- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Newlocal
aktív tag
válasz
kokler #11328 üzenetére
Ahham, ez csak egy profilt csinál. De semmi több. Ettől nem kapcsolódik sajnos
Egyébként stock romon vagyok, 2.3.4 Androiddal. Van ennél frissebb? Tegnap egyből jött egy OTA frissítés, azt fel is tettem.Én az android verzióra gyanakszom, h azt nem szereti. Mivel full új a teló és még nem sok közöm vagy az Androidhoz, nem romolnék még
Még 1 kérdés.
Áttettem a névjegyeimet az E51ről, leszinkronizáltam a Google és Facebook adatokat és összelőttem mindent. Hogy lehet ilyenkor megoldani, hogy a telefon minden névjegye a Google accountba felszinkronizálódjon? -
Something_
őstag
válasz
kokler #10731 üzenetére
"Szerencsém" van, mert Like díjcsomagom van, ami baszott olcsó. Így havi 3-4e ft-ból meg van a számlám.
Most pl a myT azt írja, hogy 15e ft a számlám, kedvezmények levonása nélkül. Szóval a vége olyan 4-5e ft, de ebből 1000 ft-ért lottóztamAmúgy az "elveim" miatt, azt úgy értettem, hogy nem ér meg annyi plusz, vagyis már ezt a 100e+-t is "sajnálom" egy telefonra. A másik meg, hogy "népproli" telefon lett sajna, lehúzzák az emberről a bőrt, mert brand. Viszont az oprendszert nagyon eltalálták.
-
Something_
őstag
válasz
kokler #10721 üzenetére
Nekem nincs bajom a telefonnal, csupán a rendszerrel. De hát android:S Optimalizálás nem nagyon van:S
Ha most lennék vásárlás előtt, akkor is ezt a telefont venném. Ha esetleg a 4S ugyan ilyen árban lenne, mint a Sensation, akkor lehet, hogy azt venném, habár ez se biztos, az elveim miattAmúgy belegondolva vicc, hogy egy telefonért kiadunk 100e ft-okat
-
randras
veterán
válasz
kokler #10715 üzenetére
Az a bajod, hogy szidom a telefonodat, ami teljesen érthető is, nekem sem tetszene. Az igazság viszont az, hogy nyilván 1 példány alapján nyilvánítok véleményt, az alapján, ami az enyém volt. Az pedig, minőségét tekintve szar volt, nincs mit szépíteni.
Nyilván SGSII-ből is van rossz példány, de én nem olyat fogtam ki. Ezek alapján tehát én az SGSII-őt ajánlom, a Sensation pedig szerintem kerülendő, legalábbis amíg hat számjegyű az ára. És ezt le is fogom írni mindig, amikor valaki megkérdezi ebben a topikban, mert szerintem nem éri meg az árát a telefon, és a fórum arra való, hogy tapasztalakot osszunk meg, és tanácsot adjunk, ha szükséges.
-
csipuka
senior tag
válasz
kokler #10635 üzenetére
Nekem is ez a ROM van, de nem kellett a tun.ko az OpenVPN-hez.
Van egy OpenVPN installer app, azt tettem fel.
Ha felmegy magatol akkor hasznald, nekem kezzel kellett beugyeskednem.Manualis OpenVPN install -
csipuka
senior tag
válasz
kokler #10029 üzenetére
Vegul sikerult, kicsit szopattam magam, de hatha masnak is hasznos lesz ha az openvpn nem megy fel magatol a Senseay 2.1-re.
1. Az installer nem akarta rw-re mountolni a /system-et, ezert megcsinaltam a total commander-rel. Asszem a Root Explorer tudja szinten, de az fizetos.
2. Az OpenVPN Settings tudja a 0.2.4 ota, hogy nem kell a /system/xbin/bb konyvtar
3. Az apk-bol bemasoltam az openvpn-static-ot a /system/xbin konyvtarba, adtam neki futasi jogokat, ahogy a log-bol is latszott (chmod 555...)
Ezek utan a kapcsolat mukodott, kaptam IP cimet, de az istenert se ertem el semmit a belso halon.
A kulcs az OpenVPN Settings-en belul az Advanced-ben van. Be kell ikszelni a Fix HTC Routes checkbox-ot, pedig a helpje szerint csak Froyo ROM-nal van ra szukseg.
Francokat.
Innentol kezdve megy mint a kisangyal.
Elment vele majd' az egesz napom, de mukodik -
csipuka
senior tag
válasz
kokler #10004 üzenetére
A Senseay tartalmaz busybox-ot ,de befrissitettem az altalad linket-el is.
Utana a VPN installer elhasal. Nezem a logot, elvileg minden szep, csak a vegen amikor chmod-olna az openvpn-re, nem talalja. A copy persze nem panaszkodik hogy nem sikerult a masolas.
Senseay-ra tetted fel te is? -
mizu
aktív tag
Azt megtehetem, hogy Relocked állapotban telepítek egy RUU-t? Itt az első hozzászólásban elvileg azt írja.
Szerk.: csak mert azt eljátszottam, amit javasoltál. Revolutionary előtt visszazártam - ekkor Relocked lett. Eztán az XDA-s nyitás, majd XDA-s zárás és detto. Mintha a Hboot "megjegyezné", hogy mi történt vele előzőleg. Mert azt hiszem a Revolutionary féle mókolás downgrade-eli a Hboot-ot, de mégis megjegyez mindent.
-
Bunker
tag
Köszönöm a választ! Ennyire nem akarok belemélyedni hogy root meg ilyenek, én csak normálisan szeretném használni a zenelejátszót. Ezt az indexelős dolgot nem lehet másképp megoldani? Vagy honnan szedi a borítókat egyáltalán a telefon? Mert gépen ahogy írtam is működik az összes, telefonon nem...
-
-
mumk1
addikt
Szerintem MerLinh arra gondolt, hogy a támogatott típusokat a HTC segítségével bármikor ki lehet nyitni, HBOOT verziótól függetlenül, ha már nincs szükséged a garanciára.
-
Zirowe
nagyúr
A microsdxc-ket igen, tele van az xda ilyen jellegű topicokkal.
Linkeltem korábban.
De jelenleg rohadtul nem éri meg a 13k-s 32gb kártyával szemben 3x áron 64gb-set venni.
Lassan, de biztosan csökken az ára.A sima sdxc-t, mint amit korábban is linkeltek, soha az életbe nem fogja vinni.
(mint amikor egyszer megkértek, hogy építsek sim foglalatot cdma telefonba)
-
mumk1
addikt
Jó a kérdés. Elvileg a HTC (is) csak SD 2.0 kompatibilis (SDHC) ami csak 32GB-os szabvány. Az SD 3.0 (SDXC) 2048 GB-ig is elmehet. Hát, minden esetre egy próbát azért megérne, de lehet hogy csak 32GB-ot fog lekezelni belőle.
Legrosszabb eseben jó lesz az asszonynak a fényképezőbe, 5év nyaralása lazán elfér rajta, az összes ünnepekkel együtt. -
S e t h
nagyúr
Nekem időnként csinál olyat be illetve kikapcsolásnál ,hogy a screen teteje a gomb irányából kivilágosodik, mintha onnan egy lámpát kapcsoltak volna be, gőzöm sincs mi okozza ezt.
Más.
Úgy néz ki ,hogy nálam a folyamatos rezgés a Volume + Pro okozza, akármilyen beállítás is van, rezgés kilőve, ennek ellenére minden hívásnál rezeg, kivéve az alkalmazást kilövöm.
Van vmi használható alkalmazás helyette?Már bánom azt a 200 forintot is érte, amit kiadtam. -
davidcsaba93
aktív tag
Van a telefonhoz olyan program amivel egy kicsit nagyobb hangerőt lehet kicsikarni?Egyébként fejhallgatóval (superlux 668b ami elég könnyen hajtható) hallgatok rajta zenét és elférne egy kis + kakaó
.
Próbáltam pár marketes programot de volt ami torzított,volt ami nem csinált semmit és most az új rom beépített beats-el sem ér semmit. -
törölt tag
-
mumk1
addikt
-
Something_
őstag
Hmm, ezt kipróbálom, köszi.
Ez a fizetős (Droidstats Donation) miben tud többet, mint az ingyenes? Az angolom nem az igazi.Még egy kérdésem lenne hozzád, mit kell nézni a töltöttségen, amikor csatlakoztatva van? Mármint megnézném az én után gyártott autós töltőmet és összehasoníthatnánk a te általad rendelttel.
Mondtad, hogy egyes után gyártott töltőkkel az a baj, hogy kevesebbet tölt, mint amennyit felhasznál a telefon, ergo nem sokat ér. Nekem speedshopba valami olyasmit mondtak, hogy a kijelzőnek és az aksinak nem tesz jót egy idő után, ezt pedig nem szeretném. -
Something_
őstag
Unalom és meló. Ez a kettő együtt, egyszerre.
Kérdezek valamit, hogy On is legyek
Hol tudom azt megnézni, hogy mennyi az eddigi hívásidőm? (kimenő, bejövő, összes) Első androidos telefonom és még rengeteg minden el van dugva számomra
(Tegnap a nyomkodásba elszállt az összes kihelyezett ikonom a főképernyőről, és amikor raktam vissza a megszokott dolgokat, akkor találtam 81 HTC Widgetet
újdonság varázsa
)
Plusz egy személyes kérdés:
pár napja keresgéltem HTC-s autós töltőket és azt hiszem rád bukkantam, te rendeltél régen ebay-ről valami botrányos olcsó gyári HTC-s töltőt? Van egy után gyártott noname, de azt mondták a hozzáértők, hogy ne dugjam be -
Zirowe
nagyúr
+ egy újabb logger program a készüléken, ami küldi az anyacégnek az adataidat (folyamatosan fut a háttérben, tehát kb mindent rögzít).
Azt kell megérteni, hogy
1. ismeretlen eredetű programot csak akkor telepítünk, ha biztos forrásból származik (nagy ellentmondás)
2. ha nem vagyunk biztosak a programban, telepítés előtt nézzük meg mihez kér engedélyt, és ha ezek után sem vagyunk biztosak, akkor keressünk rá netenRoot jogosultságot semmi ismeretlen programnak nem adunk!!
Ha a helló kitty simogató program rootért sipákol, az legyen gyanús!És főleg jegyezd meg azt, hogy ha nem vagy rootolva, vagy nem adsz root jogosultságot egy programnak, akkor komolyabb kárt nem tud tenni a rendszerbe (persze kinek mi a komoly kár).
Kobun1980: főzött vagy gyári rom?
Ha főzött, factory reset megvolt? -
KaoszTom
aktív tag
-
törölt tag
Nálam pl. Angry Birds nagyon megnyúzta a készüléket.
De a Cloud & Sheep alatt közel sem volt annyira terhelve a készülék, pedig sztem jobban használja a vasat.
Nem akartam általánosítani, így sikerültGábor: nem tudom mennyire jó ötlet. De azt semszereteném, hogy egy idő után azért ne működjön a készülék, mert eltömődött vmi
-
sshr3kk
tag
Itt az ára dollárban, ráadásul amit az XL-hez adnak az headset, is egyben és távirányító is van a kábelen...
A mai USD árfolyam szerint csak 28k, Amerikában. Milyen 10k-ról beszélsz? -
Zirowe
nagyúr
Ez annyira nem igaz, mert dhd-n tökéletesen mennek a runnymede romok (merem állítani, hogy ugyanolyan sebességgel, mint a sensationön), illetve sima desiren pedig kb 5-8%-al lassabbak, de ugyanúgy mennek jól.
Tehát nem a vas.
Régóta mondom, hogy natív ics készülékeket kell megvárni.:S
-
zso79
őstag
kokler: HTC -nél semmit sem jelent, hogy mit igérnek meddig lesz frissítés. És az amúgy sem az android verzióra vonatkozik, elég megnézni mit műveltek a Desire-rel...
HGabor89: USA-ban már ott van az Amaze 4G.
monstre: erről már volt szó délelőtt
[link]Én amúgy skeptikus vagyok a HTC-vel kapcsolatban, nem véletlen, hogy saját SDK van a Sense-hez. Az meg ugye még nem világos, hogy mennyire lesz nyitott az ICS... Pedig jó volt a Sense nagyon, de már kezdem magam leszoktatni róla
-
randras
veterán
Jaja, ugyen ezzel csináltam... király, akkor jót csináltam. Első két óra tapasztalat a Virtuos-al, hogy a gondjaim megoldódtak, eddig sem eldobott hálózat nem volt, sem Sense restart. Király a CRT anim is (előzőben szar volt), a fancy input anim is megy, minden király. Most visszarakom az appjaimat, és meglátjuk. Donate-elni kéne a virtuous-os srácoknak.
-
mumk1
addikt
Nem tudom, én szoktam rendesen váltogatni a romokat, hétvégeken ha van időm kipróbálok jó néhány romot, MIUI, CM7, Sense vegyesen és eleddig még egy "wipe data, cache, dalvik cache", mindig elég volt ahhoz hogy minden működjön rendesen.
@MerLinh
Szemeztem már én is régóta ezzel a recoveryvel, csak gondolom akkor a a CWM-es backupjaimnak búcsút inthetek.
-
sshr3kk
tag
-
scapegt
őstag
Nem tudom ki találta ki a trollkodás szót, de egy ... volt. A másik pedig, tettem smiley-t sok helyre, és igen, mérges vagyok rájuk és jogos is a felháborodásom. Egyébként meg szóval tartott pár ember a fórumról és szívesen válaszolgattam és csevegtem velük. Szerintem aki - ha már ezt a szót használtad - itt trollkodik, az te vagy. Ha nem tetszik egy hsz. ugord át és olvasd azt, ami érdekel. Mindenkinek lehet és van is véleménye, én leírtam az enyémet, az pedig nem kell, hogy mindenkinek tetsszen. Ja és a fórum nem mások fikázására van...
-
scapegt
őstag
Szerinted mit szeretnék holnap csinálni? Pontosan azt amit írtál
Átpártolni Samuékhoz. Csak nem tudom még hogy adjam elő a dolgot
olyan kis szende csajok szoktak ott ülni, hogy még vitázni sem lehet velük
meg egy srác van, na hozzá nem szívesen kerülnék, csajjal mégiscsak jobb megvitatni az ilyen dolgot
bár gondolom hívnának valami felettest, mert ez nem egy egyszerű csere dolog, gondolom rá kéne fizetnem..azt sem tudom mennyit. Megnéztem, hogy listaáron 12e Ft különbség sincs a két teló között. Szerintem az lenne a logikus, hogy én akármennyiért is vettem a Sensationt, ráfizessek 12e Ft-ot és adnak egy SGS II-t és rendben is vagyunk
Persze ha nem így lesz és elkérnek 40-50e Ft különbséget, akkor inkább eladom én magam.
Van valakinek tapasztalata ebben a témában? Kíváncsi vagyok hogy oldják meg az ilyen dolgot. Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest