Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz LouiS22 #15053 üzenetére
"Ami tetszik"
Nem kellene odaírni még a sebességet?
Ja ehhez kapcsolódóan: ha a legördülő status bar-ban bekapcsoljátok az Power saver-t, akkor alapból a procit is visszafogja rendesen az aksikímélés céljából, amivel kb ICS szintjére esik vissza a sebesség."Ami nem tetszik"
1. Recent apps-al mi van? ugyanúgy be tudod állítani mint Viperben szerintem. Illetve nekem úgy van hogy rövid-re menü, hosszúra recents. Vagy te valami egyedi beállítást használtál?2. Elvileg XP alól is kellene tudni böngészni a tartalmát, de ha mégsem akkor tegyél fel win7-et, azzal ugye megy TC alól is.
A másik dolog meg hogy ha elkezded használni a Samba Fileshare-t akkor többet nem nagyon akarsz az USB-vel szenvedni...3. Hát igen, ez nagyon megszokás kérdése, de próbálj egy swiftkey-t addig míg nem javítják ki, valszeg csak egy rom bug, InsterCoin alatt abszolút nem találkoztam ezzel, most direkt ki is próbáltam.
hurrikan: ne haragudj, de szerintem butaság volt így nekiállnod 32kbyte-os mobilnettel ilyesminek, bármikor kellhet bármilyen fájl.. meg azért nem ártott volna rendesen végigolvasni minden leírást, tutorialt mielőtt nekivágsz, akkor kiderült volna az unlock tokenes dolog is.
A telót úgy vetted hogy HTCDev unlockolva volt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest