- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
T0rnad0 #21216 üzenetére
Samsung Galaxy Note 2.Igazából nem terveztem, egyszerűen megláttam egy üzletben, megfogtam és utána tudtam, meg kell vennem.Persze ebben az is benne volt kissé, hogy a htc leszart bennünket, se jb, se 4-es sense a láthatáron.
A Note I az arányai miatt még erősen kockaszerű hatást kelt, ez viszont már a klasszikus forma és tényleg igaz amit annyit olvastam előtte fórumokon, már nem is nagyon kellene ennél kisebb képátlójú készülék.
A használata nagyon smooth, a stylust is rendszeresen használom ,most jött ki rá itthonra a 4.1.2-es jb.
A gyorsasága a sensation mellett brutális, és ugyan én sosem rootoltam ,de a weben utána nézve ezen pofon egyszerű, viszont olyan kiforrott az új touchwiz, hogy nem tudom érdemes -e egyáltalán főzött roommal próbálkozni.
A készenléti idő fenomenális, nálam a több nap alap, volt, hogy 5 nap után raktam fel töltőre, igaz ,hogy ekkor nagyon sokat melóztam , nem sok lehetőségem volt a nyúzásra, de nagyon kevesen írnak arról ,hogy naponta kellene töltőre rakni, egy blogoutos srác ha jól emlékszem 11 óra videót játszott le vele, amikorra lemerült.
Hogy hátrányokról is essen szó.Én annak idején a sensationt az SII ellenében választottam a felbontás és az anyaghasználata miatt.
A samu anyaga olyan mintha szárított teveszarból készült volna, konkrétan nehezebbnek tűnik a kisebb sensation a minőségibb anyag miatt, ezért jobban is kell rá figyelni, minőségibb tokot igényel.Sajnos a samu a tömegtermelés miatt az anyagra nem nagyon figyel oda, helyette a tartalomra helyezik inkább a hangsúlyt.
A hangszóró szintén gyenge pont.Brutális erővel szól, ami szinte bántóan erős a sensation halksága után ,viszont kissé dobozhangú, számomra nem kelt minőségi hangzást. -
S e t h
nagyúr
Szar a gyári aksi, nekem is ez volt a problémám, amíg nem vettem egy ankert. Azóta egyszer sem indult újra.Általában nagyobb feszültség felvételnél indult újra pl böngészés, telefonálás és mint kiderült a gyári aksi kicsit kisebb is mint kéne, valahogy ez is szerepet játszik benne, viszont az anker annyival nagyobb, hogy ez ne okozzon problémát.Novemberben vettem az aksit, azóta nem volt ilyen restartom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dyrtyho #21185 üzenetére
Olvasgatom itt a tesztet, de ahogy látom, van már 12 ezer hozzászólás az Advance témájában, én vásárlás előtt el szoktam olvasni mindent, ne később szembesüljek vele ,hogy milyen tipikus problémák fordulnak elő.
A Sensation 4,3-as, az Advance 4-es, a kijelző felbontása is az előbbi mellett szól, az ics-ről nem is beszélve.Ugyan nem emlékszem ,hogy az Advance milyen anyagból készült, de a samu általában spórol az anyaggal, viszont nálam annak idején már számított ez és többek között ezért is döntöttem a Sensation mellett az SII ellenében.
A rootolással kapcsolatosan nincsenek tapasztalataim, így nem tudom melyiket egyszerűbb, avagy nehezebb "megbolondítani".
Talán így elsőre csak a készenléti idő szól az Advance mellett, és nem az aksi miatt, hanem mert kisebb processzorok vannak benne, szóval ez az előny is inkább hátrány, már amennyiben kihasználja vki a két mag előnyeit.
A sense meg egy olyan dolog, hogy könnyen rabul ejti az embert, azt nem tudom , hogy az Advance-ben milyen touchwiz van.
A végére még csak annyit, hogy ha JB. lenne rajta, akkor azt mondom gondolkodjunk el, de így ,hogy még az ics sem biztos rá......., ja és a teszt szerint kissé túl is van árazva. -
S e t h
nagyúr
válasz
T0rnad0 #19644 üzenetére
Bocs, azt hittem téglásítottad a telót.
xzsolt[link]
Nekem volt egy olyan problémám a telóval ,hogy időnként újraindult, volt, hogy ez nem jelentkezett hetekig, de előfordult, hogy naponta 5-6- szor is csinálta.
Megtanultam vele együtt élni, bár zavart, ja és szinte mindig akkor történt, ha telefonos beszélgetés után voltam, vagy rosszabb esetben beszélgetés közben.
Nem találtam rá megoldást, aztán a neten találtam egy fórumot, ahol többen írták ,hogy a gyári aksival van gond, rossz az érintkező része, hamar oxidálódik,tisztítani nem árt plusz nem is mérethelyes, ki kell ékelni és akkor megszűnik a probléma, vagy venni kell másik aksit.
A szép az egészben az, hogy november elején jött meg az anker aksim és azóta nincs semmi restart és azon a fórumon írták is, hogy az anker leheletnyivel, de nagyobb a gyárinál, jobban illeszkedik.A leírtak között volt olyan is ,hogy a restart akkor következik be általában, ha nagyobb áramfelvétellel járó dolgot csinálunk és tényleg, nekem akkor történt ha telóztam(inkább utána) vagy egyszer böngészés közben, amikor egy rakat ablak meg volt nyitva-
Nem tudom , hogy ez igaz-e, de ha igen, akkor a htc nemes egyszerűséggel kapja be az ivarszervem. -
S e t h
nagyúr
válasz
szirtesp #19610 üzenetére
Lehrt, hogy kamu, de ha meg is történt, akkor még számokban sem lehet kifejezni annak csekély mivoltát, hogy a számtalan anker aksi közül ha egy megadta magát.
Én november óta használom az enyémet,a gyárit vissza sem szándékozom rakni.Egyébként én is 18 dollárért vettem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
r6man123 #19599 üzenetére
Semmi, korrektül működik ,csak egy táposabb aksi kell hozzá.
Mint kiderült, nekem is a régi- eredeti gyári- aksi miatt indulgatott újra, az új aksival már ilyen hibajelenség sincsen, a megnövekedett üzemidővel meg mintha új telefont kaptam volna és rootolnom sem kellett ehhez. -
S e t h
nagyúr
válasz
zooltan567 #18956 üzenetére
Én most vettem innen, 10 nap alatt megjött, nagyságrenddel jobb mint a gyári.Nem vagyok hardcore felhasználó, szombaton jött meg, akkor töltöttem és most raktam rá megint a töltőre, a régi már egy éves volt, naponta kellett töltenem.
-
S e t h
nagyúr
10 nap alatt megjött az USA keleti partjáról az anker aksi, még nyugatot pusztította a Sandy akkor rendeltem, még volt benne 65% nafta amikor kézhez kaptam.
-
S e t h
nagyúr
Tudtok olyan linket ebayről, ahonnan tuti az anker akkumulátor rendelés?
-
S e t h
nagyúr
Nyomtam egy factory resetet, aztán fogtam a fejemet, mert elvesztettem pár dolgot, na mondom oké, akkor htc synccel vissza állítom, igen ám, az meg frissült, azóta nem tudok csatlakozni a telóval a számítógéphez.A teló folyamatosan keresi a gépen a syncet, de nem találja.
Sőt, a frissítés során felmászott vmi Wondershare MobileGo for Android alkalmazás is, az is írja ,hogy csatlakoztatva vagyok, ennek ellenére semmit sem tudok csinálni vele, ergo kuka a korábbi mentés is.
Volt vkinek ilyen tapasztalata, hogy frissítés után bekrepált a htc sync? -
S e t h
nagyúr
Tapasztalta közületek bárki ,hogy a legutóbbi google maps frissítés óta a telefon random restartol ha elindítjátok az alkalmazást?
Akár csak a térképet böngészem, akár navigálok, 1-2 perc múlva a telefon restartol és ahogy látom nem egyedi eset, már majdnem rohantam a szervízbe.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30308238 -
S e t h
nagyúr
Mennyi lehet kb. a differencia ha a telefonomat az e-care-hez, vagy a szolgáltatómhoz adom be javítás céljából?
Budapest viszonylagos távolsága miatt nehézségbe ütközne a telefont ott leadnom.Ha jól emlékszem mások már talán írtak róla, hogy a telefon újra indulása esetén alaplap csere várható.
2-3 naponta van egy restart, de mindig beszélgetés alatt/után, vagy netezés közben.Utána egy hibaüzenet szokott fogadni ,hogy értesítsem a htc-t. -
S e t h
nagyúr
Miképpen lehet véglegesen alapértelmezetté tenni egy programot?Nekem a handcent sms az alapértelmezett, ennek ellenére ha vki küld nekem sms-t, akkor két értesítés jelenik meg, egy a gyári üzenetküldőtől , egy pedig a handcenttől.Az alkalmazásokban megnéztem és ott is a handcent van kijelölve alapértelmezettnek, ennek ellenére a gyári szórakozik vele.
A legutóbbi factory reset óta a teló "elfelejti" a csengőhangokat, be van állítva pár személynek más csengőhang, és meglepődnék ha lenne olyan nap, amikor nem az alap csengőhang szólalna meg, manuálisan állítgatom vissza az összeset.
-
S e t h
nagyúr
válasz
gatto_ #16944 üzenetére
Azt én feltételeztem ott, le is írtam, de nagyon nem kaptam rá választ.Más egyszerűen nem jutott eszembe.
A probléma az ,hogy nem tudom adnak-e ki javítást, vagy majd a következő frissítésnél, esetlegesen pár hónap múlva javítják ki a hibát, mindenesetre nagyon csend van. -
S e t h
nagyúr
válasz
gatto_ #16937 üzenetére
Sensationon egyáltalán nem megy, van pár HTC teló amin semmi, sajnos mi is köztük vagyunk.Állítólag keresik a hibát, de hogy mikorra lesz belőle vmi....
blt.62
Swift key google playen fent van, a swype-ot pedig máshonnan lehet letölteni.
Google keresőben az android+beta+swype szavakkal eljutsz az oldalr,a regizni kell, kapsz egy kódot, aztán lehet is telepíteni.Most csapj agyon ,de nem emlékszem magyarok-e, szerintem igen.
gatto meg is válaszolta, köszönet neki.
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
randras #16531 üzenetére
Bocs, lehet nem voltam egyértelmű, a klaviatúra jó, én viszont kipróbáltam volna a hangfelismerést is, főleg, hogy a támogatott nyelvek között van már a magyar is.
Amikor hangot szeretnék szöveggé konvertáltatni, akkor nem csinál semmit, látnom kellene, hogy a hangnak megfelelően azok a színes oszlopok megjelenjenek, de nekem csak azt írja ki, hogy rögzítés, alatta törlés, kész, aztán ennyi.
Letöltöttem kiegészítésképpen a Dragon Go-t, azon kiválóan működik a hangfelismerés, igaz csak magyarul, ezért sem értem, hogy a swypenál mit a gond. -
S e t h
nagyúr
Miként lehet fullra legyalulni a telót,a gyári beállítások visszaállítása alkalmas erre,vagy van más módszer?
-
S e t h
nagyúr
Próbálta valaki a sensation tulajok közül a swype programot?Mert kiváncsi vagyok, hogy csak nekem nem megy, vagy úgy általában nem komálja a sensationt.
-
S e t h
nagyúr
Ha ki van lőve a szinkronizáció, akkor mi a tökömért csinálja azt a teló ,hogy amikor aktiválom az adatforgralmat, akkor pl.az előző napi, általam már egy napja elolvasott facebook üzenetet, kommentet jelenít meg az üzenősávban?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Drbonci #15274 üzenetére
Bakker, nem semmi a kitartásod, de az sem ,hogy napok óta nem találtad meg.
A beállításokban benne kell lennie, nem tudom pontosan, értesítési beállítások között vhol.
Én anno beállítottam, aztán ki is lőttem mert baromira zavart, hogy minden elküldött sms után jelzett amikor megkapta a másik fél. -
S e t h
nagyúr
Az xda fórumról leszedtem pár témát, de vmiért az összes szétcseszi a taskbart, van vmi tippetek ,hogy mi okozza és miként lehet orvosolni?(uninstallon kívül)
[link] -
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
mipityu #14447 üzenetére
Én majd egy évtizednyi symbian után váltottam androidra és magam is meglepődtem ,hogy pl. a sensation fórumok szinte kizárólag a főzött romokkal vannak tele, magával a telóval kapcsolatban sokkal kevesebb infó jelenik meg, amit sajnálok.
Én nem is tudtam korában ,hogy az android=buherálás, most már megtanultam és bár tisztában vagyok vele ,hogy mindenkiben benne van a felfedezni vágyás, különben ma nem tartanánk ott ahol vagyunk ,de garivesztés, sok sírás és különböző funkciók defektusa miatt nekem nem gyere be ez a mentalitás, így csak csendben figyelek és már keresem a gazdáját a HTC-nek családon belül. -
S e t h
nagyúr
válasz
19_OsY_81 #14400 üzenetére
Tegnap nekem is megvolt 5 hónap után az első hiba.Tegnapelőtt felraktam 4-5 olyan programot , amelyek már korábban is fent voltak és nem okoztak problémát.Tegnap egy beszélgetés után leraktam a telót és pár perc múlva hallom, hogy újra indult, mentem oda az asztalhoz megnézni, egy felkiáltójel világított a sarokban ,hogy értesítenem kellene a htc-t, mert rendellenes újraindulás történt.
A csengőhangok el voltak állítódva, mms-t nem tudtam küldeni, mert nem ismerte fel a kép formátumot, mondom mi a here.
Az érdekes az, hogy a htc synccel sem sikerült visszaállítani a korábbi mentést, így maradt megint a reset, immár kétszer egy hét alatt az ics után.
Ami még érdekesebb, nálam megmaradt az a jelenség, hogy indításkor az alkalmazások frissítése felirat jelenik meg bootolás alatt,számszerűleg ki van írva hány alkalmazás van telepítve és azokkal tököl. -
S e t h
nagyúr
Ha esetleg vki használná a cool reader nevű alkalmazást és már frissített is jégkrémre, az írja már meg legyen oly kedves, hogy működnek-e bármilyen formátum megnyitása esetén az ékezetes betűk.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Zirowe #13804 üzenetére
Megtörtént, a töredéke alkalmazást tettem vissza, csak azokat amelyek fontosak , most töltöttem fel a telefont és ismét jelentkezett a - android frissítése- alkalmazások (talán optimalizálása?) üzenet boot közben.
Az alkalmazásokkal van összefüggésben, mert a reset óta egyharmadnyi alkalmazást tettem csak vissza és frissítéskor a korábbi 70 helyett most 20-at optimalizál. -
S e t h
nagyúr
válasz
Something_ #13644 üzenetére
Az volt, az ics kreált egy újat és a korábbiba amibe beraktam a saját hangokat, onnan nem ismerte fel, így át kellett másolni az újba.
-
S e t h
nagyúr
Rájött már vki ,hogy miként lehet nem a szabvány csengőhangokat beállítani?
-
S e t h
nagyúr
A kezelés smoothabb érzést kelti mint a korábbi verzió, a google playt nem érem el, mert folyamatosan szerverhiba üzenetet kapok, a könyv amit meg éppen olvastam olvashatatlan krix-krax lett(ékezetes betűk elszálltak), nem tudom milyen kódolás állítódott el.
Valakinél hasonló és esetlegesen gyógyír? -
S e t h
nagyúr
Android frissítése folyamatban
Alkalmazás optimalizálás 34/108 -
S e t h
nagyúr
Én az iponnal voltam így.
Akkor ők is buzik? -
S e t h
nagyúr
válasz
Something_ #13115 üzenetére
Korábban paráztál, hogy olvassák itt is az ecaretől a megnyilvánulásokat, mosolyogva próbáltad szépíteni a leírtakat, most meg már buzik.[link]
-
S e t h
nagyúr
A felvett videó formátuma csak 3 gp lehet?Nem nagyon találtam más beállítási lehetőséget.
-
S e t h
nagyúr
válasz
MerLinh #9243 üzenetére
Az összehasonlító tesztek alapján írom ,hogy ha vkinek elsődleges a játék akkor jobban jár a samuval.Ezen is lehet játszani, de a samun kevesebbet fog laggolni, plusz s-amoleden talán a színek is másak, ami játéknál lehet szempont.
Azt meg szimplán nem tudom ,hogy a kijelző felbontásából akadhatnak-e problémák, mennyire vannak konvertálva rá a játékok.Na még egyszer:
Csak nálam ment a teló fotózáskor három eltérő méretű képet? -
S e t h
nagyúr
válasz
prezson #9223 üzenetére
Sajnos ezzel egyet kell értenem, még nekem sem jött össze nagyon.
Azt tudja vki ,hogy milyen beállítást kell megváltoztatni ,hogy a képeket ne HÁROM féle méretben mentse el?
Akárhányszor csatlakoztatom a számítógéphez, három félre méretben szedi le a telóról és nem győzöm szelektálni. -
S e t h
nagyúr
válasz
Something_ #9210 üzenetére
A sense szép, de amíg ki nem próbáltam az egyik launchert, addig nem is hittem ,hogy létezik ennyivel smoothabb érzés, gördülékenység, akadásmentesség.
Ettől a gyorsaságtól meg az élmény- legalábbis számomra- fokozottabb.
Persze vannak itt is furcsaságok, mert azét a sense kiforrottabb, de egyelőre nekem nagyon fekszik. -
S e t h
nagyúr
A porosodás témához csak annyit, hogy nem tudom számít-e, de nálam például a hátlap még csak egy ízben volt levéve, amikor a sim kártyát az elején behelyeztem.
SIkerült vennem egy olyan tokot, ami azt hittem jó, de olyan szoros, hogy a hátlapot is gyönyörűen szétkoptatta, abba fizikailag szerintem a molekulák is csak egymás mögött jutnak be.
Mivel napi szinten használom olvasásra a telót, nagyon zavar rajta mindennemű koszolódás, ezért 1-2 naponta le is törlöm egy szemüveg tisztításra alkalmas kendővel, a zsíros szennyeződéseket meg alkohollal, - értsd nem kiböfögött sörrel- tüntetem el.
A kijelzőn így még egy kósza porszemet sem fedeztem fel másfél hónap után. -
S e t h
nagyúr
Egy feladatkezelővel sikerült elérnem, hogy a 80-11 mega körüli memória 250 körülire nőjön, de volt már 304 is, amit el sem hittem.
Persze még meglepetés nem ért, hogy elfogyott volna a memória, de láttam már 50 körüli értéket is netezéskor, és akkor még csak pár oldalt néztem meg.Van aki használ kapacitív stílust?Megéri?Már lassan frusztrál,hogy mindig tisztogatni kell a kijelzőt, fólia nincsen rajta.
-
S e t h
nagyúr
Nekem időnként csinál olyat be illetve kikapcsolásnál ,hogy a screen teteje a gomb irányából kivilágosodik, mintha onnan egy lámpát kapcsoltak volna be, gőzöm sincs mi okozza ezt.
Más.
Úgy néz ki ,hogy nálam a folyamatos rezgés a Volume + Pro okozza, akármilyen beállítás is van, rezgés kilőve, ennek ellenére minden hívásnál rezeg, kivéve az alkalmazást kilövöm.
Van vmi használható alkalmazás helyette?Már bánom azt a 200 forintot is érte, amit kiadtam. -
S e t h
nagyúr
A sense mellett érdemes elgondolkodni egyáltalán pl:ennek a felrakása mellett?A ram és esetleg aksi készenléti idő miatt gondoltam rá.
[link] -
S e t h
nagyúr
válasz
Something_ #8399 üzenetére
Igaza volt(sajnos).
-
S e t h
nagyúr
válasz
#54715584 #8295 üzenetére
Na szóval.
Réges régen, egy messzi messzi galaxisban.....
Nálam minden egyes telefon vásárlásánál az egyik legfőbb szempont az volt ,hogy milyen képet tud csinálni.
Rengeteg pénzt elszórtam így telefonokra, aztán döntöttem, vettem egy 4/3-os fényképezőgépet és azóta lexarom ,hogy egy teló milyen képet csinál.
Addig lepergett rólam ,hogy ki mennyire fikázza a telók fotózási képességeit, azóta viszont azt kell mondanom, sok igazság volt bennük.
Én most n95-ről váltottam és mielőtt meghökkentem volna a sensationon, hogy basszus, négy év alatt ennyit fejlődött(romlott?) csak a telókba rakott modul és objektív minősége, elgondolkodtam, az androidban nem is nagyon láttam eddig jó kamerát és amúgy is, én szinte mindig magammal viszem a kis fényképező masinámat is, ha meg nem akkor sem várok sokat a sensationtól, mert valóban szar képeket csinál. -
S e t h
nagyúr
válasz
vanhelzing #8199 üzenetére
Rókabőr tipikus esete, nem éri meg, fel tudod te is húzni a procit és romot is tudsz rá rakni olyat mint az xe.
Az aksi meg annyival nem jobb, szóval szinte csak a fülest fizetnéd meg ennyivel többért. -
S e t h
nagyúr
válasz
Something_ #8003 üzenetére
Én már azon gondolkodom nem ez kever be nekem is amiért folyton rezeg híváskor, pedig már a programban is kilőttem a rezgést.
-
S e t h
nagyúr
Lehet azzal kezdeni valamit, ha pl egy rtf formátumú könyvnél az ékezetes betűk nem helyesen jelennek meg?
-
S e t h
nagyúr
Meglehetően frusztráló ,hogy a telefon isten tudja mi alapján ,egyik hívásnál rezeg, a másiknál meg nem.
Már kilőttem a beállításoknál és a volume appban is a rezgést, ennek ellenére vannak hívások amelyeknél rezeg.Még arra sem jöttem rá ,hogy hol láthatnám az elküldött sms-ek esetén a kézbesítési jelentést.
-
S e t h
nagyúr
Nálam kétszer fordult elő eddig, hogy ki akartam kapcsolni a telót és a kikapcs gomb hosszas nyomására fénybe borult a kijelző felső része, mintha onnan akarna isten manifesztálódni a képernyőre.Kicsit meg is ijedtem ,hogy a mi a nemi szerv világít a sarokban, de miután elengedtem a gombot megszűnt és csak ismételt nyomásra kapcsolt ki a teló.
-
S e t h
nagyúr
válasz
gaben88 #7653 üzenetére
Amennyivel magasabb órajelű a proci, annyival szerintem nem erősebb az aksi, ráadásul a sensation órajelét is fel lehet húzni 1,5-re.Nekem erősen rókabőr effektus a htc hozzáállása , de akinek van xe, az majd megcáfol.
Én valószínűsítettem, hogy esetleg minőségi hangszórót raktak bele, de valaki leírta, hogy ez sem igaz, van hozzá egy jó füles oszt jónapot. -
S e t h
nagyúr
Ezt a kódot ismertétek?Pár adat a telóról.
*#*#4636#*#*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest