- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaoszTom
aktív tag
Ma reggel szomorúan vettem észre, hogy a kijelzőmön van egy vékony kis karc. (Tokban hordom, irodában dolgozom) Most már csak abban reménykedem, hogy előbb-utóbb megjelenik néhány porszem a kijelző alatt, és akkor cserélik a kijelzőt.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
ge.k.ko #17367 üzenetére
Pont néhány napja jöttem rá, hogy kell kikapcsolni, nagyon idegesített, és ICS frissítés óta nem tudtam kilőni:
Valahol hozd elő a billentyűzetet
Bal alul nyomj az "EN" gombra. (Lehet, hogy Neked más van, felette van egy kis mikrofon)
Utána Settings
Text input
És ott már megtalálod. Jól eldugták. -
KaoszTom
aktív tag
válasz
enginev3.0 #16422 üzenetére
Én tavaly ősszel vettem, 1 nap után porosodott, visszavittem, kaptam egy újat, ez nem porosodik azóta. Nem a csatlakozóknál megy be a por.
Ez ne tartson vissza, ha lesz még rá gari, szó nélkül cserélik a kijelzőt.
-
KaoszTom
aktív tag
Tegnap volt egy kis időm, és elkezdtem szórakozni azzal, hogy megszüntessem a hátlap nyikorgását. Kb 8 db köröm méretű TESA ragasztószalagot ragasztottam a hátlap belsejébe (a megfelelő helyekre), mire elértem azt a szintet, hogy teljesen profi lett. Akárhogy fogom, csavarom a telót, teljesen csendes, mintha egy darab lenne az egész.
Most már 100%-os a minőségérzetem ha a kezemben van a telefon.
-
KaoszTom
aktív tag
Na, én is csatlakozom, megjött a frissítés.
Már egy hete naponta 10x-er rányomtam a check-re hátha.
Amúgy T-s.
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Van valami lista arra, hogy melyik régió mikor kapja meg az ICS-t? Furcsa, hogy nekem is T-s, de még nem kaptam frissítést, más viszont már igen.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
R2D20208 #11120 üzenetére
Én is SGS2-ről váltottam Sensation-re. Pont azért mert meguntam, hogy sok időm megy a romok cserélgetésére, egyiknél sem éreztem, hogy az lenne az igazi. Itt még nem tettem fel custom romot, és egyelőre nem is tervezem. Élvezem az egységes dizájnt (Sense), és hogy minden működik.
Akksidő: nekem azonos használat mellett pont ugyanaz mint az SGS2-nél.
Stabilitás: 2 hónap alatt egyszer indult újra a teló.
Kamera: Az SGS2-nek egy hajszálnyival jobb, viszont videofelvételnél kevés fénynél nem esik le az fps. Igaz kicsit szemcsésebb a kép (ha kevés a fény) de engem ez kevésbé zavar, mint a beszaggatott videók. Sőt a fókusz sem ugrál (pumpál) felvétel közben.Kézben tartani sokkal minőségibb érzés a Sensation-t, és a kijelzője, felbontása is jobban tetszik (gondolom ezzel sok AMOLED párti vitatkozna
).
Hátránya a porosodó kijelző, nekem 1 nap után porosodott, cserélték, azóta jó. Én nagyon örülök, hogy rászántam magam, és cseréltem.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #10258 üzenetére
XDA-n próbáltál már egy topikot nyitni a problémára? Valaki tuti tudna segíteni
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #9921 üzenetére
Csak 1 hsz-el van előtted a megoldás.
-
KaoszTom
aktív tag
Meg akartam venni az Asphalt 6-ot, a Gameloft-os akcióban, de most látom, hogy hivatalosan nem is létezik a játék Sensation-re?
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
#54715584 #8827 üzenetére
Itt van pár kép a poros kijelzőről.
Össze kéne írni, ki mit csinált a telefonnal mikor elkezdett porosodni. Pl.: levett hátlappal bekapcsolta a kijelzőt... Rengeteg helyen olvastam, hogy porosodik, de senki nem tudja miért. Azt sem értem, hogy valakinél (nálam) 1 nap után porosodott, valakinek csak több hónap után.
Persze ha minden különösebb ok nélkül kezd el porosodni több hónap után akkor ezt tényleg nem értem. Én viszont a jó oldalát nézem: Ha pl. véletlenül összekarcolod a kijelzőt, nem probléma, meg kell várni még 1-2 por beköltözik, és már kapod is az újat.Ezért fólia teljesen felesleges rá.
Szerk.: Egy másik apk megoldotta a GTA problémát.
-
KaoszTom
aktív tag
Feltettem én is a GTA-t, letöltött 600 megát, de utána csak fekete kép van. Nektek elindul rendesen, vagy kell még vele valamit csinálni?
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
sonkamiki #8663 üzenetére
Amit írtál az egy biztonsági frissítés, ha azt felteszed, utána fogja felajánlani a twitterest. Mivel én úgy látom, hogy egyszerre csak egy frissítést hoz fel, ezért én feltettem a twitterest is, hogy lássam, ha jön újabb.
Nem tapasztaltam semmi negatívat, aksi is ugyanúgy bírja mint előtte.Egyébként ha valaki úgy érzi jobban merül a teló mint szokott, újra kell indítani (rendes újraindítással, nem fast boot) van, hogy beragad egy progi és szívja rendesen az aksit.
-
KaoszTom
aktív tag
Mágneses tokot ne vegyél! Egy idő után kárt tesz a telefonban. Nekem még a HTC Artemis-em volt mágneskapcsos tokban, és kb. fél év után megjelent egy sötétebb folt a képernyőn, ott, ahol a mágneszár volt a tokon. Először nem tudtam miért, mire leesett, már elég rendesen lehetett látni. Plusz az iránytűnek sem tesz jót, hogy folyamatosan mágnesezés alatt van.
Már nem emlékszem, de vagy az SGS2 vagy a Sensation leírásában benne is volt, hogy nem szabad olyan tokban hordani, amin mágneskapocs van.
-
KaoszTom
aktív tag
Én kb 2 hete nyúzom rendesen, azzal kezdtem hogy feltettem kb 40 appot, de semmi panaszom nincs a sebességre. A Sense még sosem indult újra, böngészés közben sem, és nem használok semmilyen Taskkillert.
Tudom mennyivel jobbak a főzött romok Hero-n és SGS2-n csak főzött rom volt fent, de most egyelőre itt nem tervezem.Tóni bácsi: Videofelvételnél a beállításokban ki kell venni a Stereo-ból a pipát, és nem fog recsegni a hang. Nekem bevált.
Én sem szeretem ha egy telefon nyikorog vagy recseg ha fogdosom, és ezzel is volt bajom, de 2 napja megvan a megoldás. Én a hátlap két alsó sarkába ragasztottam egy kis Tesa ragasztót, így már nem "nyüszög" ahogy kézbe veszem. -
KaoszTom
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #8382 üzenetére
Én az 1 napos telót vittem vissza a T-be mert 1db porszemet láttam a kijelző alatt. Szó nélkül cserélték.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Something_ #8289 üzenetére
Reggel 7 óra, nem süt a nap, két épület között ahova alig jut be fény.
Tényleg mindegyik szar, de legalább a 2 szélső nincs szétmosva, így pl. a téglák sokkal szebben látszanak. -
KaoszTom
aktív tag
Van két másik fényképező alkalmazás az lgCamera és a Camera ZOOM FX. Utóbbinál be lehet állítani a jpg tömörítés fokát.
Csináltam egy kis összehasonlítást:
Kevés fénynél nagyon látszik a különbség, nekem az lgCamera képe tetszik a legjobban. A képméret a gyári fényképnél 1,2 MB, a másik két progival készült képeknél ~4,5 MB:
Kevés fényNapfényben már nem látok semmi különbséget, viszont a fájlméretek itt is hasonlóak mint a kevés fénynél készült képeknél:
Napsütés -
KaoszTom
aktív tag
A htcsense.com nektek működik? A telón be vagyok jelentkezve a sense-re, online is vagyok, a weboldalon mégsem látom a helyzetét.
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam korábban, hogy másnál is recseg a videofelvételnél a hang, ez mindenkinél ilyen, vagy van akinél rendesen veszi fel a hangot? Most néztem vissza a felvett videóimat, és élvezhetetlen, recseg végig, pedig sima beszéd. Visszavigyem emiatt?
-
KaoszTom
aktív tag
Lehet, hogy ez a megoldás a problémádra.
Keldor papa: Igen, számomra az egyetlen kis + az SGS2 javára a fényképező+kamera volt, az tényleg jobb benne.
-
KaoszTom
aktív tag
-
KaoszTom
aktív tag
Felkínált a teló egy frissítést, 9 megás "security" update. Ez az amitől elkezd nagyon merülni? Az a probléma már megoldódott nektek?
-
KaoszTom
aktív tag
-
KaoszTom
aktív tag
Egyébként nem értem a fizikáját ennek a porosodásnak. Levettem a hátlapot, és minden létező irányból próbáltam kifújni, xda-n olvastam, hogy valaki kompresszoros levegővel is próbálkozott, de meg sem mozdulnak. Ha így nem lehet megmozdítani, hogyan jutnak oda be...
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Something_ #7681 üzenetére
T-től vettem.
-
KaoszTom
aktív tag
-
KaoszTom
aktív tag
Szerettem volna egy temproot-ot, de valami nem jó:
- Felinstalláltam majd rögtön uninstalláltam a HTC Sync-et.
- Telón USB Debugging be van kapcsolva
- Telót rádugom a gépre (win7) charge only módban.
- Elindítom a Easy_Fre3vo_Start.bat -ot.A futtatásnál már az elején hibát ír ki:
Locating access point...
The exploit has failed.A Superuser felkerül a telóra, de nincs root. Csak arra kéne, hogy TitaniumBackuppal visszategyem az appjaimat.
Mi lehet a baj, találkoztatok már ezzel a problémával?
-
KaoszTom
aktív tag
Amikor Ti a hangszóró recsegéséről beszéltek, akkor a hátlapira gondoltok, vagy ami a telefonáláshoz van? A hátlapi nekem teljesen jó, de beszélgetés közben ha maxon van a hangerő, akkor kicsit recseg. (A kijelző feletti) Ez ilyen, vagy vigyem vissza?
Más: Az alsó érintéses gombok nektek is kékesen világítanak? A képeken nekem fehérnek tűnt, de így élőben inkább kék mint fehér.
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a teló, háát....ez valami brutális.
Jó volt az S2 is, de ez más világ.
Amit rögtön leellenőriztem, hogy a hangszóró szépen szól, és elég hangos is. A fórum alapján sokkal halkabbra számítottam.
Viszont azt nem értem, hogy a notification bar-on az össz memória 563MB. Ez miért van? Esetleg ami az alaprendszernek kell, azt már foglaltként sem látja? -
KaoszTom
aktív tag
válasz
lama_lamm #7551 üzenetére
Ma már abszolút nem kell "kisütni", hosszan tölteni az aksikat, sőt inkább az árt nekik, ha teljesen lemeríted. Bár én már évek óta úgy töltöm a telefonjaimat, hogy este rádugom, reggel lehúzom. Eddig a Herom volt meg legtovább (1,5 év), végig így töltöttem, és még a végén sem vettem észre, hogy csökkent volna az aksi teljesítménye. Szóval ha rajta hagyod a töltőn, nem árt, de nem is lesz jobb tőle.
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Holnap csatlakozom hozzátok, 3 hónapig bírtam a Sense hiányát egy S2-vel, de visszahúzott a szívem a htc-hez. Előtte 1,5 évig hősöm volt.
Remélem hibátlan készüléket hoz a T. -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy video felvételnél ha kevés a fény, beszaggat-e időnként, vagy akkor is folyamatos a felvétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest