- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
feenty
aktív tag
válasz
Aryon87 #1753 üzenetére
Ezzel a fekete carbon fiber szerű tokkal egyész pofásan néz ki és nem szörnyen vastag, mégis masszívnak tűnő: Tok
@TTom65:
Javítsatok ki ha tévednék, (bár nem tudom a telenornál hogy van) de pl. a telekomnál nem kellett várni semmiféle szolgáltatói buherára. Nem nyúltak bele a szoftverbe (egy két előre telepített alkalmazástól eltekintve). Eddig minden HTC-m ami a telekomtol jött akkor kapta meg a frissítést amikor azt a HTC az adott régióra elérhetővé tette.
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Aryon87 #1681 üzenetére
Én Huawei telefont a jövőben maximum Android One program keretein belül vennék magamnak, így Mate nem csábít, V30 sem, tuti nem lenne szerencsém a kijelzővel ott sem.
u11-re is veszek egy rugged armor tokot és kikapcsolom a szorítás cuccot, csak nem törik el úgy, talán.. Arra lennék kiváncsi, hogy üvegfóliánál a széleken mekkora a fehér csík
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Aryon87 #1679 üzenetére
Igazából ugye 4 lehetőség játszik nekem: u11, s7, g6, op5
S7-nek sokallom az új árát, de s8 nem kell lekerekített kijelzővel.
OP5-öt már nem is lehet kapni, csak a bohóc gombokkalG6: nekem rengeteget érne a halszem kamera és google camera hdr+ is nagyon jó eredményeket produkál nappal. Kis baj, hogy DnG raw feldolgozás nagyon körülményes-nem szabványos teljesen a dng fájl, nagy baj, hogy google camera is időnként lilás képeket csinál, még nagyobb baj, hogy a gyári szoftverrel készült képeken brutálisan töri a sötét részeket és ennél is nagyobb baj, hogy 1080p videó használhatatlan kategória a túlélesítés miatt. Nyilván emellett ott van a szellemképesedés, ami másfél év elteltével szinte garantált, bár ezzel lehet együtt tudnék élni. Igazából nekem személyesen kellene egy hétig kipróbálni, de mi van ha ráfingásra megkarcolódik a kameravédő üveg (sajnos ez elég esélyes) és akkor vásárlástól való elállást is a hajamra kenhetem.
U11-el minden jó és bódottá, csak nagyon törékeny és 120eFt a kijelző csere, román szervizben. p9-et elmúlt évben 3x ejtettem le és egyszer bele is rúgtam röptében, mert lábbal akartam megfogni és ilyenkor nincs idő intelligens döntéseket hozni. Nem lett semmi baja rugged armor tokban, de az u11....
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Aryon87 #1642 üzenetére
Én hajlandó vagyok értelmes kompromisszumokra, annak idején imádtam a Desire optikai görgőjét, sok mindenre lehetett használni, de ha egy betűt akartál valahol javítani akkor egyszerűen tökéletes volt, megszüntették, hogy ha nincsenek gombok akkor nem is romlanak el stb marketing bla bla, okés túl éltem, de azóta is itt van a fiókomban és működik, érdekes módon. Kiveszik az infrát, okés, úgy se nagyon használtam. Ami a mai napig fáj, az az USB mikor átálltak MTP protokollra, édes istenem azt miért kellett, fejfájás a köbön, mondjuk már nem nyomulok S-off, root, romolás téren de akkor is sokkal jobb volt és legalább az opciót meghagyhatták volna a beállításokban... M9-en a legutóbbi updattel megszűnt a kalkulátor widget, amit azért 2-3 naponta használt az ember, értelmeset meg nem találtam marketen ami annyira jó lett volna, inkább csak fejfájás... Na mindegy nem folytatom mert soha nem lenne vége, de igen is zavar ha nem adják meg a választás lehetőségét, és rám erőltetik hogy szerintük mi a jó.
Hogy ne tudjál egyszerre zenét hallgatni, navigálni és tölteni mint eddig minden nap amikor vezettél, az egy hogyan b@sszunk ki a felhasználókkal külön díjas történet...
Varoz
Remek. Nem tudja valaki hogy van e már Sense rom Oneplus 5-re? Ugyan itt U11 eladó
-
Varoz
addikt
válasz
Aryon87 #1642 üzenetére
Meglepődnék ha működne. Van ugyanez OTG-be és az se szokott menni. Vagy tölt vagy használsz rajta valamit, a kettő egyszerre nem megy.
Hirtelen keresés után találtam egyet Amazonon és mindenki panaszkodik rá. Szóval szerintem ablakon dobtad ki a pénzt.
Persze azt a pár dollárt megéri, hátha mégis jó. -
CsGábor
tag
válasz
Aryon87 #1482 üzenetére
Nincs semmilyen fólia rajta, semmi sincs a szenzor felett/előtt. Nem olyan gyakori a hiba hogy szervízeltessem, max gari lejárta előtt kicsivel rendberakatom hacsak nem lesz rosszabb, mivel egyéb gondom nincs vele.Teljesen rendben van ezen kívül.
Talán emlékeztek, hogy még az első 1,5 hónapban panaszkodtam hogy az automata fényerőszabályzás nem teljesen oké nálam. Azóta kapott egy visszaállítást és rendbejött, sima használat közben ha változik a fényviszony szépen leköveti, viszont feloldáskor elkezdte ezt a jelenséget amit leírtam. Ritkán fordul elő és csak erős napfényben okoz gondot.
Leírtam, mert ha valaki tapasztalt hasonlót lehet van vmi megoldása. Semmi külső vagy egyéb olyan appot, beállítást nem használok ami piszkálná ezt a részt. HeartStone van feltéve meg valami szókeresős kis játék ami nem alap, tehát tuti nem valami sokadik feltelepített app okozza. -
ferob
őstag
válasz
Aryon87 #1485 üzenetére
Sőt szerencsére végre a készülék belseje is sokkal rendezettebb lett és sokkal könnyebben szerelhető, köszönhetően annak, hogy végre nem a kijelző irányából kell kezdeni a bontást, így egyedül a hátlap levételénél kell figyelni, hogy ne törje össze az ember.
A bontás után az jelentheti még a kihívást, hogy mennyire sikerül a javítás végeztével a gyári IP védettségét visszaadni a készüléknek. -
Varoz
addikt
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Aryon87 #1452 üzenetére
Köszi srácok!!!
A PartNero-nál találtam egyedül több színt, ott a srác azt mondta, hogy még lehet nézni.
Ők hirdetnek a hardverapron is.
Az lenne a kérdésem, hogy mire kell figyelni egy GSM boltos keszuleknel, ha új telorol van szó, de azt írják, hogy 1 ill. 2 év garanciával. Ez 1 év hardver 2 év szoftvert jelentheti? Illetve, hogy EU-s vagy magyarított az manapság van még?
Bocs az esetleges felesleges kerdesekert, de utoljára 3 éve vettem HTC-t, de az nem GSM boltos volt, illetve egy kis fenntartás van bennem...Köszi,
Dani -
Balinov
titán
válasz
Aryon87 #1326 üzenetére
HTC Gallery-t sajna nem lehet play-bol. telon nezve meg a keresesi listaban sincs, pc-rol megtalalja, de most nezem, ott is azt irja, nincs kompatibilis eszkoz es nem tudnam letolteni.
XDA-n van egy topik ahol le lehet minden regi, klasszikusan jo htc appot szedni.
-
Balinov
titán
válasz
Aryon87 #1283 üzenetére
persze, nyugodtan tedd csak be, lehet kovetem majd azt a topikot is.
amugy meg inkabb rendes iparosmunka, mint tehetseg. majd' 9eve van tukros vagy milc, de ido hianyaban nem tudok ugy fejlodni, ahogy szeretnem vagy a felszereles engedne.
Flikker: szoval te vagy az, szerintem neked is van jopar jo telefonos keped
-
Balinov
titán
válasz
Aryon87 #1275 üzenetére
Na, most jutottam egy kis flickr album rendezgeteshez.. Par foto, ami nem csaladi tema, linkelt kep alatt nyilik a galeria.
En teljesen meg vagyok elegedve. Regebben APS-C Nikon volt, aztan baba es hely megfontolasok miatt MFT vazra nyerlgeltem at (Olympus EM1), amit sokkal, de sokkal tobbszor viszek magammal, de meg igy is van jopar alkalom, hogy az EM1 nincs nalam,de fotozni kene, na erre tokeletesen megfelel az U11. Szombaton fogok par kepet elohivatni, szerintem meg leszek elegedve.
B
-
CsGábor
tag
válasz
Aryon87 #1260 üzenetére
Egy Soundmagic E50-el próbáltam ki az átalakítós mókát és hát valami rémesen gagyin szólt. Ez a cucc (E50) nagyon korrekt hangzást produkál az mp3 lejátszómmal s produkált az S7e-vel használva is. Tuti az átalakítás rombolja a minőséget.
Nem is vártam mást egy ilyen kis kütyütől mint ez az átalakító. Ellenben az USB-s headsetje az U11-nek felűlmúlta a várakozásom. Bár szerintem csak szoftveres "tupir" javarészt amit hallok de ha nincs más akkor megfelel (Amúgy inkább viszem a kis Fiio lejátszómat és használom az SM E50-el.) .
Szóval vagy próbálkozol másik fülesekkel - szerintem halott ügy - vagy megveszed a V30-at, az elvileg jól fog szólni.
-
Risard
aktív tag
válasz
Aryon87 #1208 üzenetére
Hát én is ezen gondolkodom amúgy s8+ htc u11 vagy még a megjelenő lg v30 note 8 vagy mate 10 lehet képbe.s8+ mellett egyenlőre az aksi szól meg tetszik is de félteném mert az s7 edge is pórul járt sajnos.kamerat olvastam hogy htc ben jobb s talán a frissítesekkel is jobban bánik a htc mint a samsung.Hosszú távra vennék telefont Htc m még sose volt vagyia de egy windowsos még nagyon régről.
-
CsGábor
tag
válasz
Aryon87 #1194 üzenetére
Nálam 2 sec nél jelentkezik a hiba /villogás/. Nem értek én ehez de balról a 2. nálam nem állítható opció próbállkozik beállni és az villogtatja. Nem minden helyzetben, függ attól is hogy mi van fókuszban. Ez alapján lehet 8 sec-nél is villog ha olyan a fényviszony a fokuszban.
-
ferob
őstag
válasz
Aryon87 #1142 üzenetére
Budapest szempontjából a belvárosban található FirstPhone kényelmesebb lehet, de a legtöbb helyen az országban, ahol nem megyeszékhelyen laknak az emberek, és tegyük hozzá, hogy éppen elég ilyen van, azoknak továbbra is elég sokat kell utazni.
Ilyen szempontból a Dél-Dunántúl és a vele szomszédos Duna-Tisza köze a legrosszabb, mivel csak Pécsen és Kecskeméten van lehetőség leadni a készülékeket.Az a tény, hogy egy műszaki cikkeket értékesítő áruházban lehet leadni a készülékeket, azért nem nagy segítség itthon, mert sajnos ezeken a helyeken sem dolgoznak igazán kompetens emberek, és továbbra is egy-egy hozzá nem értő, értelmetlen hibaleírás fogja az esetek legtöbb százalékában okozni a problémákat.
A gyártói szerviz sem volt soha makulátlan, de a legtöbb esetben a rosszul kitöltött munkalapok voltak mindig is a problémák, valamint az újbóli visszaküldések szükségességének okozói és ezen nem fog segíteni a Media Markt közbeiktatása sem.A nyár folyamán volt szerencsém tesztelni a Media Markt garanciális ügyintézését és nehezen tudom azt mondani, hogy megfelelő volt.
Na nem állítom, hogy a Telemaxnál bármikor is tudtak kifogástalan hibaleírást produkálni, még diktálásból vagy nyomtatott lapról sem, de ott is a többszöri visszaküldés az, ami adott esetben meghozta a sikert az ügyfélnek, amennyiben nem lépett fel kellően, mert nem értett hozzá és gyakorolt ráhatást.A dolog itt is azon áll vagy bukik az esetek többségében, hogy az áruházak mennyire fogják betartani és milyen időközönként küldik el a készülékeket javításra, valamint azon, hogy hogyan veszik fel a munkalapra a hibajelenséget.
-
CsGábor
tag
válasz
Aryon87 #1131 üzenetére
Jók ezek a képek is , mobilfotós topicban meg csak szögmérőzzenek nyugodtan tovább
LG G4 óta nem voltam ennyire elégedett telefonos kamerával mint most az u11 nél. HDR-t sosem kapcsolom ki és töröltem már a google cam-t is , csak összezavart
. Jó ez igy ahogy van . Látom hogy más telefonok ebben vagy abban többet nyújtanak fotók terén de mindig valami kárára.
Kivéve Mozzarella fórumozótárs kezében. Ő egy krumplival is képes lenne alkotni értelmes képeket ahogy nézem pályafutását.
-
CsGábor
tag
válasz
Aryon87 #1115 üzenetére
Használom az ingyenes verziót. Jó kis plusz funkciókat lehet álltala alkalmazni . Azt nem mondom hogy világ megváltó dolgok de nem haszontalan.
Kicsit más ... néztem a fotókat amiket legutóbb feltettél - ismét nagyon jók - és nehéz eldönteni melyik kamera app a jobb. Mindent egybe vetve - fotóid és a saját tapasztalatok - kicsit jobb a gyári mint a google. Az alap HTC-s kamerába kellene ez a hdr+ és tuti lenne.
-
soko70
aktív tag
válasz
Aryon87 #1077 üzenetére
Köszi, akkor profi mód, felül a makró kiválasztása, és lehet ügyeskedni, ha jól értelmezem. Köszi, próbáltkozom. Általában automata módban használom, van egy s8+ is, de a fotó részével nem vagyok elégedett. Túl színezi a dolgokat, nem természetes. Szerintem ez sokkalta jobb még automata módban is.
-
soko70
aktív tag
válasz
Aryon87 #1072 üzenetére
Sikerült megoldani, köszönöm, és most össze is szégyellem magam. Nem vettem észre, hogy az energiatakarékos üzemmódban van a készülék, mert azt hittem, hogy 20%-ra állítottam, de nem vettem észre a pipát, hogy akkor lép életbe, de ahhoz nem kell bekapcsolva lennie. Úgyhogy köszönöm. Legalább rávezetél. Sajnos néha van ilyen. Egyébként maximálisan így energiatakarékos módban ha már így volt, 50% akkunál 3 óra 40 a SOT. Eddig nekem semmi sem tudta ennyire. Pedig 4g, Wi-Fi, levelezések. Nagyon meg vagyok elégedve vele. A fotó része fenomenális. Itt ugye nincs Bokeh effektus? Vagy így hívják egyáltalán?
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Aryon87 #1068 üzenetére
Ahogy bemegyek az "Ujjlenyomat leolvasó --> ujjlenyomat hozzáadása" menüpontba, azonnal átdob a "Képernyőzás kiválasztása" menübe ahol irja legfelül hogy "Ha ujjlenyomatával szeretné feloldani, tartalék képernyőzárat is állitson be" és itt csak 3 lehetőség van (Minta, PIN-kód,Jelszó).
Hol ronthattam el és mit -
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #1056 üzenetére
Értem, de a körmöm is bemegy oda végig a sim felé illetve zsebszösz is bele megy. Nem rég vettem észre és idegesit, rajta volt a tok amit adtak hozza csak alapbol nem szeretem a tokokat, kissé kiemelkedik a tok es ott mindig szöszös volt ezert vettem le és tok nélkul vagyok ez a legjobb, akkor vettem eszre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest