- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
Nekem Desire-re biztosan nem kellene sense rom. A sima CM-nél jóval lassabb. talán a leggyorsabb eddigi rom a MIUI-XJ vagy mi volt, de az annyira jó, hogy unalmas volt... meg az alatt jött elő az első generációs alaplap hibája, ezért valahogy nem akarózik visszatenni azt, tudom hogy ez hülyeség, de nah. senkinek se kívánom az e-care szerviz gyorsaságát megtapasztalni... (nekem több mint egy hónapot volt náluk a telefon, addig a jó öreg SE K800i-t használtam, és annál pl egy camera behívása/megnyitása félelmetesen gyors a desire-hez képest
- no nem mintha a camera olyan fontos lenne számomra, de nah....)
-
Drenadar
veterán
válasz
Borote #41692 üzenetére
sztem stabilitás alatt sokan itt nem azt értik hogy röccenés nélkül menjen a gép, sokkal inkább, hogy:
-ne írjon ki mindig hibaüzenetet, melyen az áll : X app megállt... vársz vagy zárjam be?
-ne induljon újra fél óránként
-mikor éppen kellene a telefon mondjuk telefonálásra ne adja meg magát... (hosszú idő a restart)meg egyéb be nem sorolt anomáliákra képes... no nem a telefon, hanem a rajta futó ilyen olyan foltozgatott toldozgatott android.
-
Drenadar
veterán
Az én készülékem már viszonylag öreg, az eredeti aksival... van rá valami teszt, ami kiderítené, megítélné hogy milyen állapotban van az aksi? tudtok ilyenről?
-
Drenadar
veterán
Hello!
ti találkoztatok olyannal, hogy néha a telefon mikrofonja nem aktiválódik? másra nem tudok gondolni.
hívok, vagy hívnak, én tisztán hallom a másik felet, ő nem hall engem. és igen nincs kimutolva.pzoley egyik romja van fent... ICS CM9 asszem...
másik kérdés: szerintetek jelenleg mennyit érhet egy ilyen készülék?
-
Drenadar
veterán
válasz
TheProb #39115 üzenetére
nekem még az első CM féle ICS van fent amit pzoley csinált nekem csak a cam bekapcsolásakor hal be
azt meg nem használom valami sűrűn.
engem nagyon idegesítene a folyamatos lefagyás főleg ha HR kell a felélesztéshez! kikapcsolni se szoktam, de bosszant, hogy kb 30 nap után magától újraindul... legutóbb már a pin kódom se tudtam...
-
Drenadar
veterán
csak tovább gondoltam a dolgokat.
persze a root az semmit nem csinál, csak jogokat ad (de nem tételeket beszélünk meg, simán kihagytam egy két lépcsőt. és?). De ha már van root és s-off akkor én fel is tennék valami használhatóbb romot a gyári helyett és nem a gyárit kezdeném el foltozgatni ilyen olyan megoldásokkal -
Drenadar
veterán
válasz
Cicero #38133 üzenetére
másfél éve szenvedsz vele és csak most jutott eszedbe, hogy ezen változtass?
nem kell IGO-t használni és máris van helyed.
igen, ha rootolsz valszeg nem sense-s romod lesz fent.Iphone igen eléggé hülyebiztos telefon. Másik fórumban azt ecsetelik hogy már egy 6 éves gyerek kezébe is az való Angliában...
Tegyél fel rá egy MIUI-XJ romot.(ott pl elég kemény suppert van, 1-2 hetente nyomja a teló hogy frissítés érkezett, és nem párgombnyomással telepíthető és a miui-ban van a legdurvább beépített backup is). Hasonló kezelőfelülete lesz mint az Iphone-nak és az is eléggé hülyebiztos felület. Persze fizikailag nem fog megváltozni a dezire nem lesz retinadíszpléje és a kamerája is pont olyan használhatatlan lesz mint eddig
amúgy nemk ell vele szenvedni. XDA-n vannak lépésről lépésre lustáknak leírás én is onnan csináltam mert nem tudok olyan jól angolul. Persze lehet ha "új" a telód Hbootja akkor az már nem jó... de nem hiszem. Próbáld ki. Várj belinkelem, hogy nehogy eltévedj az angol fórumok között.itt van. Videó tutorial is van benne, ezzel mennie kell. nincs olyan hogy nem, kívéve ha a hboot az 0.93.0001 -es vagy nagyobb.
(#38141) Youri: valszeg = valószínűleg! a szó jelentését nem írom le.
Én pl kipróbáltam pár sense romot mindegyik nagy csalódás volt... most egy sima cm9 van fent és tökéletes, jó gyors. Nincs kedvem soha többet sense-el szenvedni, pedig eleinte úgy gondoltam : nekem sense rom kell! Aztán mutattak egy miui-t. meg cm-et. meg oxygent. és hát gyorsaságban sehol nincs a sense rom! de hát ez alapvető. Majd ha HTC one x-em vagy S-em lesz majd akkor sense rom -
Drenadar
veterán
válasz
Cicero #38121 üzenetére
ki lehet kerülni, de annyira kényelmes, hogy nagyon.
Akkor is OMG érzésem van, mikor egy kolléganő elhagyja a telefonját/kimossa/megrágja a SIM-et és azt a köremailt látom, hogy nah akkor adja meg neki újra mindenki a számát. Közben neki is jó kis androidos vacka volt.
2012-ben a technika adta lehetőségekkel jelenleg ennyi lenne: telefonnal belép a google accba, nyom egy sync-et és kész megvan minden contact...Amúgy minek is akarod rootolni meg minden vacakság? biztos szükséged van rá? Lehet bőven elég lenne egy újra telepítés és ennyi.
-
Drenadar
veterán
válasz
Cicero #38117 üzenetére
megbocsájtva
könyörgöm! 2012-ben egy internet alapu telefonnal NE tárolj rajta contactokat
miért? miért? miiiiééééééért?
nandroid backup: soha nem csináltam
tudtommal a meglevő rom összes vackát lementi. ha valami elromlik romolás közben jó ha van egy backup. de nem értek hozzá pontosan miket is ment le, és nincs kedvem utánanézni.
de amire neked van szükséged ezeket mind el lehet menteni a google accodhoz. Tudod, a felhőbe!
-
Drenadar
veterán
nézegettem az új telefonokat... és szerintetek, aki nem fényképezget a telóval, nem akar vele játszani... az új telóra váltásnak mi a jogosultsága? tippek? igen, győzködöm magam, hogy semmi értelme lecserélni a desire-t
-
Drenadar
veterán
válasz
enginev3.0 #37119 üzenetére
akkor az viszont gáz...
Nekem ICS-s rommal úgy hogy csak a fényerő van levéve minimumra néha megnyitom a facebookot, Gtalkot stb, írok ezt azt amazt simán kibír egy napot. (=mikor hazaérek kb 40%-on van mikor felteszem töltőre)
És minden szinkronizáció be van kapcsolva ami érdekel (Mail, időjárás, face)lehet az aksi a rossz?
-
Drenadar
veterán
válasz
enginev3.0 #37117 üzenetére
autómata fényerő. Az általában maxon járatja. Nagy fényben jó dolog a fényerő én leveszem minimumra. Kipróbáltam maxon: facechat HSPA-val full fényerőn 15 perc alatt 10%-ot esett (mit esett, zuhant!) az aksiszint.
Valszeg a gyerek sokkal többet nyomkodja mint te a tied, lehet több neki a widget is kint.
Mikor én megkaptam és élő háttérkép meg minden szar, agyon nyomkodtam kb 3 órát se bírt ki.
Ez ezzel jár
-
Drenadar
veterán
válasz
BlackTreff #36980 üzenetére
igen ennyi nekem tökéletesen elég...
http://revolutionary.io/ oldalt próbáld meg.
Nem az a lényeg, hogy gyári-e vagy sem, és nem a rom a lényeg. Mindegy. Itt csináld meg amit kell és menni fog.De a hboot verziót helyesen add meg...
-
Drenadar
veterán
válasz
BlackTreff #36977 üzenetére
érdemes lenne leírnod, hogy pontosan mi a hiba üzenet, attól sokkal okosabbak lennénk.
-
Drenadar
veterán
válasz
Intel q8200 #36964 üzenetére
szerintem meg az 1800-as aksi össze fogja magát szarni a 4 mag alatt.
-
Drenadar
veterán
válasz
enginev3.0 #36956 üzenetére
van aki nem használja a Google contact syncet? csak hogy minek a névjegyeket lementegetni?
-
Drenadar
veterán
nekem sose kellett a desire (hálózati)beállításai között nyúlkálnom
pedig volt benne már mindenféle sim kártya (pannon & gagyifon) és még a gyári 2.1-es időszakában.
utoljára a Sony K800i-nél kellett beállításokkal szarakodni. felhívtam a T ügyfélszolgálatát : küldje már el a beállításokat. oké. és egy perc alatt már be volt állítva minden.
Más:
kinek milyen widget jött be? nekem a beutiful widgets nem... tudom nem is kellene nagyon widgeteket használni mert merítik meg adatforgalom meg stb, nah de mégis? -
Drenadar
veterán
válasz
sityupityu #36233 üzenetére
meg ha nem tűzijátékot veszel fel... de ez olyan megállapítás minthogy ha kikapcsolom a telefont és kiveszem az akksit akkor lassabban merül, mint bekapcsolva
-
Drenadar
veterán
válasz
sityupityu #36231 üzenetére
Mert jól hangzik hogy HD felvétel. Én azt csodálom, hogy a gyári camera app-al nekem diavetítővel(HD felvétel) jobb képeket csinál mint fotózva...
-
Drenadar
veterán
válasz
sityupityu #36229 üzenetére
vicc volt.
A desire nem bírja el a HD felvételt. csak egy vicc az egész hogy tud ilyet. Persze biztos van ilyen olyan program ami valahogy optimalizálja, de ne várj nagy csodát.
de majd mindjárt jön RazorGTR1 és elmondja -
Drenadar
veterán
válasz
sityupityu #36227 üzenetére
kapcsold ki a diavetítés funkciót!
-
Drenadar
veterán
válasz
laci23-1 #36198 üzenetére
mind a kettő készülék teljesen más dolgokban jeleskedik. ezt neked kell eldöntened, gondolom nem randomgenerátorral választottad ki a mini pro-t mikor vetted. Ugye?
Szinte minden tulajdonságban ellentéte a desire. csak az OS-ben nem.
nagyobb, erősebb, és nincs fizikai billentyűzete.
-
Drenadar
veterán
válasz
Reddevil84 #36182 üzenetére
ha bemész a szolgáltatóhoz és kéred a függetlenítést akkor nem tabu a téma. pár éve csupán 20K-ba került ez a művelet. Minden egyéb megoldás elméletileg tiltott.
-
Drenadar
veterán
válasz
gutty85 #36125 üzenetére
nem akarok idepofátlankodni és biztos ez se úgy van, de JDK/SDK felesleges.
elég ez a driver és menni fog, illetve amit a HTC sync-el feltett a telepítő, csak a HTC syncet magát kell eltávolítani.és a diver: részletes képi útmutatóval...
-
Drenadar
veterán
és mi köze ennek ahhoz, hogy melyik verzió van fent? Alaplapcsere csak a Hboot-ot változtatta meg nálam, meg az Imei számot. Frissíteni nem frissítettek a rendszeren. És így volt a telefon 93-as és froyoval.
Tudom ízlések és pofonok, de annyira jó képe van ennek az AMOLEDnek
-
Drenadar
veterán
jah hogy a dézire. az nem volt lekonkretizálva. a kérdez azt kérdezte hogy melyik az utolsó hivatalos android verzió? és nem azt hogy a dézire micsoda. de lehet mindenen csomót keresni.
Nálad vitte, nálunk nem. És még nem érzem semmi hátrányát, hogy a revolutionaryval csináltam meg.
-
Drenadar
veterán
nem a 4.0-as ICS? android.com szerint az az utolsó
a 0.93-asat viszi az unrevoked, viszont a 0.93.0001-eset már nem.
Persze lehet mindjárt írja a kérdező hogy HR után simán ment. majd megvárjuk.
XDA-n is azt írják egyébként hogy a 93 és azalatti megy az unrevokeddel. Én se akartam elhinni hogy annak az egyesnek ekkora nagy szerepe van ott egy rahedli nulla után, de aztán mégis.Apropó... elméletileg a HTC már engedi az S-OFFot és kiadott hivatalos programot erre. Azzal senki nem próbálkozott még?
-
Drenadar
veterán
jólvan no. mindenki elszólhatja magát... attól még nem kell bántani azt a piros téglafalat!
Amúgy meg a HBOOTnál van a verziószám hogy 0.93.00001... de persze biztos mást jelent akkor az a verziószám. Peace...amúgy nekem semmi sem segített mikor hasonló problémáim voltak, aztán feladtam és megcsináltam a revo-val az meg egyből ment és S-OFF is lett
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
szerintetek mi lehet a baj?
adott a dézi, adott egy samsung cl6-os sd kártya, és a másolási sebessége : 530KB/sec.
ugye ez szerintetek se normális? -
Drenadar
veterán
nah szakik most segítsetek nekem!
legyetek oly jók!Fura a helyzet. Megnéztem a HBOOT verziót 0.93.000000000000001 gondolom az utolsó egyes miatt az unrevoked nem tudta rootolni.
Megnéztem a Revolutionaryval, azzal azt írta ki hogy minden király, S-OFF is megvolt.De...
nézem a programok között nincs ott a superuser. marketből letöltöttem a clockwokmodot, az is azt mondta hogy nincs root. HBOOT azt írja van S-OFF, de lehet akkor az is kamu?előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz
nyergess #36001 üzenetére
köszönöm az ajánlót.
rászántam magam, hogy root stb erre az unrevoked nem akarja rootolni a telót. restart után kommunikációs hiba próbálja újra... és már egyszer rootoltam, nem értem most miért nem akarja az igazságot? (lehet mert akkor winxp volt, nem win7?)
szóval most ezen szenvedek. megyek megnézem az 1.HSZ-t. -
Drenadar
veterán
el se hiszem, újra kezemben a desire!
Kicsit sokáig tartott, de kicseréltek szinte mindent. kijelző, alaplap, hátlap, optikai joy, és a gombjait is. Pedig azt hittem, hogy közlik a gombok nem garanciális mert biztos miattam sérült meg.(lekopott róla nyomokban a fémes bevonat és kegyetlenül karcolta az ember ujját)
kijelző: azt hogyan lehet megnézni, hogy amoled vagy lcd?
ha mondtam volna hogy karcos akkor vajon az érintő felületet is kicserélik vagy üveglap vagy mittomén mi?
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz
LordAndrew #35954 üzenetére
S-OFF ahhoz kell, hogy nyilt bootod legyen és tudj feltenni custom romot.
-
Drenadar
veterán
válasz
Skillet #35946 üzenetére
Akárhogy is nézzük kellemetlenség. És visszaélnek vele, hogy sehova máshova nem fordulhat az ember. Mert ha minden igaz csak ők a htc szerviz, akik garanciális ügyintézéssel foglalkoznak.
És akkor örüljek hogy nem veszik elő a ma oly divatos szervizes beszólást: a mittomén milyen indikátor beázást mutatott sry nem garanciális probléma.ha a HTC meg nem tudja biztosítani a normális alkatrész utánpótlást, akkor meg ne erőlködjön adjon egy másik készüléket. tetszenek a HTC termékei de ezek után no meg a sw frissítéshez való hozzáállásuk kapcsán sztem nem lesz több htc cuccom. persze ezt ők úgyis lesz*rják...
-
Drenadar
veterán
válasz
siofok #35944 üzenetére
Nekem eddig mindig felvették, sőt mail után vissza is hívtak.
nézegetem az új készülékeket, mindegyik elég drága és egyik sem tetszik.
Miért kellett pl a motorola razr-be pine trailes vagy milyen kijelzőt tenni? samu omnia után soha többet olyat... meg minek kell mindennek már majdnem 5"-nak lennie? -
Drenadar
veterán
válasz
Skillet #35942 üzenetére
Hát jó de figyelj a garancia erre van, nem? A gyártó garanciát vállal a készülékre. Ha nem kapnának alkatrészt több hónapig, akkor ennyi? Tessék szépen csendben várni? Értem én, hogy nem a szerviz hibája, hiszen törekednek a 15napos javítási idő betartására, de lehetne egy törvényi szabályozás, hogy X nap után automatikusan cserélik a készüléket, vagy visszafizetik a vételi díjat.
Még arra tudok gondolni hogy spórolás miatt megvárják hogy összegyűljön 10-20-100 alkatrészhibás ügyfél és akkor egyszerre adják le az igényüket az alkatrészre ezáltal olcsóbbítva a szállítás díjátolyan jó lenne, ha lenne itt egy szervizes, nem kell hogy bevallja hogy e-care-es csak mondja el, hogy ez hogyan lehetséges 2012-ben hogy több hónapot kell várni egy alkatrészre.
(azt már csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy mikor leadtam a készüléket azt az infót mondták hogy kb 5 nap
-
Drenadar
veterán
válasz
delbarta #35940 üzenetére
Hát én elkövettem azt a hibát, hogy egyből az e-carehez vittem be.
Az a durva, hogy meglehet ezt tenni, nincs rá semmilyen törvényi előírás. Vajon érdekelne bárkit is, ha fél évig lenne náluk? Max a tulajdonost. visszaélnek azzal, hogy sok embernek drága az ideje, és nem megy oda minden nap asztalt verni.
Én még csak 39 napnál járok, holnap elkezdem őket hívogatni. És legfeljebb írok egy mailt a HTC-nek meg a homarnak milyen jó is a HTC szerviz Magyarországon -
Drenadar
veterán
válasz
Skillet #35938 üzenetére
Talált süllyedt!
nem kell fájni? hát nekem már több mint egy hónapja van ott. Azt mondták hogy alkatrészre várnak. és vajon mivel rendelték meg? Mikor én japánból rendeltem 3 nap alatt kezemben volt a termék. UPS csodákra képes. Vagy már nincs alkatrész a Dézihez? Megvárják míg a HTC újra ki nem adja a készüléket?
A régi telefonomat is imádtam ami egy Sony Ericson K800i de már az is a végét rugja, nem lehet vele netezni, emailezni se, SMS-t se tud írni. Lehet megoldaná egy HR, de egyszerűen nem akarok vele foglalkozni. Nagy visszalépés egy Dézihez képest. Nekem a Dézi kell. Aztán lehet veszek egy másikat...
-
Drenadar
veterán
válasz
Skillet #35936 üzenetére
ne fájdítsd a szívem!
(Próbálnám most azonnal is, de a Dézim szervizben van nem szolgáltatóinál, hanem hivatalos HTC szerviz és ötletük sincs mikor kapom vissza. Törvényi rendelkezés: törekedniük kell a 15 munkanapra. Érted törekedni. Miért nincs ilyen a másik oldalon hogy a vevőnek törekednie kell kifizetnie a számláit? Ha meg nem sikerül akkor ez van)
De ha valaki tud segíteni ebben szívesen veszek bármi ötletet.
-
Drenadar
veterán
válasz
Reddevil84 #35934 üzenetére
én ami videókat láttam desire-s ICS romokról mindegyik akadt mint a diavetítés.
lemaradtam valami forradalmi újításról, vagy tényleg diavetítésre vágytok? -
Drenadar
veterán
válasz
james008bond #35916 üzenetére
ezért nagyon jó a miui rom. abban olyan backup van, hogy még a widgetekkel se kell bohóckodni utána...
-
Drenadar
veterán
válasz
racerx #35914 üzenetére
én a google docs-t használom erre, privát form-al. dátum, óraszám, megjegyzés. aztán excelt ha megnyitom az összesítve mutatja. de biztos van rá app, de minek még egy memóriazabáló ha az alap is tudja?
bár te kizártad az excelt de gondolom azért mert nem akarsz szerkesztgetni benne, de itt max az eredményért kell megnyitni
-
Drenadar
veterán
válasz
-Maci- #35235 üzenetére
cloudban arra gondoltam, hogy minden szerveren tárolódik, ha netre megyek, akkor syncronizál, ergo minden megvan egyből
legyen az progi lásd market, bár ott csak manuálisan lehet, de lehet adatok bármelyik google cucc...
én pl a google docs nagyon szeretemmás: nekem ebben az évben már nem lesz androidos telóm, nem jött hozzá alkatrész
marad a K800i.
-
Drenadar
veterán
válasz
-Maci- #35230 üzenetére
és az a 75 mega szabad hely is egy vicc.
nekem nem is engedett mindent az SDre tenni, és gyűlöltem hogy az a francos flash mindig updatelni akarta magát letörölni nem lehet, és ha marketre mentem akkor mint überhiper fontos updatet magától felrakta... gyűlöltem az alap gyári romot.És az is gáz, hogy minden alap program csak és kizárólag a belső memóriában érzi jól magát, mintha az emberek csak úgy cserélgetnék az SD kártyát, hogy azon nem lehet semmi... no nem azért, de úgyis minden cloudban van ha cserélgetném is, egyből szinkronizálna...
-
Drenadar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest