-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
de pont hogy nem kapjuk meg első körben vagy egyáltalán abban a hónapban amikor ígérték. ráadásul mondtak mindent, és úgy kellett ezt az infót kihúzni belőlük. más gyártóknak valahogy sikerül ezt normálisan megoldani, és ezt karácsonykor eljátszani pont a lehető legrosszabb húzás
-
Yeffy
veterán
volt egy ilyen sejtesem...
de vegul is meg az sem horror, ha nem atlatszo, csak jo lenne egy vekony, nem bumszli, de ugyanakkor eros, "utesallobb", tehat ami elnyeli az ilyen energiakat, lehetoleg minel tobbet tokot szermanyolni a keszulekhez.atikó: mar mikor
igen, kedden. -
Yeffy
veterán
koszi a reakciot neked is!
na, ez jol hangzik, egyre inkabb kivancsi vagyok az eszkozre! foleg, h megneztem, mik az aktualis ajanlatokklubtagoknak, es pl nem is tudtam, h van dual-sim-es verzio is pl a sima U11bol 128-as meretben. ez tok jo lenne nekem, neha hasznalnek egy masik sim kartyat az otthoniak hivasara, igy legalabb nem kellene ki-be rakosgatnom oket! remelem lesz 6/128-as U11+bol is ilyen!
#2284:
Ja és a tölt+hallgat egyszerre dolgot sem értem, hogy gondolta, a Google-ének is csak egy jack a vége!varjunk egy kicsit, en nem a sima jack <---> type c atalakitora gondoltam, hogy van-e, hanem a type c <---> jack & type c 2in1 elosztora! mert feljebb volt tan rola szo, de tobben irtatok kinabol megerkezett elosztokra, h nem megy, mert tan nem analog, hanem digit modon tolja ki a jelet a porton a telo, ezek tobbsege meg analog elven mukodik, mint pl a Moto-m utodjainal? vagy ilyesmi, pontosan nem emlekszem.
tehat, ahogy fentebb is irtam, ilyet keresek U11+ -hoz...
-
Mauzes
addikt
Ezek jól hangzanak, az én bajom vele, hogy csak 1 vagy 2 funkciót lehet hozzárendelni, nem pedig az van, hogy egyes appokban az épp ott legpraktikusabb dolgot fogja csinálni az Edge Sense. Persze így is hasznos, félre ne értsetek.
Aryon87: a kijelző hajlításban van igazság (mondjuk engem annyira nem zavar, most S6 Edge-em van), de azért az S8 jóval kevésbé hajlított, mint a korábbi Edge-ek. Az Edge Panelt én mondjuk használom, így kevesebb gyakran használt ikon van a főoldalon, és a főbb kontaktokat kevesebb kattintásból hívom. Meglennék nélküle, de nem érzem haszontalannak. Az viszont tényleg érdekel, mi a baj az S8 írisz feloldásával. Miben rosszabb ez, mint hogy az ujjlenoymattal kelljen szórakozni (főleg télen kint)?
-
oba
addikt
Kisgyerekre pl
Senki sem fotóz mozgásban lévő embereket?
Ezért nem szeretem a teszteket sem. Erre a részre soha nem tér ki egyik sem.
MrPetya19: nem vagyok fotós így nem tudom ez mit jelent. A rövid záridő azt jelenti, hogy hamar elkészül a kép így kevesebb az esély a bemozdulásra?
mjani1172: ezzel a hozzászólással nem tudok mit kezdeni. Általánosítasz és nem is ismered a HTCt saját bevallásod szerint. Nem segítettél semmit... ellenben okot adhatsz a flamere.
-
CsGábor
tag
One M7 garanciális ügyemre tán még emlékezik valaki. Frissítem ha nem , és ezzel igazolom hogy nem egy esetről van szó, jártam hasonlóan én is pár éve.
Beküldtem jack aljzat hibával garis javításra a készüléket, minden kürsélemi nyomtól mentesen és elutasítottták a garanciális javítást, mondván fizikai sérült. Mellékeltek egy fotót amin egy a tetején szétnyílt telefon volt látható, természetesen nem az én telefonom. Felhívtam a HTC magyarországot és elmeséltem mi történt . Kérték hogy e-mailben írjam le a panaszomat és mellékeljem a fotókat és vigyem vissza javításra a telefont. Ezután az alaplap kivételével kicseréltek garanciában minden alkatrészt . Az egész lement "pikk-pakk", a két szerviz 3,5 hét alatt meg is volt :/ .
Tehát messze nem egyedi a balfa**kodás szervíz téren. Természetesen tudom hogy közvetlen nem a HTC tehet erről. -
ferob
őstag
Pontosan erről van szó, a HTC partnere felvesz egy készüléket fizetős javításra, majd a szintén partner szervizből kétszer is visszaküldik, egyszer azért, mert nem érkezik meg az árajánlat, egyszer pedig azért, mert módosított szoftver fut a készüléken, miközben egy fizetős javítás keretein belüli hátlap cserét kellett volna elvégezni.
Ha szerinted ez alapján nem lehet megítélni, akkor azt gondold végig, hogy velük áll szerződéses viszonyban a gyártó, ami a végfelhasználó szemszögéből teljesen mindegy, mivel mindkettő a HTC-nek tartozik elszámolással és az általuk támasztott feltételeknek kéne elviekben megfelelni, így pontosan ez alapján lehet megítélni őket. -
ferob
őstag
Ne foglalj olyasmiben állást, amire nincs rálátásod, mert a szerviz még akkor is tud másik régiós készülékhez alkatrészt rendelni, ha konkrét hardveres eltérés állna fenn, így egyáltalán ne vedd olyan biztosra, hogy másik készülékkel senki nem járna így.
Garancián kívüli javításról volt szó, elvégre egy külső behatás következtében összetört hátlap cseréjéről szól a problémája, amit mindegyik alkalommal fizetős javításra adott le, mivel értelemszerűen erre a jótállás nem is vonatkozna, amivel ő tisztában is volt.
De akkor arról még említés se esett, hogy teljesen mindegy, hogy milyen régiós a készülék, mivel hardveresen teljesen megegyeznek, bár ez lényegtelen, mivel az üveg hátlap pontosan ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik mindegyik modellnél.Elég meglepő lenne, ha bárki, aki HTC készülékkel rendelkezik és Európában tartózkodik hosszabban vagy éppen ide is költözik, akkor soha többet nem tudná javíttatni a készülékét, még teljesen kifizetve sem, mert a szerviz azt nem javítja.
Egyszóval teljesen igaza van, ha valaki megvásárol ennyi pénzért egy ilyen készüléket, akkor a regionális szerviznek ugyanúgy kötelessége térítés ellenében javítani a telefont.
-
Pocee
senior tag
Nézd,gondolod,hogy kitalálom? a telefon lepadlózva rá van dugva egy aktív hangfalpárra,és hidd el,hogy random leveszi hangerőt,nem egy órát hallgatom,hanem egy nap 10et és egyszer kb mindig leveszi,ezt az újraindítást nem értem,telefont vagy a zene software-t? a telefont kb havi egyszer indítom újra,ha! a progit mindig leállítom.
-
Pocee
senior tag
hogy ne lenne...még nem olvastam mérgemben soha végig,de ezt néha megcsinálta az M9 is,hogy levette a hangerőt,nehogy megsüketüljek majd le kellett okézni,hogy biztos vagyok e benne,hogy ilyen hangerőn akarom hallgatni...nincs kollégám,csak rohadt bosszantó,hogy felülbírálgatja a döntésem,még azt sem kínálja,hogy többet ne kérdezzen erre rá...
-
mjani1172
addikt
Rettenetesen elvakult vagy.
Akkor leírom egyszerűen. De a Htc hibája! A cég döglődik (nem véletlenül, azóta már történt egy pár dolog) és nagy ívben sz.. ik a tulajokra.
Még annyit sem áldoz erre, hogy béreljen egy irodát, fizessen két embert aki segít, legalább ránéz és átveszi a hibás cuccot. Tehát ezt az elenyésző összeget sem áldozzák arra, hogy javítsák a márka megitélését, hiszen tudják hogy vége, és nem érdekli őket, hogy az itt eladott telefonokkal mi lesz.
Egy normális cég ilyet nem csinál. -
Gabbbb
senior tag
Nem akarom védeni a Samut, mert ezer baj van velük is, nem véletlen, hogy fel sem merült, hogy s8-at vegyek, de az tény, hogy a biztonsági frissítésekben minden gyártót megvernek. A Galaxy s4, ami már lassan 5 éves, 2017 júniusi patch-en van. Nexus5 fél évvel s4 után jelent meg talán és 1 éve nem kapott biztonsági frissítést.
Most az, hogy havonta, vagy kéthavonta kapja meg egy készülék, az nekem majdnem mindegy. -
kerxy
őstag
Köszi neked is illetve aki még hozzászólt a témához. Semmiképp nem vitaindítónak terveztem, csak agyalok a dolgon a két készülék között.
Frissítések terén a biztonsági frissítésekre gondoltam, ami Samunál általában egy-másfél havonta jön, ami azért jónak mondható. Itt ez nem tudom mennyire gyakori.
Garinál mondjuk a prémium futár, ott a javítás pár nap és addig is adnak cseretelót, míg ugye ez itt nincs meg.Ettől függetlenül eddig ez tűnik a nyerőnek, jövő hétig eldől a dolog, köszi az eddigi válaszokat, jöhet még megerősítés
-
Aryon87
félisten
-
mocsyzozi
tag
aha szerintem rosszul közelítesz a dologhoz ......NINCS MAGYARORSZÁGI SZERVIZE A HTC-nek!!!!
Vagy a Média Mark-ban adod le a telót(ahol NAGYON felkészült képzett eladók vannak vagy a First Phone-nál.ahol ugyanaz a helyzet.....
Nincs más alternatíva!levelet meg hagy ne keljen írnia senkinek angolul ha szervizeltetni akarja a telefonját!
Azt kívánom a közeljövőben ne legyen ilyen szervíz problémád mert szerintem te be fonnád a szemöldököd ha ugyanez megtörténne veled! -
Aryon87
félisten
300Ft kb, nem fogok eret vágni magamon, ha mégse működnie
Naponban kell majd érkezzen, majd írom mi a helyzet ezzel.FeRRaR1
A jack elhagyását nem tudom miért találták ki, mert hogy nem az akkukapacitás növelése miatt az tuti.. De aki elindította, akasztanám fel ha összefutnék vele..
-
Kiskopika
senior tag
-
Aryon87
félisten
Pedig fura. Mert akkoriban a frissítéseket és egyebeket mindig wifin csinálta, és úgy is volt beállítva minden, hogy csak wifin végezze el a frissítési műveleteket. Mobilneten csak böngészés és a csevegés ment. Se videó se semmi. Szal indokolatlan helyzet, hogy az akkori ~2gb net pár nap alatt elfogyjon.
-
Aryon87
félisten
Jaja, de sajnos a tobbi gyarto sem. Egyedul a Huawei teszi meg a Mate10-el, az elvileg 4000-es akksit kap.
G6 is full biztonsagi telefon lett: ha tulterheltem, es tulmelegedett, 4 magot lekapcsolja, a masik 4 magot meg felere csokkentette.
Multkor U11-et leterheltem mint allat. IgYoutube 4 oran keresztul ment max hangeron, mellette meg vagy 6 orogram meg felvaltva. Persze a telo mar forrongott, aida szerint 60fok koruli erteken volt a homerseklet. Proci 30-40% porgessel, a magok meg szepen normalisan mentek. Minimalisan akadt csak a telefon. Mas ezt a terhelest egy ujrainditassal nyugtazta volna. Na ezek utan nem akarim lecserelni az U11-et. Max jovore a Mate10re. De meg azt is meggondolom. Tul jo telefon lett ez. -
Aryon87
félisten
Simán!
Csak ne az MA feltöltőrendszerével töltsd fel a képeket, mert kb a felére butítja az eredetit. Érdemes a kephost.com által feltölteni.
U11-et nem kell félteni, jó kamerája van, és legalább nem egyedül tolom a képeket ottJól sejtem amúgy hogy a nyugati szomszédainknál élsz?
-
Dracula
őstag
Köszi, lehet utánanézek, bár nem nagyon komálom az apk-kat... Néha azért tettem fel a régi Sony Z1C-re is.
Kár, hogy nincs illetve nem tehető fel.Amit írtam, azzal jól megy.
Képernyőképhez ti mit használtok? Iszonyú idegesítő ez a home gomb és a lezárógomb együttes nyomása... vagy a Google jön be vagy a home képernyő, vagy lezárom... néha csak 3-4.x-re jön össze.
Üdv!
-
mocsyzozi
tag
szerintem is így lehetett de igazából nem vettem észre mikor történt többször leejtettem már kocsiból ki be szálláskor de olyan brutál nagy ütést sosem kapott...szerencsétlenül esett a kamera környékén valami kiálló dologra...na de mind1 ettől még zajlik az élet tovább...szerintem 50 ezerből "megúszom"...
üdv:Zoli -
cdm12
tag
Megvan , mivel én a "Videó megtekintése" nevű rendszer alkalmazást pipáltam be quickpicken belül alapértelmezettnek ,(és itt elnézést kérek a félrevezetésért mert mint most kiderült ez a probléme csak videók esetén állt fent , képekhez nem volt köze) az alkallmazásoknál be kellett pipálnom , hogy "Rendszer megjelenítése" és előhozta ezt a "Videó megtekintése" alkalmazást aminél kellett , az alapértelmezett beállításokat törölni. Minden fasza, most már ezt is tudjuk , kössz a segítséget
-
Tiger.
nagyúr
-
kakuk100
őstag
Ezt én is elolvastam, de Romániába nem fogok menni az biztos és melyik az a bármelyik pont amelyik átveszi?
Ha lehet én konkrét címet szeretnék mert mint írtam akiket felhívtam garanciába nem vállalják esetleg fizetősbe.
Amíg nincs meg a konkrét szerviz, (szervizek) aki vállalja addig tök mindegy, hogy mennyi idő a garancia a telefonra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest