- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
Találtam egy érdekes elfordítást az új szoft. alatt.
A WIFI beállításoknál a speciális menüpont alatt ha a tartsa bekapcsolva a WI-FI-t alvó módban a soha-ra teszed akkor azt írja mellé, hogy növeli az adatforgalmat !
Pedig szerintem fordítva igaz : a mindig-nél több az adatforgalom.
Szerintem.... -
boksz
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, használok 2 mkv lejátszót a DICE illetve a BSP -t.
Mind a kettő szuper, és ugye boldogul a feliratokkal is szépen.
A múltkor mivel többen néztük volna a filmet rákötöttem az otthoni LCD-re de a feliratot csak a telefonon láttam !
Akármelyik lejátszót buzeráltam nem tudtam kitenni a TV-re sehogy sem a szöveget.
Tudtok erre valami megoldást ? -
boksz
senior tag
válasz
hülyegyerek #11570 üzenetére
Ezzel én is teljesen egyetértek.
-
boksz
senior tag
válasz
szegto #11566 üzenetére
Kb. 1 hónap után kezdett porosodni, aztán megint 1 hónap, de azt már felküldték az e-care és most már nem porosodik !
A többiről nem nyilatkoznék, egyszerűen szar az minősége ennek az első szériának na.
2011.11. hóban vettem a T-mobilnál és készségesen cserélnek mindent benne, mert látják ők is hogy egy hulladék. Mondom úgy ezt, hogy tökéletesen meg vagyok elégedve a szoftverével a cuccnak ! -
boksz
senior tag
válasz
Meekrob #11560 üzenetére
Szerintem felejtsd el a Sensationt !
Akkorát szívtam vele, hogy csak na. A Samsung lesz a jó választás, és nem a szoftver miatt, mert az tökéletes, hanem a silány minőség miatt mondom ezt.
Kétszer volt kijelző csere, egyszer kiesett a hangerőgomb, most épp a fenti hangszóró cserére vár, hívás közben sistereg, kattog magyarul beszart ! A telefon hangereje egyenlő a nullával, kihangosítva is gyenge stb.
Sajnálom mert nagyon megszerettem, de én többet nem veszek HTC márkát mert a minősége , összeszerelése egy nagy nulla. A szoftver tökéletes sőtt a legjobb, csak ha kifogsz egy ilyet mint az enyém ( és nem csak egy ilyen teló van !!! ) akkor havonta mehetsz a szervízbe vele. Gondold el már nekem kellemetlen a dolog állandóan a T-mobilnál vagyok.Szóval Samsungot vegyél.
-
boksz
senior tag
Tudtok valami megoldást arra, hogy egyszer csak minden hívásnál a kis hangszóró a fülnél pattog és sistereg a hangerőtől függetlenül. Néha a hívás ideje alatt is csinálja ami eléggé idegesítő !!
-
boksz
senior tag
Tényleg tele van a tököm most már a HTC-vel !!!
Nem elég, hogy kétszer volt porosodás miatt már cserélve a kijelző - megjegyzem most már kezd recsegni a teló a sok szétszedés miatt - ma reggel a kezembe veszem és jééé a hangerőgomb az asztalon marad !!!!!?????
Semmi jele nem volt, hogy ki akar ugrani onnan, finoman megragasztottam. Most jó, de az életbe több HTC nem kell, csak a nyűg van vele. Várom a következő meglepetését.( UI.: az a baj, hogy imádom a HTC szoftverét
)
-
boksz
senior tag
Aki vitte mostanában az e-care-be kijelző porosodással a telefont annak utánna megszünt az uj kijelzőn a porosodás?
Csak azért kérdezem, mert a t-mobilnál semmit nem ért a csere !
Ha kell inkább elviszem oda csak legyen már pormentes, mert kezd megint napról-napra porosabb lenni. -
boksz
senior tag
Szerintetek a telefon magától mért indul újra néha ?
Van valami megoldás rá, mert ha éppen nem hallom, hogy újraindul az elég gáz. -
boksz
senior tag
válasz
davidcsaba93 #8281 üzenetére
Mindenkinek jobb oldalt közép tájon porosodik.
Először bal és jobb középtájon és bal alul, de most már csak jobb közép -
boksz
senior tag
Olyan program kellene a marketből ami a fotózás után nem tõmöríti a fényképet. A 8mp kép alig van 1MB itt a bibi....
-
boksz
senior tag
válasz
Something_ #8243 üzenetére
Ja, nekem is még mindig ez a nyerő valamiért ( nem tudom miért, lehet szerelem
), de az utolsó is lesz.
Biztos a tökéletes felhasználóbarát szoftver teszi minden hibája ellenére !!! -
boksz
senior tag
A kijelző egy külön zárt egység, nem tud porosodni alap esetben, még ha szétszeded se!
Mutatta a szervizes srác, olyasmi mint a termo üveg ha valamihez hasonlítani szeretném, bár ez rossz hasonlat.
A HTC-nél sikerült megoldani a porosodást még így is. -
boksz
senior tag
nincs baj a képekkel illetve a videó képminőségével, illetve azt mondanám átlagos a konkurenciához képest.
ajánlom elolvasásra :
http://mobilarena.hu/teszt/ketmagosok_egymas_ellen/bevezeto.html"a Sensation kapcsán nem győztünk szomorkodni a teszt során elkövetett fotók miatt, mellétéve azonban a másik két delikvenst már nem olyan vészes a helyzet. Inkább azt mondanánk, hogy egymáshoz képest lehet győztest hirdetni, de összességében mindhárom masina küzd elég sok problémával a képalkotás területén - legalábbis így érezzük.
Videózásnál sem fordul nagyot a kocka, a legjobb mozgóképet egyértelműen a HTC Sensation rögzíti."A többi a gyalázat.
-
boksz
senior tag
válasz
Something_ #8222 üzenetére
Hát pont erről van szó !!!!!, úgy tudsz csak videózni, ha kb. 10 méternél közelebb nem beszél senki !!!!
Most ez 2011-ben 120e forintos telefonnál háááááááááát nem tudom lehet én akarok sokat, de szerintem szánalmas. De ez csak egy példa ugye a sokból.
És tényleg nem ez az első HTC-m de hogy utolsó az biztos. -
boksz
senior tag
válasz
randras #8219 üzenetére
Komolyan mondom én megpróbáltam megszeretni, mert szép a telefon, tetszenek a HTC modellek, dizájnosak stb.
120.000.- forint ok, halk hívás közben oké fentebb veszem jaaa de akkor recseg nem gond elvagyok vele, 2 nap után porosodik belül ok, cseréltettem a kijelzőt semmi változás, nembaj elvagyok vele ( a legócskább 10e -os nokia nem csinál ilyeneket ) videó közben recseg a hang , nembaj tetszik a teló elvagyok vele.
De akkor mire használjam kérdem magamtól : net, levelezés és kész.
Most komolyan járogassak a szervizbe miden hónapban ??? -
boksz
senior tag
Van valami megoldás a videofelvétel közbeni recsegésre ?
Átmásoltam számítógépre és ott is recseg a videó, élvezhetetlen mind !U.I.:
Komolyan mondom elment a kedvem a HTC-től, porosodik a kijelző ( volt már cserélve de az is !!!! ) 2 nap nem kellett neki és látszik megint, beszéd közben le kell venni a hangerőt mert torzít, a kihangosítás gyalázat halk illetve ha felveszem recseg !!!
Hát ennyit a HTC szenzációról !
Volt egy HTC desire HD-m annak meg a GPS volt rossz, 2x cserélték, de nem lett jó, illetve az összeillesztéseknél mm hézagok voltak, a hangszóróról meg nem is beszélek ugyancsak!
Egy szép okos telefont így elkúrni, én nem tudom de az biztos hogy ez az utolsó HTC-n.
Minden egyes HTC vásárlásnál attól kell rettegni, hogy mi baja van ( lesz ), nem megbízható a márka, mert ha a javítások sorozata után rendbe jönne akkor oké, de semmi nem változik, állandóan vihetem a szervizbe !! -
boksz
senior tag
Most jöttem a T-mobil-tól, 1/2 óra alatt kicserélték a poros kijelzőt.
Remélem most már nem lesz gond. -
boksz
senior tag
Valaki vett már erősebb akksit hozzá, van tapasztalat milyen ?
Állítólag olvastam külföldi fórumokon, hogy a Anker 1900mah akksinál megszünt a telefon melegedése.Tegnap hozta ki nekem is a t-mobile a telefont, tényleg szép lett.
A desire hd se volt kutya, de ez dizájnban veri a legtöbb telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest