- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Koczó93 #40859 üzenetére
En mondjuk pont a SiliconPowerrel szoptam be (cl6 16gb), folyamatosan fagyott töle a telefon, amint rakerült egy ext particio, egyszerüen hasznalhatatlan volt.
#40854 aaduo01: most latom, hogy meg nem reagaltam, köszi az infot, akkor megvarom a sandvold fele verziot, ugysincs tul sok idöm szorakozni vele mostanaban, ugyhogy nem olyan sürgös..
-
privacy99
senior tag
-
CB
senior tag
válasz
Koczó93 #40370 üzenetére
O.K. megtaláltam.
Köszi.
Lehet hülye kérdés lesz, de a Nandroid Backup a rommal együtt menti a hívólistát,sms-eket, stb. is?Esetleg ezeket a romokat ismeri valaki? (pl.)
unny_ROM_v6.1.1.zip
4 GB-os kártya van a telefonban, két partíció: 3,3 GB+ 700 MB EXT3 (A2SD+). Erre fel tudnám rakni az említett romot?
-
dkovizoli
addikt
válasz
Koczó93 #40324 üzenetére
Azt tudom hogy nem áll a gyáritól vissza. De mivel ugy omlott össze a rendszer , hogy nem csinált semmit abszolute a telefon - se recovery se semmi - örülök , hogy a pb99img-re reagált. persze lehet a downgradert kellett volna előbb , csak hát én nem akartam visszaállítani gyárira. de muszáj volt. utána meg már nem állította vissza a downgrader bármennyit is próbáltam. most minden megy csak az usb nem. de megnézem mi a helyzet a javaslatoddal. nekem eddig nem voltak gondjaim Zoley romjaival sosem,pedig már régóta használom őket. ezt is megjelenése óta nyúzom - nekem tetszik - de próbáltam már azóta ics romokat is meg más romjait is , de soha nem volt velük semmi gond. addig is köszi
-
batabe
senior tag
válasz
Koczó93 #39821 üzenetére
egyébként én is nemrég tapasztaltam, hogy a desire-be dugva másik, hasonló szerkezetű headsettel (többel is próbálkoztam, nokia, samu) alig lehet valamit hallani, kivéve akkor, ha a felvevő gombot nyomva tartom folyamatosan, úgyhogy biztos van valamiféle inkompatibilitás.
-
Integra
titán
válasz
Koczó93 #39813 üzenetére
be hát
samsung ota-sat vettem (speedshop 2 év gyári gari), úgyhogy gyorsan bootloader open, rátettem nexus toolkit-tel a google ota-s 404-et, aztán máris jött rá a 411 ota-n keresztül. samsungos verziótól szabadulni kell, semmire sem jó.
ennél jelenleg nincsen jobb androidos teló, az biztos. se sgs3, se onex se 4xhd.. tökéletesen értem hogy az apple miért perel veszettül és akarja a nexusokat betiltani.. van is okuk bekaksizni, mert ez röhögve veri az iphone-tabsz egyenértékű sebességre, de tényleg, szabad szoftver és teljes értékű multitasking, mass storage, szóval minden plusz ami az iphone-ban nincs és nem is lesz.. már beérte az apple-t az google. ja és a legkevésbé sem hiányzik a sense, nagyon tiszta, nagyon jól érthető, egyszerű felület ez a holo. samoleden meg pláne
youri: kérd, de ez van
a project butter volt az, ami hiányzott nagyon az androidból. szerintem ez volt az utolsó lemaradása az ios-hez képest. most, hogy végre maximálisan ráfekszik a gpu-ra az android, szolgáltatásban és összességében is a legjobb lett. az apple-t mindenképpen lehagyta és szerintem az ms-t is a szabadság miatt, de a wp8 nagyon komplex lesz irodai és multimédia szolgáltatásban, amiben szintén veri az apple-t.
-
Reddevil84
tag
válasz
Koczó93 #39726 üzenetére
Elvileg revoval visszatettem a recovery-t! Letöltöttem a hboot downgradert! Akkor most ezt ugyanúgy kell futtatnom recovery-ből mint amikor romot telepítek? Aztán akkor mehet a pb99img??? De ha most nekem már 2.3 van fent akkor melyik Ruu kell majd nekem,hogy gyári legyen a teló???
-
solanthugor
aktív tag
-
siofok
őstag
válasz
Koczó93 #39362 üzenetére
Én a mildwild romot használom régóta,nagy megelégedettséggel!Mindig felrakom az aktuális frissítést.Hibátlannak mondhatom szinte,mondjuk most a 4.9.1-esben van a képernyőzárnál apró grafikai bug,de már javítja,és másik lockscreen beállitásnál nem jelentkezik.nekem bejön,gyors,tetszikax egyszerű launcher is.:-)
-
dombila
őstag
válasz
Koczó93 #38795 üzenetére
2.2 gyári root-olt különféle opcionális kiegészítőkkel - a2sd, powersaving - ezt hónapokig használtam 2010-ben, nagyon elégedett voltam vele
(annyira gyári, hogy gyári kernelt használ, így az ext4 nem támogatott, csak az ext3!)
2.3 gyári root-olt - szintén opcionális kiegészítőkkel - a2sd, powersaving, ... - ezt sosem használtam, de ugyanaz a készítője, mint a fentinek. (ebben már van ext4 támogatás opció is)
Ezek teljesen gyári ROM-ok, sem elvéve, sem hozzátéve nincs semmi, csupán a root (superuser), a busybox és az init.d support (hogy lehessen scriptelni...)
Az opciókkal lehet kicsit módosítani őket.
-
Mr X
veterán
válasz
Koczó93 #38719 üzenetére
Ez volt a cél.
Az agyonpakolt romoknál nem szeretem, hogy bár ott az app a system partíción, de a frissítése (és a legtöbb frissül) már a data partícióra kerül, így mindkét helyen foglal. Így ebbe csak a legszükségesebb dolgok kerültek bele, és én rakok fel mindent, ami kell.
-
Börcz
csendes tag
válasz
Koczó93 #38645 üzenetére
Na megy a buli.
Az a baj hogy van egy olyan hogy az android 1.0 nak firssíteni kell a szoftvert de nem jelenik meg az eszközkezelőbe.
Kijelzi a tálcán hogy sz*** de nem tudom frissíteni.
Megpróbáltam így de nem jó.Valamit frissítettem de az nem az. Az egy USB eszköz volt.
Mit tegyek és hova? -
Mr X
veterán
válasz
Koczó93 #38385 üzenetére
Megvolt, semmit nem ért. Most abban reménykedek, hogy (mivel ez volt az elő lemerülése, nem volt még teljes töltés-merülés ciklusa), hogy egy töltés rendberakja.
Ez a hiba megvan gyári rendszerrel is?
Azt megkérdezhetem, hogy te milyen romot használsz? Illetve Sense romok közül mi az ajánlott?
-
r4z
nagyúr
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Koczó93 #38058 üzenetére
Megnyitod a zipet, pl Totalcommanderrel, Rom/data/app vagy Rom/sd-ext/app?? esetleg még rom/system/app
Ezek közül valahol megtalálod, rom adatkezelésétől függően ahol van htcfriendstream.apk + ugyan ez a név widgetben is.
Ezeket egyszerűen kitörlöd a zippből.
Utána ezt leszeded: [link]
kicsomagolod egy mappába, beteszed mellé a rom zipjét amiből törölted a felesleget, majd átnevezed update.zip-re utána futtatod a sign.batot ha lefut lesz egy update signed.zip, na ez a rom amit visszanevezhetsz, és telepíthetsz.
-
james008bond
őstag
-
r4z
nagyúr
válasz
Koczó93 #36557 üzenetére
Ha megfelel a gyári is, próbáld ki a pm setInstallLocation X trükköt (első hsz). Ha azzal is betelik a belső tárhely (mert be fog), akkor szólj, és visszatérünk a témára
Elöljáróban a kulcsszavak: rootoláshoz unrEVOked vagy Revolutionary, ROM-nak pedig a PZoley-féle Ginger-Sense ROM-ok egyike vagy a Runnymede AIO 6.0.4 (már, ha ragaszkodsz a Sense-hez).
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest