- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
Emberek.
HA felrakom a 4EXT touch recovery-t akkor utána ugyan olyan backupot tudok vele csinálni mint most a ClockWork recovery-vel ?
Tehát menti a komplett nand tartalmat és az ext partició tartalmát is ?Köszi
-
Brain75
senior tag
válasz
Intel q8200 #36751 üzenetére
Nekem 6.0.4
A 6.0.4.1-et honnan tudom leszedni ???
Azt nem találom. -
Brain75
senior tag
válasz
Intel q8200 #36743 üzenetére
Igen az.
Annak folyamatosan kellene mennie de mindig újraindul. -
Brain75
senior tag
válasz
Intel q8200 #36740 üzenetére
Igen így kellene mennie de nekem mindig boot loop a vége.
A boot animáció mindig újraindul.
Ha jól tudom akkor ez a boot loop. -
Brain75
senior tag
válasz
james008bond #36739 üzenetére
Igen minden úgy van ahogyan kell lennie.
Most egy class6-os 8GB-os kártyával próbálom, de mindig boot loop a vége.
S-OFF nincs a telefonon, de azt írták nem is kell.
A HBOOT verzióm pedig 0.80-as de ez sem lényeg ha jól tudom. -
Brain75
senior tag
válasz
Intel q8200 #36736 üzenetére
Szia
Köszönöm a részletes leírást de szerintem mi itt a legrégebbi Desire tulajok közé tartozunk.
Én 2010 Májusában vettem.
Én is ezeket a lépéseket csináltam idáig mindig minden ROM-nál (és hidd el feltettem már egy párat), de ez az ext4 bekavar.
Idáig ext3 -a használtam.
Szerintem itt van a bajom, de nem tudom hogy mi.Ez a nyomorék boot loop nem akar megszűnni.
-
Brain75
senior tag
És boot loop az eredmény megint.
-
Brain75
senior tag
Bármit csinálok ez jön telepítés után
e:Error in /sdcard/Runnymede_AIO_V6.0.4_Special_edition.zip
(status 0)
Installation Aborted.Mi ez ? Tudja valaki ?
-
Brain75
senior tag
válasz
Intel q8200 #36729 üzenetére
Nekem nem megy.
Nem tudtam felrakni az istenért sem.Írnál róla hogy mit csináltál konkréten telepítésnél.
Hogyan formatáltad ext4-re a kártyát?
Milyen HBOOT-od van ?Üdv
-
-
Brain75
senior tag
válasz
izsmen #36714 üzenetére
Elolvastam a telepítési útmutatót és aszerint csináltam, de már vagy 40 perce megy a boot animáció és nem jön be a gyűrű.
Nagyon sok ROM-ot kipróbáltam már és idáig mindegyik elsőre ment, de most ennél meg vagyok akadva.
Még próbálkozok vele de ha nem megy akkor repül vissza rá a régi rendszer. -
Brain75
senior tag
válasz
james008bond #36708 üzenetére
Mekkora SD kártyát használsz ?
Nekem van egy 16Gb-os de azon a régi rendsezrem van. Most próbaképpen betettem egy 2GB-ost. Gondoltam próbára elég lesz. -
Brain75
senior tag
válasz
james008bond #36705 üzenetére
Szia
Megvolt minden telepítés előtt.
Az EXT 4 az primary.
Mindent úgy csináltam ahogyan le van írva, de már 30 perce megy és nem bootloop-ban van hanem a boot animáció megy 30-35 perce. -
Brain75
senior tag
válasz
james008bond #36692 üzenetére
Hello. Megpróbáltam felrakni a 6.04-es runnymede ROM-ot.
Stock hboot-om van. A telepítés befejeződik és utána csak a boot animáció meg egyfolytában. EXT4 partició van az SD kártyán kicsivel több mint 1 giga.
Mi lehet a gond ????Üdv
Gyula
-
Brain75
senior tag
Sziasztok.
Oxygen ROM-al használom a telefonomat. Telenoros vagyok és az istenért nem akarnak kimenni az MMS-ek. Valaki tudna esetleg segíteni ?
Üdv
-
Brain75
senior tag
válasz
_ATi_1 #25532 üzenetére
A HD ROM-ok nem bírják a backupbó visszatelepítést az appokkal.
Nekem is volt ilyen gondom és csak az segített ha csak az appokat telepítettem.
Tehát minden programot amit használni akarsz azt újra kell telepíteni az APK fájlokkal.Nem jó a backup-ból visszaállítás mert eltűnnek a programok, de ugyan akkor a helyet meg foglalják.
Látszólag fel vannak telepítve de mégsem lehet őket használni.
Nekem csak a programok egyenként újratelepítése segített. -
Brain75
senior tag
Emberek !
Mi az az app amivel meg tudom nézni hogy a telepített programok melyik memóriában ülnek ? A system memory-ban vagy pedig az SD kártyán.
A2SD+-os rom om vann fent de azt mutatja a telefon hogy van 40 MB szabad helyem de egy csomó program azt írja ki telepítésnél hogy nincs elég hely a telepítéshez.Üdv
-
Brain75
senior tag
Helló
Valaki találkozott már olyannal hogy ha elindítja a Market-et akkor egy kis idő múlva bekapcsol a mobilnet ?
Leedroid 2.3d-t használok és mostanában ha elindítom a marketet akkor egy kis idő múlva bekapcsol a mobilnet és megjelenik az ikonja a notification bar-on.
Ha be van kapcsolva a Wifi, ha nem, ezt csinálja.
Valaki találkozott már ilyennel ???
Üdv
-
Brain75
senior tag
válasz
james008bond #18204 üzenetére
Nekem így kicsiben bejön
Kérdés az hogy milyen az eredeti méretben ?? -
Brain75
senior tag
Emberek úgy látom visszamentünk a dedóba.
Kicsit szét van OFF-olva a topic. Talán itt nem arról kellene beszélgetni ki mennyit költ telefonálásra és kit hol hív fel !
Úgy látom a szájkarate nagyon megy, de csak a hülyeségekről.
Lassan én is kezdek elgondolkozni (mint ahogyan pzoley tette) azon hogy érdemes-e olvasni ezt a topikot.
Üdv
-
Brain75
senior tag
válasz
zolilaoce #17873 üzenetére
Hát akkor ha más nincs akkor sajnos szervíz és valószínű alaplap csere.
Murphy törvénye sajnos: ami el tud romlani az el is romlik.
Belenyúltál egy olyanba ami sajnos hibás. Emiatt még ne mond azt hogy ez szar, mert sajnos én is amikor vettem az autómat (újjonan) és az nem 130 000 Ft volt, 2 nap elteltével váltót cseréltek benne. Kiderült hogy gyári hibás volt és sajnos felrobbant benne 2 fogaskerék.Kicserélték és adtak még bónuszba egy év garit is. Ezt te valószínűleg nem fogsz kapni rá pluszba de biztosan kicserélik és utána működni fog rendesen.
-
Brain75
senior tag
válasz
zolilaoce #17864 üzenetére
Ha mondjuk felhívod a Telenor központot (ingyenes).
Lerakod a telefont az asztalra és ha elölről nézed a telcsit akkor a ball felső sarkában van a zsenzor amit ha megközelítesz akkor kikapcsolja a képernyőt.
olyan 3 cm távolságból már kikapcsolja a képernyőt, de csak hívás közben.Nekem is szokott olyan lenni hogy ha a fülemhez emelem és mondjuk nem takarom el a szenzort a fülemmel akkor a pofázmányommal megszakítom a hívást de ez USER hiba és nem telefon.
Mondom volt olyan ember akinél a SIM hibájából csinálta a megszakításokat és SIM csere után rendbejött a dolog.
-
Brain75
senior tag
Sziasztok.
Milyen kernel-t ajánlotok az Auraxtsense 8.0 ROM-hoz ?
Maradjon ami benne van vagy esetleg mást.
Kinek milyen tapasztalata van ?Előre is köszi a válaszokat
-
Brain75
senior tag
Sziasztok.
Nekem a mai napon egyszer csak eltűnt minden letöltött program a Market downloads részéből.
Csak a Gmail maradt ott.
Valakinek valami ötlete a dologra ???
Nem csináltam semmit egyszer csak eltűntek a telepített programok.Mondjon valaki valamit a dologra ha tud !!!
Köszi
-
Brain75
senior tag
Szisztok
Új ROM telepítés után, miután visszapakoltam a progrmjaimat, sajnos a MARKET-ben nem látom a telepített programokat, tehát nem is tudom frissíteni őket ha esetleg van frissítés hozzájuk.
Mit lehet tenni hogy megint lássam a telepített programokat ?
Valakinek volt már ilyen problémája de nem találtam megoldást rá.
Valakinek valami ötlete ? -
Brain75
senior tag
Valaki tud nekem ROM auto-sign-ben segíteni ?
-
Brain75
senior tag
-
Brain75
senior tag
válasz
siofok #11133 üzenetére
Igen kell.
Az alap felállás az úgy működik hogy a hivatalos upgrade-ben van benne a Radio ROM frissítés. Mivel jelen állás szerint nincs új software frissítés ezért hivatalosan nem tudod upgradelni a Radio ROM-ot sem csak root-al.
Ha van root akkor már clockwork recovery-ben lehet frissíteni a Radio ROM-ot. -
Brain75
senior tag
A .nomedia dolgot abban a könyvtárban kell alkalmazni ahol nem akarod hogy a telefon találjon multimedia file-okat. (video, képek, hangok) Mivel te a főkönyvtárba csináltál egy . nomedia könyvtárat emiatt a telefon nem keresett egy darab multimédiás file-t sem a kártyádon.
Remélem segítettem és most már működik ?!
Üdv
-
Brain75
senior tag
Csinálj factory resetet, vagy wipe-ot a recovery menüből.
Az meg fogja oldani a problémádat, de minden adat eltűnik a telefonodról.Csak az op. rendszer és az op. rendszerrel együtt telepített programok maradnak.
Ha ez nem segít akkor újra kell flashelni a ROM-ot amit felraktál előzőleg.
Lehet hogy nem megfelelő circle battery modd-ot próbáltál felrakni.
-
Brain75
senior tag
Szia,
Name: Telenor MMS
MCC: 216
MNC: 01
Authentication type: <Not set>
APN type: mmsA user name és a Password beállításából vedd ki a csillagot
A csillag az alap beállítás, de mivel nem kell se user name se password ezért ki kell törölni.Ja és ha ezeket beállítottad akkor egyszer indítsd újra a telefont.
Üdv
-
Brain75
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #7700 üzenetére
Keress olyat hogy blacklist program androidra.
-
Brain75
senior tag
Igen ez a lötty a 100 %-os narancslé és kóla keveréke.
Ezt ha rákenik a nyákra akkor kb 1/2 óra múlva úgy néz ki mintha megázott volna.
Nem hiszem hogy titkolni kellene az emberek között ezt a dolgot.
Sajnos tényleg így hogy néhány szervíz ezt csinálja!Hozzáteszem én idáig nem hallottam semmi negatívat az E-care-ről.
-
Brain75
senior tag
válasz
patakidr #7346 üzenetére
Még jó hogy közvetlen kapcsolatod van a gyártóval. Akkor kellene nekem egy pár Navon navigáció gyártói áron.
A gyártó nem adhatja tovább semmilyen formában az álltala egy termékre megvásárolt (licenszelt), szoftverét.
A gyártó nem megveszi a szoftvert hanem csak liszensz jogot vesz a termékhez amit gyárt.
Ugyan ez a Microsoft OEM termékekkel is a téma. Amikor te megveszel egy OEM szoftvert akkor nem magát a terméket veszed meg hanem csak egy használati jogot, amit te nem adhatsz tovább. Tehát egy OEM szoftvert hivatalosan nem adhatsz el (mint végfelhasználó), mert azzal megszeged a végfelhasználói szerződést és innetől kezve a Microsoft simán letilthatja (és meg is teszi) az általad használt programot és megteheti a szükséges jogi lépéseket.
Szóval srácok szerintem ezeket a témákat ne feszegessétek mert elég nyilvános ez a fórum és nem hiszem hogy valaki is azt akarná hogy kellemetlen helyzetben találja magát.
Nagyon sok postban már kitárgyalta nagyon sok ember hogy nincs IGO Androidra (semmilyen változatban). Egyedül a Samsung Galaxy Spica kapott egy Amigo féleséget a Samsung jóvoltából.(hozzáteszem ez a verzió sem tovább adható)
-
Brain75
senior tag
-
Brain75
senior tag
válasz
knorbi77 #7014 üzenetére
Hello.
Nagyon sok telefont, köztük nem egy okostelefont javítottam már.
Amikor a ROM-ot beleírod a telefonba, és speciel itt a Desire-nél nyomsz neki egy wipe-ot, a telefon töröl mindent ( !!!!!!!) a belső memóriákból.(Ram-ból, ROM-ból).
Nincs benne olyan hely ahol naplózni tudná ezeket a történéseket. -
Brain75
senior tag
Na emberek úgy látom hogy jó kis meddő vita alakult ki ebből a ROOT ügyből.
Szerintem mindenki tartsa meg innentől kezdve magában a saját maga véleményét és akkor nem lesz teleírva 300-400 bejegyzés azzal hogy kinek mi a jó.
Én speciel ROOT-oltam a telefont mert nem volt elég a memória a programoknak.
Ez az egy oka volt annak hogy ROOT-ra adtam a fejem. A garancia nem úszott el mert kb 5 perc alatt vissza lehet varázsolni teljesen eredeti állapotába a készüléket.
Hozzáteszem hogy amióta ROOT-olt a telefon és fent van egy eredeti Froyo APP2SD-vel kiegészítve a telefon egyszer sem produkált semmiféle SC-t és nem volt olyan program ami nem működött volna tökéletesen. Mellesleg de nem utolsó sorban közel 3 napot meg átlagos felhasználással. (3G, Wifi, napi 1-1,5 óra telefonálás)
Így legalább olyan ROM-ot használok amiben már javították a Froyo hiányosságait, hibáit.
Én nem gondolom hogy ezzel valamiféle törvénysértést követtem el mert nem csináltam semmi olyat amit a tövény büntetne. Csak Free vagy megvett fizetős alkalmazásokat használok.És amúgy meg ha Amerikában kimondja a bíróság az Iphone jailbreakre hogy legális akkor a ROOT is az !!
-
Brain75
senior tag
válasz
trblaise #6873 üzenetére
Hát akkor sajnálom emberek. Mondom hogy olvastam olyat is hogy működött és olvastam olyat is hogy valakinek nem működött.
Én még akkor ROOT-oltam amikor még nem volt 2.2 emiatt nekem nincs szükségem rá, de olvastam a hírt és azért linkeltem ide be hogy hátha valakinek működik a dolog és akkor "öröm és bódottá".
Ha valaki nagyon ROOT-olni akarja a telefonját de már felrakta a gyári 2.2-őt arra is van megoldás csak előtte le kell butítani a gépet vissza 2.1-re egy radio downgrade-el együtt.
Ez is megoldható gond nélkül.
-
Brain75
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #6868 üzenetére
Most megy az oldal amit linkeltem.
-
Brain75
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #6866 üzenetére
Én nem próbáltam mert nekem már régóta ROOT-olt a gépem, ezt a hírt ma találtam és az oldal még egy fél órával ezelőtt működött
Most nekem sem jön be.Olvastam egy kicsit utána és sok helyen azt írják működik de olvastam olyat is hogy valakinek nem ment.
Gondolom azért itt is befolyásoló tényező az hogy szolgáltatós a masina vagy sem. -
Brain75
senior tag
Ez akkor fordulhat elő ha sűrűn változtatsz helyet ahol vagy. A cellainfóból veszi a helyet aminek az időjárását le kell töltenie.
Sokszor járok ki Dunakeszire és akkor mikor odamegyek rendszerint megbolondul amiatt hogy nem tudja eldönteni hogy Budapest vagy Dunakeszi.
A weathers.com adatait használja annál viszont előfordul hogy nem lehet az adatokat letölteni.Nálam is előfordul ilyen de csak akkor amikor helyet változtato és egy kicsit megkavarodik a sok cellainfó váltogatástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest