Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Yettel topik
- Asus ROG Phone 8 Pro - az élet nem csak játék és mese
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Üdv!
Két gyors kérdésem lenne. Eddig htc legendem volt, most cseréltem desire-re.
A rootolás ugyan úgy zajlik, ugyan azokkal a file-okkal?
Melyik rootolt romot ajánljátok xda-n?
Nekem főleg az a lényeg, hogy meglegyen a super user, illetve nemárt ha az új sense van rajta.
Előre is köszi!FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
nézegettem több rootolt romot, eddig nem találtam jót. Olyan kéne, amiben semmi csicsa nincs, nem kell sense felület (de a htc telkönyv, böngésző, tel stb... az igen) ugyanis laucher pro-t használok. Ami lényeges még, hogy az akku időre is jó hatással legyen.
Nagyjából ennyi lenne az igény Mit ajánlotok?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
Biztos már párszor ki lett tárgyalva, csak egy gyors választ kérnék.
Az akku idő számomra is siralmas, így növelném. [link] ezzel pl. mennyivel nőne meg az akku idő? Vagy lehet esetleg valahol kapni nagyobb kapacitásút, ami nem növeli meg a méretét? Mert itt elég drasztikus púpról van szó
Előre is köszönöm a válaszokat!FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
Akku idővel kapcsolatban van valakinek valami használható dolga?
Nekem 1 napot sem bír rendkívül kevés használat mellett. És ettől az idegbaj kerget.
Fent van a cpu állító, aminél screen off-nál 128-386 beállítás van. Ez sem segített.
Leedroid 2.4.1 van rajta.Minden hasznos infót köszönök! Már gondolkozom hogy elcserélem egy galaxy s-re, ismerősnek is az van és neki 2 napot simán visz. De még a galaxy tabom is sokkal tovább bírja, pedig az szinte egész nap nyúzva van :/
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
-
sgery
őstag
No, ezzel az alap rendszerrel 6 óra alatt merült 45%-ot a telefon, úgy hogy kb 2,5óra rádió hallgatás volt, a többiben semmi csak készenléti üzemmód.
Nem túl jó adat :/Ja, ennek fényében van egy eladó Desire ha érdekel valakit
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Az alábbit írja a progi:
Laucher Pro 7.98%
gtabsimiclock: 3.54% (weather is van benne)
Extended controls 1.31%
Google services: 1.66%
Android assisant: 2.12%
Fm radio 0.89%
és a többi pedig ez alatt van elhanyagolható %-al.FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
válasz batabe #31276 üzenetére
nálam gyári sens-re pedig 11,19-12%-ot ír. Szóval az még rosszabb.
bár miután bezártam és újranyitottam a sentset már csak 4,16%
és mégvalami. ezen progi szerint pl. galaxy tab-on semmi sincs 2,5% felett, míg htc-n 5 db is van (assistant,market,sense,dialer,google services)
[ Szerkesztve ]
-
-
sgery
őstag
válasz racerx #31300 üzenetére
megcsináltam a procedúrát.
Most 56%-on van, ebben van 2,5óra rádió és 2 óra zene és kb 2perc telefon. semmi több.
Azért ez nem egy szép adat még mindig :/
5hónapos amúgy a telefon, tehát akku még nem lehet rossz.FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
válasz Skillet #31333 üzenetére
szerintem messze nem sok. a kijelző közben le van kapcsolva. és csak gsm hálózaton van.
Régi 1db reuza elemmel működő mp3 lejátszóm rádió/mp3-at simán vitt 1 hétig. 1 ceruza elemről... És ez 10éve volt.FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest