- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Stabilitás nem érdekel ilyeneknél, mert azt javítják, csak maga, mint a rendszer használhatósága, felépítése és UI dolgai. És ezekben elvérzett eddig számomra. Talán, ha csak a google cuccait fogja tartalmazni kicsit másképp fog festeni, de ez nekem totál "ovis" felépítésnek tűnik. (Egyedül a google appok szebbek picit alatta, összhangban vannak a rendszerrel).
-
Diokhan
addikt
Nos:-) hát közben be is aludtam, de lejött az első, és sajnos nem működik, szerintem a win8.1-el van rosszban, mert nagy nehezen elindul, az első ablakon végig megy a kék csik aztán semmi nem történik utána. Most nappal korlátozott a net sebessége, mert az isten háta mögött után lakom három megállóval, de el kezdem szedni, aztán meglátjuk, hogy ez működik-e...! :-)
-
Diokhan
addikt
Ha már itt tartunk, tudnál ajánlani egy jó hangszinszabályzot (feltéve ha nem fogom most tonkre vagni a szoftverezessel), ugyanis itt van nekunk a beats audio, de sajnos a gyari fulessel nagyon gyer a hangzas, bar angliabol hoztam egy skullcandy fulest, még mindig nem eleg jo nekem a hangzasa. (Nalam az etalon iPhone4S+Skullcandy fules, mivel odakint egy evig iPhone 4S-em volt es csak Skullcandy-n hallgattam zenét)... Koszi
-
-
Steve1207
veterán
Ezt még nem néztem, viszont az feltűnt a romot használva, hogy így belerakva a kamera nem mutatja, hogy HTC Kamera frissítés, csak azt, hogy telepítve (nem komptaibilis). Lib-eket nem töröltem, azon kívül full ugyanaz az egész rendszer, mint a Maximus. Ez se az igazi még, de jobban szeretem, mint az ARHD-t, azzal több bajom volt.
Nagyon kusza már a rendszerfelépítés ennyi app-al, főleg, hogy a Galériát se lehet csak szimplán belerakni, mint régen és kész, nem ment különben a szerkesztő része, ha nincsenek kibontva belőle a szükséges lib fájlok.Kamerára visszatérve, nekem ARHD-n frissült legutóbb, most, hogy nem kompatibilis egyáltalán van hivatalosan frissítésünk M7-re? Anno teszteltem az M8 kameráját, ott videónál ugyanaz volt, rosszul van beállítva a FullHD-s felbontás, azért szinezi a képet (nem 1920x1080, hanem 1920x1088). HD-nál nem jelentkezik a probléma.
Szerk.: lehet itt is csak a system/lib-be belekellene dobni a kamera appból a libeket, mint a galériánál.
-
Akee21
csendes tag
Valami a mobilnetemmel van, mert a céges SIM-mel egyből felszáguldott a 4G-re. Úgyhogy most megpróbálok utánajárni, mi a lehet a hiba (?). (Elvileg ez a mobilnetem van, de ennél 4G/LTE látok feliratot.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/netplusz_l_hang_adat )
-
jozso1989
őstag
T-nél a csaj elkérte a telefonszámom, és mondta, hogy majd kapok SMS-t, hogy mikor mehetek vissza érte, de már többnyire postázni szokták a készülékeket. Szóval nem futárszolgálattal küldik, hanem a postával. Tegnap hívott telefonon a postás, hogy ő már "itt" van (mármint az itthoni címemnél). Mondom az felettébb kellemetlen, mivel dolgozom... aztán megkérdezte, mikor jó nekem, mondtam én 4-től érek rá, addigra érek haza a melóból. Mondta, hogy akkor másnap 4-re jön és ennyi volt.
-
-
dani3l
őstag
HTC__102 volt a cidem, nemet regios független. Azert is került ilyen regi szoftver vissza, wwe-hez talaltam frisebb ruut, de akkor utana meg nem egyezett volna a ciddel a szoftver.
No meg direkt a cid-hez neztem a ruut is, ugyhogy ha nem is ez lett volna (de ez volt) eredetileg, most akkor is egyezik minden.De mindegy, ebböl aztan mar tenyleg nem csinalok problemat, örülök, hogy a visszaallitas sikerült..
Annak viszont nem, hogy most - ugy ahogy, de - tölt a telefon..
Köszi az infot a frissitesröl.
-
dani3l
őstag
Köszi!
Igazsag szerint nem neztem meg utana semminek, azota hozza se nyultam a telefonhoz, mert nem nagyon volt kedvem/idöm, de megnyugtato, hogy meg lehet akkor igy is oldani.
Mostmar csak azon imadkozok, hogy az 50% eleg legyen arra, hogy ramenjen wifin a stock rom, meg vegig is fusson a telepitö..
-
s3nsitivity
addikt
Hát azért ez eléggé leegyszerűsített körülírás és nem is épp pontos de jól van az falura..
(#31356) Klaus Duran
Pedig a régi jó gnome classic de jó is volt.
(#31357) BenHans
Plusz ha garis akkor adjon róla valamit, lehetőleg érvényes pöcséttel!
Ha a HTC-nél nincs bejegyezve mint garis készülék akkor árulhatja ő aként. -
Steve1207
veterán
Akkor nem csak én látom így, hogy erre tartanak már egy ideje. Kicsit fájó lenne azért, ha nem egy Sense fogadna a dobozból kivéve (Bár azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy külön lehessen telepíteni bármikor, ha akarod és eltávolítani is).
(#31258) s3nsitivity: egyelőre meg nem, de, ha így haladnak ez várható (persze ahogy mondod, az első körben a sima frissítés megoldása volt a cél. (Inkább az fura, hogy így kart karöltve a Google és a HTC is erre szánta el magát viszonylag egyszerre. A frissítéseket szinte másodjára ők adják ki, most tablet révén ismét nagy pajtások lettek. Nem tudom ez csak szimpla haverság vagy készülnek valamire.)
(#31255) Xaels: szerintem nem GoPro ellenfél. Oda tudnám inkább tenni, hogy kimegy az ember a családdal a partra, ahol tuti víz éri, vagy ahol gyerek kezébe kerül és nem tudja összetörni meg nem lehet baja hasonló helyeken. GoPro azért feltűnőbb, egy vízálló, ütésálló kompakt fényképező meg kb ugyanennyit tud ugyanilyen áron, így akkor inkább egy ilyen mini végbéltükröző berendezéssel mászkálnék.
Vagy lehet ezzel pont az M7 és M8 tulajok száját akarják befogni, akiknek kb ennyi bajuk a telóval. Nesze neked, vegyél egy mini kamerát, plusz hátha vesz még más is. -
s3nsitivity
addikt
A launcher is már külön app ami már ráadásul le is van portolva.
És mint feljebb írtam ezek nem rendszer független appok, nem sima alkalmazások. Amit ezzel megoldottak az a frissítési problémák mert ha gáz van nem kell patchelni a rendszert is csak kidobnak egy frissítést playen -
kirkri
addikt
Nem tudom mennyire működik.
One X telefonoknál sokszor találkoztam egy címkével az alaplapon ami az IMEI számot és az alaplap cikkszámát tartalmazta. Ha ez a címke rajta van ennek a telefonnak az alaplapján is, akkor rögtön bukik a dolog, mert az alaplap cikkszáma és a CID nem fog egyezni.
Aztán még ott van a lehetőség is, hogy az ilyen jellegű adatokat elérhetővé teszi a HTC a szerviz számára.Ha ezen elcsúszik a fórumtárs, akkor rögtön megvonják a garanciát, szóval rizikó van benne bőven.
-
kirkri
addikt
Akkor van gebasz, ha alaplapot kell cserélni, egyéb esetben ugyanaz a készülék minden alkatrésze.
Ugyanis a T-Mobile specifikus alaplap helyett nem tehet bele a szerviz más alaplapot, mert ezzel átvitt értelemben a T-Mobile-t károsítaná meg. (A TMOB-101 CID nagyon T-Mobile-ra szabott, ha jól emlékszem, nem örülne neki a T-Mobile, ha egy szervizelés során az ügyfél megszabadulna a remek T-Mobile alkalmazásoktól) Szóval nem azzal van probléma, hogy a készülék Németországban lett vásárolva és esetleg szürkeimportos. Erre a HTC magasról tesz, ő inkább a saját hátsóját védi azzal, hogy lepattintja az ügyfelet az ilyen esetekben.
Mint tudjuk, az itthon forgalmazott szolgáltatós készülékek mindegyike CID-032-es, és nincs adott szolgáltatóra szabva az SW, így nem probléma, ha cserélni kell az alaplapot, ráadásul a szervizben lévő CID-032-es alaplapok mindegyike független, szóval a HTC-nél nem foglalkoznak azzal, hogy a SIM lock-olt telefon az alaplap csere után már nem lesz hálózat függő.Vagy olyat is el tudok képzelni, hogy a T-Mobile megvett jó nagy mennyiségben készülékeket a HTC-től, teszem azt olyan szerződéssel, hogy nem kér automatikusan mindegyik készülékre 2 év garancia időt, hanem amikor a hozzá leadott készülékeket eljuttatja a szervizbe, akkor fizet az adott készülék javításáért. Így a készülék árának jó nagy százalékát le tudja alkudni a HTC-nél és ha tegyük fel 10 készülékből 3 soha nem jár szervizben, akkor azokon jó nagy haszon van, a javításokra pedig köt egy olcsó javítási szerződést a HTC-vel. (Ez nem egy légből kapott elképzelés, léteznek ilyen gyártói szerződések, természetesen nem okvetlenül a HTC-nél) Egy hivatalosan forgalmazott készülék árában nagyon nagy százalék az adott országban érvényesíthető garancia, részben ezért tudnak olyan olcsók lenni a manapság kapható jó minőségű kínai telefonok, mert nem áll mögöttük worldwide garancia.
Nagyon eltérő szolgáltatói szerződések vannak, például tapasztalatból biztosan állíthatom, hogy a Vodafone UK telefonokra olyan szuper garanciát adott a HTC, hogy az összetört kijelzőt is kicserélték garanciában. (Egy barátom két One X készüléket is gariztatott így anno, mondták neki az üzletben, amikor bevitte árajánlatot kérni, hogy semmi gond, megjavítja a HTC garanciában)
-
-
kirkri
addikt
Egyébként még egy dologra nagyon jó volt a VSP adatok egyszerű kinyerése, nevezetesen arra, hogy kiszűrje az ember a csaló eladókat.
Kétszer is belefutottam olyan ügybe, hogy az eladó kis hibával árult egy telefont, a szokásos dumával, hogy garanciás, de nincs időm szervizbe vinni. Rákeresve az IMEI számra gyorsan kibukott, hogy mindkét telefon járt a szervizben és mindkettő garanciáját megvonták. -
Steve1207
veterán
De ha szolgáltatónál adod le, akkor nem is veheted fel külön a szervizponton, nem? Ha meg egyből Budaörsre viszed ott adnak számot így is, úgy is, hogy le tudd csekkolni. Vagy fel lehetett venni, megkavarva az adott szolgáltató forgalmát és ottani nyomonkövetését? Nem tudom, ezért kérdem.
-
Steve1207
veterán
Akkor kb ugyanúgy kell játszani vele, mint a tegrásnál a kijelzővel.
Linh: jaja, majd kipróbálom. Ha már beadom gariba szeretném, ha ténylegesen cserélnék, mert ez még régi modulos.
Jolet: tudásra mindkettő klassz, de egyértelmű, hogy ami neki tetszik, mert utána csak a nyavajgás lesz. Szerintem egy fehér S5 csajos inkább, mint egy batár note.
-
-
markyy18
aktív tag
Ehhez nem kell root? Egy S-OFF gyári 4.3.3-on működik a leírás?
Be kell írni ezt és visszaáll LOCKED-re?
*** LOCKED *** állapot visszaállítása:
adb devices
adb shell
su
echo -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
exit
adb reboot bootloaderTelefont bekapcsolt vagy bootloader módban kell csatlakoztatni?
-
Zirowe
nagyúr
Mert ugyebár a HTC csak akkor értesül a nyitásról, ha a telefon csatlakozott a netre, viszont ha még előtte vissza van zárva és megmarad az S-OFF, akkor nincs mi megjelenjen az adatbázisban.
Nem, a htc akkor értesül a nyitásról, amikor lekéred tőle az unlock.bin-t.
A nyitáson kívül amúgy olyan információkat is meg lehet tudni a készülékről a HTC adatbázisából, hogy melyik nap és hányszor lett rá új ROM telepítve, viszont akkor ezek az információk csak htcdev-es nyitott bootloader esetén kerülnek elküldésre, ha már felment a készülék a netre.
Semmilyen rom nem küld ilyen jellegű információkat senkinek.
-
markyy18
aktív tag
De látni a listában. Kiírja a szériaszámot. Amit fastbootban csinálok minden oké. CID átírás, firmware update, bootloder lock minden megy. Várom h leérjen az RUU.zip hátha azzal működik.
Igen minden ugyanaz.
HUTCHDB: persze azzal kezdtem mihelyt sikerült működésre bírni a fastboot-ot.
Az RUU.zip gépről megy úgy tudom. Ehhez nem kell a telefonon recovery. Legalább is mikor magamnak csináltam akkor nem kellett. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest