- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Nekem "4.19.401.8"
Amugy Hboot változott? Nekem is megjött a frissités, de nem akarom hogy a későbbiekben esetleg emiatt ne tudjam nyitni....
Am érdekes hogy kijött...certificationban van. -
hurrikan
addikt
Erre én is kíváncsi voltam miért nincs. Köszi az infót. Én csak ezt hiányoltam.
Viszont legalább a billentyűzettel felmerült gondokat javították. Így újra használatba vettem a gyári billt.
Visszakerült a telefon billentyűzet kiosztás is.Amiket eddig én észrevettem:
-kisebb design változások (fehér akku ikon, böngésző)
-változások a menüben, (nyomtatás funkció, vezeték nélküli/egyébnél választhatsz alapértelmezett SMS appot)
-új hely szolgáltatások azaz GPS menü
-pár új funkció a hozzáférhetőség menüben
-gyári böngészőben megszűnt a Flash
-rendszer sebesség javulása, látszólag üzemidő javulás is
-hangszóró mintha picit halkabb lett volna kb. 4.2-es szintre állt vissza
-szoftverfrissítések menübe bekerült az alkalmazások frissítése is
-ART környezetet nem kaptunk, ahogy sajna az új kamera funkciókat sem
-a kamera távolra fókuszálási gondjai megszűntek és gyorsabb a fókusz
-élénkebbek a színek fotózáskor (nem a lila)És részemről ezzel kifújt.
A kamera lilulás sajna maradt. Tehát szerviz lesz. Ideje az alaplap+kamera cserének.
A Flasht-t én nem sajnálom, de az ART-ot igen. A ConCorde TAB-om is megtáltosodott tőle. -
Zirowe
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
a lenyeg az lenne, hogy a lehuzhato redonyon levo kapcsolokat akarom 4.4-en ( ez lenyeges) kiboviteni plusz funkciokkal es ezt a kekes (nekem nem tetszo) szint is le szeretnem cserelni.
JB-n mukodott a gravitybox, de KK-n nem akar, pedig kulon erre a rendszerre valoval probalkozom...
fc-t kapok folyamatosan. (arhd romra valtottam idokozben) -
-
Valkűr
addikt
Hmm..., ha te mondod elhiszem, bár ettől független továbbra sem vagyok elajulva a nokia kepeitol, noha valóban jobb mint a mire a One képes. Nyilván nálam a viszonyítási alap a tukros Nikonomhozhoz van, ami egyértelműen magasabbra teszi a lécet ezen a téren, de volt kompaktom is ami elég komoly képeket készített... A pana fura számomra, valami nem koser ott, ha nem jobb a képe..
-
djapor96
senior tag
Én AHRD+Bulletproof 10et használom... Megy együtt... Macerás felrakni... Az AHRD 40.2 - t csak TWRP vel tudod felrakni... A Bulletproof 10 meg a CWMet szereti... Szóval TWRP fel, majd AHRD, aztán cwm, majd BULLETPROOF. Utána én visszaraktam a TWRP-t...
Mivel előtte a 40.1el is megcsináltam, jellemzően a Bulletproof flash után 2x rebootol...
-
Nuada herceg
őstag
az ellen nem véd.
Off:
Hihetetlen ez a számszung.
Annyira próbálja az androidot koppintani, hogy az valami hihetetlen.
Szerintem nemsokára már azt fogják hinni, hogy ők írták a rendszert is.
Most, hogy a hangouts megkapta az sms jogot, nekik is meg kellett lépniük ezt a saját
alkalmazásukkal.
Mindenre van 1 sajátjuk. Pl.: az S voice, meg nemtommég. -
mzs1988
csendes tag
Elsődleges lenne, hogy jól bírja az aksija, mivel nem egész nap vagyok irodában ahol tölteni tudnám, sokat kell mászkálnom. Jelenleg egy galaxy s3-am van.
Mobilnet, push email, egész nap megy, ha nem akkor munkahelyen vagy otthon wifin vagyok.
Ehhez még hozzájön a sok telefonálás. Nem tudom szifonra van e jó navi (androidra tudok), erre a célra is szeretném használni, nincs külön GPS-em a kocsiban.
Játék nem elsődleges célpont. Tárhely szempontjából nekem elég a 16/32GB. Fényképezni nem fényképezek telefonnal.
Az igazság, hogy eddig még nem mertem iost használni, nincs mac-em, ipadem, semmilyen apple cuccom amivel tudnám szinkronizálni. Illetve nem is nagyon értem (még) az egész rendszert. De nem zárkózok el semmilyen újdonságtól, szívesen kipróbálnám, de ha azt választom nincs nagyon visszaút egy ideig. -
Caaabi
senior tag
Nexus 7 re jön hamarosan, már kíváncsian várom, jó kis írás és valóban tömör, köszi szépen! Ha jól értelmezem, érdemes lesz minden alkalmazast újra telepíteni art alatt, de ha idő közben valtok vissza dalvikra akkor az nem okoz galibát? Üzemidő javulásra kíváncsi leszek meg a gyorsaságra ami már most is elképesztő!
-
hurrikan
addikt
Viszont gariban cserélik.
Legalább is nekem kicserélték. Mikor szervizbe küldtem ráírtam a kamera karcolódását meg a Beats felirat kopását is.
Így cseréltek hátlapot rajta kameraüvegestül.Kamerára visszatérve, ha customokban sem jelentkezik akkor tutira szoftveres zűr lesz.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Nekem HBOOT 1.54 4.2.2
Ha jól értem akkor én is tudok főzött romokat felrakni vagy nem?
Csak találnék a T-mob 101-hez (4.1.1) egy RUU-t.
De lehet nem vágom.
Régen egy HTC ONE S-el foglalkoztam utoljára.
Köszönök minden segítséget. Sajnos nem várok a T-mobile-ra iszonyat lassúak.
írtam nekik email-t azt írták vissza hogy technikai gondjuk akadt és azért csúszik.
-
one x elég régen volt nálam utoljára, de nem is nagyon hiányzik, viszont a one szoftverezéses megkereséseket direkt azért vállaltam mindig, mert öröm megcsinálni és tesztelgetni.
spawn21; akkor biztos nem a hétvégén kiadott friss 4.3 alatt próbáltad, vagy nem tiszta telepítés után, mert normális esetben nem lehet belekötni a 4.3 verzióba.
-
spawn21
veterán
Én tudok. Most is volt nálam, es meg mindig nem olyan mint... Lassabb, jóval, mint a One.
Nem vagyok elfogult ezzel szemben. Az s4 számomra ,csak aksiban jobb.Szóval ,igen jobb a One. Sokkal. G2 jó ,de kritikán aluli az ház minősége . Simán mozog a hátlapja.
De az is gyors...minimum kint a One -
nekem június óta van csak s4, és nem véletlenül nem vettem meg azonnal a megjelenéskor, mert az első firmware verziókkal tényleg probléma volt, röcögtek rendesen, de a nyáron már nem volt vele gond, bár ahhoz kellett néhány frissítés.
a one az első pillanattól megfogott a gördülékenyéségével, ezt nem lehet vitatni.
akik s4 alól jöttek, azok egy része még az első problémás firmware verziók alatt használta a telefont, így érthető is a hozzáállásuk, bár néhányan azóta már a one-t is eladták, mert attól is jobbat óhajtanak, aztán tudja a fene, hogy g2...stb esetén mennyire találták/találják meg a számításukat.
itt is írták azért néhányan, hogy még gyári visszaállítás után sem kerek a 4.3, bár nekem inkább csak az akkumulátoros üzemidő csökkenésére panaszkodnak, hogy nagyon érezhető a különbség.spawn21, igaz, gördülékenyebb a one, az első pillanattól az, ezt írtam is!
az s4 nem olyan régen jutott el a megfelelő szintre, de tw alatt ez már jó, azt viszont ne is várja senki, hogy bármikor is gördülékenyebb lesz a tw, mint a one felülete. -
nem, mert az első szériákban sok problémás darab volt, hallgattam is miatta eleget, de aztán sokat javult az arány, tényleg öröm volt ránézni a telefonokra, csak most megint nyavajognak, hogy csináljam vissza a régebbi rendszert, mert pocsék a 4.3
azt nem vitattam én soha, de még le is írtam sokszor, hogy jó a one, ha egy hibátlan példányt fog ki belőle az ember!Gulyopapa; nem szokásom általánosítani, de amikor 80 - 20% az arány, vagy attól is rosszabb, akkor gond van.
-
csacsi67
addikt
Minden volt.Kitöröltem már sajna a logfájlt.3x futottam neki.Mondom a eredeti binnel nem engedte nyitni 1.55 hboot volt fen.A hülye google tárhely miatt csináltam egy eredeti állapotott de mondom ezt a parancsot adtam be neki fastboot oem relock igy lett egy relock. A rummal csináltam még anno az s-offot. Valamint root sem volt.
8-14 óráig kinlódtam vele neteb meg lobi segitségével.
Ez a modszer csak akkor müködik ha locked van valamint elengedhetetlen feltétele ,hogy rootlt rom legyen fent. Ez majd mondom is netebnek ,hogy egészitse ki. [link] .Ebbe más is beleszaladhat.
-
csacsi67
addikt
Rossz parancsot adtam ki! Ugyertve mintha csak a bootloadrem lenne nyitva lett egy relockedem a locked helyett. Olyan rom volt fent ami nem rootolt. Még a HTC deves nyitást sem engedte. Loboda által adott 1.28 gyári ruu is úgy ment fel csak hogy vissza írtam a hboot 1.44 re. Majd utána binnel nyitottam.
-
csacsi67
addikt
Nem fog felmenni rá.Tapasztaltam a gyári RUU is elszáll hibával. Nem tudom nálam mi volt relockedet irtam be véletlenül csak az eredeti gyári ruu-t tudtam vissza rakni azt is csak ugy ha vissza irtam a hboot 1.44 -re.
Tegyük hozzá hogy nekem a eredeti bin is meg volt még a hivatalos modszerrel sem engedte nyitni csak az után mikor vissza állitottam az eredeti állapotra. -
Gulyopapa
addikt
Nekem 2 éve van WP és már hányok tőle.
Na azzal aztán tényleg semmit nem tudsz csinálni. Zárt rendszer, csempék a főoldalon és annyi ...
A Nokia 1020 meg ... khmm ... a One-hoz képest egy kőbunkó ...
Fotózni fényképezőgéppel jobb, mivel ezek a "csúcs" telók sem érik el még a compaktok képminőségét sem.
Kicsi az érzékelő, zajos, széteső a kép. Telefonon persze jól mutat. De ott a One is jó.
Nem is értem miért nem jó/elég valakinek egy valóban top telefon másfél 2 évigAvicularia
Értem. De mivel botrányos a szerviz hozzáállása és mivel van pro fotós cuccom, ezért kihagyom ezt a lépést. Ezt a telefont úgyis az egyik fiam fogja kapni, másfél 2 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest