- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila04
tag
Ez mondjuk a a topikindítónak igen sok munkájába kerülne, ráadásul szubjektív, hogy ki mit tart fontosnak. A labelezés viszont nem igányel plusz munkát (hacsak nem szűrni a hamis labeleket, de ezt a fórum tagjai is megtehetnék). Bár akkor a pontozást is megcsinálhatnák a fórum tagjai, onnantól nem lesz munkája a topikindítónak.
Szerk: tényleg érdemes lenne ilyen fejlesztéseket eszközölni, hiszen 7000+ hsz-t elég időigényes dolog átolvasni, hát még a releváns infókat kiszűrni!
-
ThorsHUN
őstag
Azert az nem ugyanaz.
A samu pl 720p-s filmet is jatszik, a rockplayer nem (illetve igen 3-5 fps-el)
A Desi dualtouch-at elbasztak ahogy kell:S Idegesit nagyon.
Bar a jatek aztan fullra leszoppantja az amugy is merulo akksit, de akkor is sssza a csoromet rendesen. (Jah meg az igert divx lejatszas elmaradasa is)Szereny velemenyem:
Külső
Ergonómia Desire
Anyaghasználat Desire
Összeszerelés minősége Desire
Kijelző mérete, minősége Samsung
Belső
Kezelhetőség Desire
Sebesség Egal
Szoftver rugalmassága, bővíthetősége Egal
Felhasználói felület élménye Desire
Alapfunkciók
Hangminőség, vételi stabilitás ?
PIM funkciók ?
Adatkommunikációs képességek ?
Multimédia
Vizuális reszletesen
video felvetel: Samu
video lejatszas: Samu
fenykep: Desire
Audio Egal
Egyebek
Üzemidő ?
Ár/érték aránya ? Desire ? -
Integra
titán
szerintem félreértettél. a dézi kamerája igenis jó képeket tud csinálni.
szerintem ne erőltessük ezt, hogy az n95-öd milyen beszarás jó képeket csinál, mert odarakok mellé egy tz7-es képet és beszarás milyen szar fotókat csinál az n95-öd
arról van szó, hogy csodák nincsenek. természetesen a fejlődés megy tovább és menjen is. a baj azokkal van, akik nincsenek vagy nem akarnak tisztában lenni a jelenlegi technikai korlátokkal és azt akarják, hogy egy gombostűnyi szar olyan képet fotózzon, mint a legjobb kompakt kamerák.. -
delbarta
senior tag
A desire előtt én is galaxy-s-t akartam, de a vaku hiánya miatt ugrott a listáról. Múltkor is gyorsan kellett fényképeket csinálni a kocsi motorterében alul a sötét helyen, mert szétment egy gumicső, hogy be tudja azonosítani a bolt. Vaku nélkül nem látszott semmi a képen. Én pl. nem hordok minden nap fényképezőt magammal csak ha tudom, hogy kelleni fog. Ez meg mindig ott van kéznél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest