- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
szegto #36037 üzenetére
Ruu előtt az AlphaRev oldalán lévő bravo_downgrader-t futtasd le, így visszaáll a HBOOT. A RUU nem írja felül, azt futtasd másodszorra.
batabe: Szerintem XDA-n van egy csomó kernel. Arra kell csak figyelni, hogy milyen Android verzióra rakod, és hogy Sense vagy AOSP alapú a ROM.
Feenyx: Ha nem rakod tele mindenféle felesleges dologgal, akkor teljesen jó sebességet produkál a készülék. A Supernova ROM-ról van szó, ugye?
Illetve még valaki kérdezte, milyen Sense ROM-ot ajánlunk SD-Ext script nélkül. Nézz szét pzoley oldalán a NOSD jelzésű ROM-ok között.
-
gps76
őstag
válasz
szegto #36037 üzenetére
Na nekem is ugyanez volt,es pzoley oldalan a zip-es verzio felrakta az oprendszert de az s-off megmaradt,a root is,de a recovery eltunt.
delbarta:amirol ezelott "ajuldolztam" probald meg:starburst 1.3.3.3. nem ginger de en nem erzem hianyat a 2.2-n,de azt eszreveszem hogy fut az opera mini 3 lappal,fut egy 20 MB-os pdf menetrend,fut a gallery,fut a gmail,fut a gyari bongeszo szinten 3 lappal es 90 MB-ot ir a taskiller,nem csukogatja be egyiket se siman valtogathatok kozottuk.Igaz ez az 1.7.7.7 mert kell neki ext4 a progik miatt,de hasonlo a masik is.
-
james008bond
őstag
válasz
szegto #35883 üzenetére
Ja, másfél éve még a Desire is kb innen indított, csakhogy a linkelt telók már 4 maggal, hd kijelzővel, 32GB memóval stb fognak kijönni...ezzel együtt is drágák, bár belegondolva, pl Nokia N95 megjelenés évében, de nem elsők között vásárolva, 150.000 volt kereken....
és akkor még több benzint, kenyeret, húst meg tejet vehettem annyi pénzért mint most, a havi törlesztések számáról nem is beszélve...
-
gps76
őstag
válasz
szegto #35877 üzenetére
Kerd el elore az imei szamat,es hivd fel a speedhopot,ott megmondjak toluk van-e,meg esetleg kerdezd meg mikor vettek,ugyanaz van-e a garipapiron.
Szamla nelkul is megveheted,mert sok telot ceges szamlara vettek,azt meg nem adjak oda a konyveles miatt,de a szerviz nem szokta csak a garipapirt kerni. -
Aryan
senior tag
válasz
szegto #33920 üzenetére
Szia!
Nekem úgy sikerült anno, hogy először felraktam a downgrade-et és utána felment gond nélkül a stock.
(#33918) siofok: Nekem nem vált be, 3 óra alatt lemerült a telefonom
, és tűzforró volt, szerintem valami kiakaszthatja a procit, többször felraktam, de ugyanez volt az eredmény (kernelt-t nem cseréltem). Viszont az előtte lévő nightly még jó volt. Egy jó pofa van benne, sense-s gyűrűs a locksreen.
-
-
racerx
őstag
válasz
szegto #33326 üzenetére
CM7 es particiora csak cm7-es romot. De itt is van olyan ami a2sd, van ami nem.
Példaként említett saját használatú Leedroid HD 3.3r5 is olyan hogy alapból nem rakja ki a dalvikot az extre (igy marad mondjuk 30 mega helyem), de recoveryből lefuttatva egy scriptet, más kirak mindent, és lesz 120 mega szabad helyem. Gyári romoknál meg minden marad a belső memóriában. -
racerx
őstag
válasz
szegto #33319 üzenetére
Nem az a lényege. Lényege, hogy a data particio 287mb. Tehát ha nem használsz semmi a2sd megoldást, akkor mindent odatesz (mint a sima romoknál), csak épp ez a hely nem 140 mega hanem 287. Viszont ha itt is használsz a2sd(+) akkor ugyanugy kevésbé fogy . Pl nekem a Leedroid hd van, és it külön kell még a dalvikot kitenni extre, hogy kevésbé fogyjon a hely.
-
dombila
őstag
-
james008bond
őstag
válasz
szegto #29251 üzenetére
Működnek a portolt romok, persze, de mikor visszatettem az S-OFF miatt a gyári eredeti 2.2-t, na akkor azért nekem is leesett az állam, milyen gyors és gördülékeny volt, úgy hogy kint volt a low space felirat is, tehát a lehetőségekhez képest jól be volt lakva. Úgyhogy a portolt romok, legyenek bármilyen jók, mégiscsak jelenthetnek a gyárihoz képest. Most azt nem említem, hjogy pl 3D játékok mintha tényleg jobban futnának a portoltak egyikén-másikán, de ez lehet, a root miatt+setCPU és egyebek miatt van+snq kernel
-
sssz
őstag
válasz
szegto #29251 üzenetére
de itt vannak az olyan "felemás" felhazsnálók mint én. akinek ugyan van tapasztalata a rootolással és a custom romokkal de pont azért döntött a Desire mellett hogy végre maga mögött hagyhassa ezt az egészet. Mert lehet hogy van valakinek ideje és energiája a kísérletezgetésre, de család mellett ez már annyira nem megoldható (még ha van is rá hajlandóságom és érzékem hozzá).
De most megint nem tudom it csináljak. a gyári rommal, sebességével, kinézetével úgy ahogy van teljesen meg vagyok elégedve. Nem hiányzik a 3.0-ás sense sem. egyedül a helyhiány ami zavar (ni) fog...még nem de érzem hogy előbb utóbb kicsi lesz.
Nem akartam rootolni, gondolkodom még mindig a Desire S-en, de maga a vas semmiben nem jobb, csak több benne a ROM és a RAM ...és kicsit kisebb a kaszni.
Vagy marad a Dézi és root. viszont nem akarok custom romot...lehet olyat hogy amarad az eredeti rom és a recoveryben kártyát particionálni hogy app2sd "képes" legyen?
-
r4z
nagyúr
válasz
szegto #26798 üzenetére
A cseréhez S-OFF kell, vagy unroot és újrarootolás CWM3 recovery-vel.
Mindkét módszernél téglát tudsz csinálni a telefonból, de ha már van S-OFF-od, veszély nélkül tudod cserélni a recoveryt.Egyáltalán miért akarod lecserélni? Csak az újabb, GB alapú ROM-okhoz ajánlják valamilyen belső korlát (speciális NAND-formázás vagy mi) miatt.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
szegto #25227 üzenetére
Nekem a romokkal csak annyi gondom volt, hogy nem tetszettek - nem volt Sense
Már leírtuk, hogy az ilyenekért vagy a user a felelős vagy az SD kártya. Ha egy hét után, belakva is jól működik egy rom akkor azzal nincs gond. Én minimum egy hétig használtam mindet amit próbáltam. -
r4z
nagyúr
válasz
szegto #24416 üzenetére
Szia!
A SetCPU tud érdekes dolgokat művelni. Én úgy oldottam meg, hogy felállítottam neki egy 100-as prioritású szabályt, miszerint 101% töltés alatt legyen az órajel 422-1075MHz. Azóta nem állítódik el.
Az overclocktól nem lehet baja a telefonnak, csak extrém esetekben. Nálam amíg AuraxTSense volt fent, állandóan 1152MHz volt a maximum (+15%), és semmi baja nem volt/lett a telefonnak. -
batabe
senior tag
válasz
szegto #24268 üzenetére
helo
a partícionáló program, pl Minitool partition wizard látja win7 alatt, tudod őket machinálni.
de a linux-os partíciók nem fognak megjelenni ugyanúgy win7 alatt (meghajtóként), mint egy fat32-es vagy ntfs filerendszerű.
ha az ext3 partíciók tartalmát akarod megnézni/matatni, ahhoz tuti kell win alá valami segédprogram, vagy linux alatt csatlakoztasd.
remélem jól értettem, mire gondolsz
-
r4z
nagyúr
válasz
szegto #24217 üzenetére
Gyári kártyával az A2SD(+), az Extended és a Data2Ext++ ajánlott.
A szaggatás viszont egyikkel se fog megszűnni szerintem, mert a Class2 kártya lassabb, mint a NAND flash. Esetleg SetCPU-val megemelheted kicsit a minimum órajelet (384 vagy 422MHz-re), akkor talán gyorsabban magához tér a telefon, én először ez utóbbit próbálnám meg. -
sssz
őstag
válasz
szegto #24157 üzenetére
ez csak egy tipp, na meg nekem gyári rom vana a telón, de nézd meg, hogy a calendar-t ha megnyitod, utána menü/more/calendar alatt nem-e többször van fenn a facebook. vagy van valami ott, ami nem kellene hogy ki legyen pipálva. nekem pl a névnapok voltak így, hogy többször is megjelent, mert egyszer beszinkronizálta a pc, meg egyszer ugye a google alapból tudja mutatni ha be van jelölve.
-
r4z
nagyúr
válasz
szegto #22680 üzenetére
Szia!
Én a Protector-t használom (narancssárga pajzs az ikonja, fejlesztő: Alexander Kosenkov). Az ingyenes verzió 8, a fizetős korlátlan mennyiségű appot tud lezárni. Képernyőlezárással és a notification bar-on lévő ikon megnyomásával tudod újra aktiválni a védelmet.
klayton#1: Nekem is olyan kártyám van, az A2SD+ ROM-ok úgy hasítanak, mint a szél.
-
sbazsi
veterán
válasz
szegto #21685 üzenetére
más is tapasztalt ilyet HD rommal?
elgondolkoztam a cserén. Most leedroid 2,3f rom van fent.
volna 1-2 kérdésem a HD rommal kapcsolatban.
Amit kinéztem: pzoley féle HD-ROM-FN-V3.2-1.72.405.3-data2extended++ verzió.
mennyivel növekszik meg az adatforgalom? 200 mega netem van. Ez most többnyire elég, otthon, és cégnél van wifi. máshol csak levelezés, meg böngészés megy. a kérdés, hogy olvastam ilyen 15 megás szinkronizálásokról, ez ügye csak egyszer van.
Ez ügye nem kezd szaggatni egy idő után
az akksi idő tényleg javul?
gyorsabb-lassabb lesz?
a kamera az már műkődik gond nélkül igaz? mintha olvastam volna. van még valami, ami nem működik?kingston 16gb class4 kártyát hogy érdemes felosztain? A mostani leedroid rommal is már akadtak helyproblémáim, tehát mondhatjuk, hogy power user vagyok.
most végül töröltem a data részt 1-2 proginál, ahol szépen felment. pl facebook data több, mint 15 mega volt.no meg a telepítés sem tiszta.
az egyik helyen azt írja, hogy
Ez egy új 3 partíciós megoldás. Az első FAT32, Primary, a 2. Ext4, Primary, a 3. EXT4, Primary. A telepítés menete megegyezik a Extended verziók telepítés részben leírtakkal.Az a különbség, hogy itt egy menetben megy minden, nem kell utólagos flash!!. Simán mint bármelyik rom-ot fel kell tenni.Az extendednél viszont fat32, ext3, fat32 van. Most akkor melyik
Vésztartalék: csinálok egy clockworkmod recovery mentést a memóriakártyára. A memóriakártyáról pedig csinálok egy ghost vagy hasonló image filet. ha bármi gond van, akkor mindent vissza tudok állítani, ha jól sejtem. Apropo, ha a HD rom van fent, akkor is megy ez a dolog, vagy ott más a recovery
-
Csizi12
csendes tag
válasz
szegto #21699 üzenetére
A2SD-nél a progit meg a Dalvik cache-t átrakja az Ext partícióra, így az Internal Storage-od ugyanúgy csökkenni fog programok telepítésekor, csak jóval kisebb mértékben, mint A2SD nélkül.
A D2WE féle verzió az EXT partíciót úgy látja, mintha a telefon Internal Storage-ja lenne. Ha 1 GB-os az Ext partíciód, akkor a telód szerint lesz 1 GB Internal Storage-od, amit ember legyen a talpán, aki el tud fogyasztani. Én ez utóbbi megoldást jobban szeretem, de az A2SD sem lehet rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest