Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel várja a karácsonyt az EarFun
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Próbáld ki a LED Desrie Light nevű progit, nekem ez a legbejövősebb, persze nem próbáltam az összeset. Ki lehet tenni widgetet is, és akkor rögtön kapcsolja a fényt.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Viszont az már drága, mert a hátára nincs külön IS. Ha mégis IS mellett döntenél, szólj, mert van náluk egy kis kedvezményem.
Nekem egyébként holnap hozza a futár az Ultra Clear-t. Ezt a képminőséget nem akarom csorbítani semmivel sem.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
LouiS22
veterán
Egyébként az ilyen "közösségi" programokban pont az a jó, hogy ha valamelyik tetszik, és írsz a fejlesztőnek, több mint valószínű, hogy ő maga fog neked segíteni abban, hogy lefordíthasd a saját nyelvedre az app-ot (megkapod az instrukciókat, hogy mit hogy, a fejlesztő meg örül, hogy +1 nyelv bekerül az app-ba). Én magam is több programot fordítottam magyarra, volt olyan is, hogy shareware app-nál regisztrációs kulccsal köszönték meg a segítséget
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
TopMap térképet egyedül az Ndrive használ. De a TA térképpel sincs már semmi gond, felmérték ők is az országot rendesen. Nyilván Bivalybasznád külsőről nem lesz házszámszintű térkép
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Zirowe
nagyúr
Mar irtam regebben,h a skinek nem mennek,mert vmi exe megoldassal mennek,tehat csak win alapu keszuleken,androidra skin igo ala meg nem keszult,nem is tudok rola,h keszulne..
Egyebkent most olvastam,h a hivatalos deaire froyo frissutes szeptemberre varhato.
Hat kosz..:SWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Mar irtam regebben,h a skinek nem mennek,mert vmi exe megoldassal mennek,tehat csak win alapu keszuleken,androidra skin igo ala meg nem keszult,nem is tudok rola,h keszulne..
Egyebkent most olvastam,h a hivatalos deaire froyo frissutes szeptemberre varhato.
Hat kosz..:SWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mumk
tag
-
LouiS22
veterán
Így van, annyi fogalmi pontosítást tennék, hogy ha kijön a hivatalos, végleges 2.2 ROM, akkor órákon belül találsz magadnak hivatalos, végleges, de root-olt változatot - nem beszélve az ezerféle módosított, kiegészített, tuningolt ROM-ról.
-
delbarta
senior tag
Nincs ilyen. Vagy egyénileg keresed meg, vagy rootolsz és felrakod a market enablert.
(#4291) Brain75: Pont most kérdeztem én is ezt egy másik fórumban. Törlődik minden.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
LouiS22
veterán
Nagy valószínűséggel igen. A HTC figyeli a különböző fórumokat, és igyekeznek befoltozni azokat a biztonsági réseket, amelyeket kihasználva root jogosultságot lehet szerezni. Az már látszik a legutolsó kiszivárgott buildből is, hogy abban új HBOOT van (0.87), tehát ha egyszer kész lesz, akkor akinek szüksége van root-ra, az ne telepítse azonnal, hanem várja meg, amíg egy hozzáértő megnézi. Ellenkező esetben elképzelhető, hogy jó sokáig nem lesz root joga.
-
LouiS22
veterán
De van rá megoldás, a középső gombra is rá van téve az "ébresztés", tehát nem csak a felső gombbal, hanem a középsővel is aktiválhatod a kijelzőt. Az új főzött ROM-ok mellé általában már oda van téve opcióként. Én a legutóbbi, 2.2-es MCR ROM-ot használom (bár ehhez csak fizetés ellenében fogsz hozzáférni), abba épp tegnap került be ez az opció. Ha az xda-n kicsit nézelődsz és keresgélsz, biztosan meg fogod találni a módosítást.
Root olyan értelemben kell hozzá, hogy valamilyen úton-módon be kell flashelned azt a pár sort a kernelbe, ami aktiválja ezt a gombnyomkodós moddot. Ha meg már flashelni szeretnél, akkor egy füst alatt érdemes rootolni, meg egy custom recovery-t (pl. clockworkmod) is felrakni, hogy könnyebb legyen az életed.
-
LouiS22
veterán
Ha jól sejtem, akkor gyári rom-od van. Abban meg van több bug, köztük a Sarajevo. Ha bemész a Settings/Date and Time-ban, akkor (ha jól emlékszem, én már 2.2-t használok és ott nincs ez a hiba) látni fogod, hogy az Időzóna alatt leledzik Sarajevo. A megoldás (de kérlek erősítsd majd meg): kiveszed a pipát az Automaticból és átállítod kézzel a dolgokat.
A másik meg szerintem így működik normálisan, de ez a telefonok többségében így is van, tehát szerintem te akarsz valami egyedit Esetleg állíts gyorshívót a gyakran használt versenyzőkhöz. Azt tudtad, hogy ha a nagyító gombot megnyomod, akkor felugrik egy kereső, és ha oda beírod - betűvel - a kért nevet, akkor az bizony a kontaktok között is keres? Ha mégsem, akkor Settings/Search/Searchable itemsnél pipáld ki a megfelelő dolgokat.
-
r3v0Lut10n
senior tag
gyári. dolphin, skyfire, opera ... minddel volt gond. gyári meg fasza, és fullscreen meg gyors és megy minden alatta gond nélkül
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
HaZse
őstag
Hát nekem semmi ilyesmi cuccom nincs fennt, ami a wifit ki-be kapcsolgatja. De az is lehet, hogy én nem vagyok ennyire NET függő. Ha leülök az asztali gép lé vagy a Laptop elé, akkor ott mindent meg tudok nézni, amit szeretnék. Ha meg nem vagyok gép közelében, akkor nem érdekel hogy hány levelem jö, stb. Ha várok valami fontosat, akkor mekapcsolom a mobilnet-et és leellenőrzöm a leveleimet (2 db postafiók) no meg elég sokan hívnak és én is sokat telefonálok, de nekem érdekes módón 2 napig símán kibírja a teló. Szerintem a wifi kapcsolgató alkalmazás működése lehet a gond. Szedd le és kapcsolgasd kézzel egy widget segítségével.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
-
-
Dinamiq
tag
A MyBackup root nélkül elmenti a programokat és automatikusan újra is telepíti. De sajnos bukod a programok beállításait. Root esetén ezt is menti. A system settings meg nem nagy ügy. Szerintem azt menti rendesen. De mint ahogy az előbb leírtam a rootolt romoknál a 2.1-ről 2.2-re való átálláskor nekem ezzel csak gondom volt. Inkább nem is mentettem a system settings-t, meg az Android Home-ot sem. Az sem állt vissza rendesen. Ezért is használom a Launcher Pro-t. Az bakuppol magának és 1-2 ikon kivételével minden vissza is állt rendesen. Ráadásul brutális gyors és szuperül testre szabható. Nem is értem azokat, akik nem ezt használják
-
r3v0Lut10n
senior tag
ezért van meg a jó kis archos tabletem mivel arról nincs fogalma gúglinak h területileg hol van, elérem vele fizetős marketet. ott csengetek vele, logout, desire belép és ott van purchased-ként és tenyészthetem maga kártyád amúgy online fizetésre alkalmas ? elsőre mikor belövöd küld 1 min összeges próba vásárlást (pl 1 ft). arról ha értesítés be van állítva jön a sms is egyből, de max nézd meg kártya forgalmát h ez megtörtént-e ...
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
r3v0Lut10n
senior tag
nekem sima otp net számla és hozzá való netes kártyával csont nélkül ment (mondom archoson). belőttem, próba jött a sms, aztán megy azóta is nem tudom mi lehet a gond
-
-
sippet
senior tag
nekem most a 6.0-s cyanogenmod fut a telefonon, nem is szeretnem lecserelni a gyari 2.2-es froyo-ra, mert tele van olyan speci cuccal, amik hianyoznanak. de ott pl. be lehet allitani, hogy az osszes telepitett alkalmazast at lehessen mozgatni memoriakartyara a fejleszto engedelyezese nelkul is. a cyanogenmodban egyebkent nincs is alapbol az ext particiora telepitos a2sd script, es en se raktam fel, hogy kiprobaljam, mennyire hasznalhato a google-fele, siman a fat particiora mozgatos megoldas. annyit mondhatok, hogy alapvetoen mukodik es hasznalhato, de a manapsag elterjedt a2sd+ megoldasoknal, amik mindent atmozgatnak a memoriakartyara, azert nem vetheto ossze. szoval jelentosen megnovelheto a telepitheto programok szama, de mig a2sd+-szal feltettem 150alkalmazast, es meg maradt hely addig most kb 80 korul elkezdett reklamalni. es mivel a sense miatt a gyari romok amugy is tobbet esznek a tarhelybol, ott meg kevesebb lesz a mozgaster.
-
Brain75
senior tag
Már van root-olt froyo !!!!!!!
Ez az update fullosan de root-olva./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest