Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skillet
addikt
válasz
racerx #41447 üzenetére
az aukció ebben a formában már nem létezik. nincsen ingyen posta.
és magyarországra talán postáz, de rá kell kérdezni.
KATT
nem volna rossz még pár olyan aukció linkje, ahol szintén jó aksikat árulnak és nincsen kérdezz felelek... ingyen posta magyarországra is és kész.
az enyém aksija még nem ennyire gáz, hogy ekkora százalékokat esik. normálisan merül. de a korán kikapcsolást ez is eljátssza amúgy. és csak idő kérdése...
szóval ezért nézelődök. hátha karácsony előtt ideérne egy. ne maradjak ünnepekkor normálisan működő telefon nélkül.
talán ez a gyári...bár ára is van.
KATT
még az ilyen nejlonzacsikban árultakra lennék kíváncsi:
KATT
mennyire eredeti és használatlan ez?
talán sose derül ki -
Skillet
addikt
válasz
racerx #41433 üzenetére
hmmm. eddig olyan utángyártottról senki sem számolt be, ami rendesen működik is. szerintem te vagy az első
mindenki azt pedzegette, hogy vett utángyártottat és a rendszer megkergül tőle. nem tudja rendesen kezelni, mutatni, hogy mennyi az aktuális töltöttsége. ingadozik, amiket kiír. vagy ilyesmi. nem tudom jobban leírni, megfogalmazni. akkor ezzel ilyesmi nincsen? és a mérete is megegyezik a gyárival? milyen régóta használod?
-
dani3l
őstag
válasz
racerx #41401 üzenetére
20-30 dolcsi között lehet talalni Desire kijelzöket, hasznaltan/bontottban meg kis szerencsevel meg akar otthon is, esetleg olcsobban..
Annyi, hogy azt meg be kell szerelni, amit ha nem akar otthon magatol, akkor kis keresessel szerintem itt is talal hozza szakembert, ami valoszinü meg mindig olcsobb, mint egy szerviz. De szerintem szervizben sincs annyi egy kijelzöcsere..
Csak egy kis utanajaras kell, magatol nyilvan nem fog kicserelödni olcson.. -
Szirtimorc
senior tag
válasz
racerx #41382 üzenetére
Cyanogen megy rajta, megszoktam (a Sense-t utáltam), semmi nyűgje, meg ha másikat vennék helyette az megint valami csúcskészülék lenne, az meg egy vagyon. Minden telefonomat sokáig használtam. A Sony Z1-t 96-től 2003-ig (még mindig hibátlan az akksijával együtt), a sony Z5-met hamar ellopták, A z7-t meg a desire-ig (2011).
-
potyi23
senior tag
válasz
racerx #36722 üzenetére
Ezt nemcsak a rombol adodoan mondom ! keves hardver,kenyes hatlap,(sot),gyenge belminoseg egy olyan telefontol h k..tt draga ! gyenge aksi hm,pára gyenge,egy 10 eves kifutott teljehez hasonlithato,(tobb rommal tesztelve,nehogz félre értsuk egymást
)gyenge gombminoseg ,lekopo,nemmukodo gombok,stb es meg sorolhatnám ! Alaplapcsre minden 2 -ik Desirnel ? ha-ha,nevetséges.. ! na mind1 ,nemhuzom fel magam,kinek nem inge tudjátok....
nevetéges egész telefon !!
460 eurt tudtam volna masba fektetni
-
r4z
nagyúr
válasz
racerx #36695 üzenetére
Szerintem fel lehet rakni.
Itt van egy xda-s topik, találsz benne kétfélét. Annyi a történet, hogy a meglévő /system/app/htclockscreen.apk-t nevezd át htclockscreen.bak-ra, és a vanilla lockscreen apk-ját tedd be a /system/app mappába htclockscreen.apk néven. Odex ROM-on nem működik, és a gyári ébresztő is bugos vele. Nem biztos, hogy működni fog, de egy próbát megér.
-
james008bond
őstag
válasz
racerx #36551 üzenetére
Az aio-n sincs semmi csicsa, Sensation XL romja van Desire húzva....a 605-ös verzió pont nem volt jó választás, az nálam is egyszer csak lefagyott, meg újraindult...és mindezt többször is....viszont 604-ig eddig hibátlanul fut. Azért rákukk az általad linkelt romra...de azért a Sense 3.5-öt úgy megszerettem, és ha igaz, a 4-es egy kuka lesz, sajnos....
-
Drenadar
veterán
válasz
racerx #35914 üzenetére
én a google docs-t használom erre, privát form-al. dátum, óraszám, megjegyzés. aztán excelt ha megnyitom az összesítve mutatja. de biztos van rá app, de minek még egy memóriazabáló ha az alap is tudja?
bár te kizártad az excelt de gondolom azért mert nem akarsz szerkesztgetni benne, de itt max az eredményért kell megnyitni
-
FeRRaR1
őstag
válasz
racerx #35803 üzenetére
Igazából én elégedett vagyok vele, elmegy két napot, olyan 25-30%-on van amikor enni kap.
Többet nem is várok tőle, sok zenehallgatás, telefonálás email, meg néha játék ami mostanában megy, persze nem sok.Battery wipe nem volt.
Most 93%-on van úgy hogy volt 40 perc zenehallgatás meg 2x5-6 perces telefon.
Nekem ez bőven elfogadható, nem panaszkodom. -
hoodyhoo66
csendes tag
-
llaszlo
veterán
válasz
racerx #34427 üzenetére
A Data++ az nem az amikor a data/data is az SD-n van? Ahhoz is kell módosított hboot?
2. A2SD++ rom-ok egy teljesen új script-re épülnek. A script megtartotta a jó tulajdonságait, gyors, stabil, biztonságos, de kiegészült egy résszel, ami megoldja, hogy az Internal Storage memória nem fogyhat el.
A script az sd ext3 részén tárolja az eddig is ott tárolt nem system app-okat, utólag telepített app-okat, dalvik-cache-t. Ami igazán újdonság az az, hogy az eddig elfogyó Internal Storage data/data/ rész-t is kiteszi az sd-re, ezzel megakadályozva a belső memória elfogyását. Erre a részbe települnek, azok a programok amik csak a belső memóriából tudnak futni, pl, játék, navigáció. Mivel az sd kártya sebessége /class4-től/ gyorsabb, mint a belső NAND sebessége, ezért maga a ROM futása, a programok indítása és futása is gyorsabb lett. Mivel nincs ext4-es rendszert ezért magát az sd kártyát is jobban kíméli, igaz többet használja mint a sima A2SD de nagyságrendekkel kevesebbet mint az ext4. Előnye még, hogy a NAND backup mindent ment, ezért biztonságos.VAGY ez?
5. Data2Extended++ rom-ok az utólag telepített programokat a 2. EXT3 partícióra, az adatokat a 3. EXT3-4 partícióra teszik ki.Hátránya a több partíció létrehozása, külön Backup, Restore kell hozzá. Előnye a külön partíción tárolt programok és adatok, a gyorsaság, nem érzékeny az sd kártya sebességére.
-
dombila
őstag
válasz
racerx #34415 üzenetére
Ha nem stock, de Alpharev-es HBOOT-od volt előtte, akkor az "downgrade protected" volt, így lehet, hogy a flasher azért nem tudta megcsinálni: "Downgrade protection, these HBOOTs cannot be overwritten by an OTA or RUU, unless you flash a downgrader HBOOT first.".
Ekkor előbb az Alpharev-től kell a Downgrade HBOOT és csak utána lehet visszatenni a Stock-ot.De a lényeg, hogy fastboot-ból ment.
-
llaszlo
veterán
válasz
racerx #34325 üzenetére
Ez nem a lockscreentől függ, mert pl abban a romban amit írtam 2.10a abban is az a lockscreen viszont a Sense jóval többet tud így az fejlettebb, viszont nincsenek benne 3-as elemek. Abban elméletileg 2.1 van, de nem egyezik a LeeDroiddal. Bár az tuti, hogy a Leedroidban a gyári 2.3.3-ban lévő Sense van.
Ha sikerülne ezt a jelzés problémát megoldani akkor jó lenne az a rom.
-
patakidr
aktív tag
válasz
racerx #34292 üzenetére
A bevezetőben található linkről töltöttem/telepítettem fel rá a ginger-t, írtam is az e-care-nek. Azt válaszolták, hogy vigyem be, mert tudnak a hibáról, de otthon nem orvosolható, tehát hw-es lesz. Nem írták, hogy garanciát veszítene.
A 2.3 telepítése önmagában megfelel egy reset-nek, nem? Mert 2.2-vel és a telepítés után is jelen van a hiba.
Üdv!
-
arpy17
tag
válasz
racerx #33601 üzenetére
"...Luboz thint használva ez is 9 megát foglal. (és mariupol skinnel meg egézs használható..."
Köszi az ötletet!
Feltettem, tetszene is, csak mihelyt betölt, ki is lép a program, kivéve, ha a kijelzőn tartom az ujjam... Egyszer már a menübe is sikerült belépni...Nincs ötleted mi lehet a gond? arra gondoltam, hogy valamivel ütközik, mert gyakorlatilag teljesen betölt, már kezdi dönteni a térképet a 3d-nézetbe, amikor minden jel nélkül kilép, se FC se semmi, de nem látok a háttérben futni semmi olyant. Szabad helyem is elég van, kb 33 mega. Már elindítottam kb kétszázszor, hátha egyszer elkapja
Ja, még amire gondoltam, hogy valami beállítás-mentés keverhet be, de azt meg nemtom honnan töröljem.
Letöltöttem és lecseréltem már a komplett ... mappát is onnan, ahonnan a skint, de semmi. -
ShadowK
tag
válasz
racerx #33574 üzenetére
En is ezt a romot hasznalom, es meg kell mondjam, ahhoz kepest hogy full sense 3.0, simabban megy, mint a LeeDroid amit mar kb megjelenes ota hasznaltam. Sehol 1 akadas nem volt, akkor se ha porgettem a kepernyoket mint a veszett. Nagy pozitiv csalodas ez a rom.
Amugy a sok okos el szokta rontani a jo romokat azzal hogy kirakja az SDre a dalvik cache-t mert azt hiszi azzal a hely megtakaritassal sokat er. Altalaban ettol szokott lagolni, megakadnak mikor cache-nez nyulnanak. Ha jol latom akkor szerencsere itt bent van a dalvik,
de amugy joval simabb, gyorsabb mint az elozo LeeDroid HD DATA++ verzio ahol szinten bent volt a dalvik... pedig az is fenyevekkel gyorsabb az ugyanaz A2SD++ verziotol.Csak ajanlani tudom en is!
-
Skillet
addikt
válasz
racerx #33554 üzenetére
ugyanígy vagyok vele. nekem a leedroid 2.5.0 van fent már hónapok óta. jól szuperál. működik rajta minden. nekem a gyári 2.3 sem vált be, anno le is írtam miért. annyira működött benne jól a trackball, mint a portolt romokban... sehogy. nevetséges. kidobott a htc egy portolt semmit a desire-re?!
nem is értem. mindegy. sokakat nem zavar a trackball gagyi kezelése, engem nagyon. szerencsére neten beleütköztem még jó pár emberbe akit idegesít, így legalább azt érezhetem, nem velem van a baj
zavar még a kódos képernyőzár hibás működése is pl, meg még pár dolog. igaz az is, hogy van sokminden ami viszont hiányzik az okosabb romokból. de ez van.
amúgy nem a romokkal van baj szerintem.simán kellene, hogy menjen ezen a hardveren sok minden. a htc részéről kellene optimalizálás. egy portolt rom tán sosem lesz olyan mint a gyári. én azért még kíváncsi leszek pár dologra. lesz itt még sok sense 3.5 meg android 4.0. utóbbit már nagyon várom, hátha lesznek portolások, akkor még talán kicsit romozgatok megint -
Zirowe
nagyúr
válasz
racerx #33542 üzenetére
Oh, hát nagyon könnyen, főleg amikor látom, hogy milyen "folyékonyan" megy más desire-én a 3.0.
Illetve számomra már unalmas.Az biztos, hogy az alap sense-hez többet már nem térnék vissza, hiszen azt már lassan egy éve nem használom.
szegto: igen, a cool3d 3.0 jelenlegi állapota szerintem tökéletes, legalább is amennyit én használtam.
Az ext4-től való "félelmem" inkább az itt és máshol olvasottakon alapul, vagyis, hogy jobban igénybe veszi a memkártyát, és hamarabb megy tönkre.A 3.5 alakul, ha már nem laggol, akkor már jó.
-
Faby
senior tag
válasz
racerx #33433 üzenetére
Na ez érdekes, mert a TB azt mondja, hogy root ok, és a beépített, tehát a TB optimalizált verzióját használja.
Ha az állítom be, hogy a rendszer busybox-ot használja, akkor hibát jelez, DE nem ajánlja fel a busybox telepítését, mint tette azt korábban, amikor ezzel gondom volt.
Ki érti ezt? -
nyergess
tag
válasz
racerx #33405 üzenetére
Köszi a választ, gyerekek. Ha E-Care-ben még mindig olvasgatják a fórumot, akkor a "turpisság" meglesz nekik is.
A PC sem érzékeli, hogy rádugtam a mobilt, így azzal sem tudok kezdeni semmit (vagy hogy gondoltad ezt az átnevezős dolgot?)
Nagyon nem örülök ennek a hibának, direkt azért választottam anno a Desire-t, mert a HTC így jó minőség, úgy jó minőség; meg akkor az volt a(z egyik) csúcs. Még pár évig ezt terveztem használni (azért egy ilyen drága készülék működjön már évekig hibátlanul...).
Vidéki vagyok, postán is el lehet nekik juttatni a telót? Vagy mindenképp személyesen megy a dolog? Persze előtte mindenképp emailben konzultálnék velük... -
Kevin's
senior tag
válasz
racerx #33352 üzenetére
Nem tudom mennyivel jobb e az a füles ... Mondjuk én Sennheiser -t használok már egy jó ideje , nekem nagyon bejött.Elméletileg a márka és aki forgalmazza és a hangzása miatt kerül ennyibe ,de jobban szól, mint egy Sennheiser vagy egy Xears füles nem próbáltam még , mert nem adok ki egy headsetért 45 ezeret se 120 at .Megfizethetetlen az ára ennek ennyi pénzért SGS 2 lehet venni
sajna ... Ha majd vki egyszer vesz egy ilyet írja le a véleményét miért kerül ilyen sokba szerintem itt amit megfizetsz az ez a része "by Dr .Dre" a rapper
-
SZATA
senior tag
válasz
racerx #33366 üzenetére
Érdekes, eddig nem ezt tapasztaltam. Neked ez csak néha fordul elő, vagy 10%-ról minden esetben 0-ra ugrik és kikapcsol. Ha igen, akkor ez új kora óta így megy?
Csak azért próbállak ilyen részletesen "kifaggatni", mert nekem lehet, h más gond is van a töltéssel. Egy miniUSB-s HTC töltő + mini > microUSB adapterrel próbáltam tölteni a telefont, de nem sok sikerrel. Azt írta, hogy USB-s töltésen van és bekapcsolt állapotban 0mA volt a töltés nyeresége (tehát pont fedezte a teló energiaszükségletét, az akku szint maradt), standby-ban kb. 300mA-ral nőtt az akku szintje. Ráadásul egy mikor feldugtam, kiírta, hogy car dock módba lépett, és elindult egy autós mód progi.
Ugyan ezzel a szettel a kollégám LG O Black-je simán töltődött. Volt régebben egy másik microUSB-s kábelem is amit a gyári 220V-os töltőfejbe dugva szintén alig töltött.Lehet, h az én gépemmel van valami?
-
szegto
senior tag
válasz
racerx #33324 üzenetére
Tehát akkor CM7-es partícióra is felrakhatok A2SD(+) romot és akkor az nekem jó lesz mert az adatokat kirakja az extre.
Eddig ugy tudtam hogy cm7-re cm7-es romot.
Vagy a 2-nek semmi köze egymáshoz?Stock rom esetén pedig minden a készüléken van, nem rak ki semmit az ext-re..... vagy csak akkor ha teszek fel a2sd scriptet.
Jól értem? -
racerx
őstag
válasz
racerx #33245 üzenetére
Na megoldódott a dolog. Sikerült működésre bírni, amit a telón kitöröltem, az hiba nélkül a webes felületnél is kitörlődött. Azt hiszem, az segített, hogy nem egyszerre százvalahány kontaktot töröltem, hanem 15-20 -at, és utánna szinkronizáltam. Lehet h nem bírja a nagyobb mennyiséget.
. De aztán lehet hogy nem is ez volt a csodaszer , csak megjavult hirtelen.
De máshoz nem tudom kötni, más logikus magyarázat nincs. -
delbarta
senior tag
válasz
racerx #33238 üzenetére
Pedig nálam teljesen jól működik. Fontos, hogy az Emberek részben az alapértelmezett fiókod névjegyeit használd, a telefonon ne legyen semmi. Bármelyik oldalon törlök, a másikon is megváltozik gond nélkül.
Engem az zavar nagyon, hogy hiába adom meg, hogy csak a fiókhoz tartozó névjegyeket akarom látni, a SIM-en lévőket nem, a tárcsázóban akkor is látszanak a SIM-en lévő névjegyek. Az Emberek részben jó, ott nem látszanak, de híváskor főleg a képernyő alján látható Telefon opciót szoktam használni.
-
rekid
addikt
válasz
racerx #32328 üzenetére
Egyetértek.
Amugy haragszom rad, mert megint remeg a kezem.Tegnap felraktam a gyári romot rootoltam és ugygondoltam jovan eleg a bohockodasbol. erre ma arra az ötletere kelek hogy "hát csak kikéne probálni ezt a Leedroidot hááátha..."
Asszonnal tegnap esti diskurálás:
-Mit csinálsz?
-flashelem a telefont.
-Az mi?
-Ujra huzom a szoftvert.
-Ok ok, de harmadjára 2 napon belül?Itt kezdtem gondolkodoba esni....
-
N4ri87
senior tag
válasz
racerx #31920 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Messages app fogja az enyémet. Mi történik, ha qtadbvel letörlöm? Használhatatlan lesz a handcent is?
(#31921) Nova91
Nem egy massenger appal van a gondom, hanem a rendszer saját Messages appja rosszalkodik. Sms fogadásnál, vagy smsek megnézésénél durván beakad az egész vagy fc, sms küldésnél meg minden alkalommal fc. -
r4z
nagyúr
válasz
racerx #31782 üzenetére
Jelentem, működik! Tegnap próbáltam ki, nagyon jó. Út közben eldobálta a hálózatot a telefonom, de becsülettel végignavigált. Tehát ha otthon megtervezed az utat, út közbe net nélkül is tudsz navigálni (azt nem tudom, mennyit, nálam az Érd - BP XV.ker távolság simán ment)
-
Integra
titán
válasz
racerx #31255 üzenetére
vissza kell tolnom akkor rá a gyári romot, lementeni mindent, aztán begariztatom, jövő áprilisig még érvényes a 2 év gari.
kivárom az új android os-t, meg a wp7-et, oszt majd eldöntöm mit veszek jövőre, ha már érdemes és valóban 2 magra optimalizált az os. de szerintem ha nem szervizeltetem, egyszerűen nem húzza ki cseréig. amúgy igen, bosszantó. és ha csak 100e lett volna.... -
Skillet
addikt
válasz
racerx #30686 üzenetére
Nekem most a sense nélküli dtp2.7 hullott szét. Volt,hogy merevre fagyott,csak az aksi lehúzás segített. Hogy pontosan mi okozta azt nem tudom. Lehet,hogy a go launcher nem bírta tovább. Passz. De mindegy is mert egyrészt anélkül nulla a sima android rom, másrészt meg voltak más bajok is a rommal. Tegnap este felraktam a dtp gs 2.9-et. Pár romot kipróbáltam mostanában hosszabb rövidebb ideig, de azt hiszem végleg rá kellett jönnöm,hogy a sense felület a király. Remélem ez a rom tartani fogja magát amíg nem jönnek az újabb főzött cumók. Minden benne van amire igazán szükségem van. Talán egyedül az új lock screen hiányzik. Viszont minden rom amiben benne van, ott nem működik jól hívás közben és után,mert lezár a kijelző zár. Szóval számomra így teljesen használhatatlan. Kár. Ez a lockscreen gyárilag biztos nem lesz benne, így megoldódni sem fog soha a probléma mert nem tudják jól átportolni. Nekem még a hibátlanul működő trackball hiányzik a 2.3 főzött romokból, amit viszont a gyári rom orvosolni fog.
Nagyon kíváncsi vagyok már mit kapunk hónap végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest