- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Sziasztok!
Ez gyári hboot lehet:
BRAVO PVT1 SHIP S-ON
HBOOT - 0.93.0001elég ha csak ezt (PB99IMG_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.zip) ráteszem, és készen van az unroot?
-
Kronk
őstag
Köszi Srácok, nem erre a telóra, hanem a One X-re kéne
-
Kronk
őstag
Melyik progi lehet az amit Pzoley erőszeretettel használ a Romjaihoz, akkumulátor %-os kijelző, és töltésanimáció, nem tudjátok?
-
Kronk
őstag
Tudtok valami jól bevált, könnyen kezelhető anti thief programot?
-
Kronk
őstag
Ha más nem, akkor keresni kell egy ismerőst az USA-ban, és onnan importálni
Na majd meglátjuk mit hoz a jövő, ha tényleg csak jobb, (gyorsabb a procija, kevesebbet fogyaszt, vagy benne LTE, viszont kevesebb a tárhely, tehát ha ezek beigazolódnak) akkor inkább az XL a tökéletes választás...
-
Kronk
őstag
-
Kronk
őstag
Pzoley Féle Ginger-Sense-DTP-V2.11 rom van fent.
Két hibába futottam bele, remélem újra tudtok segíteni.
A Sync jel beragad, és amíg nem lövöm le a sync-et ott marad.
A másik pedig, hogy néhány app-ba, ahová be lehet a facebookos loginnal jelentkezni, csak pörög a login, de nem jelentkezik be. Pl: Foursquare, imdb...Üdv: Kronk
-
Kronk
őstag
Sziasztok!
Feltettem Zoley Ginger-Sense-DTP-V2.11 romját.
Minden szépen jól és gyorsan megy. De egy valamit nem tudok megoldani. Hiába vagyok az fb-ra bejelentkezve, nem tudok más programba a fb-al beloggolni, gondolok itt a foursquare-re, vagy az imdb-re, csak loggol órákon keresztül...
Van valakinek ötlete?Üdv: Kronk
-
Kronk
őstag
Hogyan lehet a Viber beszélgetéseket egyik romból a másikba átvinni?
-
Kronk
őstag
válasz
Tarantula33 #36915 üzenetére
Mi a baj a 2.11-el?
-
Kronk
őstag
Erre link a kérdésre tud valaki nekem válaszolni.
Tehát ha egyszer letöltök egy appot a marketből, akkor ha másik romot teszek fel, mint hol kell állítani, hogy oda is letelepüljön magától? -
Kronk
őstag
Feltettem Pzoley legfrissebb romját: Ginger-Sense-DTP-RM V3.7o-DSWS-A2SD+ verzió
Az eddigi google fiókhoz tartozó market appok miért nem töltődnek le automatán? -
Kronk
őstag
Ha a recoveryben nyomok egy backupot, hol tárolja a mentést a progi?
-
Kronk
őstag
Abban tud valaki segíteni, hogy az eddig gyári romon működő "énmegyek" alkalmazás a jelenlegi romon, olyat produkál, hogyha teljesen újraindul a telefon, tehát lemerül, vagy akksi ki-be, teljesen eltűnik, mintha sosem lett volna telepítve. Más alkalmazásnál nem vettem észre, hogy hiányozna, csak ez tűnt fel, mert kint van a kezdőképernyőn parancsikonban...
Jelenlegi romom: Ginger-Sense-DTP-FN FULL V2.10d A2SD+ verzióKöszönöm...
-
Kronk
őstag
Két gondom van jelenleg.
1. Hogy tudom valahogyan kikapcsolni, hogy sms íráskor, a böngésző címsorba íráskor, legyen a billentyűzetnek hangja.2. Ha sms-t kapok, se pittyenés, se rezgés, se semmilyen értesítést nem kapok...A billentyűzet hang kikapcsolását sehol sem találom a másik elméletileg be van állítva, e-mailre jön is hang, de sms-re semmi...
Rom: Ginger-Sense-DTP-FN FULL V2.10d A2SD+ verzió
szerk: a másodikat megtaláltam
-
Kronk
őstag
Ehhez milyen radiot használsz/használtok?
-
Kronk
őstag
1000 hála mégegyszer itt is RazorGTR1-nek, sikerült a goldcard és a root is, bár elment vele pár óra, de megvan
Erre a romra esett az első választásom: Ginger-Sense-DTP-FN V2.10d-A2sd+
Éppen most települ. Ha valakinek van esetleg ötlete, vagy próbált ki 3.5-3.6-os Pzoley romot, és van róla véleménye, ne tartsa magában -
Kronk
őstag
És hiába szinkronizálja fel a google-ra ott megnéztem a naptáram és tök üres, tehát semmi mentésem sincsen, vagy kis progi kéne ami lementi és tudom is editálni a gépen, lehetőség szerint ne tegye bele az outlookba
-
Kronk
őstag
A naptárat mivel tudnám lementeni?
-
Kronk
őstag
Végezetül milyen GS romot ajánlotok természetesen Pzoley műhelyéből első kipróbálásra?
-
Kronk
őstag
A CL10-el mi amúgy a baj? Nem tudja kihasználni, vagy csak lassítja?
-
Kronk
őstag
Ez nem verseny
Következő hülye kérdés.
Nagyon csak navira használom a memóriakártyát, meg vannak rajta képek is. Még van kb 400 mega üres hely.
Vegyek egy 8GB-s Adata CL6-ost, vagy egy Samsung 16GB-s CL6-ost.
Zene nincsen rajta.
Sajnos nincsen seholsem 16-os Adata, rögtön azt venném, nem tudom, a Samu mennyire jó, megbízható, gyors, stb.. -
Kronk
őstag
A módosított partícionálást is?
Most picit tegyük félre a GC-t, persze megcsinálom.
Lenne egy elvi kérdésem. Ha most a gyári 4 gigás kártyára megcsinálom a partíciókat, felrakom rá a romot, meg a többi cuccot. Ha később veszek egy 8/16gb-s kártyát, megpartícionálom, csak átmásolhatom rá a cuccokat, és nem kell újratelepíteni a romot, vagy észreveszi, ha kicserélem a kártyát. Lehet hülye kérdés, de érdekel... -
Kronk
őstag
Lejárt a szerk.idő
PVT1-es
HBOOT-0.93.0001-es
RADIO-5.11.05.27 -
Kronk
őstag
Nincs mese, elérkezett a pillanat.
Általában passzív résztvevője vagyok a fórumnak, de most rászántam magam a rootolásra. Remélem nem fogok vele sokat szívni, mint ahogyan már többek is, az elmúlt néhány oldalon visszamenőleg.
Tehát adott egy tavaly augusztusi Vodás, (ez gondolom fontos) Dezső. Gyári memóriakártyával, jelenleg nincsen másik...
1. Mivel Vodás, ezért a Goldcard muszáj, hogyha vissza akarom állítani az eredeti állapotot, ugye (gari miatt mondjuk)?
2. Amúgy rootolás és romcsere után függetlenné válik a készülék? (nem ez a célom, csak kíváncsiság)
3. Nekem igazából a telefonkönyvön kívül másra nincsen szükségem, ami jelenleg nem a google acc-hoz van hozzákötve, hanem csak simán a telefon memóriájában csücsül. Ezt kéne valahogyan kimenteni és beimportálni a google fiókba, hogy többet ezzel se legyen gondom. Meg a naptár...
4. Ha nem jön közbe semmi, amit azért kétlek, mennyi idő rootolni és utána egy új romot feltenni optimista becslések szerint?
5. Ha valaki aki nagyon jártas esetleg ad egy privát elérhetőséget, msn, skype, akármi, akkor a többi hülyeségemmel nem szemetelném tele a fórumot, és talán gyorsabban is haladnékKöszönöm előre is!!!
-
Kronk
őstag
válasz
tschyllagh #31371 üzenetére
jelen, engem érdekel, de még nem jött...
-
Kronk
őstag
Facebookról:
"HTC Desire Gingerbread Update
Friss: 2011. június 30. Hello! Örömmel osztjuk meg Veletek, hogy a HTC Desire számára fejlesztett Gingerbread minőségi ellenőrzése a héten megkezdődik. Amint lesz információnk a frissítés elérhetőségéről azonnal jelentkezünk. Köszönjük a türelmeteket!" -
Kronk
őstag
Mostanában észrevettem egy olyan hibát, hogyha engem hívnak, még hozzá se nyúlok a telefonhoz, de már hallom a hívó fél hangját a telefonból. Nem minden esetben fordul elő.
A Dézi egy vodás, gyári soft van rajta, minden frissítés fel van telepítve, és nincsen rootolva.
Van erre ötlet? -
Kronk
őstag
Az mitől lehet, hogy amióta pm setinstallocation-nal áthelyeztem pár dolgot a sd kártyára, azóta ha rádugom a Dezit a gépre disk drive módban, újraindul, és csak utána tudom használni disk driver-ként...
Valószínűleg, valami programot is átrakhattam, amit nem kellett volna? -
Kronk
őstag
Androidból HUD egyszerűen: [link]
-
Kronk
őstag
Ez már működött valakinek?
-
Kronk
őstag
Van arra mód a költséges függetlenítés, és a készülékcserén kívül, hogy a vodás desire-met más kártyával is tudjam használni?
-
Kronk
őstag
Van arról valami infó, hogy Desire-re lesz-e új sense, és 2.3(3.0) android?
-
Kronk
őstag
Abban tudnátok nekem segíteni, hogy a születésnapokat most két helyről szedi a rendszer. A régebbi telomról outlook sync segítségével, az újak pedig a fészbúkról. Ez még nem is lenne gond, de. A régebbi outlookos synces szülinapok éjfélkor elkezdenek csipogni, és ha nem nyúlok hozzá 5-10 percenként csipog reggel 7-ig amíg le nem nyomom, a fészbúkos pedig nem jelenik meg csak ha belépek a naptárba. Tehát egy egységes emlékeztető kéne, ami mondjuk a lockoló képernyő alján kiírja, hogy valakinek szülinapja van, de mindezt némán teszi, bármilyen forrásból...
Vagy valami hasonló dolog... -
Kronk
őstag
Srácok, az animált óra visszahoztalára gyári froyo-n van lehetőség?
-
Kronk
őstag
Nem tudjátok, hogy lehet aktiválni a car panel-t?
Gofry: sajnos az új sense, nem jön ki nekünk hivatalosan
-
Kronk
őstag
Ez sajnos engem is érdekelne. Nekem is sikerült leejtenem, és a jobb felső sarkoban a bordó vagy nem is tudom milyen színnek nevezzem tehát a fém részről lejött a fényezés egy 2x1 mm részen. Bár emiatt nem cserélném le az egész burkolatot, hátha van valaki aki vállal festést, az majdnem 99%-ban megoldaná a problémámat.
De ha nem drága a burkolat csere, akkor belefér -
Kronk
őstag
válasz
Luser2000 #7910 üzenetére
Nekem egy új karosszériás Leon-om van, általában a szélvédő közepére teszem, mondjuk ott éri legjobban a nap, de majd legközelebb kipróbálom, hogy a bal oldalra teszem, hátha ott kevésbé éri a napsütés.
Ami a klímával való hűtés illeti, félek, hogy a meleg készülék, és a hideg klíma miatt, esetleg pára képződik a készülékben, és később kinyírja, ezért inkább nem hűteném így...
De lehet, hogy ez hülye gondolat... -
Kronk
őstag
@pzoley:
Ha már ennyire benne vagy a témában, arra mit tudnál mondani, hogy a hétvégén főleg navigációra használtam a Desire-t Amikor mentem vidékre, egy 2A-es szivargyújtós töltővel töltöttem használat közben. Sajnos eléggé felmelegedett, és le is tiltotta a töltést, fent felváltva villogott a piros és a zöld led. Visszafelé kipróbáltam az 500mA-es régi nokia szivargyújtós töltőmet, ugyan ez volt a jelenség, a kb másfél órás út alatt. Mondjuk itt végig rajta is hagytam a töltést, és nem éreztem, hogy visszahűlt volna, de egy idő után újra elkezdte tölteni. Végig csak a gps és a mobilnet volt bekapcsolva, még a bt-sem ment.
Az előző pda-m egy Htc Dia2 volt, azt el is küldtem szervizbe, a szivargyújtós töltővel, az e-care-be, és visszadobták azzal, hogy ez így normális hogy letiltja a töltést, nehogy tönkremenjen a gép, és ez rendben is van, de nem értem, miért kell ennyire melegednie.
Persze tele van zsúfolva, minden ficsőrrel, és ezért gondolom, már a hűtés és a hőelvezetés nem sikerült olyan jóra.Valaki itt írta, hogy Ő 5 órán keresztül használta hasonló körülményekkel, és még a bt is ment neki, viszont ott nem volt melegedés....
Most mégis van valami gond a géppel, vagy mit tegyek, hogy egy hosszú út végére feltöltött Desirevel érkezzek meg, amin nem lehet egy rántottát csinálni
-
Kronk
őstag
válasz
patakidr #7781 üzenetére
Sajnos ez valami HTC bug lehet.
Az előző pda-m egy Dia2 volt, ott kb 20 perc után autós navi és töltés közben, fent a piros töltés led átváltott piros, és zöld led villogásra, ami azt jelenti, hogy le van tiltva a töltés.
Most hétvégén teszteltem a Desire, és ez picit később kb 45 perc után produkálta az előző jelenséget. És persze mondani sem kell, hogy piszok meleg közben. De ezen kívül, megy a navigáció is, meg minden, csak leállítja a töltést, nehogy felrobbanjon a gép
De, hogy ezt miértnem tudják rendesen megcsinálni, azt nem értem, jobb hűtés, vagy hőelvezetés... -
Kronk
őstag
Nekem egyik haverom járt ugyanígy.
Próbált több helyről is kódot kérni, egyik sem jött össze, és amikor egy emberrel beszélgetésbe elegyedett, valami olyasmi derült ki, mintha a szolgáltató átírná az imei kódot, és ezért amire generálják a kódot (imei-re) nem egyezik a valóssal... -
Kronk
őstag
A rock player csak nálam csinál olyat, hogy a feliratot is szépen hozzáteszi a filmhez, de ahol ékezet van, azt lecseréli valami kínai karakterre? Így picit néha nehezen olvasni...
-
Kronk
őstag
Én úgy gondolom, hogy nem lehet belőle gond, de azért megkérdezem.
Pár napja írta valaki, hogy mennyivel tölti és mennyi idő alatt a töltő a Desire-t.
Én most megnéztem, az enyémet, és mivel a gyári töltőt még nem bontottam ki, ezért egy Nokia 6500-s töltőjét használom, mind a kocsiban, mind a lakásban.
És most jön a kérdés része. A gyári töltőre az van írva, hogy 1A-al tölt, viszont a nokia töltője csak 550mA-al tölt. És a szivargyújtós is szintén.
Szóval baj az, hogy lassabban töltődik fel? Mert én úgy gondolom, hogy miért lenne baj, de az ördög nem alszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest