Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
babati #37721 üzenetére
Próbáld meg Root Explorerrel beállítani a permission adatokat a DCIM mappára vonatkozóan.
zorromoto:
Igazából minden ROM-fajtából van stabil az ICS alapúak kivételével (bár azok is szépen alakulnak), a kérdés csak az, hogy te milyet keresel. Sense (abból is milyen verzió), MIUI, esetleg sima AOSP? -
dombila
őstag
válasz
babati #37394 üzenetére
Az a2sd script csak az app-ot teszi ki az EXT partícióra. Az app adatai az internal-ban maradnak. Elég sok alkalmazásnak van tetemes adat része (3betűsnavi, opera,...) és az mind az internal-ban marad.
Ha azt szeretnéd, hogy az adat is az EXT-re kerüljön, akkor a2sdx scriptes ROM-ot kell használni. Ez viszont - mivel minden adat az sd-re kerül - érezhetően lassabb lesz, mint a sima a2sd-s ROM. -
r4z
nagyúr
válasz
babati #37380 üzenetére
Ha az sd-ext-et látja a rendszer, akkor mi a töknek nem használja?
Azt tudom csak tanácsolni, hogy tedd fel a PZoley-féle Oxygen 2.3.2 átiratot, abban biztosan megy a script.
Integra: Fúbazze, neked aztán sok gondod van azzal a telefonnal. Nekem a 32.49-es radioval atomstabil a jel és minden flottul működik.
Billentyűzetnek ajánlom a Smart Keyboardot.
tildy:
Majd beszámolhatnál róla pár nap múlva, hogy milyen
-
-
-
válasz
babati #36942 üzenetére
Megvan, emlékeztem rá, tessék, szerintem desire-hez is jó, próbát megér
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=993475
No-Sense++ 1.6 - For all Sense roms
-
dombila
őstag
válasz
babati #36940 üzenetére
Pontosan ezt kérdezted itt is és itt kaptál rá választ is.
"Szűz" ROM a tiszta CM7 ill. az Oxygen. Ezek forrásból fordított ROM-ok.
Sense-es ROM-ból a Sense-et valóban nem tudod kiiktatni, mert az nagyon mélyen beleépül az alap Androidba.
SD kártyát legegyszerűbben kártyaolvasóban tudod partícionálni PC-ről.
1. partíció: FAT32 primary
2. partíció: Ext3/4 primary
Partícionálás menete itt, az oldal közepe felé.Telepítés menete:
- Recovery-ben indítás (Hangerő le + Power)
- Wipe data
- Wipe cache
- Wipe dalvik cache
- Install ROM (ZIP-ből, amit előtte az SD-re másoltál)
- Reboot -
válasz
babati #36940 üzenetére
ismét ajánlom neked is az én írásomat
(#36939) RazorGTR1
Rom telepítése recovery-ből mért nem jött össze? valami hiba üzenetet kiírt, aztán aborted -
gps76
őstag
válasz
babati #36909 üzenetére
A beégégst úgy tudod legjobban megnézni,hogy bekapcsoláskor amikor fehéren világít felül a jobb felső sarokban szokott látszani az óra pici árnyéka.
Fóliát én a kinaiakól szoktam rendelni,kb.400 Ft,és jó minőség,3 hónap után is pici hajszálkarcok látszanak csak,pedig van nyűve rendesen.A kamera plexijét én úgy gyógyítottam,hogy kinyomtam a kerek lapocskát fültisztítóval,utána autópolírozópasztával felpolíroztam.Ha van benne mély karc,akkor a legfinomabb csiszolópapírral kezd,utána polírozd.Sok idő,de jó lesz.
Mondjuk nekem először nem volt türelmem,és mikroszkóp tárgylapból csináltam egy odavaló kerek lapot,és betettem a plexi helyére,na ez az igazi,nincs fénytörés,stb. a műanyag miatt.A miui rádió probléma bluetooth fülesnél senkinél nem fordul elő?
-
Reddevil84
tag
válasz
babati #36857 üzenetére
Egyértelműen Amoled!
A kollegámnak slcd desire van, egymás mellé téve a 2-őt szemmel látható a különbség!
Az amolednél sokkal élénkebbek a szinek a feket fekete a piros tényleg piros stb.
Az ismerősöm akitől vettem sensationt vett,de mindig visszasírja az amoled nyújtotta látványt! -
dombila
őstag
válasz
babati #36853 üzenetére
Ha "szűz" 2.3-at keresel, akkor pl ittt van a Cyanogen vagy az Oxygen, ezek forrásból fordított Gingerbread-ek.
A fenti linkeken az eredetiket tudod elérni, PZoley oldalán pedig mindkettőből van egy kicsit módosított, programokkal kiegészített változat is.
CM7 módosított
Oxygen módosított -
james008bond
őstag
válasz
babati #36853 üzenetére
A gyári rom szerintem stabil ( legalábbis ez rémlik közel 1 év távlatából, mert akkor használtam utoljára ilyet
), a probléma szerintem az, hogy custom romokat erőltetünk a telefonunkra, hogy tudjon magyarul, meg lehessen nagyobb "internal", meg hogy mindig a legújabb legyen...ha már a HTC nem támogatja a telefont. Egyébként szerintem AOSP romok között keresgélj, az Sense nélküli ( de vsz pont így veszik el a HTC előnye a többi androidos telóval szemben ). Én pl mindig visszatértem rá, vagy olyan widgeteket szereztem be, amik hasonlítanak a sensere, de egyik sem volt az igazi.
[link] -
Skillet
addikt
válasz
babati #36550 üzenetére
Szerintem maximum egy óra alatt fel kellene töltődnie, ha közben nem használod. Az, hogy este felrakod tölteni, és reggelre nincs maxon...nincs rendjén. Ott valami nem okés. Egy program szívja szerintem. Járj utána, monitorozd le. Ha nem program, akkor passz. Ha az aksi lenne rossz, akkor más jele lenne, bár ez sem biztos.
-
Skillet
addikt
válasz
babati #36492 üzenetére
Nem jól értelmezted a rootot meg a partícionálást. Azok nem fogják a processzorodat húzni. Az csak egy művelet része, hogy aztán önfeledten tudjad használni a telefonodat.
De igazából, tök normálisan válaszoltunk neked. Lehettünk volna szűkszavúbbak is, de nem voltunk, útbaigazítottunk. De ahogy elnézem, te nem segítséget kértél, hogy mit hogyan érdemes csinálni...hanem utólag próbálod kitalálni, hogy mit is vettél. Ez nekem magas.
Ha ez a telefon neked nem felel meg, akkor nem értem minek vetted. De szerintem te magad sem tudod. De még nem késő, add el, és nézz utána, hogy mit tudsz venni, amivel nincs pöcsölés. Nekünk mondjuk nem az, mi kedvünket leljük benne...ilyen fura helyre tévedtél.
De csináld úgy, ahogy érzed. -
arpy17
tag
válasz
babati #36492 üzenetére
ha az előző válaszokból ennyi ment át neked, akkor igen. kicsit előbb kellett volna gondolkodni, mondjuk csere előtt érdemes lett volna tájékozódni...
ha kicsit átgondolnád és utánaolvasnál (pl a linkelt oldalakon és az első hszben) akkor láthatnád, hogy az új készüléked a vantaccshoz képest mai viszonyok mellett is fasza készülék, amivel tudni kell, hogy hogyan lehet jól kijönni. ennyi.
-
james008bond
őstag
válasz
babati #36489 üzenetére
Amit fel lehet tenni rootolt telóra, az 2.3.5, Sense 3.5 itt a link, szerintem jelenleg ez a legjobb:
[link], illetve MIUI romoknál 2.3.7 android verzió, de lehet akár android 4-et is / de az erősen a kipróbálom és aztán visszateszek egy használható romot kategória--legalábbis nálam /.
A tárhely a ROM-tól függ, valamint a telód belső NAND partíció kiosztásától / ennek változtatásához S-OFF is kell /. Egyébként alapból 135 MB helyed lesz telepítgetni, ami NAGYON kevés. Bizonyos romok kínálnak olyan lehetőséget, hogy az sd-n létrehozott ext4 partícióra sokmindent átmozgatnak, különféle scriptek segítségével akár 1 GB-ig növelhető a belső memória, de a személyes tapsztalatom az, hogy ha sok lesz így a tárhelyed, a telefon kezelése lesz rossz, azaz lassú, akadozó és minél több progit telepítesz anál inkább, tehát a "szűz" rom telepítés utáni sebesség nem a valós viszonyokat mutatja. Új rom-ot recovery menüből tudsz telepíteni, leírás pl itt: [link]Az általam linkelt rom esetén 2.3.5 android verzió és Sense 3.5 / Sensation XL rom-ja egyébként, portolva ) CM7r2 partíció kiosztásra telepítve, hagyományosnak mondható a2sd scripttel telepítve 163 MB az induló internal. Ha az újabb scriptet választod telepítéskor akkor 600+ MB, de mint írtam, itt azért a sebességen be kell áldozni a nagy tárhelyet.
Nem minden progit lehet egyébként átmozgatni sd-re és a mit mozgatsz, azt se 100%-ig helyezi át. Sajnos ez van.
Ja és a "linkeléssel" nem neked, hanem a rom készítőjének kell foglalkoznia, neked csak telepíteni, belakni és használnod kell. -
Skillet
addikt
válasz
babati #36489 üzenetére
rootolva van a telód, azt már tudjuk.... de van rajta főzött rom is? és ha igen, akkor melyik?
igazából én nem nagyon vágom ezt a linkelgetősdit amit mondasz. ha van egy jó főzött rom a telefonodon, akkor nem kell foglalkozzál semmivel. leszedsz egy programot valahonnan, telepíted, használod, ennyi. linkelésről nem tudok.
gyári rom 2.2. meg van valamilyen 2.3 is. de az ota verzióban nem elérhető. itt sokan felrakták, és elégedetten nyilatkoztak róla... hmmm. szerintem valami átportolt izéde ez persze csak magán véleményem.
elvileg egy szűz gyári rom alatt kb 100-130 mb van a programoknak. de ezt én is inkább kérdezem, merthogy nem emlékszem ráamióta csak megvan a telefon, főzött romot használok, mert a gyári rendszer kb 100megás tárhelye vicc kategória
gyári romot ruu-val tudsz feltenni. olvasd el az első hsz-t, és látogass el pzoley szakácsunk oldalára is: http://pzoley.matraszele.hu/
szerintem talán több progit át lehet pakolni 2.3 alatt mint 2.2 alatt, de úgy emlékszem, hogy nem mindent.
végül pedig egy javaslat: ne rakjál fel gyári romot, inkább rakjál fel egy jó főzöttet. én az insertcoint ajánlom (1.1.4) de mostanában sokan istenítik az egyik sense 3.5 romot :
[link]
ha van még kérdés, tedd fel. a nálam okosabbak majd válaszolnak, és talán többre is mész vele... de szerintem inkább olvasgass sokat. főleg ahogy írtam is. első hsz és pzoley oldala.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest