- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
válasz
крокодил #41509 üzenetére
Sok új típusra rá aggatták a Desire nevet mivel sok embernek bevált. (szvsz nagyon jó telefon a mai napig, félelmetesen jó konstrukció)
Fogtam Desire C-t és V-t egyik sem volt olyan rossz. Egyikben sem láttam meg azt a stílust és egyediséget amit a Desire-ben szerettem ez persze nem hiba. A Desire C kb. Wildfire szintű. A feleségednek szerintem felesleges root, max a titanium miatt érdemes, bár ha letiltod a nem kívánt alkalmazásokat nem fognak futni a háttérben. -
Koczó93
őstag
válasz
BenHans #40573 üzenetére
A hivatalos 2.3 nem olyan jó ahogy olvasgattam. sok dolog kimaradt és a tárhely is kevesebb ami froyoban volt.
Ha sense romot szeretnél Pzoley féle
GB a legmegbízhatóbb szvsz ezt sokan használták/használják.
Az ő oldalán mindent megtalálsz rootal, s-offal kapcsolatban. -
Koczó93
őstag
nem tudom milyen a recoveryd de a clokworkmod mappába menti ha jól emlékszem de nem mernék rá megesküdni. Egy dátumozott mappába rakja 4-500mb kb. így néz ki:
"2012-04-01.19.22.42_LeeDrOiD_V2.5.0"
Nekem sense romból az általad említett ginger sense vált be a legjobban, de ha froyo rom is megfelel, angol nyleven én szerettem a fentebb említett LeeDroidot. -
Koczó93
őstag
válasz
dkovizoli #40321 üzenetére
Mielőtt visszaraktad rá a gyári szoftvert, Bravo downgrader-t is futtattad? Mert a gyári szoftvertől nem lesz S-on. Pzoleynak volt olyan sense romja amivel nekem sem látta a gép a kártyám már nem tudom melyik verzió volt. De miután flesheltem egy usb patchet az oldaláról hibátlan lett. Ne foglalkozz vele hogy ez régebbi rom, csak az "USB drive módot" flesheld.
USB Patch -
Koczó93
őstag
válasz
Reddevil84 #39792 üzenetére
telefonon alig elérhetők. emailben zaklasd őket.
-
Koczó93
őstag
válasz
Reddevil84 #39727 üzenetére
http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=wiki&i=27
-
Koczó93
őstag
válasz
Reddevil84 #39720 üzenetére
ez nem stock hboot. ha jol tudom revo miatt. de lehet rootolni. de ha nem sürgős várd meg RazorGtr-t ő jobban benne van a témában
-
Koczó93
őstag
válasz
Reddevil84 #39718 üzenetére
Alaplap hiba. AZ s-offot az Alpharev oldaláról letölthető bravo downgraderrel lehet visszazárni, de ez recovery nélkül nehézkes lesz. Rootold majd recoveryből flasheld a bravo downgradert és utána PB99IMG.
-
Koczó93
őstag
válasz
solanthugor #39685 üzenetére
stabil sense: http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=105
bevált miui: http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=164 -
Koczó93
őstag
válasz
dwelablack #39659 üzenetére
emailre elég gyorsan szoktak reagálni
-
Koczó93
őstag
válasz
solanthugor #39630 üzenetére
igen a gyári stock romra gondoltam. ha mêg nem probáltad mindenképp megéri. veszteni nem vesztesz semmit maximum rootolod majd.
-
Koczó93
őstag
válasz
solanthugor #39628 üzenetére
szerintem elég nagy rá az esély. tedd fel a PB99IMG.zip-et és ha azzal is ezt csinálja akkor szervíz.
-
-
Koczó93
őstag
válasz
TheProb #39356 üzenetére
Én használtam/használom(GS-t) jelenleg is. Ginger sensben nem találtam hibát leszámítva hogy egy másik marketet, bocsánat playt kellett telepítenem mert a romban lévő FC-zett. Ja és egy másik ginger sense usb patchjét fel kellett raknom mert nem látta a gép. De ezt leszámítva nagyon jó, gyors sensehez képest. Runnymedből melyik verzió érdekel? Az 5.2őt és a 6.0át használtam jelentősebb ideig. illetve az AIO 6.0.4.3 verzióját. A kamera volt hogy lefagyott és néha voltak fc-k de használható csak kicsit lassú a dézin. ezek után egy MIUI rakétának tűnt
-
Koczó93
őstag
Nekem is volt fent kb. 1 napig kamera megbolondult sokszor de azt leszámítva egész használható volt. Most ezt próbáltam, bár nem ics de sem fc-vel nem találkoztam se buggal, kultúrált ics launcherrel stabil és gyors:
Redux2 ZM4.4 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1540320 -
Koczó93
őstag
Ha a playról töltenék le egy
free appot, akkor miért írja ki,
hogy "HIBA A VÁSÁRLÁS
FELDOLGOZÁSA SORÁN [DF-
BPA-09]"
eddig működött. play adatait már töröltem, nem segített. -
Koczó93
őstag
válasz
TheProb #39146 üzenetére
RazorGTR erről beszél:
http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=164
Mindegyik MIUI rom iphone szerű, de xda-n is van pár féle próbálgasd. nekem először nem tetszett, de egy ideje mindig visszatérek hozzá, mert piszok gyors, testreszabható és kézreáll. ami nem tetszik ki tudod gyomlálni belőle mint bármelyik romból. -
Koczó93
őstag
válasz
TheProb #39135 üzenetére
Régebbi MIUI-kat nem próbáltam, de a pzoley 2.3.2 hónapok óta megy szinte hiba nélkül. próbálgattam más romokat(sense, ics, cm stb)de mindig visszatérek mert a sebesség és sok dolog hiányzik a többi romból
ebben a billentyűzet szokott néha megzavarodni pár másodpercre de túlélem
aksival is jól bánik teljesen.
-
Koczó93
őstag
ez egy nagyon béta portolt One V rom?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1653537 -
Koczó93
őstag
hátlapon lévő gumis bevonat senkinek nem kezdett még lejönni? nekem a h betűnél leesett egy 1mm X 1mm nagyságú darab. nem feltűnő de zavar a tudat mellesleg nem tudom mitől lehet.
-
Koczó93
őstag
valaki tud ajánlani gyárira hasonlító insertcoin vagy leedroid romot ami hiba mentes? pzoley oldalán már csak a 2.1-től van sense rom az meg nem szimpatikus.
-
Koczó93
őstag
Senki nem tud 2.2 vagy 2.3 rootolt stock romot? Amibe a wifi is megy
-
Koczó93
őstag
Gyári de rootolt szoftvert honnan lehet beszerezni(2.2)? xda-n van pár de nem működnek a linkek.
-
Koczó93
őstag
a gyári rendszerrel már nem emlékszek meddig ment de olyan 10%köröl kapcsolt ki azzal is. Runny romnál fordult elő egyszer hogy 25%-nál kikapcsolt. B. stat törlés akkor is rendbe hozta nekem.
én jelenleg Pzoley féle Miui romot használok, megszokást igényelt és először nem igazán tetszett de a testreszabhatóság és a sebesség kárpótól
Próbáltam régebbi Leedroidot nekem sense romból az vált be bár az (2.2 rom volt). Volt fent még Ginger-Sense, Cyanogenmod, An-Droid, Instertcoin(sense romból ez is bevált) és most Miui. Ez lényegesen gyorsabb szerintem mindegyiknél. Mondom ezt úgy hogy szeretem a sense felületet de az kicsit lassúcska -
Koczó93
őstag
az Adfree-nek van valami egyedi beállítása, vagy csak nekem nem blokkolja a reklámokat?
-
Koczó93
őstag
Sense 4
http://mobilarena.hu/teszt/sense_4_bemutato/bevezeto.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest