Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedy1225
tag
válasz
kecskebégető #8091 üzenetére
Sajnos nem Pesti vagyok, nem járok Pesten
De köszi a felajánlást! Hiszek neked
-
Pedy1225
tag
válasz
kecskebégető #8087 üzenetére
Köszönöm kedvességed, azért vagyok ennyire tanácstalan, mert nekem ez a pénz is sok, amit a P6-ért kérnek, de ha jobb a fényképezője, mint az olcsóbb telóké, akkor bevállalom, jöhet :-) Köszi mindenkinek! Úgy néz ki, hogy hétvégére meglesz
Szerintem nem jövök addig, mert tényleg összezavar a sok hozzászólás, főleg, hogy a felét nem is értem a szakszavak miatt
Jó éjt Mindenkinek! Üdv: Edina
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Pedy1225 #8083 üzenetére
Nehogy elbizonytalanítson a fórumtárs!
Megfelelő fényviszonyok mellett remek képeket készít a P6.
Olcsobban nem drágábban is csak jóval drággábban fogsz kapni jobb minőséget.
Egyébként már kezdesz nagyon rossz irányba fordulni.Minnél tovább húzod annál több kétség lesz.Értem én ,hogy jólmegfontolt döntést szeretnél hozni de ez visszaüthet.
Ugorj fejest segítünk szívesen mindenben.
Arra amit leírtál mire haználnád tökélets társ. -
Pedy1225
tag
válasz
s3nsitivity #8084 üzenetére
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, inkább maradnék az Androidnál. Sok teló tesztet elolvastam, és ennél jobb fénykép készítőt nem találtam olcsóbban, még ilyen áron sem, csak 100.000.-Ft fölött. Annyim pedig nincs rá. Én egy átlagos felhasználó vagyok, aki telefonál, neten megnézi az e-mailjeit, facebookozik, elolvassa a híreket, és fényképez :-) Akkor talán maradok ennél
-
Pedy1225
tag
Vagy olcsóbban teló, ami ennyit tud (fénykép) ?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Pedy1225 #8083 üzenetére
Lumi 920, már ha nem utálod a Windowst.
De Droidba egyértelműen P6 ilyen árba ez tény.
Mint mondtam többször is, egy átlag felhasználónak tőkéletes ez a kamera.Nem egy világbajnok kamera az új Lumiákkal pedig nem is éri meg összehasonlítani, de mint mondtam egy erős közép mezőny.
Nyugodt szívvel ajánlom, és a következő hozzászólásom se tántorítson el. -
racerx
őstag
válasz
s3nsitivity #8072 üzenetére
Szerintem lagzik, meg biztos előhivtad a rejtett 6.7. magokat valami spéci adb paracsal. Meg fókuszálás közben koppan..ja az nem itt van
-
arminlok
senior tag
de most azért ez a video tanulságos volt mert azt mondtad hogy nem szaggat mediumon még nekem se bántotta a szememt highon viszont már eléggé. Míg neked ez teljesen jó másnak lehet h nem (például nekem már nem) ezért nem éri meg ekkora vitát csapni ugylátszik ezis szubjektiv dolog.
-
racerx
őstag
válasz
kecskebégető #8049 üzenetére
Nem rakok fel sehova semmit, mert igazából leszarom hogy elhiszed vagy sem a dolgot, és van jobb dolgom is mint ilyenekkel elbaszni az időmet.., pláne óvodás módon ilyen ökörségen rugózni. Ehhez már öreg vagyok. Letöltöttem az appot, játszottam vele, semmi hibát se találtam, élvezhető volt és pont. Nem tuningoltam nem állítgattam, semmit, nem is érdekel a dolog annyira, hogy ilyenkkel vesződjek (elég volt anno a HTC Desirét mókolni, romolni stb stb, családi élet is megsínylette
), Most itt nem foglalkozok ilyenekkel, sőt a játék sincs fenn régóta, de ha majd egyszer ha nagyon ráérek, akkor ismét előveszem.
Én készégesen elhiszem neked hogy nálad akad, 15 perces gameplay videót se kell mellékelned, de akkor hidd el hogy nálam meg nem volt semmi látható gond (meg másnál se ahogy olvasom. Pont nem vagyok elfogult a telóval, mert pl a fényképező része sztem is kicsit túl marketing bullshit (vaku, fókusz beállítás), de nálam a többi dolog jól működi GPS, Wifi stb.) -
s3nsitivity
addikt
RR3
B122, stock kernel beállítások.
Low - Ultra High - Medium graf.
Utána feltettem High-ra is és úgy döntöttem marad a telón és játszok vele, mert tökéletesen viszi High-on.Bocsi a minőségért, nem találtam a kamerát, egy Nexus 7-el lett felvéve.
Ja lehet megszállta a P6-omat egy Z1 szelleme.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
#73499136 #8066 üzenetére
Ez így igaz, szinte tökéletesen leírtad a silcon architektúrát, emberi szavakkal.
A lényeg az egy soc-nál, hogy pl a tegra a gpura épít, míg a többi a magok közötti szálakra.
Ezért lesz szép a tegra a többihez képest, viszont gyenge.
A Krait mag viszont olyan mag ami nem fő maggal indul és szálakkal irányít hanem az összes magot hajtja és a szálakkal csak kpmmunikál. Ezért lesz az gyors.
Na a mi architektúránk inkább egy hülyén optimalizált krait magos telóra hasonlít. -
törölt tag
Nem akarok vitázni senkivel sem ezen, bizonyítani sem akarok de.... az RR3 nekem is fent volt és minden hókuszpókusz nélkül simán futott, igaz 4-5 percnél nem játszottam vele tovább, de hibátlanul ment!
Nem rég írta valaki hogy érdekes módon nála egy elég húzós játék szépen futott míg egy nála jóval gyengébb szaggatott, majdnem hogy játszhatatlan volt. Nekem ebből az derül ki hogy a P6 hardvere sokkal többre képes mint amit bizonyos programok esetében bizonyít, optimalizálási problémák vannak, legtöbb játék (ha már ez a vita tárgya) nem képes kihasználni a 4-mag felét sem. -
jampop
tag
válasz
kecskebégető #8060 üzenetére
Adja az ég, hogy minél hamarabb megvedd a Z1-et!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #8061 üzenetére
És végűl senkit nem hűlyéztem le soha nem állítottam,hogy nem lehet játszani a telfonnal!
2 dolgot állítok azt vállalom is.1 a készülék magas hardverigényű játékok magas minőségű futtatására NEM alkalmas.(Sokkal több esetbennema alkalmas mint alkalmas kivételek persze vannak)aki pedig ennek az ellenkezőjét állítja úgy,hogy a telefonja out of box állapotban van hax nélkűl az bocs HAZUDIK..Nem tudom miért mi az előnye értelme de nem mond igazat..
Ha valki eddigi mondandóm félreértelmezte esetleg megbántottam attól utólag is elnézést kérek nem állt szándákomban -
kecskebégető
aktív tag
Olvastad az utolsó hszem?.
(#8057) s3nsitivity
1 ne személyeskedj!
2 pedig ne széthaszolt appokkal akarj bizonyítani mert arra sok átlagemberkének nincs lehetősége hanem ahogy leírtam.Teljesen alap állapotbanUgyanis eddig arról volt szó,hogy csak felrakták az RR3-at és akadás nélkűl ment
Agyonhúzott telefonnal szétdarabolt app semennyire nem hiteles.Ráadásúl ne biztassunk senkit rá mert veszélyes a készülékre és emberre is pláne az a telefon alpból melegszik.
Úgyhogy köszi tőled nem kell vidi.Megint ott tartunk,mint a nálam nem "kopog"a toch fokusz aztán kiderűlt ,hhogy a topik 80%-nak kopohg ha nem is egynletes monőségben.Meg nálam "nemszaggat"a videófelvétel aztrán a linkelt videók 20 sec után nézhetetlenűl szaggatak. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
#73499136 #8056 üzenetére
Teljesen megértem sokak "kiakadástát".
Téged is megértelek.De igazán jó ha kibeszéljük tapasztalatot cserélünk.
Az a baj,hogy szélsőségesen látják egyesek a készüléket fanatikusan mint egy személyt kezelik.Nem képesek a negatívumait tényként elfogadn vagy épp a másik oldal akik meg túlzott elvárásokat fogalmaznak meg.
Jó lenne ha mindenki kicsit átértékelni a készülékhez füződő viszonyát.
A másik bármennyire is unalmas muszály mindent megbeszélni és tényekkel igazolni.Itt az én példám.ha ilyen részletességig tabuk nélkűl lett volna kibeszélve a készülék mint mostanában akkor mai fejjel márt nem biztos,hogy beleugrok lehet megvártam volna a második verziót.Most is nagyon úgynéz ki könnyes bucsút veszünk egymástól és Z'1re váltok.Szóval ha valki most venne ilyen készüléket jóval tisztább képet fog kapni és ezáltal kevesebb csalódás érheti.
Első hsz be mehet egy összahasonlítás a GPUnkról más társaival:
Vivante GC4000
Reméljük van még tartalék a GPUban de szerintem nem lehet csodát tenni.
ezennel én befejeztem aha nem jön több toll cinikuskodni... -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8054 üzenetére
Múlt időben beszéltem, és szerkesztett grafikasi fájlokat használok hozzá, tableten pl ultrahigh-ot, mr midnent jobban tudok uraság.
De tudod mit? Csak a te kedvedért leszedem megint mert már rohadtul idegesítesz.
-
törölt tag
Hm.... megint csak az derül ki hogy a P6 nem jó játékra, fotóra sem igazán, a wi-fi dobálás miatt netezésre sem az igazi , a GPS sem tökéletes és még lehetne sorolni. Kiderül hogy marad a telefonálás, de hát ahhoz meg minek ez a nagy kijelző a sok mag ráadásul 1.5ghz-n, a 2gb ram egyebek. Gyerekek, telefonálni lehet egy szar Tescóban árult 4000ft-os akármivel is ezen már azért túl vagyunk nem?
-
Zsocy155
őstag
válasz
s3nsitivity #8053 üzenetére
Köszi! Akkor csak nem vagyok hülye!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8050 üzenetére
Jöhet a videó!
Eleve hogyan tudtad normál grafikán futtatniÍ,
A játékon belűl nincs olyan,hogy normál grafika!
Egy beállítás van amit meghatároz az app.Az pedig a mi készülékünkön a low . -
Zsocy155
őstag
válasz
s3nsitivity #8050 üzenetére
A DT2-t letudtad szedni a Marketről?
-
s3nsitivity
addikt
öhm, az RR3-t elhiszem mert normál grafikán nekem is elfutott szinte zökkenés mentesen.
A DT2 viszont nekem se indul. -
kecskebégető
aktív tag
Még annyit,hogy ugyan már tegyél fel egy 7 perc gameplayt valahová a nemakadó RR3-ról.De ugy ,hogy nincs tuningolva a készülék....Annyira szeretnék bocsánatot kérni annyira szeretnélek megkövetni...
Tehát jöhet egy vidi amiben a futto appokról a cpu0 mappáról elkezdesz videózni majd indítod az RR3-at mert addig csak kamu a normálisan futott duma.Én is tudom mondani,hogy nekem 39000 pontot dob Antutuban...Zsocy155!
Ez neked is szól jöhet a vidi.Engem meglehet győzni én hajlando vagyok alázatos lenni.Nekem ez csak egy tárgy amit szeretek nem egy vallási jelkép
És még akkor annyit,hogy tegyéteka grafikát maxra hamár a tietek nem butított.(Az app a hardverhez állítja be automatikusan a játékot a mienket lowra de ez felűlírható).
RR3grafika állító. -
racerx
őstag
Mondjuk nálam a RR3 tök normálisan futott, semmit se butítottam, ugy játszottam vele ahogy letöltöttem. Ill. úgy módosítanám, hogy én semmi különöset se vettem észre, számomra folyamatos volt a futás, élvezeti értéket nem csökkentette semmi.
De lehet hogy vájtszemű laghuszárok, biztos észerevennének rajta valamit
De említhetnék pár népeszerű Dungeonos hack n slash játékot is, amiket kipróbáltam.Igaz ott egyiknél médiumon ment szépen a cucc.
-
torrrent
aktív tag
válasz
kecskebégető #8032 üzenetére
Az attól függ, hogy már haboztál e már elötte, vagy nem mert a makróhoz sok türelem kell. De amit rendeltél azzal lesz hozzá.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8031 üzenetére
Nem tudom én tisztában vagyok vele,hogy ebben azt kaptam amit ígértek....[link]
A nagyátlag mobilt porba gyalázza makroban.
Összességében picivel átlag feletti a kamera de ezt már régebben is írtam. -
TomWexX
addikt
Ja és ha már az összefoglalóban linkeltem:
MIUI-soknak itt a legfrissebb 3.11.22.-es verziójú multilang-os gapps-os ROM!
Nem tudom hogy adatvesztés nélkül fel lehet-e tenni. -
jegenye77
addikt
válasz
kecskebégető #8024 üzenetére
A füles már adott 2db xears de egyik se L jackes és a nélkül 2,5 cm kilógna a telóbol oldalra.Az úgy zsebben is kényelmetlen lenne szerintem.
TomWexX be is szerzem az átalakítót hozzá mert sokat hallgatok zenét telóról -
gabancs
addikt
válasz
TomWexX #8021 üzenetére
Nagyon jó az összefoglaló! Sajnos, mint ez a topic is bizonyítja, pont azok nem olvassák el, akiknek elsősorban kellene. Én még a helyedbe bele írnám.
A P6 kamerája igen középszerű. Azért annyira nem kell aggódni, azért egy kutya fotót nem lehet macska fotónak nézni. Általában az embereket ábrázoló képeken is humanoid képződmények fedezhetőek fel. Bővebb információ, képek a topicban.
Csak azért mert kezdem nagyon unni a kamerás kérdéseket.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
TomWexX #8021 üzenetére
Nagyon jó.
Nem az egom miatt hanem hamár lehetőségünk van tiszta képet adni és segíteni másoknak akkor jó ha megtesszük és késöbb enm itt anyáznak majd mindnkit,hogy nem ezt várták.
(#8023) jegenye77
Normális fülesnek ,normális a kábele ergo nem lesz gond megtöréssel.Érdemes persze L jackest választani.De amúgy ez a készülék csak úgy suhan a zsebedbe.Az alja direkt emiatt kerűlt ebben a formában kialakításra...... .....A PR szerint persze. -
jegenye77
addikt
Sajnos ma még nem érkezett meg a telóm
Ha minden igaz holnap már itt lesz.
A 3,5 mm-es jack dugasz elég furcsa helyre került!
A fülesnek a vezetéke nem törik meg ott nagyon?Illetve eléggé kiállhat oldalra és az kényelmetlen lehet.
Talán egy ilyen beszerzése ajánlott lehet hozzá?! -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8020 üzenetére
De ez nem magyaráz semmit.
Egyet érts meg.Soha nem volt komaptibilis.Első napon lehet letölthető volt de aztán sokan visszajeleztek és pár óra múlva már letölthető sem lett.Nemhogy játszható."'Én sem a játék miatt szeretem a P6-ot, hanem így ahogy van."
Na ennyi ebben megegyezünk. -
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #8019 üzenetére
Igen, kellett bele egy kis szín.
Egyébként a te véleményed is belekerült, és írtam egy kis szösszenetet a P6+erős hardver igényű játékok témára is:
"Huawei Ascend P6 és a komolyabb hardverigényű játékok:
A fórumozók együttes véleménye, hogy eme csodaszép telefon elsősorban nem a komolyabb játékok futtatására való, a ritka SoC miatt ezekkel lehetnek kompatibilitási problémák, laggolások, textúra hibák! Aki elsősorban telefonon szeretne játszani, akkor vegye fontolóra a P6 mellőzését!"Továbbiakban belekerült a TWRP Recovery, a tisztító script, további root lehetőségek, fórum használata kezdőknek, mikesa új signed_116.zip-je, lett egy CFW hasáb ahol egyelőre csak a MIUI van, van egy hasznos alkalmazások mező, és kicsit átalakítottam az egészet. Most ennyire jutott az időmből, ezt is vagy 4 óráig szerkesztgettem.
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8017 üzenetére
Nem vitatkozom, nem is akartam, csak még egy észrevétel: A Dead Trigger 2-t nem külső apk-ból tettük fel.
Én sem a játék miatt szeretem a P6-ot, hanem így ahogy van.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
skynet666 #8016 üzenetére
Örülök ,hogy segíthettem az összehasonlításban így a váltásban remélhetőleg.
Jó készülék ez na.Alap dolgokra tökéletes társ.És egyéníség is.
Szerintem elégedett leszel vele.szifonnal semmi bajom nem lenne de egyszerüen nekem is forog a gyomrom a bazári stilustól.
(#8018) TomWexX
Köszönjük szépen.
Jók lettek a kalóz droidok. -
TomWexX
addikt
Utólagos engedelmetekkel a Téma összefoglalót FRISSÍTETTEM!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8015 üzenetére
Ne haragudj de a wifi és a gps ezer dologtol függ..A Soc teljesítmény 99.9%-ban ugyanaz nem függ a külső körülményektől tehát a példád brutálisan rossz megközelítés.Nem releváns.
Nézd meg az antutu,quadrant eredményeket majd mindnkinek ugyanaz. Szóval ha mondani szeretnél valamit akkor morcold fel magad és probálkozz ismét.De tényleg ne értelek mit akarsz bizonyítani.Aki itt van a topikban és van P6-os készüléke az 99%-ban tudja ,hogy nem a legjobb választás játékra(És ez nem is zavarja!!!).Engem meg nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről hiszen csak a mai nap volt a kezemben egy Xperia Z,egy I5,és egy S3 .Ég és föld a játékteljesítmény a felsorolt 3 készülék és a P6 között.Dehát nem ezért szeretjük.
"A Dead Trigger 2-t 2-3 hete többen fel tudták telepíteni, de nem indult el nekik!
És?Ez mit bizonyít?Mint írtam feltelepíteni én is feltudom külső APK-ből de nem fog menni.Ahogyan neked sem ment soha... -
skynet666
tag
válasz
kecskebégető #8012 üzenetére
Ennél a két konkrét képnél azért nagyságrendnyi a különbség
Amatőr fotós vagyok, ezért számomra fontos, hogy nagygépet nem igénylő, egyszerű élményeket megfelelő minőségben tudjak rögzíteni telefonnal is. Nem várok csodát, mert egy jó perspektíva illetve pillanat nem feltétlenül arról szól, hogy minél tökéletesebb legyen a képminőség, de azért egy kvázi minimumot hozzon a cucc. Nálam a P a minimum, attól lejjebb már nem mennék, feljebb azért van bőven mozgástér
De ott is abszurd módon nagy a különbség a fotós és videós minőség között. A videó funkció terén szerintem jobb mint a szifon 5, képeket tekintve meg a kanyarban sincs
Feleségemnek vettem egy szifon ötöt, azért annak irigylem a kameráját, csak ezt az ios-t nem akarja bevenni a gyomrom
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8014 üzenetére
Akkor mindenkién egyformán elmegy a wifi, nem akar műholdat találni a GPS, ugrál a fényerő?
Az akksi hogy jön ide? arról én nem írtam semmit játék és videó közeben merül mint a veszedelem.Jut eszembe: A Dead Trigger 2-t 2-3 hete többen fel tudták telepíteni, de nem indult el nekik!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8011 üzenetére
Jaj haver mert mindenkién ugyanúgy fut...Nem hinném,hogy pont a te készülékedbe egy "tegraqualcom 8"
Soc kerűlt volna ami 200 FPSel futtatja a legmodernebb játékokat is és fél naponta merűl 1 %-ot az akku....Minden rosszindulat nélkű pusztán jóindulatból kérlek.Picit nőj már fel.Ez nem az SG forum ahol megeszik a kamukat.
Egyébként egy szóval nem mondtam,hogy hülye vagy de vannak tények amiket lehet dacból cáfolni kérdés nyersz e vele valamit van e értelme.Szerintem nincs ennyi a story. -
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8008 üzenetére
Irigylem a látásodat!!! Onnan látod, hogy egy játék hogy fut az én telómon!
Szóval szerinted "hülye" vagyok, nem tudom mit csinálok? Az a lényeg, hogy te tudod!
-
skynet666
tag
Sziasztok!
Megelégedéssel használt Xperia P-met szeretném nyugdíjazni. Alapvetően három telefon jöhet szóba, mert mindennél fontosabb számomra a prémium anyaghasználat és a szappantartó forma negligációja.
Így a kalapban van a P6 is. Visszaolvastam elég sokat, elolvastam az összes tesztet és alapvetően azt szűrtem le belőlük, hogy egy igazán korrekt cucc, nem csak jól néz ki. Csak két konkrét kérdésem maradt.
Látom hogy sokan váltottatok Xperia P-ről. A P6 kamerája fotók esetén jobb mint a P-jé, és ha igen akkor nagyságrendekkel? A videót olvastam, hogy az elég fisif@si, a P-nél pont fordítva volt
Illetve a másikra kérdésre szintén nem találtam választ, a mobilarénás tesztben azt olvastam, hogy a kijelző fényereje napos időben kevéske. Ez igaz? Azt tudom, hogy nem tudja hozni a P szintjét, de azért lehet használni verőfényes időben is árnyékolgatás nélkül?
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8008 üzenetére
Ez igaz.
, de rohadjak meg ha 2 hete nem a 2-vel játszottam.
Azért tettem most be gondolkodás nélkül. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8007 üzenetére
Az az első rész az 1 te!!!! Ezt nem ettük meg
Nem papa az azt demostárlja,hogy sajnos nagyon kaki a P6 játék teljesítménye.....Sajnos.
Semmi sértés de kicsit legyél körültekintőbb,
Egyébként az RR3 még a mi agyonbutított low beállításaival is akad.Ha te ezt nem látod nem akarod észrevenni sajnálom.(#8009) Zsocy155
Mi ez a szag olyan mintha rohadna valaki
Van pár lehetőséáguherált appal játszottál de ezt kizártad.Álmodtad,másik készüléken játszottad,soha nem játszottad,akrtad játszani,láttad,hogy valaki játszik vele.,a kívánt rész aláhúzandó.
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8002 üzenetére
-
mikesa
tag
válasz
Zsocy155 #7998 üzenetére
Egyetértek! Power userként használom a telefont. Temperature monitor apk törölve, kényszerített 4mag, ddr és gpu maxra húzva, Seeder agresszíven, minden éjjel töltőn és napközben is sokszor rádugom ha melózok. Játéknál 40-43C fok általában, nyáron kocsiba előfordult a 60C fok (!) is. (ha normálba használom, tel, sms, mms, zene elmegy lazán 1-1,5 napot. Semmi ismétlem semmi baja. Ha ezt nem bírná akkor tuti hibás valami...
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok!
Feltenném a MIUI romot, de!! ROOT van, CWM van. Reco-ba belépés után, install sd ről, néha látja a kártyát néha nem. Amikor meg látja kiválasztom a MIUI zip-et, elindul a folyamat... végül kiírja az abortuszt. A 3 gombos belépéssel is próbáltam az eredmény ugyanaz. De ilyenkor betükből kiírja Recovery menü alatt FAIL-t.
Mi baj lehet velünk?
Előre is kösz a válaszokat!
Üdv. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
speederiii #8000 üzenetére
Gyári kamera app lagos, fél perc után belassul a felvétel,kopog a touch fokusz zoomnál hajlamos szétesni a felvétel a kéászülékek 80%-a érintett.Gyári appban minimálisat javít ha 720p-re visszaveszed a felbontást és kikapcsolod a képstabilizátort.Szintén a gyári appban nincs folyamatos autofocus.
Igen kiküszöbölkhető a paly áruházból letőlthető LG camera pro appal.Párszáz forint.Van belőle ingyenes verzio de az nem teljesértékű sajnos. Ez megoldja a lagokat(nem 1000% de bőven jobb mind a bitráta mind a frame rate)és van folyamatos auto focus is.
Elfogadható a gyenge fényviszonyok közötti felvétel.(#8001) Zsocy155
Dead trigger 2 hivatalosan le sem tölthető.....
Elhiszem,hogy buherált apksal jétszottál de az nem releváns mivel nem tudjuk nem e egy butított verzio.A GTA III-ből is van warez verzio amiből egy csomo textura kivan véve illetve a fények is levannak kapcolva(Pl nincs az autoknak fényszorója...) -
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #7999 üzenetére
Én a Dead Trigger 2-vel játszottam egy darabig, szépen, akadás mentesen ment (csak túl sok volt a zombie
Tudom itt volt akinek el sem indult, de nekem simán ment.
A RR3 szintén simán szépen megy, lehet csak szerencsém van, pedig még a vodás rom van fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest