- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
honeker #7600 üzenetére
Nem.nekem amíg a vodás kártyát nem raktam be addig ment a másik két szolgáltató kártyájával is.
mikor beraktam a voda kártyát bejött egy szöveg,hogy mennyire örül,hogy vodafone kéártyával használom a készüléket most optimalizája.
Elindult egy script és szépen mintha rom települne cwm alol a folyamt végigfutott és lezárta a készülékem........ -
freemanone
addikt
válasz
honeker #7108 üzenetére
már miért ne töltene? eddig csak a motorolánál találkoztam ezzel a baromsággal, hogy csak futó rendszer mellett fogad töltést. ennél a telefonnál ilyet nem vettem észre. akármikor töltőn volt, mindig töltött ratjta. kikapcsolva és recovery menuben valamint telepítés közben is.
-
gbutcher
tag
válasz
honeker #5882 üzenetére
Az akku idő tényleg nagyon jó! Nálam is elment 3 napot és még mindig volt 30% szufla az aksiban. Megjegyzem haszálom a green powert, ami sokat dobott az egészen. Beállítottam az alkalmazást és így ne kell este kikapcsolni vagy hasonló. Közben még is működik minden, ahogy egy okostelfonnak kell.
-
Nimda
addikt
válasz
honeker #4934 üzenetére
Nem neked írtam
Amúgy régen jártam úgy, hogy egy újonnan vett telefonnál alig volt térerő és állandóan megszakadt a mobilnet.Hetekig azt hittem a teló hibás, de kiderült, hogy pont akkor volt valami hálózat bővítés a körzetünkben
ezért sem mertem rögtön visszavinni vagy akár szervízbe adni.Gondoltam Sony...ez nem lehet hibás
de bejött...
-
Nimda
addikt
válasz
honeker #4649 üzenetére
A B117-est én nem próbáltam lévén még nincs európai verzió.Valószínűleg ezért sem tartalmazza a már megszokott sms alkalmazást.Amúgy meg egy sor teljesítmény optimalizálás és elvileg javítva lett benne a wifi bug.Mindenképpen várós.
A B114 egy európai teszt verzió, de ha ez lesz a végleges, akkor nem teszem fel, mert messze elmarad a B117-től.Amit érezhetően javítottak benne, az az energia kezelés.Feltételezem a B117, mindezt már tartalmazza. -
törölt tag
válasz
honeker #4541 üzenetére
Igazad van, kösz, csak ez egy tényleg jó fórum, valóban jó arcokkal én pl Nimdától kértem segítséget és szinte azonnal kaptam is, meg is oldódott a probléma, de lehetne még néhányakat említeni akik nagyon otthon vannak a témában, segítenek bárkinek. Jön egy fazon, elolvassa az utolsó hozzászólást és nem a legjobb hangnemben minősít. Azért ez bosszantó.
-
mikesa
tag
válasz
honeker #4191 üzenetére
Tök jól fordítasz!
Amit fontos tudni róla, csak a B107-ről tudod frissíteni. A letöltött filet kicsomagolod egy létrehozott dload mappába, majd ugyanúgy indítod mint a többi fw-t. (én nem teszteltem, állítólag 3d-ben picit jobb, engedi az appok sd-re telepítését, javították hogy néha a hangerő +- nem a csengetési hangot, hanem a médiahangot állítja...)
Más:
3D teljesítmény igencsak jobb lett (root kell)/sys/devices/system/cpu/cpu0/scaling_ddr_block_freq állítsd 450000-re,
/sys/devices/system/cpu/cpu0/scaling_gpu_block_freq állítsd 480000-re. -
törölt tag
válasz
honeker #4173 üzenetére
Érdekesek ezek az eldobálások, ez egyik B verzióval a térerő a másikkal a wi-fi a harmadikkal a GPS vagy mindegyikkel együtt sem stabil. Ez olyan nagy kihívás a fejlesztésnek hogy nem könnyen megoldható? Vagy mi lehet a gond? Nekem ha jól emlékszem a B106 van fent ma kimondottan a Wi-fi-re figyeltem, nem vettem észre gondot, de lehet hogy csak a véletlen műve volt hogy épp nem dobta el.
-
racerx
őstag
válasz
honeker #3953 üzenetére
Jah, meg csak a b116-al működik, van akinek lefagy, meg csak francia nyelv működik.. Sztem felejtős az egyész romolás még itt. Rádásul a recovery se működik (nálam) rendesen, az xda-n semmi visszajelzés se jött rá napok óta...
Szvsz amíg nem lesz nyitva a bootloder addig tök fölösleges ezekkel foglalkozni.
Mondjuk nem is igen izgatom magam, a gyári rendszer rootolva bőven kielégít a mindennapokban. -
okoska74
senior tag
-
Plebi
senior tag
válasz
honeker #2905 üzenetére
Miért mi a gond a p6-al?
Amúgy a jelenlegi tulajoknak mennyi ideig bírja egy töltéssel? Én ma 8 kor vettem le a töltőről és nyomkodtam is, de ennek ellenére a google alkalmazások ették meg, néztem, de nem fut, hacsak nem a háttérben, mert most 18%-on van és ez(ek) ette meg 60%-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged