Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skillet

addikt

válasz racerx #30686 üzenetére

Nekem most a sense nélküli dtp2.7 hullott szét. Volt,hogy merevre fagyott,csak az aksi lehúzás segített. Hogy pontosan mi okozta azt nem tudom. Lehet,hogy a go launcher nem bírta tovább. Passz. De mindegy is mert egyrészt anélkül nulla a sima android rom, másrészt meg voltak más bajok is a rommal. Tegnap este felraktam a dtp gs 2.9-et. Pár romot kipróbáltam mostanában hosszabb rövidebb ideig, de azt hiszem végleg rá kellett jönnöm,hogy a sense felület a király. Remélem ez a rom tartani fogja magát amíg nem jönnek az újabb főzött cumók. Minden benne van amire igazán szükségem van. Talán egyedül az új lock screen hiányzik. Viszont minden rom amiben benne van, ott nem működik jól hívás közben és után,mert lezár a kijelző zár. Szóval számomra így teljesen használhatatlan. Kár. Ez a lockscreen gyárilag biztos nem lesz benne, így megoldódni sem fog soha a probléma mert nem tudják jól átportolni. Nekem még a hibátlanul működő trackball hiányzik a 2.3 főzött romokból, amit viszont a gyári rom orvosolni fog.
    Nagyon kíváncsi vagyok már mit kapunk hónap végén. :)

Új hozzászólás Aktív témák