- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
james008bond #39044 üzenetére
Köszönöm! A többieknek is, akik segítettek!
Több mint 24 órája nem vettem le a hátlapot a Déziről.... Még a végén jó lesz?! -
prebuds
aktív tag
válasz
james008bond #38371 üzenetére
köszi, kipróbálom. qnadamnak is írom: CM mod romot használok, igazából a probléma az, hogy a rom beállításaiban a hangoknál lehet a csengőhang, média és ébresztő hangerejét állítani, viszont sajnos az ébresztőprogramomra nem az utóbbi, hanem a média hangereje vonatkozik (ez azért lehet, mert nem sípolás az ébresztés, hanem zeneszámot játszok le?). Ez a rossz. Ezt lehet vhogy orvosolni?
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #38354 üzenetére
Ha minden kötél szakad, akkor Linux alól csomagold ki az IMG fájlokat unyaffs2 paranccsal, telefonon full wipe, és Android Commanderrel másold fel a tartalmukat.
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #38351 üzenetére
Az MD5 hibával nem tudsz mit kezdeni.
Az egyetlen megoldás az lehet, hogy a restore-ban van arra lehetőség, hogy ne teljes restore legyen, hanem egyesével tedd vissza a memóra részeket. Ha innen a system, data, sd-ext, .android-secure részek visszajönnek, és az MD5 hiba a cache-ben, boot-ban, vagy recovery-ben van, akkor végülis a ROM-ot adatostul vissza tudod állítani.
Persze nem tudom, hogy a nem teljes restore engedi-e ennyire külön-külön visszaállítani a dolgokat, mert még sosem próbáltam. Nézz bele PC-vel egy backup.zip,be ott láthatod, elvileg mit lehetne egyesével visszatenni. A nandroid.md5 file minden .img file-hoz külön-külön MD5-öt tartalmaz, ha a recovery ezeket egyesével is ellenőrzni, akkor lehet esély a darabonkénti visszaállításra.
Mindenesetre nézd meg, hátha.... -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #38345 üzenetére
Csak nem te vártál az X-re, amit benchmarkoltunk?
Godimodi: Ha a kártya partíciói rendben vannak (Quick System Info Pro-ban az A2SD storage mérete száz MB-okban vagy GB-ban mérhető), akkor nincs ötletem, mitől lehet.
-
válasz
james008bond #38325 üzenetére
ha nem fejlesztenének, akkor így is maradna...
-
mycso
veterán
válasz
james008bond #38303 üzenetére
Ja, az a fényképező
Mondom azt nem tudtam lefényképezni, és csak zöld háttérnél látszik jelentősebben.
Pedig ez egy gyári szervizkód, tehát ilyennek lennie kell. -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #38303 üzenetére
Az szerintem a fényképezőgép
-
N4ri87
senior tag
válasz
james008bond #38204 üzenetére
Működik, köszönöm. Annak ellenére, hogy ez a rendszer tele van animációkkal, még mindig a sebességén csodálkozom. Ez gyorsabb, mint a lee 2.2f. Nagyon tetszik. Köszönöm neked is és Razornak is!
-
N4ri87
senior tag
válasz
james008bond #38198 üzenetére
Így tényleg jó, köszönöm!
Hadd legyen egy buta kérdésem: All apps hátterét lehet változtatni? Lehetne átlátszó, vagy fekete, mert bár tudom, hogy apróság, idegesít, hogy minden almenü háttere valódi fekete, kívéve az all apps-ét, ami inkább szürke. -
Koczó93
őstag
válasz
james008bond #38197 üzenetére
akkor elnézést, nekem már rég volt fent
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #38192 üzenetére
Vagy kamu, vagy engineering sample.
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #38192 üzenetére
Rendelek kettőt... olyan bizalomgerjesztő az ára... na meg az is, hogy One X elvileg, de a képen a sima ICS launcher van
-
N4ri87
senior tag
válasz
james008bond #38191 üzenetére
Felment 512-re is
. Nagyon tetszik, bár egyetlen zavaró hibát gyorsan találtam. Szerettem volna hátteret váltani de nem látom a mintákat, csak fekete téglalapokat. Ezen lehet segíteni, vagy ez ilyen?
-
N4ri87
senior tag
válasz
james008bond #38160 üzenetére
Hali.
Épp töltöm az általad ajánlott romot. Remélem a kacat gépem is hozzá járul, hogy kipróbálhassam. Kell tudnom valamit a telepítésről, vagy megy minden a szokásos módon? -
Exelsior
őstag
válasz
james008bond #38161 üzenetére
+1 ugyanezt gondolom én is. Több mint 10 rom-ot próbáltam ki mióta meg van a teló ami kb. 1 hónap, De egyik sem jött be, viszont a Sense 3.5-ben annyi minden megvan ami nekem kell hogy felrakok kb. 5-10 programot és minden megvan ami kell. és még helyem is van bőven és nem lassul le nagyon. Kinek mi
Én ez miatt vettem meg. Zte Skate-en volt CM rom-om de meguntam és gyűlöltem folyton minden visszarakosgatni.
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #38161 üzenetére
+1
Minden szavaddal egyetértek! -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #38049 üzenetére
Igen, kint lesz a One széria (V, S, X biztosan, talán az XL is). XL-t külföldről szerzek, a Dézi is külföldről van.
-
i400
senior tag
válasz
james008bond #38018 üzenetére
A One V-ből szintén hiányzik a 2. mag
tehát van esély arra hogy normálisan lehessen használni szvsz
-
zso79
őstag
válasz
james008bond #37993 üzenetére
Ezt mindenki döntse el maga, jelenleg 35-40k a különbség! Nekem tuti nem ér annyit, pláne, hogy a tegra-sat tempóban és akkuidőben megveri az S.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #37892 üzenetére
én nemtudom megcsinálni,mert nemértem mit kell
Várom a hozzáértők segítségét,aki esetleg kipróbálná,és leírná hogy kell ténykedni az ügy érdekében.
-
Exelsior
őstag
válasz
james008bond #37886 üzenetére
jók nagyon de úgy zabálja az aksit mit az atom. most még feltöltöm, nyomok neki egy kalibrációt azt kiderül.
-
arpy17
tag
válasz
james008bond #37859 üzenetére
Akkor most te vagy a valaki.
Köszi az ajánlást, azóta nézegettem, amióta írtál róla.
Egyébként a rom is teljesen használható, belakva sem lassult még, (2.5 nap után) tud mindent, amit kell. A kamera meg továbbra is nagyon f.sza! Tegnap az éjszakai üzemmódját próbáltam, meglepő mit ki lehet hozni a mi kis dezsőnkből! -
siofok
őstag
válasz
james008bond #37841 üzenetére
először énis azt hittem,de a megjelenítési felületnél kell kiválasztani.Nekem vmi Föld űrhajó néven van.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #37738 üzenetére
de az 5.5 changelog-jánál ír vmi superchargert nem?vagy az mi?
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #37712 üzenetére
na sikerült kidrítened mi az a V6 supercharger?
Vagy valakinek? -
Integra
titán
válasz
james008bond #37715 üzenetére
örülök, hogy végre kész a teló, minden app flottul bekonfigolva, akarja a fene újrahúzni az 5.5 miatt...
pár nappal korábban is jöhetett volna
-
siofok
őstag
válasz
ugyan ezt a kernelt irja a szoftverinfónál abban is,kipróbáltam.
-
Koczó93
őstag
válasz
Jó ez az 5.5? minden megy hiba nélkül,gyors? gyorsabb mint az AIO? Majd lehet felrakom egy próbát megér
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #37671 üzenetére
a hsz-eknél az utolsó elötti oldalon.
Most linkelte be a romot oda nemrég.
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37659 üzenetére
a live feed mióta egyenlő people profile pictures-zel? na midnegy, vágnám agyon azt aki ezt így kitalálta..
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37653 üzenetére
megvan a hiba...
accounts & sync-ben fb-nél be kell pipálni a sync live feed-et!!! ugyanis ez felelős a people-ben a profil képekért is.. szerinted??????????? elmormoltam magamban egy anyátok pi....ját, hihetetlen -
Integra
titán
válasz
james008bond #37639 üzenetére
megcsináltam a reinstallt. elsőre szar lett, valamit elronthattam a végén, nagyon sok app nem működött rendesen... meg leállt a market indulásnál..
azt vettem észre hogy gyakorlatilag marketről mindent visszarak magának csak ki kell várni. a titaniumot meg nem értem szerintem még rendesen és ott is ronthattam valamit. mondjuk nem vészes mert megvan minden, csak kicsit tovább tartott
amúgy kigyomláltam megint az installt, megint csak minimálisat telepítettem, de most a htc-nél figyeltem, hogy a htc pack fent legyen, ebben vannak a fő komponensek -
Integra
titán
válasz
james008bond #37637 üzenetére
vagyis akkor nem összeköthető a people profil kép hiánnyal? azt hittem
mod: és hogy lehet, hogy nincsen kijavítva?! irgum-burgum..
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37635 üzenetére
most nézem a titaniumot, de nem egy gombnyomás, itt egyenként kell minden alkalmazást kimenteni.. azt hittem hogy backup és már csinálja is ami a dolga. de ezek szerint nem
amúgy meg érdekel is, hogy mi az ami ezért felelős, melyik komponens. nem csak a profil képeket nem jeleníti meg, hanem pl mikor live wallpapert akarsz választani akkor csak szürke téglalapokat látsz, ugyanakkor ha kiválasztod, akkor működik rendesen.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #37616 üzenetére
Az első csokrot már kitoltam 3*-ra, miközben South Parkot "néztem", eddig nagyon jó
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #37610 üzenetére
épp akartam irni,hogy az meg mégegyszerűbb,bár én még nemigen másolgattam így a romba utólag dolgokat.
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37605 üzenetére
na jó egy gond azért van, dög lusta vagyok megcsinálni...
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37603 üzenetére
most már van titanium backup pro, úgyhogy nem nagy gond egy reinstall
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37600 üzenetére
asszem megvan a hiba, miért nem látszanak a képek a people-ben. mert kigyomláltam installnál a htc friends stream-et és azt mondja cimbora, hogy ez felelős a képek megjelenítéséért. bele lehet ezt tenni valahogy utólag, vagy újra kell húznom az egészet?
-
Kiss67
senior tag
válasz
james008bond #37571 üzenetére
Hát arra a forgatásra gondolok ami a képernyők között van. Nem lehet sima váltást mint a gyáriban?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #37574 üzenetére
Csak azt nem értem, miért csak az Ass modell kapja meg...
-
zso79
őstag
válasz
james008bond #37574 üzenetére
So?
-
válasz
james008bond #37568 üzenetére
most igen, bár eleinte a miui sebességével sem volt gond
meglátjuk. viszont a sense előnyeit egyelőre nem látom
-
válasz
james008bond #37565 üzenetére
alakul, köszönöm
igazából ez a cél, majd még utánanézek, mit lehet tenni. ha mást nem, kap egy fél lapot a homescreenen az ügy.
-
Kiss67
senior tag
válasz
james008bond #37568 üzenetére
Szia.
Leszedtem a Runnymade-t, és feltettem a MIU 2.3.2-t.
Azt mondod hogy a Runny 5.1 gyorsabb mint a MIUI?
Csak pl a Runny nál nem tudok betűmértete állítani , csak ha mindenféle font apk felteszek.
És hát az is borzasztó hogy utána a számológépnél akkor a a "mindet töröl" gomb hogy ocsmány.
Miért nem tudnak egy sok romból összerakott sok jó tulajdonságot hozo romot csinálni?
Minek van 100000 rom fenn ha majdnem mind ugyanaz?
Bár érteném!!
Tehát a runny 5.1gyors és nem lassul be? Ki lehet kapcsolni az a 3d forgatást a képernyők között? -
Integra
titán
válasz
james008bond #37565 üzenetére
ügyes kis tool
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37558 üzenetére
nem akarom magát a runny-t lementeni, csak az összes alkalmazást beállításokkal, hogy ha feltettem újra a runny-t, akkor csak a titaniumot töltsem le és utána sd kártyáról visszaállítson mindent, beállításokkal együtt. de remélem, hogy magának a runny-nak is a konfigolását is megjegyzi, loginek, szinkronizációk, háttérkép etc..
arra gyanakszom ugyanis hogy kigyomláltam túl a runny-t az elején és ezért nem látom a képeket a peoples-ben.. nincsen jobb ötletem...
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37546 üzenetére
na, megvan itt is az fb bug
process com.facebook.katana - bezáródik, nem megy a share.... -
arpy17
tag
válasz
james008bond #37546 üzenetére
Érdemes vigyázni vele, mert egy jó romot is tönkre lehet vágni egy rossz titaniumos backuppal. pl egy az előzőtől eltérő adatkezelésű romnál egyáltalán nem ajánlom
. (tapasztalat...) a mások által dicsért rom simán egy fagyogató rémálom lehet.
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37544 üzenetére
mondasz valamit
elég a sima, vagy érdemes megvenni? -
cekkk
veterán
válasz
james008bond #37539 üzenetére
Ez nálam is így van, de ha pl kiveszem a Sense-s face appot és aktiválom a sima face appot kikerülnek a képek, és várni kell amíg újra megtalálja és össze kapcsolja őket.
Most azt nem értem, hogy a life.contacts amikor fent volt a Sense FB app akkor leszedte a képeket, amikor már csak a sima Fb app van nincs kép. Nem tudom, mit kellene csinálnom. Vagy pl ha Sense FB app van jobb minőségű képeket tölt le, de sajnos beragadt a szinkronizáció, és így kikellet törölnöm. -
Integra
titán
válasz
james008bond #37536 üzenetére
akkor nem tudom mi lehet az oka, egyetlen fotó sem jelenik meg..
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37534 üzenetére
be van nekem pipálva, de mégse
amúgy én nem akarok minden fb kontaktot a telefonban, a google a fő kontakt listám, csak azokhoz rendelt fotók kellenek. -
Integra
titán
válasz
james008bond #37524 üzenetére
mr. bond, azt mondja meg nekem, hogy amikor összefésülöm a gugli és az fb kontaktokat people-ben, miért nem teszi be a képeket?! csak azokét látom, akiknek gugliban van feltöltve profil fotó.
egy másik érdekesség is van, business calendar nem tudja összeszinkronizálni az fb calendarom, egyszerűen nem látja. gmail az faszántos, de fb nem. ez rom független, már korábban is észrevettem. viszont itt fb-ben kellene valamit engedélyeznem? lezárhattam kifelé a calendar megosztásom? nem emlékszem ilyenre ugyanakkor.. ezért fura..
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37524 üzenetére
igen, nem szeretem a sok szemetet amit nem használok
na és hogy rakok rá appot azokra a bogyókra? hol kell konfigolni? -
válasz
james008bond #37518 üzenetére
persze, visszateszem recoveryből, csak gondoltam kikerülöm a backup-kártyaátformáz-install-wipe-mégsemférekel-kártyavisszaformáz-restore kört
de így már pozitívabbnak tűnik a dolog, köszönöm -
válasz
james008bond #37500 üzenetére
node mégis mennyivel lassabb?
illetve sima a2sd esetén mi kerül az ext partícióra? ha jól emlékszem, nálam most lx-a2sd van (app, app-private és data van az exten, dalvik a belsőben), és kb 640 mb-t használok az extből, a 287 megás belsőből pedig 170-et.elférnék így a sima a2sd megoldáson?
kezdem lassúnak érezni a miui-t, kipróbálnék valami gyorsathogy aztán rájöhessek, mik hiányoznak a miuiból...
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37514 üzenetére
a htc people-t használom. meg szeretem a kinézetét is.
eddig nagyon ígéretes!! az összes eddigi romot veri sebességre amit próbáltam.
és még egy bug sem jelentkezett sehol, most megy a belakás.. -
Integra
titán
válasz
james008bond #37511 üzenetére
teljesen csupasz installt rakok fel, egyedül a voice call patch-et engedem.
nem, htc dolgait sosem használtam. widget-jeit sem
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37507 üzenetére
meg ext 4-re kell formatálnom.
ext4-et milyen paraméterekkel?
ha usb-n disk drive-nak be van dugva a telefon, akkor lemerjem formatálni az ext3-at? -
Skillet
addikt
válasz
james008bond #37505 üzenetére
Ez akkor most a befutó? AIO már nincs napirenden? A videot sajnálom. Igaz, hogy én is csak nagyritkán használom... de olyankor jó volna ha nagyobb felbontást is tudna. A sense-es ics még odébb van. Meg amúgy is botrány, kilettem tőle
szóval gondoltam sense 3.5, de kompromisszumos ez is. Most insertcoin van fent jóideje. Teljesen rendben van. De azért csábít az újabb
na majd még meglátom, minden esetre a video nagyon meggyőző. Tetszetős.
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37500 üzenetére
-revolutionary-
bravo pvt1 ship s-off
hboot-6.93 1002
microp-031d
touch panel-synt0101
radio-5.11.05.27
aug 10 2010 -
Skillet
addikt
válasz
james008bond #37496 üzenetére
Mit kell róla tudni? Felraktad te is? Kipróbálnám én is ha tuti jó. Fényképezés, videofelvétel? Mi kell hozzá? S-off nincs. Clockwordmod recoverym van. Régi, mindig elfelejtem a számát. azaz. 2.5.0.7.
akkor az rendben. Azzal menni fog...
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37496 üzenetére
mitől ilyen gyors ez?!
linket hozzá pliz -
dombila
őstag
válasz
james008bond #37465 üzenetére
Óra tekintetében nézd meg a PZoley ICS-ben lévő Fancy Widget 3.5.5-öt. Még Sense 3.x szerű órát is tud a hagyományos Sense óra mellett.
Az egyetlen szépséghibája, hogy a lapozós órán nem látszik a lapozás középső éle. Érdekes, mert a Fancy Widget 1.0.8-on még látszott...
Ja és elég jó időjárás része is van, location-ként 5 időjárás szolgáltató közül választhatsz.
Én Blade-en, CM7-en most ezt használom. Nekem bejön.Simán ki tudod szedni PZoley ROM-jából, a Play-en ingyen csak az alap verzió van, az sokkal butább.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #37465 üzenetére
Letöltesz egy másik órát, na bumm
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #37447 üzenetére
Az szerintem pont nem fog bekerülni, mert nem Adreno GPU-ja van. A One X-nek ott lesz viszont a TegraZone.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #37439 üzenetére
Én azért bízom benne, hogy nem kamu. A PS Store ugyanis még nem volt elérhető az MWC alatt, nemrég indult be.
-
arpy17
tag
válasz
james008bond #37311 üzenetére
wow. jó kis cikk.
hetente be lehet majd linkelni, a szokásos milyen karit vegyek kérdésre... -
dombila
őstag
válasz
james008bond #37238 üzenetére
Én is nézegetem az One szériát, nagyon bejövős, de félek nem lesz olcsó (főleg az X)
Ugyanakkor az X kivételével a többi tulajdonképpen a korábbi modellek egy ICS-re felturbózott változatai:One V - ICS-re tuningolt Desire: picit javított CPU, ugyanaz a kijelző, csak memóriában több (4 GB internal, 512MB RAM ???? A Déziben már két éve 576MB van), hogy menjen az ICS, meg persze változott a design + Beats Audio
One S - ICS-hez felújított Sensation, de legalább már 1GB RAM van benne.Meg persze játszanak az internal memóriával is (16GB, 32GB, van SD, nincs SD).
Ha így nézzük, akkor csak a One X az igazi újdonság - már csak a CPU miatt is.
Én kicsit attól tartok, hogy ha lecserélem egyszer a Desire-t valami újabbra, jobbra, ICS-vel, akkor már nem fogom cserélgetni a ROM-okat. Egyrészt nem lesz hozzájuk ennyi, mint a Dézihez, másrészt az új ROM-ban minden benne lesz, amiért most ROM-ol az ember.
-
Skillet
addikt
válasz
james008bond #37218 üzenetére
A one x-et? Hmmmm. A szívem mélyén mindig is irigyeltem a gazdagokat
De legfeljebb majd eladom az autómat, és veszek egyet én is
Viccet félretéve....decemberben lejár a 2 év garim. A telefont még előtte el kellene adnom, garival talán picivel többet ér. De amúgy szeretem, nincs vele bajom, csak nem igazán szeretném garancia nélkül használni. Ha betojik, nem hiszem, hogy megcsináltatnám. Így nullára csökkenne az értéke. Ezt nem szeretném. De aztán ki tudja mit hoz a holnap. Lehet még hosszú évekig használni fogom hiba nélkül. Passz. De azért remélem lesz lehetőségem majd váltani valami jóra. Bár ilyen akciót mint anno a telenor desire-nél kifogni 30 ezerért...nem nagyon valószínű...sajnos. -
Skillet
addikt
válasz
james008bond #37206 üzenetére
Most viccelsz?
aio romokban te vagy otthon
-
válasz
james008bond #37211 üzenetére
ezt a class10 dolgot valaki magyarázza már el, hogy miért lassabb kisebb fájloknál
(cl10 kártya van a telefonomban, nincs vele gond, de érdekel a dolog háttere)
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37211 üzenetére
utána nézek, köszi
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37209 üzenetére
mennyi egy class6 kari 16gigás? a class2 amúgy okozhatta az akadást néha?
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #37199 üzenetére
igen,énis még jó hogy google fordítóval megnéztem az uccsó hsz.-eket,mert különben énis feltettem volna a 4.0-ást,csak irta hogy mindjárt javítja a wifit.
De már szedem,kiv. vagyok.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #37196 üzenetére
asszem megvárom a 4.1-et,azt unalmamba teszek 1 próbát.
-
Koczó93
őstag
válasz
james008bond #37191 üzenetére
Ez lesz a következő, de most felraktam a 6.0.4.3at eddig szépen működik. Nem látok nagy változást talán az RC tweak újabb benne és ebben is lehet fekete redőnyt beállítani.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #37191 üzenetére
ez mennyiben másabb az álatlunk eddig használt ronnymade-től?Kinézetre gondolom ugyanaz.Akksiidő,sebesség,vagy miben jobb?
-
Kiss67
senior tag
válasz
james008bond #37174 üzenetére
Szia.
Melyik az az RSK?
Milyen rom?
köszi. -
Intel q8200
senior tag
válasz
james008bond #37174 üzenetére
Megoldható sok romnál a billentyűzár csere, csak akkor a hívó nevét nem írja ki.
Ezért szeretnék olyat felrakni, aminek alapértelmezettje. -
Tarantula33
tag
válasz
james008bond #37098 üzenetére
hasonló hozzá a kamera szerintem jobb, talán gyorsabb, szerintem jobb mint az AIO.
-
prezson
tag
válasz
james008bond #37076 üzenetére
ok, megnezek egy másik romot. Nem tudom, milyen buheralasrol beszélsz, felreertetted sztem. Csak kalibraltam, amit új akksinal kell.
-
Skillet
addikt
válasz
james008bond #37000 üzenetére
ez egy sima android meg valami ócska launcher. Nem az? Tök mindegy, olyan a hatása. Gagyi nagyon. A htc a sense miatt olyan amilyen. Anélkül meg...
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #36991 üzenetére
Nem olyan rossza ez a Sense 4. Az új fajta launcher ikonjai mutatják hány üzenet/levél/esemény érkezett.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #36991 üzenetére
Valamerre fejlődni kell, én is maximálisan Sense párti vagyok, mégis azt mondom, hogy jó lesz ez, főleg hogy a Sensation kimaradt, már ideje lesz beruházni valamire
De még ez is bőségesen elegendő lesz, és bizony lehet, hogy nem fog elgurulni a gyógyszerem, és reálisan döntök, ha lesz akkora árkülönbség.
-
zgy
csendes tag
válasz
james008bond #36974 üzenetére
Nem kizárt....de létezik, az hogy összefüggés van a szilikontok, meg az említett jelenség között?
Nekem egyre gyanúsabb... -
babati
aktív tag
válasz
james008bond #36854 üzenetére
köszi a hozzászólást. mondjuk én pont nem azért vettem a telefont mert így meg úgy szép a sense, igazából le..arom
azért vettem mert gyors, maga a telefon jól néz ki. arra, hogy megnézzem az időt meg esetleg az időjárást nincs szükségem a sensre ami kitudja mekkora memóriát lefoglal alapból. programokat meg tudnám nyitni alap rendszeren is szóval nekem fölös a sense. volt winmo.-m azon ki lehetett kapcsolni a kezdőképernyőt. itt nincs rá lehetőség. (de mondjuk azt nem értem, hogy reklámozzák hogy fél giga ram meg ienek, de annak a felét kapásból lefoglalja a sense szóval nagyon parasztvakításnak nézett ki a dolog). na de mind1 csak érdeklődésképpen írtam. üdv.
-
Aryan
senior tag
válasz
james008bond #36781 üzenetére
Köszi a választ. Felraktam 4ext touch-ot, de nem bántam meg, egész jó pofa. Ha valami gond lesz vele, akkor vissza kerül a cwm. Kíváncsi leszek a régiekhez képest mennyit gyorsult a Runnymede rom (most rakom fel).
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #36770 üzenetére
Jaja, ment a régi recoveryvel is.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
james008bond #36748 üzenetére
Nekem ez van fent:
Runnymede AIO V6.0.4.1 Special Edition Stable Version.
Ez az lenne, amit Te írsz? Vagy ez mégsem a stabil 6.0.4-es nem beta verzió?
Bár a stable felirat csak jelent valamit.De, hogy a2sdx vagy a2sd, azt én nem tudom hogyan tudom megnézni.
-
Brain75
senior tag
válasz
james008bond #36739 üzenetére
Igen minden úgy van ahogyan kell lennie.
Most egy class6-os 8GB-os kártyával próbálom, de mindig boot loop a vége.
S-OFF nincs a telefonon, de azt írták nem is kell.
A HBOOT verzióm pedig 0.80-as de ez sem lényeg ha jól tudom. -
potyi23
senior tag
válasz
james008bond #36728 üzenetére
en inkabb nem nokaihoz hasonlitgatnam,mert nalam a nokia reg elvesztette a telefonokhoz meltosagat. mar 6 eve nemtud telefont csinalni ,egyszeruen vicc kategoria 12 eves kislanyoknak..
A hatlap kamera resze foltosodik,eleg hamar cirka 4 honap,es olyan fotot csinal mint egy 3200.
!gombok gyorsan kopnak,oldalan egyszeruen fogjak magukat es nemmukodnek,a bakapcsolo gomis megadja megat egy idoutan.Aksi ,ugy ahogy a tobbi okostelo ? !! hm ? az hogy lehet hogy a nalam levo samu wave 1-2 szeria teljes nyuzassal majdnem 4 napig birja ...hm !soha nemvolt fagyas,ujraindulas,es szervizt sem ismeri miaz. N95 meg amint montdam egy vicc kategoria,kacsazni a vizen,esteleg kocsi bakolasnal alatetnek
nemtudommiert vettem ilyet ,talan azert mert nemtudtam h mit veszek...
-
Brain75
senior tag
válasz
james008bond #36708 üzenetére
Mekkora SD kártyát használsz ?
Nekem van egy 16Gb-os de azon a régi rendsezrem van. Most próbaképpen betettem egy 2GB-ost. Gondoltam próbára elég lesz. -
Brain75
senior tag
válasz
james008bond #36705 üzenetére
Szia
Megvolt minden telepítés előtt.
Az EXT 4 az primary.
Mindent úgy csináltam ahogyan le van írva, de már 30 perce megy és nem bootloop-ban van hanem a boot animáció megy 30-35 perce. -
Brain75
senior tag
válasz
james008bond #36692 üzenetére
Hello. Megpróbáltam felrakni a 6.04-es runnymede ROM-ot.
Stock hboot-om van. A telepítés befejeződik és utána csak a boot animáció meg egyfolytában. EXT4 partició van az SD kártyán kicsivel több mint 1 giga.
Mi lehet a gond ????Üdv
Gyula
-
Intel q8200
senior tag
válasz
james008bond #36691 üzenetére
Rendben!
Akkor jön a 6.0.4-es.
Remélem az be fog válni végre.
Ott van tapasztalat a lakatos billentyű zárral? -
19680219
csendes tag
válasz
james008bond #36676 üzenetére
Közi a választ! Újraparticionáltam az ext4-et, újból felrakam a 6.04-est de ugyanaz volt a helyzet, így visszatettem a MIUI-, de még mindig nem értem, hogy mi az oka hogy a Runnymedet miért nem sikerült felrakni!
-
cekkk
veterán
válasz
james008bond #36654 üzenetére
Be volt
Még a tokot is leszedtem róla, mert azt hittem az a baja
De a gyárival kipróbálva semmi baj nincs, a másikkal lesz a hiba valamiért
Na de lényegtelen is, ma kellett volna a futáshoz, és nem próbáltam ki előtte, de most már jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest