- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
Zirowe
nagyúr
válasz
mipityu #15253 üzenetére
És a freemail hogy oldja meg a küldést?
Emlékszem még nagyon régen, kb 2007 környékén, amikor utoljára használtam, nem volt saját kimenő servere, mindig az adott szolgáltatóék kellett megadni, ami az eseti wifis használatokat nehezítette.
Azóta van már sajátjuk?Mondjuk 2012ben freemailezni nem menő.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
mipityu #15240 üzenetére
Gondolom ez csak a gmailes fiókokkal működik, már én is próbáltam, viszont írta, hogy a 4ből csak 1 gmailes.
De ez akkor sem magyarázat a nagy adatforgalomra, ha csak nem úgy lett beállítva a kliens, hogy töltse le az összes meglévő levelet, bár akkor meg a telefon sipákolt volna, hogy fogy a hely..
-
S e t h
nagyúr
válasz
mipityu #14447 üzenetére
Én majd egy évtizednyi symbian után váltottam androidra és magam is meglepődtem ,hogy pl. a sensation fórumok szinte kizárólag a főzött romokkal vannak tele, magával a telóval kapcsolatban sokkal kevesebb infó jelenik meg, amit sajnálok.
Én nem is tudtam korában ,hogy az android=buherálás, most már megtanultam és bár tisztában vagyok vele ,hogy mindenkiben benne van a felfedezni vágyás, különben ma nem tartanánk ott ahol vagyunk ,de garivesztés, sok sírás és különböző funkciók defektusa miatt nekem nem gyere be ez a mentalitás, így csak csendben figyelek és már keresem a gazdáját a HTC-nek családon belül. -
mumk1
addikt
válasz
mipityu #14099 üzenetére
Ezeket leszámítva, viszont egy stabil és gyors rom. Persze nagy kár ezekért, a BT és wifi hotspot nekem is hiányzik belőle és így túlzás az RC elnevezés, de gondolom mindenki el tudja dönteni, hogy ilyen állapotban tudja-e használni. A bluetooth-al az a probléma, hogy a ONE család már egy új modult kapott.
Sensation: Bluetooth 3.0
HTC ONE S: Bluetooth with aptX enabled (Bluetooth 4.0) -
Something_
őstag
válasz
mipityu #14093 üzenetére
Igen, igen, nekedre gondoltam
roxan:
Múltkor mumk1 mondta, hogy a sense 4.0-nál felcserélték a hívás fogadást és az elutasítás gombot és többször kinyomott hívókat és hívhatta vissza őket. Sense 3.6 alatt asszem még normális volt nekem, zöld és piros (most piros és zöld...)Szóval a napokban én is több embert kinyomtam "véletlenül" és hívhattam vissza. Nagy találmány......... legalább állítani lehetne, hogy hol legyen, mint több más romba (asszem cm7 és cm9ben lehet bal és jobbkezesnek beállítani)
-
T0rnad0
addikt
válasz
mipityu #14077 üzenetére
Még adok ennek is időt
Konkrétan azt jelentette az akadás, hogy olyan 3 percre tök fekete lett a kijelző és csak a felső állapotjelzők látszottak, kb 20 másodperces késéssel reagált a home gombra. Ez volt a legnagyobb, még volt 2-3 egy perces is. Zeam Launchert használok, lehet megnézem Go-val is.
-
CrAck69
senior tag
válasz
mipityu #13899 üzenetére
Minden bizonnyal az volt. Nem indítottam semmi mást. Le tudtam húzni a statusbart is, ráböktem a feladatkezelőre aztán mutatta h 69MB ram van de nem tudtam bezárni semmit.
Vissza nyíl aztán sense megint resrat fekete képernyő aztán megint restart és megint fekete képernyő és így tovább a végtelenségig csinálta volna sztem. Csak a ki be kapcsolás segített. -
Iomega
addikt
válasz
mipityu #11364 üzenetére
Nem fogsz csalódni benne, sőt teljesen jó netezni is rajta, átkapcsolod teljes nézetbe a telódon a böngészőt, és ugyanolyan, mintha a laptop monitorján néznéd, csak marha nagy kijelzőn.
Igaz a pc-t szoktam rácsatlakoztatni a tv-re hdmi-vel netezni, vagy filmnézéshez, sőt játékhoz is, mert a pc-m erős hardveresen, így a legújabb játékokat is viszi. A telefont rányomni is poén.Legutóbb, mikor mentem a szüleimhez, nekik is van egy FHD 42"-os tv-jük, és rákötöttem a telefont, egy mkv 1080p-s videót játszottam le nekik, de fotókat is lehet nézni.
Szóval a lehetőség adott, csak nem mindenki tudja, vagy akarja kihasználni.
Minden ember máshogy gondolkodik, és ezt tudomásul kell venni mindenkinek.
Ha valakinek van valamire igénye, és azt kitudja használni, akkor használja. -
Something_
őstag
válasz
mipityu #11238 üzenetére
Még mindig nem raktam vissza a senseay-t, és még mindig nincs mobilnetem...
Már próbálkoztam az APN beállításokkal, ez alapján: [link]4.4.4-es IC-nél tökéletesen ment a net. Felraktam a 4.5.0-át és már nem volt mobilinternetem. Ekkor update-ltem a 4.4.4-et.
Aztán full wipe után felraktam a 4.5.1-et. Még mindig nincs mobilnetem, és eddig csak pár programot raktam fel marketből.. MX Video Player, 3betűs navi, aDownloader, MC3, Volume+.
Ezek vannak fent, plusz a "gyári" IC alkalmazások.Fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond.
-
-
Zirowe
nagyúr
-
mumk1
addikt
válasz
mipityu #9395 üzenetére
Mindenki másképp tolerálja ezeket. Én egy ilyen készüléktől már joggal elvárom, hogy ne laggoljon sehol, ne indulgasson újra, és úgy általában minden jól működjön rajta. Igaz hogy ez már a sokadik Androidos telefonom és egyiket sem használtam gyári rommal, de ha romot választok, akkor ezek mindig elsődleges szempontok számomra. Ami meg jó, az persze maradhat.
Ahogy Keldor papa is írta, 1-2 hónap múlva már biztos első osztályú ICS romokat kapunk. Akár még a gyárit is. -
nimfas
addikt
válasz
mipityu #8723 üzenetére
Szia!
T mint Telenor... vagy T mint T-mobile?
Egyébként 1+1 év gari azt jelenti, hogy 1 év telefonra és 1 év szoftver... vagy 1 év telefon és kiegészítők+1 év csak a telefonra.... független, vagy hálózatfüggő készüléket kaptál?
Nem gondoltam, hogy ilyen macerás lesz a telefonvétel :-D
Egyébként ez a romcsere-bere nagyon macerás, nem veszted el a garit automatikusan?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest