Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz LouiS22 #15053 üzenetére

"Ami tetszik"
    Nem kellene odaírni még a sebességet? :)
    Ja ehhez kapcsolódóan: ha a legördülő status bar-ban bekapcsoljátok az Power saver-t, akkor alapból a procit is visszafogja rendesen az aksikímélés céljából, amivel kb ICS szintjére esik vissza a sebesség.

"Ami nem tetszik"
    1. Recent apps-al mi van? ugyanúgy be tudod állítani mint Viperben szerintem. Illetve nekem úgy van hogy rövid-re menü, hosszúra recents. Vagy te valami egyedi beállítást használtál?

2. Elvileg XP alól is kellene tudni böngészni a tartalmát, de ha mégsem akkor tegyél fel win7-et, azzal ugye megy TC alól is.
    A másik dolog meg hogy ha elkezded használni a Samba Fileshare-t akkor többet nem nagyon akarsz az USB-vel szenvedni... :)

3. Hát igen, ez nagyon megszokás kérdése, de próbálj egy swiftkey-t addig míg nem javítják ki, valszeg csak egy rom bug, InsterCoin alatt abszolút nem találkoztam ezzel, most direkt ki is próbáltam.

hurrikan: ne haragudj, de szerintem butaság volt így nekiállnod 32kbyte-os mobilnettel ilyesminek, bármikor kellhet bármilyen fájl.. meg azért nem ártott volna rendesen végigolvasni minden leírást, tutorialt mielőtt nekivágsz, akkor kiderült volna az unlock tokenes dolog is.
    A telót úgy vetted hogy HTCDev unlockolva volt?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák