Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
racerx #30686 üzenetére
Nekem most a sense nélküli dtp2.7 hullott szét. Volt,hogy merevre fagyott,csak az aksi lehúzás segített. Hogy pontosan mi okozta azt nem tudom. Lehet,hogy a go launcher nem bírta tovább. Passz. De mindegy is mert egyrészt anélkül nulla a sima android rom, másrészt meg voltak más bajok is a rommal. Tegnap este felraktam a dtp gs 2.9-et. Pár romot kipróbáltam mostanában hosszabb rövidebb ideig, de azt hiszem végleg rá kellett jönnöm,hogy a sense felület a király. Remélem ez a rom tartani fogja magát amíg nem jönnek az újabb főzött cumók. Minden benne van amire igazán szükségem van. Talán egyedül az új lock screen hiányzik. Viszont minden rom amiben benne van, ott nem működik jól hívás közben és után,mert lezár a kijelző zár. Szóval számomra így teljesen használhatatlan. Kár. Ez a lockscreen gyárilag biztos nem lesz benne, így megoldódni sem fog soha a probléma mert nem tudják jól átportolni. Nekem még a hibátlanul működő trackball hiányzik a 2.3 főzött romokból, amit viszont a gyári rom orvosolni fog.
Nagyon kíváncsi vagyok már mit kapunk hónap végén.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Windows 11
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Várja az első ügyfeleket az Intel 18A nevű node-ja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest