Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Remélem még nem volt... [link]
Nem pocskondiázásnak, vagy támadásként postolom csak hogy akit érdekel egy jó kabaré, az mindenképp nézze meg, mert én nem tudtam elhinni hogy vannak ilyen idióták (a válaszok és megnyilvánulások alapján), szoval szerintem csak eljátszák.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
Dicker
őstag
válasz LouiS22 #15093 üzenetére
Én ezt csomag nélkül mondtam
30% kedvezménnyel adták a honlapon. (állandó 10+20 alkalmi). Teljesen mindegy volt, hogy kártyásan, vagy előfizetéssel vette e meg valaki. Az már más kérdés, hogy én előfizetéssel vettem meg a kedvezményeim felhasználásával 100 körül. Én nem szeretem a feltöltőkártyás életet. De én választottam a csomagom utólag, és bármikor meg is változtathatom. Nincs hűség idő -
LouiS22
veterán
Gyanús vagy te nekem Előre tudtad, hogy lesz telefonadó, és lehet majd módosítani. Youri-Gyuri... Na jó, csak viccelek, de nem tudtam kihagyni Remélem érted a poént
Anno a Dézi is januárban lett prezentálva, ezért bátorkodtam olyan korai dátumot írni.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
LouiS22
veterán
válasz Dicker #15092 üzenetére
A korrektség kedvéért: nem a legnagyobb csomaggal, két év hűséggel és két év egyéb rabsággal számoltam, hanem normális csomaggal. Úgy máris 145 volt az a 120.
Egyébként meg tökmindegy, hogy mennyi lesz, gondolom januárban érkezik a HOX++, ami 1.8 Mhz-es lesz, 2200-as akkuval és valami olyan marketingszöveggel, hogy ezt most tényleg semmi nem múlja felül.
JB lesz sima HOX-ra is, nekem az akkuidő eddig sem okozott problémát, Viper ROM szerintem jó sokáig lesz, és garantálom HOX-ra KL-t is, ha máshogy nem hát, xda-ról. A hardverben bőven van tartalék, tárhely sem jelent problémát, van NFC-m, két évig bőven jó lesz a telefon
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Dr. Maci #15089 üzenetére
Akkor sokáig várhatsz... Kb. tavaszig. 600 euróval nyit a HOX+, ez reálisan olyan 180 lesz nálunk szolgáltatónál (vagy még több). Az első komolyabb árcsökkentést szerintem február magasságában fogják eszközölni.
-
Dr. Maci
tag
Ha szolgáltatótól veszem a készüléket, akkor is független, vagy ezt szolgáltatója válogatja?
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Ha átrakom a kártyámat / gmail accomat egy zsír új HOX-ba, de előtte egy rootolt telóban volt, ahol értelemszerűen voltak programok, amik igényelték a rootot mi történik? Egyszerűen nem települnek automatikusan?
Többek között fent van ez a Superuser is, ami root-al került fel a telóra.
Ezeket érdemes törölni a telóról mielőtt átrakom a nem-rootolt HOX-ba? Vagy sima factory reset és le van tudva a dolog?
Köszi!
Üdv!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
hurrikan
addikt
-
Istenátka81
csendes tag
Régen nekem is a root volt az első,mikor megvettem egy telot,,de ezzel más a helyzet,mivel ugrik a gari. A One x előtt egy Motorola Atrix 4G-m volt,az hittem,hogy csak a Motoroláék nehezítik meg a dolgunkat ezzel a bootloader nyitogatással (jelzem,20 órától reggel 6-ig tégla volt az Atrix)szóval át tudom érezni hurrikán,kedvtelenségét......
Pixel hiba gyakori ennél a készüléknél???Az enyém 2012.08.01 gyártású,,gondolom eddigre már javították amit kellett......
Debrecenből van valaki,aki tapasztaltabb,ha esetleg később neki rugaszkodnék????Ha sok alkoholt iszom, alkoholista vagyok. Na és, ha a Fantát keverem a Bombával? - ??? - FANTASZTIKUSAN BOMBASZTIKUS?? :D
-
mumk1
addikt
válasz hurrikan #15078 üzenetére
Ne sértődj meg, nem szándékom megbántani senkit, de jelen esetben a problémákat csak magadnak generáltad.
Kb. 2 hónappal ez előtt, a frissítés kapcsán, már felvetődött, hogy az unlock token egyszer hiányozni fog esetedben is, mivel egy nyitott készüléket vartak rád. Ha egyébként szeretsz romolgatni és már úgy is adott a nyitott bootloader, szerintem "duzzogás" helyett inkább fuss neki újra.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Acheron
őstag
Kifutottam a szerkesztésből...Sorry
No mindegy is, ez most bocsánatos - végre itt pihen egy fehér HOX az asztalomon, és lelkesen próbálom felderíteni. Pixelhiba nincs - ez jó hír.
Nullkilométeres, szolgáltatói (de független ), garral - a készülékért nagy köszönettel tartozom Kronk fórumtársnak, aki rendkívül korrekt módon segített hozzájutni. Komolyan - le a kalappal.
Hab a tortán, hogy egy urbeats fülest is kaptam mellé Ezen azért meglepődtem, de soha rosszabb meglepetést.
Mindenesetre szép méretes készülék, a valaha nagynak tartott Dézi szinte eltörpül mellette... -
-FreaK-
veterán
válasz LouiS22 #15073 üzenetére
Nálam működik rendesen, szóval akkor igen, a romban lesz a hiba.
Én kikapcsoltam a power savert miután rájöttem hogy lassít, talán éjjelre bekapcsolom, de most ha egy % helyett kettőt esik reggelre.. na bumm. Nem sok értelmét látom, kivéve talán ha nagyon takarékoskodni akarsz az aksival, mert mondjuk egy-két napig nincs nálad töltő, vagy ilyesmi.Hát, én nem csak ezért váltanék Win7re.. sőt, megfordítva: semmilyen okból nem váltanék vissza XP-re, de ez persze egyéni preferencia kérdése.
hurrikan: újra le tudod kérni az unlock_token-t a HTCDev.com-ról, amivel ki tudod nyitni..
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz -FreaK- #15070 üzenetére
Nem tudom, próbáltam átállítani recent apps-ot, de pont fordítva múködött. Rövidre volt recent, hosszúra menü. Igaz, ez Football verziója volt, lehet, hogy nekem is a román csodával kellett volna kísérleteznem
Ja, azt nem is írtam, hogy az az állandó power saver is baromira idegesített
De, majd biztosan csak ezért Win7re váltok. Köszi, vígan elvagyok az XP-vel, amíg nem muszáj, nem állok neki frissíteni (ha majd nagy szükségem lesz rá, akkor igen).
-
hurrikan
addikt
Igen, sikerült.
Visszatettem a gyári kernelt, 4.0.4eset, majd egy régi recoverys mentésem visszaállítottam rá. Ennyi. Nem kérek a JB ROM-okból.
Mondjuk ha akarnék se tudnék így, mivel ha zárom a bootloadert nem tudom újra nyitni.... és a custom JB-khez meg kell a zárás majd nyitás....
Mindegy egy és kész. Várom a frissítést gyárilag.
Telefon így még nem szivatott meg mint a HOX..... és nem is fog többé, garantálom neki.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-FreaK-
veterán
válasz LouiS22 #15053 üzenetére
"Ami tetszik"
Nem kellene odaírni még a sebességet?
Ja ehhez kapcsolódóan: ha a legördülő status bar-ban bekapcsoljátok az Power saver-t, akkor alapból a procit is visszafogja rendesen az aksikímélés céljából, amivel kb ICS szintjére esik vissza a sebesség."Ami nem tetszik"
1. Recent apps-al mi van? ugyanúgy be tudod állítani mint Viperben szerintem. Illetve nekem úgy van hogy rövid-re menü, hosszúra recents. Vagy te valami egyedi beállítást használtál?2. Elvileg XP alól is kellene tudni böngészni a tartalmát, de ha mégsem akkor tegyél fel win7-et, azzal ugye megy TC alól is.
A másik dolog meg hogy ha elkezded használni a Samba Fileshare-t akkor többet nem nagyon akarsz az USB-vel szenvedni...3. Hát igen, ez nagyon megszokás kérdése, de próbálj egy swiftkey-t addig míg nem javítják ki, valszeg csak egy rom bug, InsterCoin alatt abszolút nem találkoztam ezzel, most direkt ki is próbáltam.
hurrikan: ne haragudj, de szerintem butaság volt így nekiállnod 32kbyte-os mobilnettel ilyesminek, bármikor kellhet bármilyen fájl.. meg azért nem ártott volna rendesen végigolvasni minden leírást, tutorialt mielőtt nekivágsz, akkor kiderült volna az unlock tokenes dolog is.
A telót úgy vetted hogy HTCDev unlockolva volt?[ Szerkesztve ]
-
markyy18
aktív tag
ERRE valaki?
-
CB
senior tag
Nincs közöttetek pécsi? Holnap leruccanok Pécsre, és szívesen megtapogatnám a telefont, ha adnátok ötletet hol lehet megnézni.
Köszi.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
LouiS22
veterán
Jelentem, tényleg simán vissza lehet menni a HBOOT frissítése után ICS-re. Én nandroidból álltam vissza, és utána a biztonság kedvéért még fastboottal újra flasheltem a kernelt (el is basztam, mert először stockot raktam fel, és a bootloop nézegetése közben esett le, hogy nem is az a kernel volt fent ).
-
hurrikan
addikt
Jó, akkor egy leehtőségem maradt.
Vissza mindent gyárira....
egy gyári kernelt tudna linkelni valaki a 4.0.4-hez?Egy recovery mentésem vana gépen...
ha visszateszem hozzá a gyári kernelt, akkor azt vissza tudom állítani, ugye?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
válasz hurrikan #15055 üzenetére
Nem kell az RUU, csak a firmware. Itt megtalálsz mindent.
A nagyobb gond az, ha visszazárod és akitől vetted nem adta oda a HTCdev token-t, akkor nem tudod újra kinyitni.....
Bár lehet, hogyha te is regisztrálsz, akkor újra elküldik. Passz..[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Multitaskinggal, hogy áll a JB? Ugyanolyan agresszív a memória kezelés mint az ICS-vel vagy több mindent hagy a háttérben?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LouiS22
veterán
válasz -FreaK- #15049 üzenetére
Hát, nem is tudom
Ami tetszik:
1. high res névjegyfotók Facebookról, plusz egyszerű képcsere
2. zseniális a Galéria, és a lehetőség, hogy térképen szétpakolja a geotag alapján, hogy hol készült a fotó (erre eddig külön appot használtam).
3. szintén itt nagyon jó a Timeline-szerű nézetAmi nem tetszik:
1. recent apps menü gombként pont fordítva tud csak működni, mint Viperen
2. a már említett USB-s para
3. az új billentyűzet néha meghülyül számok bevitelénél (konkrétan minden kattintás után visszaváltott betűre, ami valljuk be, elég idegesítő, ha hosszú számsort kell megadnod).[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #15043 üzenetére
Nem, a hiba ott van, hogy nem tettem fel az új HBOOT-ot.
Eleve vissza sem zártam a bootloadert.
Mi a fenéért kell lentebbre írni mint a ROM FLASHELÉSÉT??? Komolyan nem értem.....
Illene előre írni, nem pedig a "how to flash"-nél lentebbre.....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
LouiS22
veterán
válasz -FreaK- #15044 üzenetére
Engem szétb*sz az ideg, amiért kimaradt a jó kis csatolom pendrive-ként funkció. Most feltöltöm az akkut (okulva hurrikan hibájából) és megy vissza az ICS. Meggyőző a JB, de annyira megszoktam pl a recent apps menübe visz, meg az extended reboot és quick settings jóságát, hogy nagyon hiányoznak.
-
-FreaK-
veterán
válasz hurrikan #15039 üzenetére
Én ez alapján csináltam, de ez sem túl részletes.
Nézd meg ezt is: [link]Lehet csak kihagytál egy lépést valahol.
Szerk.: beelőztek, szóval igen, azért nem megy mert nem nyitottad ki újra az unlock_token.bin flashelésével
Más: Aki JellyBean-en van és nehezen vagy sehogy nem éri el a teló belső memóriáját, annak itt egy TotalCommander plugin: WPD plugin 0.7 beta (32/64)
Total commanderből ha rányomsz a .zip-re, már telepíti is fel. Ez után a hálózatoknál fog megjelenni egy MediaAudio2 nevű eszköz amiből eléred a belső SD tartalmát.Egyébként Windows7 alatt e nélkül is elérhető: Devices and Printers -> MTP -> jobb klikk, browse files.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz hurrikan #15041 üzenetére
az unlock token az, amit kapsz, amikor reggelsz a htcdeven (és bukod a garit) Ez kell ahhoz, hogy tudjál custom recoveryt stb. telepíteni. Ellenben ezzel a kérdéseddel meg is találtuk a hiba okát
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
LouiS22 beelőzött.
Ha így csináltad, akkor jól csináltad:
1. relock you device.
2. start you phone
3. adb reboot oem-78 for cmd
4. fastboot flash zip firmware.zip
Firmware will only flash on the phones with the following CID
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__M27
cidnum: HTC__032
cidnum: HTC__016
cidnum: HTC__J15
4.a. after you run 1st time you'll see " FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)" . DO NOT PANIC
4.b run again fastboot flash zip firmware.zip. now it should say successful
5. after you see successfully in cmd prompt - unlock your phone again
6. reboot to bootloader.
7. flash custom recovery
8. flash boot.img from rom zip
9. boot in recovery
10. flash the rom
11. boot the rom and install supersu from market coz i forgot to add it
12. profit[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
LouiS22
veterán
1. Flash stock boot.img – through fastboot http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1546970
2. Flash stock rom – in recovery http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1546970
3. Bootup
4. Flash stock recovery – Fastboot flash recovery recovery.img
5. Oem Lock – Fastboot oem lock
6. a. start you phone
b. adb reboot oem-78 for cmd
c. fastboot flash zip firmware.zip
c1. Flash firmware again if fail
7. Oem unlock
a. Unlock bootloader again using your original unlock code: - fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin
b. Flash custom recovery: - fastboot flash recovery nameofrecoveryfile.img
c. Flash boot.img from rom zip: - fastboot flash boot boot.img
d. Flash rom zip through recovery
8. ProfitÉn mondjuk megcsináltam a RUU-t és úgy csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Én is így vagyok vele.... szó szerint telefonok százát recoveryztem meg custom ROM-oztam, de ilyennel még nem találkoztam....
Xperiasok itt Eger környékéről mind hozzám járnak ROM-olni.Az egész kálvária ezzel a JB ROM-al kezdődött, feltettem a kernelt hozzá, majdf flaheltem a romot, természetesen előtte volt recoverys factory reset+cache ürítés is. És az istennek sem bootolt be....kinylódtam vele majd 2órán át...
Aztán gondoltam akkor megpórbálom a maximust, de ekkor már annyira lemerült, hogy nem engedte feltenni a kernelét. Ezzel a sriptes módszerrel sikerült feltöltenem 50%-ig. Felflasheltem a Maximus JB ROM kernelét, majd nagy nehezen működésre bírtam a recoveryt, telepítettem a ROM-ot, megint volt előtte minden visszaállítás.... erre ez sem bootol be, és az virtual SD meg full üres... érthetetlen.
Mi a fenét csinálok rosszul???Cyanogent is flasheltem előtte és SlimJB-t, azokkal semmi gond nem volt, ARHD ROM-okkal sem, egyszerűen nem értem...
Kell ezeknél a JB ROM-oknál valami különleges lépés vagy kihagyok valamit?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
LouiS22
veterán
Na, megvan az első komoly bug a JB-leakkel: nincs USB meghajtóként látom a telefon belső tárolóját mód (XP 32 bit alatt). Már mindent végigzongoráztam, folyamatosan sárga kérdőjeles Android Phone-ként ismeri fel a kütyüt. Idegesít nagyon...
-
mumk1
addikt
válasz hurrikan #15032 üzenetére
Az tényleg fura. Tettem már fel firmwarét, zártam/nyitottam többször is a bootloadert, de soha nem törölte a háttértárat.
Egyszer csinált hasonlót mint nálad, hogy egyik recovery sem akart elindulni, de a cache törlése egyből megoldotta.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Youri
veterán
Ezen a cikken szakadtam
RTX ON
-
hurrikan
addikt
új próbléma...
most már van töltöttség viszont továbrra sem megy semmi, a recoveryk sem bootolnak be hiába flashelem... ez mi a lófasztól van????
Sem a TeamRecovery sem sem a CWM nem botol be, bejön a kezdőképernyője majd rögtön kilép és újraindul.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Hegasus
senior tag
Nem tudja esetleg valaki miért van az, hogy a sense "levelezés" appjában, ha egy beállított fiókról küldök levelet, akkor azt miért 2 példányban küldi el? Egymás alatt és a második levél lilás színnel van. Az asztali gépen nem csinál ilyet ugyanazzal a fiókkal. Lehet buta kérdés, de nem találtam sehol semmilyen beállítást ezzel kapcsolatban.
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
heidrich
senior tag
válasz LouiS22 #15021 üzenetére
Na az nagyon jó lenne mert most borzasztó rossz minőségben szedi le a fotókat.
Haxsync megoldás lenne de korábban irta valaki hogy ott se szedi le jó minőségben.iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
LouiS22
veterán
No, én is megcsináltam a JB frissítést.
Első és számomra leglényegesebb észrevétel: végre normális méretű és kinézetű fotókat szinkronol névjegyekben facebookról. Meg rengeteg apró változást látok, és eddig mindegyik tetszik
-
Zárzorró
csendes tag
Japánban, USA, UK és még pár országban elindult a PlayStation Mobile, Xperia és persze HTC telefonokra.
Első körben ezekkel a játétkokkal:
•Frederic – Resurrection of Music ($3.99)
•Loot The Land ($3.99)
•incurvio ($7.49)
•Wipe! ($1.49)
•Magic Arrows ($4.99)
•Everbody’s Arcade (Free)
•Underline ($2.79)
•Nyoqix ($5.49)
•Numblast ($2.99)
•Super Crate Box ($3.49)
•Aqua Kitty – Milk Mine Defender ($3.49)
•Flick Hockey ($2.29)
•Word Blocked ($1.99)
•Rebel ($1.99)
•Tractor Trails ($2.29)
•Hungry Giraffe ($2.99)
•Beats Slider ($0.79)
•Fuel Tiracas ($0.49)
•Twist Pilot ($3.49)
•Samurai Beatdown ($0.99)
•Beats Trellis ($0.79) -
Kismaci
tag
Ez meg is történt, de úgy utálom ilyenkor, hogy érkezéskor is személyisége van a nagyobb tárgyaimnak, lehet, hogy hülyeségnek gondolják itt sokan, de sok tartós cikkünknek nevet adunk - amolyan hagyomány.
"Neki" is van neve és elég szarul érint az egész procedúra és ott a félelem, hogy kapok egy 10X rosszabbat, tudomisén még hibásabbat... nincs garancia rá, hogy mikori gyártás...
Úgyhogy nagyon döbbenet a történet, életemben ilyen tanácstalan és döntésképtelen nem voltam, mint mostanában: először, hogy kell-e iPhone 5, vagy inkább 4S, vagy inkább One X, na ez eldőlt, és a másik meg most.
Mert kockázata van a dolognak, nem is kicsi. Hallottam rémtörténeteket, hogy 2-3x cseréltette és még akkor se volt jó...
Úgyhogy most para van és idegesség.
Ronda és fiiiinom!
-
-
Kismaci
tag
Ez kérlek Expansys volt.
Az volt gyanús, hogy felvált rögtön a ragasztás, be is volt gyűrődve... viszont a kezdeti öröm következtében nem tulajdonítottam jelentőséget neki.Tegnap este láttam, hogy van ráragasztva valami francia nyelvű matrica, és furcsálltam, mert nem szokott ilyen lenni. Mondom: refurbised készüléket kaptam?
Ronda és fiiiinom!
-
-
Kismaci
tag
válasz markyy18 #14774 üzenetére
Nekem is megérkezett, gyönyörű, viszont van egy dead pixelem, egyéb hibát nem vettem észre.
Viszont gyanakszom, hogy refurbised példány: a ragasztó nem volt intakt a dobozon, fel is volt hajolva, plusz május 20-i gyártás és a kijelzőfólián nem a szokott szöveg van...Ronda és fiiiinom!
-
LouiS22
veterán
válasz pingwin011 #15006 üzenetére
Most eléggé elfoglalt vagyok így nem tudom leírni, de korábban mumk leírta a menetét, meg a mit hogyan. Vagy vársz, amíg engedélyezik nálunk is. Esetleg felhívod a TomTomot és megkérdezed, hogy vátdöfákk?
-
LouiS22
veterán
válasz pingwin011 #15004 üzenetére
Már leírtam az imént a választ
-
WiZARD
addikt
válasz hurrikan #15000 üzenetére
3,7-et írnak több helyen 10%-nak, illetve az xda leírásban az szerepelt, hogy ez azoknak segíthet, akik 3,68 alatt vannak.
szóval talán már elég ennyi, max folytatod, ha mégse.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest