- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
mzs1988 #18041 üzenetére
Ha az S3 akku ideje megfelelt, akkor a ONE se okoz majd csalódást, ahogy csacsi67 is írta, az iPhone 5 csak a kijelző mérete miatt van előnyben fogyasztás szempontjából.. Amennyiben a fényképező nem szempont, akkor tényleg nem sok érvet tudok felhozni az iPhone 5 mellett, pláne, hogy platformot is kellene váltanod, az alkalmazásokat lehet újra vásárolni. Különben minőségre, anyag használatban, mindkettő pariba lenne.
Navigáláskor az is jól jöhet, hogy a ONE hangszórói kimagaslóan jók a mai mobil mezőnyben. Szoftveresen szintén kiforrott, jól optimalizált a Sense, nem lesz vele gondod.
Én nekem is munkaeszköz a telefon és nagyon jól kiszolgál a ONE a mindennapokban. -
csacsi67
addikt
válasz
mzs1988 #18041 üzenetére
Akksi idöben annyival jobb az i5 amennyivel kisebb a kijelzöje ,ha navit sokat használsz akkor jobb az One de autostöltö nélkül el sem indulj. Szifont tartom az etalonnak de ,ha most kéne választanom , i5 meg az One között az Onet választanám. Push a szofonon megbizhatobb de ez általános android hiba.
-
drpele
senior tag
válasz
mzs1988 #18036 üzenetére
Én pl. nem érzem magam (annyira) elfogultnak, személy szerint Iphone-ról váltottam One-ra. Csak egy kérdésem volna: IOS7 jailbreak nélkül? Soha! Anélkül pedig nagyon limitáltak a lehetőségek IOS-en...
Viszont kijelzőméretet illetően én az Ip5 méretét tartom ideálisnak. -
Nuada herceg
őstag
válasz
mzs1988 #18036 üzenetére
Nekem HTC One-om van, ami ugye sejthető,
bátyámnak Iphone 5 készüléke.Eleget nyomkodtam azt is, hogy rájöjjek, mit csodálnak benne annyira az emberek.
Tetcetős, mert fém! De ugye a HTC One is, utóbbi nekem valahogy szebb.
Az új csicsás rendszer is bejön, amit az IOS 7-el kapott a készülék.
De viszont az a zártság (rendszerre értem), meg hogy mindenért fizetni kell, nagyon nem tetszik.És itt jön ami szerintem az 1ik legfontosabb, lehet az előnye, vagy akár a hátránya is,
a méret. Kicsi, sőt, mai telefonokhoz képest majdnem hogy a pici jelzőt is rá lehet aggatni.Pont ma olvastam 1 hírt, hogy már tesztelik az Iphone 6-ot, amely kijelzőmérete 4,9".
Gondolom rájöttek ők is, hogy haladni kell a korral, 1 telefon már 5" körül mozog.Én azt mondom, hogy már majdnem a HTC mérete is "kicsi", 5 "-os ként szívesebben szorongatnám.
Hardverben erősebb a HTC, de ez csak papírforma, mert az Ios gördülékenysége miatt ugyan olyan
jól fut mind a 2 telefonon a rendszer.Viszont az android, az android.
(és persze lehetne bölcselkedni, hogy az Ios az meg Ios.)
Szóval én +1et adok a HTC-re, és nem azért mondom ezt, mert nekem ilyen van,
hanem mert ez a jobb. Ez 1 egyéni vélemény volt, majd írnak a többiek is, aztán döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest