- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
dombila #43761 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy Desire teló 2.11-s rommol. Nagyon lassú volt gondoltam visszarakom rá a 2.10at. Revolution-el bootolva először a no_journal wipe, majd felraktam a romot. Teló újraindít és azóta teljesen fekete képernyő, olyan mintha bootloop lenne. Mit tudok tenni?
Köszönöm a segítséget
-
lui_3
újonc
válasz
dombila #43764 üzenetére
Sziasztok,hozzám került egy desire a8181 /hibás/ szeretném beéleszteni ujjra.Persze csak ha lehetséges és segitetek.A hiba az hogy nem tölt tovább be a htc feliratnál,hboot van. pvt4 s-on. hboot 1.02 probáltam a pb99img.zip megoldást de radio v2 fail-pu üzenettel hibára fut nem frissit.Az ruu-s megoldást is többet kipróbáltam de az egyik usb hibával áll ki a másik pedig ajkú 30% alatti hibával.sokk ruu-t kipróbáltam de általában akku hibával leáll a telepités.azt tudni kell hogy az akkut már én vettem bele mert régi rossz volt.Esetleg valami ötletetek lenne a telo felélesztésére?
-
Lacopapi
addikt
-
jubilleum
senior tag
válasz
dombila #43730 üzenetére
minitool paticoin wizzardal néztem meg.
Terminálban ezt kaptam:u0_a40@bravo:/ $ su
root@bravo:/ # df -h
Filesystem Size Used Free Blksize
-h: No such file or directory
1|root@bravo:/ # df
Filesystem Size Used Free Blksize
/dev 201.3M 136.0K 201.2M 4096
/sys/fs/cgroup 201.3M 0.0K 201.3M 4096
/mnt/asec 201.3M 0.0K 201.3M 4096
/mnt/obb 201.3M 0.0K 201.3M 4096
/mnt/fuse 201.3M 0.0K 201.3M 4096
/system 250.0M 244.9M 5.1M 4096
/data 182.6M 122.8M 59.8M 4096
/cache 5.0M 796.0K 4.2M 4096
/sd-ext 1007.9M 469.6M 538.3M 4096
/data/app 1007.9M 469.6M 538.3M 4096
/data/app-private 1007.9M 469.6M 538.3M 4096
/data/app-lib 1007.9M 469.6M 538.3M 4096
/data/app-asec 1007.9M 469.6M 538.3M 4096
/data/dalvik-cache 1007.9M 469.6M 538.3M 4096
/mnt/media_rw/sdcard0 13.9G 63.3M 13.9G 16384
/mnt/secure/asec 13.9G 63.3M 13.9G 16384
/storage/sdcard0 13.9G 63.3M 13.9G 16384
/mnt/asec/com.soundcloud.android-1 21.0M 19.7M 1.3M 4096
root@bravo:/ # -
Reaper
őstag
válasz
dombila #43597 üzenetére
A VJ ROMot én is használtam jó darabig, és ha jól emlékszem akkor még ment a video, csak semmi nem látszott felvétel közben. Viszont itt meg úgy tűnik, mintha végig menne a felvétel, számolja a másodpercet, és "érezni", hogy dolgozik a gép, viszont miután "elmenti" nem találom sehol. Valószínűleg a 4.4-es SD kártya kezelési probléma jön itt is elő, mindenesetre elég zavaró.
Pont ez az egyik indok, ami miatt lehetséges, hogy nyugdíjazni fogom, a másik, hogy ezekkel a romokkal nem megy az MMS. Na nem mintha én olyan marha sokat használnám, de a rokonsággal nehéz megértetni, hogy az okos telefonomra miért nem tudnak ilyet küldeni
Plusz azért egy mai új telefon sokkal reszponzívabb, akárhogy is csiszolgatják a custom romokat, lassan elért a végére a felhasználási ideje. -
-
Reaper
őstag
válasz
dombila #43464 üzenetére
Nagyon várom már, hogy legyen stabil verzió: Evervolv Kitkat 4.4 - Pre-alpha
Mellette várom, hogy legyen olyan telefon, amire megérné lecserélni a Dézit, de nem hagyja magát, annyira jól működik, normális méretű, és bírja simán 1,5-2 napig. -
Skillet
addikt
válasz
dombila #43403 üzenetére
igazából egyik sem tetszik. meg túl nagyok. tudom, tudom...nem nagy az. ha igazán használni akarja az ember, nem lehet elég nagy. de szerintem meg igen. a dézi talán néha pici. de asszony 4" telefonja nekem már bőven jó. szóval az annál nagyobb 4,3" már a top nekem, szerintem. akikről eddig beszéltünk, mind nagyobb. 4,5"+
és kinézetre sem tetszenek. (a nexus kellemes) legalábbis a kínai csodák nem. tegnap egy raklap telefont meglestem. semelyik sem jött be.
azt hittem a one vagy a one mini tetszik, de nem...nem jön be. a one s jön be. arról meg olvastam rossz dolgokat. van hiba bőven. és az aksi sem cserélhető. micro sd bővítési lehetőség sincsen.
majd még nézegetem őket. hátha megtetszik valami. bár 4-4,3" között kicsi a kínálat. -
Ultrazord
tag
válasz
dombila #43381 üzenetére
kösz szépen!
Azt még mondjátok el, hogy hogyan tudom elmenteni a mostani romomat? Legegyszerűbben.
Ja és azt nem mondtam még, hogy az számít, hogy használja minden az sd kártyát, mert a mostani 2.3.3 alatt alit tudok feltenni bármit, mert 100 körüli mega rohadt kevés, a teló tárhelyét használja mindig. -
dombila
őstag
válasz
dombila #43375 üzenetére
Nem tudom milyen szerveren van ez a ROM, de 3 óra alatt jött le.
Egyébként tényleg jó, már korábban is mondtam, hogy a MIUI V5 nagyon szép, legalábbis nekem bejön! Persze a Desire teljesítménye már nem erre való, a PZoley féle MIUI DTP 2.2.10-hez képest lassabb, de tökéletesen működik.Még a fogyasztására leszek kiváncsi. A 2.2.10-el, fiókban tartva 7 nap 4-5 órákat ment a telefon, úgy hogy naponta egyszer ránéztem és ha volt valami frissítés akkor azt megcsináltam. Mindezt a több mint 3 éves akkuval.
Rendesen nyomkodva persze csak 2 napot ment az is, de a többi általam kipróbált ROM-ok (CM7, CM10, ...) közül egy sem ment 5 napnál többet (fiókban). -
eneszi
csendes tag
válasz
dombila #43361 üzenetére
Látod, már ez is egy válasz, és ez után úgy érzi az egyszerű felhasználó is, hogy van értelme a fórumot böngészni. Megértem, hogy senkinek sincs tapasztalata az említett kártyával kapcsolatban, de méltassuk annyira a kérdezőt, hogy megírjuk neki - bocs, még nem használtunk ilyet. Megértem és tudomásul veszem.
Ezt nem kötekedésnek szántam, és megköszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal. -
Skillet
addikt
válasz
dombila #43330 üzenetére
nálam azt csinálja, hogy pl egy fórumon rábökök egy jutyúk linkre, a program el is indulok, fekete képernyő és kész. sehova. ha nem megyek a beállítások/alkalmazások/youtube-ba force stop-ot nyomni, akkor ez nem is változik. ha a force stop megvolt, működik tovább. de ezt sokszor eljátsza. régen nem volt ilyen jellegű gondom.
ic 1.1.4 -
r4z
nagyúr
válasz
dombila #43332 üzenetére
Mennyit mondogattam én, hogy milyen jó a MIUI, de csak nem hitted el nekem...
Végre mondhatom, hogy "én megmondtam"
Van amúgy hetente frissülő hivatalos kiadás Mako-ra is. Told fel dualbootban, nekem egy AOSP 4.3 van fent a kínain a jól bevált WIUI V5 mellett
Ikonokból nekem ez van fent, van V4-re és V5-re is.
-
-
nyergess
tag
válasz
dombila #43267 üzenetére
Eléggé elszomorító, amit írtál - így kénytelen vagyok visszatérni a MIUI-hoz, azzal elvagyok még vhogy.
Az appok méretnövekedése nekem is szemet szúrt; hihetetlen mennyire meghíztak, a memóriafogyasztásról nem is beszélve. Bár ahogy felületesen nézegettem a fórumokat, a nagyobb RAM-mal rendelkező mobiloknál még többet emésztenek fel, teljesen abszurd, tényleg olyan, mint a PC-knél. Kíváncsi vagyok, mennyi ideig lesz elég az 1 giga RAM is, ami ugye mostanság jelenti a minimumot...
Köszönöm mindenesetre a válaszodat! -
Reaper
őstag
-
SteeWe
aktív tag
válasz
dombila #43104 üzenetére
Én kb. egy hete használom a CM10.1 VJ Jelly Bean 4.2.2 v6.3 romját.
Komolyan mondom új élere kelt a dézi. Apró akadásokat leszámítva nagyon gyors, pl amikor a widget-eket lapozom. Ezt leszámítva, ha nem eszeveszett módon váltogatom az appokat semmi. Persze meg lehet akasztani, nem azt mondom. Témákkal még egy kis sense érzés is visszajön. A2SD script is kiválóan működik, az előző romoknál valahogy elfogyott midig a hely.
Az akku használata valami fenomenális. A szakács 4.1-es romja bekapcsolt mobilnettel kb. 3 óra alatt leszívta az akkut (az igazsághoz hozzátartozik hogy az exchange szerverrel állandóan syncelt valamiért a levelező). Ennél nem igazán számít, hogy be van kapcsolva. Pénteken du. töltöttem és most van 30%-on. Eddig alig bírt ki 1 napot. Az akku a gyári.
Ami nálam eddig előjött az, hogy a fényképezés vagy videózás közben a kijelzőn szétesik olykor a kép, de a végeredmény fotón vagy videón nem látszik, az alap fényképező appot használva. Másikat nem néztem még.Amire még nem jöttem rá az, hogy a rt (russian times) appja, miért nem játssza le a videókat. pzoley 2.10a romját használva nem volt ilyen gond.
Mit javasoltok, hogy lehetne megoldani ezt a problémát? -
bferenc
tag
válasz
dombila #43108 üzenetére
Sziasztok!
Amit ajánlottál egy fórumozó társnak rom-t. (Amit 1,5 évig használtál [link]). Nővéremnek feltettem és lenne egy olyan problémám vele, hogy a Facebook nem akar párosodni, olyan mintha a facebook amit használ port le lenne tiltva. Tudnál ebben segíteni vagy valaki más? Még nem láttam azóta a telefont, mert nővérem használja, de elvileg azt írja "szolgáltatás jelenleg nem elérhető".
-
dani3l
őstag
válasz
dombila #43102 üzenetére
Igazabol ugy vagyok vele, hogy valoszinü mar nem nagyon fogom hasznalni, max csak kiprobalni valamit mint majd ezt a JB romot, de fölöslegesnek tartom megtartani, gondoltam eladom, amig meg el lehet.
Meg egyebkent erösen gondolkodok egy 8X beszerzesen, most talaltam eleg jo arban ujat es mar eleg regota ki akartam probalni egy WP8-as telot, az meg meg tetszik is. (Hogy legyen alapja is annak, ha fikazom a WP-t..)
-
dani3l
őstag
válasz
dombila #43070 üzenetére
Hmm, en ugy emlekeztem, hogy ha rajta van, akkor nem kerdez semmit, automatikusan futtatja. Mondjuk megjegyzem en talan egyszer hasznaltam, az sem mostanaban volt..
#43072 Jozso1982: Biztos jo a nev, kiterjesztes? Kisbetü-nagybetü is szamit. Ha pontosan az a neve, akkor meg kell, hogy talalja.
Szerk.: Mondjuk azt nem tudom, hogyha usb brick-es a telefon (akkor ugye az sd-t se latja), akkor hboot-ban meg fogja-e talalni az filet.. Velemeny, kollegak?
-
-
Jozso1982
csendes tag
válasz
dombila #43047 üzenetére
nos addig sikerult eljutnom, hogy az eszkozkezeloben latja az android bootloader interface-t, de a kov pontot (recovery), hogy az eszkozkezeloben "my htc" legyen, azt mar nem csinalja meg. csak a szokasos feher alapon zold htc
vagy nem gaz? inditsam majd el az ruu-t?
picit melegszik a sd slot/sim slot alatt -
dani3l
őstag
válasz
dombila #43026 üzenetére
Ha müködik a fastboot, akkor ugyanugy flashelheti belöle a stock hboot-ot is, ott van az is a kommentek között, csak azt mar nem masoltam be.
Csak hat a goldcard igyis-ugyis kene valoszinüleg.Bar fölösleges szerintem az összes img-t külön flashelgetni, ha egyszer megy a fastboot, akkor eleg a gyari hbootot visszatenni, utana mar a ruu meg kell, hogy oldja a többit..
-
Reaper
őstag
válasz
dombila #42839 üzenetére
Én ezt használom, kb mióta "stable" lett. A 3G problémát nekem megoldotta, hogy az APN típusánál, csak a default értéket hagytam meg, és kitöröltem a ",supl" részt. Amióta ezt megcsináltam nem volt vele gond.
Nekem egyedül az Endomondo nem hajlandó menni, elindul ugyan, de általában, főleg, ha a térképre megyek, akkor újraindítja a telót. Más program ilyet nem csinált.
Szóval ez a rom nekem eddig bevált. -
SteeWe
aktív tag
válasz
dombila #42541 üzenetére
Sikerült megoldanom a JB-be lévő naptárral is a szinkronizálást a következőképpen:
Manage applications-ban kipróbáltam a disable funkciót, akkor eltűnt az app listából is. Ezután a google calendar app sem működött. Majd a JB calendar-t enabled-re raktam és ezután megjelentek a szinkronizálható naptárak: névnapok, google naptár, céges naptár.
Azt nem tudom biztosra, hogy az disable-enable miatt van-e vagy elég lett volna csak a force stop+clear cache is. Az utóbbit a disable funkció előtt csináltam.Más:
Tegnap is észrevettem már, hogy még csak kb. 91%-ot jelzett az aksi töltése, de a zöld led már világított. A töltést azért megvártam, hogy elérje a 100%-ot. Ma is hasonló volt.
Ilyet tapasztaltatok már ezzel a JB (VJ-4.1.2) rommal? Mit lehet tudni ennek a hátteréről? -
r4z
nagyúr
válasz
dombila #42529 üzenetére
A Nexus engem nem győzött meg, a kijelzőt alig látni kültéren, és a stock Android nekem amúgy is túl puritán. Ami nagyobb baj, hogy 16GB-on én egyszerűen nem férek el, a One X 32(izé, 26)GB-os tárhelye is tele van pakolva. Csak a zenéim annyit foglalnak, mint amennyi a Nexus teljes tárhelye.
A MI-2-re addig lesz support, amíg lesz MIUI, annak a fejlesztése pedig nem mostanában fog leállni. Plusz ott van a heti egy frissítés és a rengeteg exkluzív fícsőr.
-
Borote
addikt
válasz
dombila #42513 üzenetére
Ja, nekem olyat szokott még csinálni, hogy néha nem lehet feloldani a kijelzőt egy rövid ideig, azaz megnyomom a power gombot, egy pillanatra felvillan a lockscreen, aztán azonnal el is sötétül. Pár próbálkozás után megjavul. Bár lehet, hogy a ScreenOff -nevű alkalmazással nem fér teljesen össze.
De még mindig ámuldozok rajta, hogy működik. A gyári böngésző is szépen működik (ráadásul szinkronizál mindent az asztali Chrome-mal), úgyhogy összességében meg vagyok vele elégedve(Pár Sense dolog hiányzik, de szerintem túlélem).
Illetve hibának nem neveznék, inkább csak bug-nak, hogy ha lehúzom töltőről, akkor egy ideig (általában az első kijelzőbekapcsolásig, tovább ugyanis még nem próbáltam) világít a LED.
-
-
Borote
addikt
válasz
dombila #41607 üzenetére
"Ez a ROM véleményem szerint mindennapi használatra alkalmas" - és tényleg. Jelenleg két napja használom a 3.1-es változatát. Próbaképp feltettem, mert amit eddig használtam Revolution ROM indokolatlanul fagyott, amit csak akkukivétel oldott meg.
Ez alatt a két nap alatt igen kellemeset csalódtam benne, nem hittem volna, hogy egy JB ROM ilyen szépen fog működni, pedig de. És a CM10-zel már a Sense sem hiányzik annyira (hacsak nem az óra/ébresztő/stopper/időzítő nem, azt nagyon szeretem
).
Úgyhogy egyelőre megtartom.Még egy ideig marad így a Desire, pedig már lassan 2,5 éves lesz. A hátlap széle nektek is erősen kopott?
-
roccat2012
csendes tag
válasz
dombila #41972 üzenetére
Újra megcsináltam. Nem volt jó, aztán megráztam és elindult!
Most tökéletes, 2.2 Froyo van fent, teljesen szépen megy a teló!
Ezek szerintem kellett neki egy kis idő mire összeszedte magát.
A hboot-om meg akkor ezek szerinte eredeti volt, mivel azt nem bántottam (nem is tudtam megcsinálni azt a lépést). Akkor ezek után már nem lehet gond igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest