-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
TazLeacher #1383 üzenetére
Nincs mit, így a biztos!
-
Varoz
addikt
válasz
TazLeacher #1379 üzenetére
Megvan a válasz, szerintem töröltesd a képet, mert minden adat látszik! Nehogy visszaélés legyen!
-
ferob
őstag
válasz
TazLeacher #1379 üzenetére
Ezzel minden rendben lesz a jövőben a garanciális ügyintézés kapcsán a két év alatt.
-
kakuk100
őstag
válasz
TazLeacher #1343 üzenetére
Senkinek nem kell szerencsére elvinni a telefonomat, én csak egy konkrét címet kérdeztem, mert nem találtam.Hátha valaki a topikban már vitte szervizbe a telefonját. Erre voltam kíváncsi de már nem.
-
kakuk100
őstag
válasz
TazLeacher #1338 üzenetére
Nem, csak azokat a szervizeket hívtam fel ahol javítanak Samsung és más androidos telefonokat mint pl. a Telemax. Gondoltam itt valaki tudja, hogy hová kell vinni ha szervizelni kell, mert úgy hallottam, hogy a HTC elment Mo.ról. Nem tudom igaz vagy nem.
-
ferob
őstag
válasz
TazLeacher #1315 üzenetére
Valószínűleg így is lesz, de megnézed a dobozon található cikkszámot és kiderül, ha beírod a topikba.
-
ferob
őstag
válasz
TazLeacher #1313 üzenetére
Ha sehol nem említik és nem kérdezed meg az üzlettől, akkor értelemszerűen sehonnan nem fogod megtudni, de leginkább csak GSM boltok árulnak ilyen szempontból esetleg problémás készüléket.
Ezenfelül a cikkszám alapján el lehet dönteni, ahogy nem sokkal előtted is írtam, de ebből több lehetőség is szóba jöhet, viszont ehhez is érdeklődni kell a választott üzletnél.
Azt fontos megemlíteni, hogy létezik belőle külön kétkártyás modell, tehát nem mindegyik azonos, így ennek függvényében, és az igényeidhez mérten változhat, hogy honnan tudod megrendelni.
-
ferob
őstag
válasz
TazLeacher #1311 üzenetére
Az összes európai régiós készülékre 2 év gyártói jótállás vonatkozik, ezek az információk a téma összefoglalójában is megtalálhatóak.
Nem az számít alapvetően, hogy honnan veszed, akár rendelhetnéd Franciaországból is, a lényeg, hogy európai régiós legyen, ami lehetőleg külföldi szolgáltatótól független, így kizárható az egyéni CID.
A hálózati zár hiánya nem összekeverendő a szolgáltatótól függetlennel. -
ferob
őstag
válasz
TazLeacher #1309 üzenetére
A Smartshopnál van általában a legjobb áron, ahonnan könnyen beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós kamerák
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest