- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
feenty
aktív tag
válasz
Aryon87 #1753 üzenetére
Ezzel a fekete carbon fiber szerű tokkal egyész pofásan néz ki és nem szörnyen vastag, mégis masszívnak tűnő: Tok
@TTom65:
Javítsatok ki ha tévednék, (bár nem tudom a telenornál hogy van) de pl. a telekomnál nem kellett várni semmiféle szolgáltatói buherára. Nem nyúltak bele a szoftverbe (egy két előre telepített alkalmazástól eltekintve). Eddig minden HTC-m ami a telekomtol jött akkor kapta meg a frissítést amikor azt a HTC az adott régióra elérhetővé tette.
-
feenty
aktív tag
válasz
Kobun1980 #1743 üzenetére
Fólia ügyileg nekem egy ilyen made in china verzió van, de meglepően fasza:
Fedi a teljes előlapot (fekete tokkal kifejezetten jól mutat) .Nincs levegősödés, tökéletesen illeszkedik a vastagsága pedig az elfogadható kereteken belül van, nem zavarja pl az ujjnyomat olvasót. Egyetlen hátránya talán, hogy a kijelző széleiről történe befelé "swipe"-oló mozdulatokkal óvatosan de határozottan kell bánni, ugyanis a kijelző kerekítettségét nem követi, ugyanakkor oldalról nézve nem is látszik elállónak.
Ja és elrejti a telefon szépségét! :/ -
feenty
aktív tag
válasz
Ununqatrium #1613 üzenetére
Töredelmesen bevallom nem olvasgattam az utánad lévő hozzászólásokat, de gondoltam ártani nem árt ha leírom a véleményem:
Régóta HTC párti vagyok, és ha a cég másképp nem dönt akkor fogom is jó sokáig venni a készülékeiket.
Jelenleg a családban van egy M7, M9, 10, és egy U11.
Mindegyik az enyém volt első körben, úgy örökölte végig őket a család. Az M7 nagyon magasra tette anno a lécet. (előtte egy One X-em volt). Akkoriban saját magához és a konkurenciához képest is nagyot ugrottak. Nálam a zenei élmény volt a fő szempont váltáskor.
Fekete leves: El kell szomorítsalak. Szerintem kihangosított hangzásban azóta sem hozta semmi azt a szintet. (Persze meglehet, hogy csak az idő szépíti meg a dolgokat, de az M7 kihangosított zenei képessége mindent visz). VISZONT! Anno azt hittem a gyári füles amit adtak az M7-hez verhetetlen. Hát tévedtem. Fülessel a U11 viszi a pálmát (a 10 nem...sőt, nagyon nem! hi-res audio ide vagy oda).
Ami pedig a fénykép képességeket illeti: az itteni fotók magukért beszélnek. Nem rossz a 10 sem, lásd a saját topic-ját, de a U11 szerintem még a hozzám hasonló fan-ok várakozásait is felülmúlta. Nem igazán lehet belekötni.
Szóval ha M7-ről akarsz váltani akkor nem fogsz kapufát lőni a U11-el, de még a 10-el sem, de arra számíts, hogy a kihangosított zene nem lesz olyan (szerintem), de még messze az egyik legjobb hangzás.ui.: Számomra nehéz elképzelni, hogy egy M7 megadja magát, hacsak az akku nem döglődik.
Kérdezz körbe a hozzáértőtktől a környékeden, hátha tudnak bele életet lehelni, kár azt a telót veszni hagyni.Remélem segítettem!
-
feenty
aktív tag
Sziasztok!
Kb egy hete szert tettem erre a szépségre, de nem igazán találok itthon normális fóliát rá.
A telekomnál vettem, ott kaptam hozzá ajándékba egyet, de a széleken (gondolom az üveg íveltsége miatt nem tapad fel rendesen.
Van valakinek valami tippje, hogy hol lenne érdemes rendelnem?Ha volt már róla szó akkor sorry, biztosan átsiklottam felette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest