- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
yodee_ #11640 üzenetére
Ilyen ragacsos felületű ugye? Azt szappanos vízzel kell feltenni, vagyis könnyebb. Én i5-nél szívtam vele, szépen lefóliáztam, az oldalát, hátlapot, előlapot, de ahogy hozzáértem megőröltem. Vastag fólia, ragadós is, s ha próbáltam görgetni nagyon nehéz volt. Plusz mindig ragadt a kezemhez. Plusz csúnyán törik rajta a fény. Olyan mintha narancsbőrös lenne a telefon
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_ #10863 üzenetére
One X Notifications + 1 ráadás ha valaki másnak kellene: ST-MainTheme
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_ #10861 üzenetére
Nálam teljesen jól működik. Robi és Sci Fi dallamokat hoztam át One X-ről és ott vannak a listában. Valamint egy Startrek Main Theme-em van csengődallamnak aminek az elejéről levágtam ami nem kellett és az is jó.
Esetleg egy újraindítás, hogy újra indexelje a média tartalmakat?
-
Loboda
senior tag
válasz
yodee_ #10813 üzenetére
Telefont kikapcsolod, és újraindítod bootloader módba, csatlakoztatod a pc-hez, ki fogja írni a telefon hogy fastboot usb, ebbe kell lennie!
Végig viszed a leírást, és örülsz a végén!
Ha átírod a Cid számot például HTC__032-re, nem kell RUU-t feltenni, elég ha rányomsz a frissítésre, megkapod a 4.2.2-est!A HTC után kettő alsó aláhúzás van!
Nyolc karakternek kell lennie a cid számnak!Ha nem kell super cid akkor teljesen elég a HTC__032!
-
Loboda
senior tag
-
Badboys
őstag
Igen. Bárhova az országban. 160 km re lakom Bp estől és vitték-hozták díjtalanul.
Tisztelt keldorpapa igaz mivel nem érdekel az általatok összehozott baromságaitok így ezen okosságaitokra sem én sem mások nem kíváncsiak mint már jelezték is csak el kellene olvasni és figyelembe kellene venni. Remélhetőleg előbb utóbb a mód is észre veszi. Személy szerint megnézem ki kommentel és annak függvényében vagy elolvasom,de inkább nem. Vegyél almát vagy samut és ott lehet tolni a kommentet. Ez ilyen telefon nem kötelező meg venni.Részemről ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest