Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitu
aktív tag
Az normális, hogy hálózatról töltve kb. félórája fixen 93%-ot mutat?
-
duvi
nagyúr
válasz
djbelo #16090 üzenetére
A mobogenie apk egy alkalmazás, ami a Google playen is kint van. Viszont nem hiszem, hogy telepíteni akarnád
Az alkalmazás leírás azzal kezdődik, hogy elnézést kérnek az agresszív spammelésért, de nem ők a hunyók, hanem technikai probléma miatt spammelnek ezerrel
-
djbelo
senior tag
Srácok! A "mobogenie apk" ez micsoda?? Telepíteni kell? Mert állandóan azt kéri, hogy telepítsem!
-
sisqoboy2
tag
ok, ez a kütyü előhívja a kamerát, de nem vagyok biztos benne h beállítható fényképezésre is...
-
sisqoboy2
tag
köszi a linket. lehet benevezek egyre
mindenféle hasznos dolog beállítható...
kérdés h aksit mennyire zabál a progi és h zökkenőmentesen megy e a történet...
nos kinai koppintás...
esélyes a buká...Zlika: köszi, azon gondolkodtam h lehet e de nem emlékeztem pontosan. de már beugrott, az a gomb az oldalán középen van és baromira nem áll kézre. viszont ennek a segítségével egy baromi jo helyen lenne a klikk gomb. mármint aki sűrün fotoz mindenféle hülyeséget annak baromi hasznos lehet...
-
sisqoboy2
tag
haligali!
Ezt probálta már valaki? fotozáshoz igen hasznos lehet ha müködik rendesen.
ezzel létrehozható egy fizikai fényképező gomb...
[link] -
Roland06
aktív tag
válasz
TomWexX #16077 üzenetére
Köszönöm!
Igen tanultam belőle az biztos de talán még "jól" is kijöhetek belőle mert azt mondta az intéző (voda) , hogy max. 1hét és még megpróbálja a leejtésből származó sérülést (sarkán a fém keret felhajolt) is kijavíttatni gariba.
Nem nagyon élem bele magam de a remény hal meg.......! -
mati12
senior tag
válasz
monroe8609 #16080 üzenetére
Most próbáltam nálam megy. Az usb kapcsolati módoknál az usb flash meghajtó kiválasztására nem reagált egyből körbe kellet zongoráznom a lehetőségeket néhányszor mire reagált rá,hogy mit is akarok.
-
mati12
senior tag
válasz
monroe8609 #16078 üzenetére
Mivel kötöd rá a tv-re?
-
monroe8609
aktív tag
Szep napot! olyan problema all fent hogy hiaba kötöm rá a tvre a keszüléket nem latja se mediaeszkozben sem usb hattertarkent.. viszont ha fenykepeket valasztom a csatlakozasi lehetosegkent azokat tudom nezegetni, engedi. Erdekes. Bedugtam mas usb t es azt latja rendesen a tv. Miui van fent de ugy emlexem par hete filmeztunk ezzel a modszerrel, akkor jo volt. Mi lehet ez??
-
mati12
senior tag
válasz
Roland06 #16073 üzenetére
Nagyon sajnálom a kálváriádat. Tegnapelőtt én is hasonlóképpen jártam amikor a Miui rom felrakásával próbálkoztam. Csak a Huawei feliratig jutott el a készülék,kikapcsolni nem lehetett csak rezzent egyet a készülék amikor a power gombot megnyomtam. A három gombos variációra sem reagált azonnal csak sokadik próbálkozásra indult el a telepítés de akkor is már kb. egy perce nyomtam a három gombot egyszerre. Írtad, hogy leformáztad már a memóriakártyát is és úgy másoltad rá a dload mappát és a gyári romot,szerintem ez nem volt a legjobb ötlet mivel a készülék ami nem bootol be nem biztos,hogy felismer egy szűz kártyát. Lehetséges,hogy ezért nem indul el a telepítés sem.
-
racerx
őstag
válasz
alexander12 #16061 üzenetére
Pontosan így kell ahogy írtad, de én nem vágnék bele kínai alapú rom felrakásába (pedig angolul is tudok, meg egy kicsit a romoláshoz is értek
, mert már pár eset volt rá hogy tönkretette a telefont (meg aztán pont a mostani b125-re kitkat only recovery is megmutatja hogy mi történik ha az ember nem figyel oda/nem érti dolgot). Meg aztán talán 1 hónap és itt van a kitkat (haha
)) ), meg ha jó akkor (és általában az szokott lenni az alap is hálisten) nem kell hozzányúlni.
-
gabancs
addikt
válasz
Roland06 #16067 üzenetére
Már bocs, de miért ragaszkodsz ahhoz, hogy a PC lása a telefont?
1; Kiveszed az SD kártyát, és rámásolod a "dload" gyári ROM-ot tartalmazó fájlt.
2; Bekapcsolod, vagy újraindítod a telefont
3; Nyomva tartod az ébresztés a a hang le/fel gombotÉs a telefon megtalálja a telepítőt, elindul a kis zöld robotos kép, ellenőrzi a dload mappát, és ha minden ok, telepít.
Én így hoztam vissza a bootloop-ból vagy minek hívják.
-
Roland06
aktív tag
Jó reggelt!
Nem sikerült az éjszaka megcsinálnom.
Reggelre lemerült -most semmit nem lehet csinálni- DE tölteni tudom és akkor bejön megint a kezdő kép.
Most próbálkozzak még vagy hagyjam és vigyem gariba vissza? Csak az lenne a megoldás , hogy valahogyan USB-n lássa a pc. (de egyenlőre nem tudom ,hogy hogyan!) -
alexander12
aktív tag
Ezért kértem hogy valaki leírhatná lépésről, lépésre a kit-kat felrakását magyarul. Mert azt hiszem először fel keell tenni egy nyitott bl-es kínait, aztán a kk bétát aztán a kk-s twrp-t, aztán a custom romot. De ez nem biztos, nem tudok angolul, a google fordító alapján azért nem mernék belevágni.
-
-
Zlika
aktív tag
válasz
TomWexX #16055 üzenetére
Sajnos most hogy így belegondolok nekem nem teljesen ugyanez a szitu volt...
nálam valami olyasmi volt a gond hogy nem volt root-olt a kit-kat beta amit feltettem ezáltal nem is tudtam rendszer alól telepíteni a cwm-et ahogy az a témaösszefoglalóban szerepelt.ezért kerestem meg a fastboot-os alternatívát.
De nekem akkor legalább volt rajta egy rendszer ami elindult... -
TomWexX
addikt
Én nem vagyok benne biztos hogy bootoláskor is veszi a töltést, a led jelző sem ég olyankor.
Ha van időd, leírnád szájbarágósabban hogy Te hogy csináltad a stock recovery visszarakást ebben az állapotban?Ha most nem is, (de talán Roland06 nem adja fel és sikerül neki) máskor még jól jöhet valakinek... Pl. nekem.
-
TomWexX
addikt
válasz
Roland06 #16050 üzenetére
Itt egy leírás a stock recovery visszatételéről:
Revert to stock recovery ( B118 ) :
• put your device in fastboot mode ( > adb reboot bootloader )
• extract recovery.img from archive Stock_Recovery_B118.zip !
• fastboot flash recovery recovery.img ;
• fastboot reboot ;now your device has stock recovery !!!
Többet én sem tudok segíteni, ilyet még én sem csináltam...
ADB-t így telepítsd! -
TomWexX
addikt
válasz
Roland06 #16042 üzenetére
Szerkeszd a hozzászólásodat amíg engedi, ne gyárts feleslegesen egymás után 3at!
Restart után a hangerő fel vagy le folytonos nyomkodásával nem tudsz belépni a TWRP-be?Közben kiderült hogy B125-re akartál kitkat-hez való twrp-t felrakni...
Ezt a verziót nem ismerem, ebben talán mati12 tudna segíteni, hiszen ő használta.
Ha nem sikerül életre kelteni, le fog merülni. Ezután vidd szervizbe azzal az indokkal hogy mikor bekapcsoltad, a huawei logónál nem ment tovább, majd lemerült. Te nem tudtad mit kell ilyenkor csinálni. Ha van rá garancia, szerintem ingyen helyrehozzák. -
Roland06
aktív tag
válasz
TomWexX #16034 üzenetére
Értem!
Szóval! Jelenleg a "Huawei Ascend" felirat van (és nem is tűnik el -világít folyamatosan-)!
Semmire nem reagál.
Ha hosszan nyomom a bekapcs gombot , akkor eltűnik majd újra visszajön -előtte rezeg egyet- és úgy marad.
Ha 3 gombot nyomom egyszerre akkor ugyan az csak azzal a kis különbséggel ,hogy nem rezeg.
A dload mappa fent van a rommal az SD-n. -
mati12
senior tag
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk-t és ezzel telepítettem ezt. Működött addig a teló még ki nem kapcsoltam. Most csak a "Huawei Ascend" feliratig jut. (de még ki sem tudom kapcsolni) folyamatosan újraindul ha nyomom hosszan a bekapcs gombot.
Ugye nem öltem meg? -
törölt tag
válasz
alexander12 #16018 üzenetére
Igen, az összefoglalóban.
-
mati12
senior tag
válasz
bluemirage #16016 üzenetére
Nekem ezt hozta:
-
-
Nimda
addikt
válasz
ritmokrisz #15996 üzenetére
Azért ne kiabáld el
volt, hogy én is azt hittem...
-
mati12
senior tag
Na kb. egy óra nyomkodás után tudok véleményt írni erről a romról: [link]
A rom a B507-es alapokra épül 4.4.2-es.
Első benyomásként gyors,nagyon gyors szerintem gyorsabb minden eddigi romnál amit próbáltam. A magyarosítás 100%-os még elvétve sem találni kínai vagy más idegen nyelvű feliratot nem úgy mint a B506-nál ahol rendesen akadt kínai szöveg számtalan helyen a romban. Kínai program egy darab van összesen az App center nevű,a Google programjai telepítve vannak a rom alapból rootolt.
Végre működik a Me widget és a többi ficsőr amivel ezidáig a P6-nál még nem találkoztam. (Vagy csak nem emlékszem,hogy idáig ezek lettek volna.) Pl. Lebegő gomb,egykezes felület,navigációs sáv mókolás nélküli eltüntetése,zárt képernyő feloldásánál napsütéses átmenet, modulok engedélyezése a zárt képernyőn,időjáráshangok stb.
Az akkumulátor használatról még nem tudok nyilatkozni. A wi-fi viszont stabil nem dobálja a jelet.
Egyszóval mindenkinek ajánlom ezt a romot,szerintem ez már végleges állapot közelinek tekinthető. Nem tudom illetve nem is tudom elképzelni,hogy mi változhat majd a hivatalos KitKat romban ehhez képest.
És végül beszéljenek a képek: -
duvi
nagyúr
válasz
Dondenis #16005 üzenetére
Kettővel feljebb (#16002) épp most linkelt egy friss hírt arminlok kolléga. Ezek alapján (surprise-surprise) kicsit csúszni fog a KitKat európai verziója. Ha jól működik a telód, akkor jelenleg nem ajánlott a szoftver csere más verzióra.
(#16006) gacsoi
Hát igen... Ez a write only üzemmód már csak így működik -
Dondenis
aktív tag
Üdv. 4.4 mikor várható? Azon kívül hogy január-március
Telekomos jelenleg 4.2.2 B132 van rajta. Valamire érdemes váltani ha még nincs 4.4?
-
arminlok
senior tag
Öööö..... na nem is tudom erre mit mondjak már.........[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest