-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzs1988
csendes tag
Köszi a válaszokat srácot, lehet, hogy akkor One lesz a dologból. Szívem szerint én is afelé húztam..
-
mzs1988
csendes tag
Elsődleges lenne, hogy jól bírja az aksija, mivel nem egész nap vagyok irodában ahol tölteni tudnám, sokat kell mászkálnom. Jelenleg egy galaxy s3-am van.
Mobilnet, push email, egész nap megy, ha nem akkor munkahelyen vagy otthon wifin vagyok.
Ehhez még hozzájön a sok telefonálás. Nem tudom szifonra van e jó navi (androidra tudok), erre a célra is szeretném használni, nincs külön GPS-em a kocsiban.
Játék nem elsődleges célpont. Tárhely szempontjából nekem elég a 16/32GB. Fényképezni nem fényképezek telefonnal.
Az igazság, hogy eddig még nem mertem iost használni, nincs mac-em, ipadem, semmilyen apple cuccom amivel tudnám szinkronizálni. Illetve nem is nagyon értem (még) az egész rendszert. De nem zárkózok el semmilyen újdonságtól, szívesen kipróbálnám, de ha azt választom nincs nagyon visszaút egy ideig. -
mzs1988
csendes tag
Hali. Munkahelyemnél fogva adódott, hogy választhatok egy iphone 5 és htc one között, de nem sikerült mai napig dűlőre jutnom, holnapig kell választanom. Tudom, hogy ebben a topicban nagy hendikeppel indul a szifon, de esetleg lenne valakinek objektív véleménye..
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged