Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Nekem most 5 óra alatt merült kb 15%-ot kevés használattal a teló! Akitől vettem azt mondta, hogy a telót még sosem töltötte fel (fóliásan vettem)! Lehetséges hogy 4-5 feltöltés kell neki míg eléri az akkuja teljes kapacítását?
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Olvastam pár hozzászólással elöbbre,hogy b606 van a vodáson.
Az milyen van valami hibája? -
gabancs
addikt
P6-on még nincs tesztelve, és ROOT kell hozzá.
-
csillag1404
csendes tag
Hali! Ezt a Miui-t ami fenn van Xda-n próbálta már valaki? Ha felrakom vissza tudom állítani az eredetit?
-
Plebi
senior tag
válasz
Newlachka #4982 üzenetére
Én ezekre a nevekre gondoltam:
A képen van egy PC, Noti, iPad, és három androidos telefon. A windowsos gépek nevét át lehet írni, a windows-ban, az iPad nevét is át lehet írni a beállításokban, egyedül az androidos eszközök nevét nem találom hol tudnám átírni az androidban, egyszerűen root nélkül, iPad sincs jailbreakelve. Routerben az MAC Bindinghez tudok nevet írni, de annak itt semmi jelentősége.
-
Plebi
senior tag
A telefon nevét valahogy meg lehet változtatni? Mármint amit a router lát belőle, nem azt amit én írok ott be neki. Pl most android-efeaba942f980fce ez a neve, de az itthoni eszközöknek mind normálisabb neve van beállítva és több androidos eszköznél jól jönne.
Köszi!
-
Nimda
addikt
Nos egy picit kísérleteztem a wifivel és a következőkre jutottam:
Úgynézki valóban a csatorna kiosztás okozza a gondokat, erre valamiért nagyon érzékeny a teló wifije.A telefonban ugye az alapértelmezett a 11-es csati.Ezzel csak az a gond, hogy ez egy nagyon gyakran használt csatorna, vagyis nem csoda ha megszakad a jel.Az US régió 1-11-ig ossza ki a csatikat, viszont a HU régió, 1-13-ig.Én nem tartom szerencsésnek ha a telefonban ugyanazt a csatit állítjuk be, mint a routeré.Hiszen pont az a célunk, hogy eltérő frekin üzemeljenek.Én a 9-est használom, mert a routerrel megegyező csatinál ritkábban ugyan, de dobálta a jelet.
Tehát nálam a telefon 9 (maradt az US, mert hiába állítunk be 11-nél nagyobb csatornát, ezt csak a HU régió kezeli)
A router meg maradt a wifi analyzer által javasolt 13-as csati és hungary régióval.A telefonban az elérési út: system/etc/wifi/hostapd.conf
-
Nimda
addikt
válasz
#73596160 #4964 üzenetére
Nem rossz
igen ki kell fogni az időszakot mikor gyorsan jön le...volt amikor nekem 10 perc alatt lejött.De ahogy látom már két [link] is van.
KisBundi nincs changelog, de a németek szerint jobb lett a 114-nél.
Az új kernel miatt mindenekelőtt érezhetően jobb lett a WLAN/GSM kapcsolat és a vétel stabilitás.
-
KisBundi
őstag
Melyik frissítés az amelyik eddig jól működik és megoldották az energigazdálkodási problémáját?
-
akosar
tag
Android 4.4. ... Remelem P6 megkapja!
https://www.youtube.com/watch?v=RaeyUnejo-4&feature=youtube_gdata_player -
KisBundi
őstag
Nekem energiakezelésnél 100%-on feltöltve max 19 órát ír energiatakarékoson!!
Ezt mi okozhatja? -
KisBundi
őstag
Energiakezelőben nektek hány órát ír teljesen feltöltve?
-
torrrent
aktív tag
De az ultra hivatalos a 111 gondolom. Legalábbis én úgy nézem a honlapjukon nem? Ezzel sincs semmi gond nekem minden teljesen ok.
-
Nimda
addikt
válasz
KisBundi #4940 üzenetére
Az alkalmazás kezelőben ráböksz a lejátszóra.De nem bizti, hogy lehet állítani, csak egy tipp volt.A játékoknál szokott segíteni.Amúgy nálam nem akad semmilyen film.
KAMIKAZE_HUN igen a T-s telók többsége B106-os rommal került forgalomba.Ezekszerint a bolti független B104-es.A vodáé B606, hamár így belemerültünk
-
-
Nimda
addikt
válasz
N.YCityBoy #4937 üzenetére
Te biztosan a B104-ről kaptál egy ota-t, de az egy kicsit "más vonal", mint a B106->107->111...és itt van a B114 leak és a B118 leak is.De van B117 kínai is
tehát ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerencsés vagy
-
Most már egy hete vagyok P6 tulaj és olvasgatom itt a hozzászólásokat de egy biztos, ennél a készüléknél még nem éreztem késztetést arra, hogy romoljak
Ahogy vettem és üzembe helyeztem letöltött egy B112-es frissítést és azóta is úgy használom teljes megelégedéssel, semmi wifi probléma akadozás stb...nincs, és az aksi idő fenomenális
Egyre jobban kezdem megkedvelni, pedig nem kispályás telóim voltak ezelőtt, de ez hihetetlen mennyire el lett találva -
Newlachka
őstag
őő valahol azt olvastam,hogy ha energiatakarékosba teszed a telót akkor egy idő után bontja a wifit
Amúgy nekem bejött ez:
Állítsd a routered arra a csatornára amin a telód van
/etc/wifi/hostapd.conf ba megtudod nézni(vagy állítsd át a telód arr amin a routered van)
azóta nekem 1x sem dobta el..
kérdés az ha hw mode hoz beírnám,hogy b/g akkor is menne?
vagy az ieee80211d=2 lenne a b?
tp link routernál van country beállítás is
a telóban is van és itt country_code=US
huhh akkor merüljünk bele -
Nimda
addikt
válasz
honeker #4934 üzenetére
Nem neked írtam
Amúgy régen jártam úgy, hogy egy újonnan vett telefonnál alig volt térerő és állandóan megszakadt a mobilnet.Hetekig azt hittem a teló hibás, de kiderült, hogy pont akkor volt valami hálózat bővítés a körzetünkben
ezért sem mertem rögtön visszavinni vagy akár szervízbe adni.Gondoltam Sony...ez nem lehet hibás
de bejött...
-
Nimda
addikt
Az előbb én fogalmaztam rosszul, fél kézzel írok, na
Szóval egy full tiszta telepítéshez szükség van a system/preload, formatra.A wipe csak alaphelyzetbe állít.De ez a teló csak erre képes.Minden igényli, pláne ha visszafelé flashelünk.
Már kezdek belebonyolódni
de ez így akkor is kaki.
honeker én is felteszem majd újra, lehet ha az előzőre tesszük fel ugyanazt, némileg segít.
Amúgy a B118-ban végre online is lehet témákat letölteni...igaz nem sokat.
-
-
KisBundi
őstag
Bocs, igazából csak 45%-ig ment gyorsan aztán szépen lelassult!
De am a teljesítménye is elég furcsa!Azért egy 4 magos 1,5 Ghz-es telótól az ember nem azt várná, hogy egy avi film akadozzon mint az állat hardveres gyorsítással..
-
-
Nimda
addikt
Amúgy pontosan ez a baj ezzel a telóval, amit korábban is írtam, hogy nem lehet a partíciót újraírni, illetve se a preloadot se systemet nem lehet wipeolni, ami okozhat bricket, mert nem tiszta lappal flashelsz.Egyik rom jön a másik után...ki tudja milyen előzményeken ment keresztül egy brickelt teló.
Egy példa:
A B107-es firmware-el nem volt wifi problémám...ahogy feltettem a B111-114 párost, egyből dobálta a jelet.Visszarakva a B107, már ugyanúgy dobálta...mert nem lehet teljesen tiszta flasht csinálni az előző romok "hagyatéka" miatt.
-
-
KisBundi
őstag
Nektek is viszonylag gyorsan tölti és nagyon melegszik ezidő alatt az akku?
-
racerx
őstag
válasz
alexander12 #4916 üzenetére
Amíg nem lesz nyitott bootloader addig nem is fog... (monnyuk engem nem nagyon zavar, alap rendszerrel is jól elvagyok)
-
alexander12
aktív tag
Újra van xda oldalunk.
Sajna nem sok minden történik, de nem szeretném ha nem lenne
-
Mett
senior tag
akit érdekel: unlocked themer 1.5 apk [link]
nem próbáltam
-
galbi1972
tag
Cseréltek már itt valakinek kijelzőt a telefonon? Hol és mennyiért csinálják? Bár valsz. A Vodanak viszem vissza, mert a kulcstól karcos lett a kijelzője, és ugye gari van rá! A leirásban karcálló kijelzőként van hirdetve....
-
racerx
őstag
Mint már említettem nálam nincs!! Wifi bug, próbáljárok fix ip -re tenni a telót, ne a dhcp ossza ki neki.
-
Roland06
aktív tag
Nem használ senki navi programot? Mi működik stabilan a telón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Update 04.28. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest