36
mdhd_Duration : 30467Gyárival appal max 25-26 volt nekem.Látszott is a nemkis lag.Még rengeteg fénynél is lagzott.Most meg full lámpánál teljesen jó nem szaggat be.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
monroe8609 #6944 üzenetére
Messziről jött.
Eredeti módosítatlan formában kérlek tegyél fel megára vagy valahová egy videot amin toucfocusz tsználsz zárt halk helyen..Köszi.TŐLTSD FEL!!!(#6949) szende_robi
Amint látod más is megerősítette neked,hogy nem feltétlen hülyeség elsőnek a wifi környékén főleg a csatrornáknál körülnézni...
A másik NEM ütöm, ha szinte rá lehelek már kattog.Tervezési hiba a vékonyság ára
Ennnyi pénzért ilyen komprumisszumot nem kötök. persze biztos én vagyok a hülye....
Azért durva,hogy a 2 éves xperia mini prom jobb élesebb vidiket készítek folyamatos tökéletesen működő auto focusal és teljesen jó fps-el. -
Zlika
aktív tag
válasz
monroe8609 #6944 üzenetére
Nálam sem szaggat és semmi hang ha fókuszálok.
-
djbelo
senior tag
válasz
monroe8609 #6919 üzenetére
Transcend!!
-
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #6914 üzenetére
Kamerán belül 3 pötty > Beállítások (fogaskerék) > Elsődleges mentési hely
Nekem oda menti ahova be van állítva. -
Joe-T
tag
válasz
monroe8609 #6894 üzenetére
Én sem sűrűn használom, de néha-néha jó lenne, de nem müxik! Hiába mondom én neki, hogy: MÚÚKODJ!!
-
okoska74
senior tag
válasz
monroe8609 #6846 üzenetére
A fényképező mizéria itt is megy.
A Nokia n8, 808-on kívül talán csak az Ascend P6 amire azt mondták, hogy okés.
[link] -
TomWexX
addikt
válasz
monroe8609 #6814 üzenetére
Igen, azzal jár!
Na közben felment a MIUI. Magyar nyelvet hogy lehet beállítani?
-
olahroberto
tag
válasz
monroe8609 #6782 üzenetére
B118 es B122 nincs nem tudom bekapcsolni.
-
lfarkas
aktív tag
válasz
monroe8609 #6470 üzenetére
Egyszerű jack kábel, minimum Hama minőség.Nekem pl szebben szól aux-on. Toyota Prius. P6-on is állítható a hangszin. Bal felső sarokban lesz egy Dolbi ikon, megnyitod és örülsz.
-
Nimda
addikt
válasz
Nézd meg az sms-ek között, van e valami letölteni való.Nálam ott volt a bibi.
racerx bizony nem sok értelme van romolni KitKat-ig.
-
törölt tag
válasz
Ma nem dolgoztam, úgyhogy nem sokat használtam, de nekem a wifi szokta eléggé leszívni.
-
lfarkas
aktív tag
válasz
monroe8609 #6427 üzenetére
Simán, persze!!
-
törölt tag
válasz
monroe8609 #6414 üzenetére
-
mec71
tag
válasz
monroe8609 #6459 üzenetére
Szia ez az üzenet : nem lehet letölteni kérem próbálkozzon később nálam is jelentkezik. Tudsz rá vmi megoldást?
-
gekko293
csendes tag
válasz
monroe8609 #6442 üzenetére
A telefonnak nincs szerepe a pendriveos megoldásnál.
Ööö nem tom, samuval se szólt szépen.
Mivel szinte csak kocsival járok, telóra zene másolás helyett pendrivera megy a zene. Főleg emiatt is. Lehet hogy szar minőségű a kábel??
-
gekko293
csendes tag
válasz
monroe8609 #6427 üzenetére
Lehet hallgatni auxon, de szar a minőség. Én maradtam az pendrive megoldásnál.
-
Newlachka
őstag
válasz
monroe8609 #6423 üzenetére
ez kérlek szépen beállítások>jogosultságkezelő>hely és engedélyezd az alkalmazást ennyi
-
Nimda
addikt
válasz
monroe8609 #6414 üzenetére
Mert csak adatkapcsolattal tudja letölteni.Valami szolgáltatói üzenet lesz.Vagy egy olyan dolog, ami kötődik a mobilnethez.
-
törölt tag
válasz
monroe8609 #6355 üzenetére
Fel is tettem. Kíváncsi vagyok, észlelek-e változást.
-
Newlachka
őstag
válasz
monroe8609 #6355 üzenetére
hát én ma gameltem sokat rr3-nmal és így is elment 24 órát...
-
törölt tag
válasz
monroe8609 #6350 üzenetére
Annyi jót írtatok róla, hogy én is lecserélem a 114-et.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
monroe8609 #6346 üzenetére
Fogyaszt rendesen, de nem volt feltoltve.. Viszont brutálisan gyors lett.eddig se volt panaszom rá de most tényleg embertelen.És még a legalacsonyabb módban van
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #6346 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #6342 üzenetére
Rendszer-frissítés ikon.
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #6333 üzenetére
Nem jó. Ő az SD kártyán keresi. Le kell tölteni a fájlt, ha be van csomagolva, akkor ki kell csomagolni. Kapsz egy dload mappát. Ezt kell bemásolni az SD kártyára. Ezután lehet frissíteni a saját szoftverével, vagy lehet újratelepíteni a 3 gombos indítással. Ha az SD kártyán van a dload mappa, és nem hibás a tartalma, akkor automatikusan végig fut a folyamat.
Azt sose próbáltam, hogy ha a belső memóriára másolod a dload mappát, akkor látja e.
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #6330 üzenetére
Hova másoltad a dload mappát? Mert mintha arra panaszkodna, hogy az SD update hibás.
Vagy nem találja az SD kártyán. -
torrrent
aktív tag
válasz
monroe8609 #6330 üzenetére
Azt hiszem rossz a szemüvegem de segítenék.
-
Nimda
addikt
válasz
monroe8609 #6286 üzenetére
Töltsd le innen és úgy tedd fel.Mehet a helyi menüből is.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
monroe8609 #6278 üzenetére
Akkor ez most h lesz srácok?? Mit csináljak h felrakja ? Tudom h ti már nagy spilerek vagytok, de enis szeretném megtudni h fog felmenni ez a 111
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #6274 üzenetére
Mert az a módszer csak frissít. Lehet összeakad a vodás féle rommal, és ez a gond. Csináld a 3 gombos telepítést.
-
Nimda
addikt
válasz
monroe8609 #6274 üzenetére
Milyen rom van a telódon?Van é rootolva?
-
Nimda
addikt
válasz
monroe8609 #6270 üzenetére
Online? neked mire jött OTA?
-
Nimda
addikt
válasz
monroe8609 #6258 üzenetére
Tippre, töröld le és újra fel, vagy töltsd le még1x, esetleg egy formázás a telefonnal (le és fel csatolással) vagy használj másik sd kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest