- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
És mennyi idő után jelentkezett az első hiba?
Volt Desire -m is most meg Sensation, de egyiknél sem tapasztaltam semmilyen minőségbeli hibát.
Se porosodás, recsegés vagy hangerő gomb.......
Mind 2 gyárilag független, magyaro. -i modell.
Vszin akkor az is számít hogy hol veszed és hogy milyen régióba szánt modellről van szó.
Én még mindig ajánlom a Sensation-t.
Sebességre nem lehet panasz, nálam olyan mint a villám az új Insertcoin+1.5-ös kernellel.Ami a legjobban tetszik még mindig a HTC-ben az az XDA-s támogatás...... nálam ez a fő érv a HTC mellett.... meg persze a Sense.
Samsungra sokkal sokkal kevesebb fejlesztés van.ON.
-
Something_
őstag
-
mipityu
tag
Szvsz addig kell visszavinni, amíg hibátlan nem lesz (ez nem egy alsó kategóriás eszköz, jelezni kellene a gyártó felé is). Tudom könnyű mondani, az enyém 5 nap után még pormentes.
Az előző telóm egy 280USD-s két kártyás volt. 5000 Ft-ért egy szervízes - kb. 1 órás munkával (ismeretlen volt teljesen a szerelési metódus, azért tartott ilyen sokáig) - 3M 2 oldalas ragasztó szalaggal - amit a 3M direkt erre a felhasználásra gyárt - körbeszigetelte a kijelzőt és az érintő képernyőt. Nem tudom a hosszútávú eredményt, mert másnap vissza kellett küldenem javításra - más okból (bootloop) kifolyólag, de biztos vagyok benne, hogy eredményes volt. Kiváncsi leszek a kínai szóvá teszi-e majd a belenyúlást (az Ő sz.r munkájuk lett kijavítva vele). -
keIdor
titán
Én mondjuk annyiból szerencsésebb vagyok, hogy nekem porosodás nincs, pedig 3 hónapos a telefon és bár vigyázok rá, de megfordult már párszor gyárban is... (igaz akkor táskában pihen)
Én a support-al vagyok nagyon elégedetlen. Ez a Sense 3.0 egy szar. Lassú és sok ramot zabál, 1-2 program és bezárja a telefon. Meg van olyan bugja is, hogy nem mindig érzékeli az érintést. Status bar, meg menü működik, szóval nem a panel a szar, csak lapozni nem tudom az oldalakat. Szóval ez egy optimalizálatlan hulladék, nagyon kéne már a 3.5 de basszák kiadni.
Épp tegnap agyaltam azon, hogy visszamenjek-e Galaxy S 2-re vagy vegyek-e egy Galaxy Nexus-t??? Még nem tudom, de a HTC support egy hulladék. Kit érdekel a Twitter, Sense 3.5-öt majd ICS-t adjanak, leszarom a közösségi szarokat.
-
Zirowe
nagyúr
-
törölt tag
Akkor itt egy kis ellentmondás van, nem?
Nekem a kijelző nem porosodik, csak tokon belül a szélén. Magán a kijelzőn egy darab porszem sincsen.
Max. ha nagyon hidegből jövök be melegbe, akkor kicsit párásodik a kijelző széle.
nem hiszem, hogy ez jót tesz neki, de hát tél van... -
randras
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest