- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
válasz
KaoszTom #17369 üzenetére
Sajna nálam ez nem muxik. A nyelvvalaszto nem ad fel settings opciót, amennyiben a spech-to-text be van kapcsolva, akkor meg az indul rögtön.
Szóval, továbbra is adott a probléma, es a keyborard settingsben továbbra sem tudom kikapcsolni a predikciot, mert a chk box kipipalva, es az egesz menupont kiszûrkítve...
Tovàbbra is várom a tippeket:-)
G.
-
Something_
őstag
válasz
KaoszTom #14612 üzenetére
Huh, ez nekem nagyon bontatlan volt, össze vissza mutatta az utat, félre kellett állnom és bekapcsolni a netes gyári navit, ezóta a gyárit használom, nagyon fasza, csak ugye adatforgalmat generál.
Balinov: elvileg a settingsben helyesírási hibákat és "nyelvtelenségeket" javít.
-
Sasal1ty
tag
válasz
KaoszTom #8843 üzenetére
Hasonló helyzet nálam is , illetve kevesebb de ugyanott jutott be a por, gyárilag hibás a GAP ragasztó ahogy a képen is látszik kis bemélyedés van rajta ahol nem zár rendesen . Várok még egy kicsit aztán majd szervízben megkérdem hátha valami plusz ragasztóval megtudják e csinálni.
-
Something_
őstag
válasz
KaoszTom #7680 üzenetére
Uhh, úgy látszik, hogy akkor ez a porosodás még fent áll. Honnan vetted a telót?
Nekem 3 hete van meg, hál isten nincs porosodás. Gondolom/remélem már nem is lesz.
Marketről rakd fel sztem ezt, hátha találsz még többet:
Ingyenesen letölthető a telefondal marketről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest