- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem június óta van csak s4, és nem véletlenül nem vettem meg azonnal a megjelenéskor, mert az első firmware verziókkal tényleg probléma volt, röcögtek rendesen, de a nyáron már nem volt vele gond, bár ahhoz kellett néhány frissítés.
a one az első pillanattól megfogott a gördülékenyéségével, ezt nem lehet vitatni.
akik s4 alól jöttek, azok egy része még az első problémás firmware verziók alatt használta a telefont, így érthető is a hozzáállásuk, bár néhányan azóta már a one-t is eladták, mert attól is jobbat óhajtanak, aztán tudja a fene, hogy g2...stb esetén mennyire találták/találják meg a számításukat.
itt is írták azért néhányan, hogy még gyári visszaállítás után sem kerek a 4.3, bár nekem inkább csak az akkumulátoros üzemidő csökkenésére panaszkodnak, hogy nagyon érezhető a különbség.spawn21, igaz, gördülékenyebb a one, az első pillanattól az, ezt írtam is!
az s4 nem olyan régen jutott el a megfelelő szintre, de tw alatt ez már jó, azt viszont ne is várja senki, hogy bármikor is gördülékenyebb lesz a tw, mint a one felülete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest