- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Tud valaki olyan romot ajánlani, ami magyar menüs, sense 1.9 vagy 2.1, android 2.3.x és nem kell neki sd kártya? Kösz.
-
delbarta
senior tag
válasz
Drenadar #35939 üzenetére
Nekem 2009 végén volt egy telefonom amit leadtam javításra és 40 nap után még mindig nem tudták megmondani mikor lesz kész.Közöltem velük, hogy ez jelentős kényelmetlenséget okoz nekem, cserekészüléket nem adtak helyette, ezért vennem kellett egy másikat, így felmondom a szerződést, fizessék vissza a készülék árát. Persze nem akarták, jegyzőkönyvet vetettem fel (fogyasztók könyve) és a békéltető testülethez fordultam. Amikor kitűzték a tárgyalás időpontját, hívott az üzlet, hogy visszafizetik az árát. Persze a szerviztől nem követelhetsz semmit, csak akitől vetted. Ezért érdemes ott leadni a készüléket, ahol vásároltad, intézzék ők a szervizt.
-
delbarta
senior tag
Én is most tervezem a dézi lecserélését és szintén a Sensation vs. SGS2 között vacilláltam. Elolvastam egy csomó tesztet, megnéztem egy csomó összehasonlító videót, kérdezgettem tulajokat, akiknek előtte desire volt és végül az SGS2 mellett döntöttem. A sense és az anyagminőség hiányozni fog, de a többi kárpótol majd.
Most már csak egy jó áron eladó használt sgs2-t kell találnom és hajrá!
-
delbarta
senior tag
válasz
siofok #34470 üzenetére
Én többször is kipróbáltam a miui-t, de mindig visszatértem a sense-hez. Mindig hiányzott belőle valami, nem tudtam megszeretni.
Most már egy hónapja (ami nálam nagy szó) használom az SGBS 2.8.0 rom oxygen r2 hboot-os változatát (az újabb 2.8.2-vel gondjaim voltak, de ezzel semmi baj) a Gingercakes0.8e_cfs_2way_HAVS kernellel. Iszonyú gyors, már rég tapasztaltam ilyen sebességet sense romnál, kb. 150 saját app felrakása után. Az oxyr2 hboot miatt alapból 332MB szabad helyem van telepíteni és kernel miatt klasszul működik az automatikus hívásrögzítés is mindkét fél hangjával.
Szóval, ha valaki egy gyors, tiszta, sense 2.1-es, android 2.3.3 romot szeretne, tudom ajánlani. Eddig egy olyan sense 3 vagy 3.5-ös romot sem találtam ami ne lassult volna be miután visszaraktam a megszokott app-jaim. Még az Oxygen rom tetszik ezen kívül, ami ugyancsak nagyon gyors, de ott sajnos a fényképező hiányosságai miatt szakítottunk (nincs 16:9 képarány).
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Van valakinek Samsung MB-MSBGA 32GB-os CL10-es microsdhc kártyája a déziben? Kiváncsi lennék jól muzsikál-e, vagy ugyanolyan gondok vannak vele, mint a 16GB-os CL-10-esekkel? Most meglepően jó áron lehet kapni, 12ezerért. Kösz.
-
delbarta
senior tag
válasz
racerx #33238 üzenetére
Pedig nálam teljesen jól működik. Fontos, hogy az Emberek részben az alapértelmezett fiókod névjegyeit használd, a telefonon ne legyen semmi. Bármelyik oldalon törlök, a másikon is megváltozik gond nélkül.
Engem az zavar nagyon, hogy hiába adom meg, hogy csak a fiókhoz tartozó névjegyeket akarom látni, a SIM-en lévőket nem, a tárcsázóban akkor is látszanak a SIM-en lévő névjegyek. Az Emberek részben jó, ott nem látszanak, de híváskor főleg a képernyő alján látható Telefon opciót szoktam használni.
-
delbarta
senior tag
válasz
milanmylo #32471 üzenetére
A CM7 verzióhoz CM7 hboot felosztás kell (átparticionált belső terület). Kisebb rendszerterület és cache, több hely az appok telepítéséhez. Itt láthatod az oldal közepén a táblázatban a pontos értékeket.
-------
Én már rengeted romot kipróbáltam hosszabb-rövidebb ideig. Tapasztalatom, ha valaki gyors romot akar, akkor felejtse el az olyan romokat amik Sense 3 cuccokat tartalmaznak. Üresen még úgy ahogy elmennek, de minél több program lesz telepítve, annál lassabb, döcögősebb lesz. Most az SGBS v.2.3 romot használom, de még ez is be-beakad a 160 saját app után. A Sense nélküli romok gyorsabban, de ott más kompromisszumokat kénytelen kötni az ember. -
delbarta
senior tag
Ez tetszik, ma olvastam valahol:
Google vezérigazgató:
- Kéne egy telefon, valaki venne nekem egy motorolát??
Néhány órával később:
- Megvan.
- Nagyszerű, melyik típus?
- Típus??? -
delbarta
senior tag
válasz
kissandras20 #32277 üzenetére
Ilyet keress: HTC StreakLiveWallpaper
-
delbarta
senior tag
válasz
kissandras20 #32263 üzenetére
Persze. XDA-n keresel egy olyan romot ami tartalmazza és kiszeded belőle. Ez egy .apk, tehát telepíthető.
-
delbarta
senior tag
válasz
T0MEEE #32202 üzenetére
SGBS v.2.3 - Gingerbread 2.3.3 rom Sense 2.1-el.
Most visszatértem oxygen 2.2.1-ről a fenti romra és meglepődve észleltem, hogy sokkal gyorsabb mint amit eddig megszoktam a sense-es romoktól. Kicsit turkáltam a fórum hozzászólások között és azt találtam az op. egyik hozzászólásában, hogy az oxygen r2 hboot rom gyorsabb mint a többi mert a dalvik cache a nand-ban van. Király!
Szóval, ha valaki nem fél hboot-ot cserélni, nagyon meghálálja magát. Nekem PVT1 készülékem van, 10 perc alatt megvolt az egész.
-
delbarta
senior tag
válasz
prezson #32196 üzenetére
Itt nézz körül: Two-way call recording on Desire
-
delbarta
senior tag
Kipróbáltam. Sajnos ebben sincs 3:2 képarány, csak 4:3.
Ráadásul videó mód sincs benne, ez csak fényképező szoftver. Akkor lehet, hogy megy vissza az SGBS 2.3 rom. Eddig ez a legstabilabb GB+Sense2.1 rom amit próbáltam de megvannak a korlátai (kevés ram) amit ez az oxy rom megoldott volna. A Sense 3 romok szépek, de nagyon belassítják az életet.
-
delbarta
senior tag
Sikeresen s-off-oltam a telót és felraktam az oxgen r2 hboot-ot. Így 332 MB szabad helyem lett az appok telepítéséhez. Ehhez feldobtam az oxygen 2.2.1 romot. Frankón felment, gyors mint állat, és egy csomó olyan hasznos funkciója van, aminek nagyon örültem.
A gyári felület sem rossz, de feldobtam hozzá a GO Launcher EX felületet és a többi Go cuccot az egység kedvéért. Nagyon jók, pedig én esküszöm a Sense felületre, eddig mindig csak olyan romot használtam amin az van, mert nagyon egyben vannak, mindent kiszolgálnak alapból.
Néhány funkció viszont hiányzik belőle ami a Sense-ben megvan:
- Facebook integráció a névjegyzékben. Ebben is megvan, de meg sem közelíti a sensest
- Kamera + video szar (fénykép csak 4:3 arányú van) videó még a 800*480-at se tudja max. 720x480 ráadásul odabökős fókusz sincs se a fényképen, se a videón.
- Nem tudja alapból lejátszani az mp4, wmv videókat.
- Galériában nincs pinch-zoom ráadásul ez a gallery3D és én nem szeretem, mert nagyon lassú és körülményes a használata, de helyette találtam egy nagyon jó, gyors alternatívát: QiuckPicNéhány pozitív dolog:
- Az egész sokkal gyorsabb, gördülékenyebb.
- Játékok sokkal jobban futnak mint a sense alatt, valószínűleg mert kb. dupla annyi szabad ram van. Pl. a Diversion az előző rom alatt annyira akadozva ment, hogy szinte használhatatlan volt, itt teljesen simán fut.
- Beépített screenshot, cpu húzás, uninstall lehetőség egy ikonra hosszan nyomva, mappa kezelés, meg számos apró, de nagyon hasznos dolog.Tudna valaki ajánlani valami jó kamera appot? Mert akkor maradnék ennél a romnál. Az lgCameraPro-t és a Camera360-at már próbáltam, egyik se jó, ezeknél is ugyanaz a gond mint a gyárinál. A Camera360-ban ugyan beállíthatok 800x480-at, de használhatatlan szar lesz és fényképből is csak 4:3-as van.
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Megköszönném, ha tudna valaki segíteni. Próbáltam s-off-olni a telót, de nem sikerült. Kiírtam dvd-re az alpharev iso-t, arról indítottam a rendszert rádugtam, hagytam, hogy lefusson, de nem írta ki, hogy végzett volna, viszont megjelent egy prompt és a telefon újraindult, felállt a rendszer és ennyi. Kikapcsoltam egy idő után, elindítottam hboot-ban és továbbra is s-on.
Miért nem sikerült? Itt a képernyőkép a folyamatról:
-
delbarta
senior tag
válasz
delbarta #31811 üzenetére
Kicsit utánaolvasgattam és kiderült, véletlenül egy szóköz maradt a mappa nevében miután átneveztem. Ez okozta az md5 mismatch hibát. Nem semmi. De most már legalább más is megtalálja a megoldást a keresővel ha belefut ebbe a hibába.
Szerk.: pzoley: Köszi, de az volt.
-
delbarta
senior tag
Kipróbáltam egy másik romot, de előtte csináltam egy clockworkmod (2.5.0.7) backup-ot, úgy ahogy eddig mindig. Vissza akartam rakni, erre kapok egy md5 mismatch hibát. A számítógépre bemásolva a mentés mappát és elindítva az md5 fájlt, hiba nélkülinek mondja. Találkozott már valaki ilyen problémával? Van valami megoldás, mert nem örülnék, ha az alapokról kellene visszarakni a romot. Köszi.
-
delbarta
senior tag
válasz
sippet #31759 üzenetére
Más, ehhez nem kell számítógép. Ezt csak felmásolod a kártyára, hboot módban indítod a készüléket, automatikusan felismeri és megkérdezi, hogy akarod-e felrakni. Ezt én már használtam szerviz előtt, teljesen jól visszarakta és visszazárta a rendszert, a kérdésem az volt, hogy oxygen hboot-os rendszer is visszaállítható-e vele a gyárira?
-
delbarta
senior tag
Sziasztok.
1. Szeretnék kipróbálni oxygen hboot-os romokat, állítólag gyorsabbak, de eddig még nem csináltam ilyet. Összeszedegettem az infókat, leírom, erősítse meg valaki, hogy jól gondolom-e a menetét:
- s-off AlphaRev 1.8 HBOOT reflash utility-val
- Bravo Oxygen r2 felrakása
- oxygen alapú rom telepítése2. Most clockworkmod 2.5.0.7 van fent. Jó az ehhez, vagy kell egy újabb verziója?
3. Ha pl. szerviz miatt vissza akarom tenni a gyári rendszert akkor a gyári 2.2-es PB99IMG fájllal visszaáll minden a gyári állapotra (hboot, s-on, unroot)?
4. Milyen veszélyekkel kell számolni, illetve történt-e már valakinél gond a folyamat során?
5. Vagy inkább CM7r2? Melyik gyorsabb szerintetek?
Kösz.
-
delbarta
senior tag
válasz
Nova91 #31575 üzenetére
Szia.
1.) Nekem is volt ilyen. Szerviz, megjavították.
2.) Mivel a desire-nek szar a multitouch érzékelése, így elég ha véletlenül hozzáérsz a képernyő széléhez vagy bárhová, képes ilyeneket csinálni. Ha egy ujjal, letett készülékkel is ezt csinálja, akkor ugyancsak szerviz.
-
delbarta
senior tag
válasz
-Maci- #30991 üzenetére
Én 2.3.3 alapú romot használok és abban alapból van voip fiók beállítási lehetőség, gyárilag, mindenféle külső app nélkül és nagyon jól működik. Előtte sok-sok voip appot kipróbáltam 2.2 alatt, de egyik sem volt az igazi. És van egy olyan opció, hogy a hívás előtt feldob egy ablakot, hogy internet vagy mobil hívásként akarod-e az aktuális hívást. Ez a véletlen hívások elkerülésére is jó.
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
-Maci- #30282 üzenetére
2. A desk clock akkor hasznos ha éjszakára kitámasztod az éjjeliszekrényre, vagy az irodában az asztalra és elég csak odapillantani, máris tudod az időt, dátumot, időjárást.
Ehhez a windows-os sense-hez érdemes letölteni az extrákat is, akkor lesz hang, időjárás animáció, és van magyar nyelv is (bár nem 100%-os).
-
delbarta
senior tag
Ha szeretitek a Sense felületet, akkor a Windows asztalról sem hiányozhat.
-
delbarta
senior tag
válasz
dombila #29562 üzenetére
Nem egészen. A 2.9-ben az app, data, dalvik mind az internalban van, a 2.9a-ban nem. Egyébként ez a sense újraindulás már régebben is probléma volt más romokban, de megoldották (rosie restart fix). Valamit beállítottak, hogy ne tudja a rendszer kilőni a folyamatok közül.
-
delbarta
senior tag
válasz
llaszlo #29497 üzenetére
1. Pedig az oldalán van olyan kép amin épp várost választ, tehát valami nálad nem ok.
2. Az nem arra való amire gondolod. Ott, az abban a sorban ott lévő ikonok sorrendjét tudod változtatni vagy eltüntetni ha nincs rá szükséged, de pl. ebben a menüben nem tüntetheted el egyiket sem, de pl. a zene részben lévőknél még van amit hozzáadhatsz, és enged levenni is. Ez minden ilyen típusú eszközsornál használható opció. -
delbarta
senior tag
válasz
racerx #29431 üzenetére
Nem hiszem, hogy postán menne a dolog, érdemes őket felhívni és megkérdezni, de elég macerásnak hangzik, sok bizonytalansági tényezővel.
Én is beleuntam már a 3.0-ás sense döcögéseibe, egy jó gyors alapromot keresek sense 2.1-el. PZoley 2.9-es romja jó is lett volna, ha nem fogyna el az internal hely.
Most próbából felraktam a CoolSense 2.1 v.7-es xda-s romot, egyenlőre jónak tűnik, és nincs benne 3.0-ás mix. Még tesztelgetem.
-
delbarta
senior tag
Szia. Ha 2 óránként megkérdezed ugyanazt, nem fogsz hamarabb választ kapni. Használd a topik keresőjét, ki lett már tárgyalva párszor. Nem jobbak azok sem, csak nagyobb számok vannak ráírva. Ezek a készülékek már csak ilyenek, ha használod őket lemerülnek. Mindegyik! Ez a leggyengébb pontja ezeknek a modern kütyüknek.
-
delbarta
senior tag
válasz
bega82 #29362 üzenetére
Miért nem használjátok az anysoftkeyboard-ot? Az összes magyar ékezet kint van a billentyűzeten. Van qwerty és qwertz elrendezés, amit akarsz. Rövid ö-re egyszer ütsz 'ö', kétszer, akkor 'ő', á-ra 2x akkor jobbra/balra dőlő (sms-hez), stb. ennél jobb bill. nincs magyaroknak.
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. IC v37 alatt működik valakinek a Map navigáció? Állítólag kéne, hogy menjen, de nekem azt írja, hogy nem támogatott ország. Már az előző (5.4) moddolt verzió sem volt alkalmas a navigációra és ez (5.5) sem megy nálam.
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #28176 üzenetére
Írta is valaki az xda-n, hogy nem akar megbántani senkit, de elég gyerekesre sikeredett. De végül is bárki bármit belerakhat akár utólag is, úgyhogy nem kötelező.
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #28153 üzenetére
Azt írták, normál frissítéssel nem változik a boot és down animáció. Android commanderrel cseréld ki, vagy ahogy tudod, de a down-ban valami hiba van, nem lehet utána kikapcsolni a készüléket, tehát azt ne bántsd most.
-
delbarta
senior tag
Az IC v30-at használom és ebben állítólag olyan hekkelt maps van (Google maps 5.40 global nav mod), amin működik a navigáció idehaza is. Hogyan tudom ezt működésre bírni? Mert ha elindítom azt mondja, hogy a navigáció nem érhető el ezen a helyen. Vagy rosszul tudok valamit?
-
delbarta
senior tag
válasz
racerx #28135 üzenetére
Ja, hogy ez elő háttér. Akkor annyira már nem is izgat, azt nem használok, érezhetően lassul tőle a kezelés. Egyébként kipróbáltam, nálam is fekete háttér jelenik meg, de ha bemegyek a testreszabás, jelenet részbe és változtatás nélkül visszalépek, akkor megjelenik a háttérkép, csak nem élő, legalábbis nem úgy néz ki.
(#28138) pzoley: A lockscreen-en megjelenik a 3D animáció, azzal nincs gond, de most ebbe a romba bekerültek mp4 kiterjesztésű videók, azokat kerestem, mert jól néznek ki.
-
delbarta
senior tag
Most tettem fel az IC v30-at. Ebben már vannak mp4-es formátumú időjárás videók. Hol jelennek meg ezek? Mert én nem látom sehol. Kösz.
-
delbarta
senior tag
válasz
Skillet #28079 üzenetére
Próbáld ezzel: Super BT Mono Froyo. Elméletileg ez pont erre való. Én még nem próbáltam, csak eszembe jutott, hogy egyszer olvastam róla.
-
delbarta
senior tag
Nekem már minden funkció megy tökéletesen !!
Az király! Akkor nemsokára megjelenik ebben is.
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #27704 üzenetére
Nem lesz. Miért, nálad megjelennek ezek az appok, amiket írtam?
-
delbarta
senior tag
válasz
eledhwen10 #27486 üzenetére
Nekem azzal van. Nincs gond.
-
delbarta
senior tag
Kb. egy hete az InsertCoin a2sd+ [Sense2.1+Sense3.0 GingerBread] romot használom. Ez valami elképesztően jó. A v17-ben már megoldották a sense újraindulást problémát is. Már működik a videó felvétel is. Baromi gyors a rom, mégis a béka segge alatt van a quadrant tesztben, ebből látszik, hogy nem túl megbízhatók az ilyent tesztek. Ami nagyon tetszik benne, a beépített VOIP hívás, végre nem kell külön app, és nagyon jó minőségben hallanak rajta, nincs késés, visszhang. A videófelvétel alatt is működik az autofókusz vagy kézzel megbökve, egyedi fókusz. A 3.0-ás lockscreen, a kibővített gyorsbeállítások fül az értesítési mezőben is nagyon jó. Ez a leghasználhatóbb rom, amit eddig próbáltam.
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Mostanában a2sd+ romot használok, mert a data2sd romok állandóan fc-kkel szórakoztattak. Ennek csak az a baja, hogy egy idő után elfogy a tárhely. Legalábbis eddig. Most találtam ezt a leírást:
Free some space on phone's memory without DATA2EXT
Nagyon jó, szájbarágós. Volt 18 MB szabad helyem, átraktam 5-6 appot, navik, aldiko, stb, amik a legnagyobb helyet foglalták, hirtelen lett 70 MB szabad helyem.
Erre előbb is ráakadhattam volna... Csak azért írtam, hátha más is hasznát veszi.
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #25600 üzenetére
Nálam is ugyanez a probléma, állandó fc, akkor is ha android commanderrel rakom vissza az appokat és a beállítás mappákat a helyükre. Más megoldást egyenlőre nem találtam, csak azt, hogy a2sd+-os romot használok. Itt fogy a hely, de semmi fc, minden rendben van, működik a tb is. Most Zoli átalakította nekem a coolhd.v9 romot a2sd+ és ext3 fajtára és ez teljesen jó, mindenben megfelel az igényeinek, csak az a fránya hely hiány.
-
delbarta
senior tag
válasz
Slukkica #25536 üzenetére
Ez több szempontból sem kielégítő, max. akkor ha csak marketből telepítesz és nem állítod be a programokat, mert ez csak a listát menti el és a marketről telepíti vissza.
---
Az én legnagyobb problémám mostanában, hogy nem találok egy olyan romot, aminek ne FC lenne a vége, ha visszarakom az appjaimat a beállításaikkal együtt. Próbáltam már titanium backup-ot, mybackup pro-t, még úgy is, hogy kimásolom az app és data mappából a szükséges fájlokat, mappákat. A vége mindig FC lesz. Sajnos túl sok olyan programot használok, amiket saját ízlés, szokások szerint beállítottam, nincs rá energiám, hogy napokat újra ezzel töltsek. Viszont az a2sd+-os romokkal nincs ilyen problémám, csak a data2sd féle romokkal. -
delbarta
senior tag
válasz
erdomester2 #25399 üzenetére
FACTORY RESET
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #25333 üzenetére
Tudtommal a ++ rom nem ugyanaz mint a +. Az kiteszi az összes adatot a kártyára, ha jól tudom. Rakj fel egy normál a2sd romot és ha azzal nincs gond akkor már közelebb vagy a megoldáshoz.
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #25308 üzenetére
Újabban én is így jártam minden rommal amit kipróbáltam, egy közös volt bennük: a data2sd és ext4. Most egy a2sd+ és ext3 romot raktam fel és azóta nem volt ilyen problémám. Ráadásul most hogy visszanyomtam a gyári romot a tegnapi kanosszajárásom miatt, sokkal gyorsabbnak éreztem, mint a hd romokat amiket mostanában használok. Várom már a 2.3-at sense felülettel, mert próbáltam a miui 1.4.1-et, de nem igazán jött be. Vannak benne jó dolgok amik nagyon tetszettek, de összességében nem éreztem olyan késznek mint a sense romokat.
-
delbarta
senior tag
Érdekes cikk: SD kártya turbózás
Kipróbáltam, de nekem elég ellentmondásos eredményeket ad. Egy 16GB-os CL6-os Silicon Power kártyám van, és pl. ha felemelem az értéket 2048-ra, első futtatáskor 9,1/39,3 az eredmény, másodszor már 3,7/38,5 harmadjára már megint 9,2/37,6. Úgy látom főleg az írási eredmény változik drasztikusan.
Kérdezem attól, aki egy kicsit jobban ért ezekhez a dolgokhoz. Mennyire veszélyes a kártyára nézve, ha átállítjuk az értéket és folyamatosan úgy használjuk?
-
delbarta
senior tag
válasz
llaszlo #25275 üzenetére
Igen. Azt elfelejtettem leírni, hogy meg kell nézni a zip fájlban lévő android-info.txt fájlt, hogy tartalmazza-e a készüléked CID azonosítóját, mert ami abban van, ahhoz jó. Pl. az én készülékemé HTC__032. Szerencsémre, ez benne volt. Ezt a számot az adb fastboot parancsával lehet lekérdezni. Nálam ez így nézett ki:
Telefon fastboot módban, a pc-n cmd és ott:
D:\android-sdk-windows\tools>fastboot oem boot
...
(bootloader) setup_tag addr=0xA0000100 cmdline add=0x8E07F9F0
(bootloader) TAG: Ramdisk OK
(bootloader) TAG:smi ok, size = 0
(bootloader) TAG:hwid 0x0
(bootloader) TAG:skuid 0x21F04
(bootloader) TAG:hero panel = 0x0
(bootloader) TAG:engineerid = 0x0
(bootloader) MCP dual-die
(bootloader) MCP dual-die
(bootloader) TAG:mono-die = 0x0
(bootloader) Device CID is not super CID
(bootloader) CID is HTC__032 -
delbarta
senior tag
Köszi mindenkinek aki próbált segíteni. Leírom, hogyan sikerült megoldani, hátha más is belefut ebbe.
Innen letöltöttem a legfrissebb PB99IMG_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.2_Radio_
32.49.00.32U_5.11.05.27_release_151783_signed.zip fájlt, átneveztem PB99IMG.zip-re, felmásoltam az sd kártyára, elindítottam a telefont boot módban, automatikusan felismerte a fájlt, megkérdezte, hogy telepítse-e, és pár perc múlva már volt is egy rootolatlan gyári 2.2 rom a készüléken.Ja, és pvt1-es, független készülékkel csináltam.
Keresőnek: error: 170 , unroot
-
delbarta
senior tag
Köszi, épp pzoley próbál segíteni, remélem megoldjuk. sajnos ruu nem megy vissza, és a recovery-be sem tudok belépni. És nincs s-off sem.
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni?
Egy újraindítás után megállt a rendszer a fehér képernyőn zöld htc feliratnál és nem megy tovább. Gondoltam, rendben akkor recovery és vissza a mentés, DE mikor kiválasztom a Recovery menüpontot utána ugyancsak a fehér képernyő zöld htc felirat és nem megy tovább. Na ilyennel még nem találkoztam. Találkozott már valaki ilyennel? Van valami megoldás? Kösz.
-
delbarta
senior tag
Találkozott már valamelyikőtök olyannal, hogy a setcpu használatakor beállítom a 1075 MHz-re a max. értéket, és egy idő múlva ha ránézek, már 1113 MHz-en megy, úgy, hogy közben a csúszka továbbra is a 1075-ön van.
Van rá valami megoldás, hogy nem másszon el?
-
delbarta
senior tag
Érzésre nekem sokkal gyorsabbnak tűnik, mint az előzőleg használt data2sd romjaim. Nincsenek akadások, és nincs FC.
Itt van egy teszt 998 és 1075 MHz-en:
(#24978) pzoley: Köszönöm, de ezt most nem bántom, hagyom egy ideig, mert már nagyon beleuntam az állandó FC-kbe, hagyom, hogy egy kicsit lenyugodjon a lelkivilágom.
Amiket írtam hibákat, most annyira nem érintenek, hogy ezért cseréljek.
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
llaszlo #24963 üzenetére
Kösz, lehet, hogy kipróbálom, egyedül az zavar egy kicsit, hogy ext4-et használ.
(#24973) gps76: Tegnap reggel feldobtam az alex-v 1.5-ös hd romot. Ez a2sd+-os ext3-at használ. Ez most atomstabil, gyors, csak nincs már több helyem telepíteni. 106 app után már csak 19MB szabad helyem van. Egy fc nem volt amióta felraktam, teljesen furcsa is így használni egy romot.
. Sajnos ez sem az igazi, ebben még megvan az a hiba, hogy nincs kép, csak hang az spbtv használatakor, és a gameloft-os játékok kezdő videói helyett is csak csíkozott valami megy. Mindegy, most amíg lenyugszom egy kicsit ezt fogom használni. Lehet, hogy megvárom a gyári 2.3-as rendszert, áprilisra ígérik.
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Gyakorlati tanácsot kérek. Tudtok ajánlani olyan sense romot, ami stabilan és gyorsan működik 180 egyedi appal együtt, nem csak önmagában?
Már kismilliót kipróbáltam, de ilyen sok programmal ezek a data2sd romok mind előbb-utóbb megadják magukat. Persze néhány 10-20 progival jól mennek, de sokkal már nem.
Iszonyatosan unom már az állandó rom cserét, nem igaz, hogy nem találok egy stabil, gyors romot, ami nem kezd egy el idő után FC-zni.
Csak jöjjön már ki a samsung galaxy s II, vagy a htc pyramid és akkor ez a teló megy a levesbe. Nagyon elcseszték ezt a telefont ezzel a 147MB telepítési hellyel.
-
delbarta
senior tag
válasz
rumos14 #24691 üzenetére
Pl. ezzel: Startup Cleaner
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest