Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
válasz
racerx #33366 üzenetére
Érdekes, eddig nem ezt tapasztaltam. Neked ez csak néha fordul elő, vagy 10%-ról minden esetben 0-ra ugrik és kikapcsol. Ha igen, akkor ez új kora óta így megy?
Csak azért próbállak ilyen részletesen "kifaggatni", mert nekem lehet, h más gond is van a töltéssel. Egy miniUSB-s HTC töltő + mini > microUSB adapterrel próbáltam tölteni a telefont, de nem sok sikerrel. Azt írta, hogy USB-s töltésen van és bekapcsolt állapotban 0mA volt a töltés nyeresége (tehát pont fedezte a teló energiaszükségletét, az akku szint maradt), standby-ban kb. 300mA-ral nőtt az akku szintje. Ráadásul egy mikor feldugtam, kiírta, hogy car dock módba lépett, és elindult egy autós mód progi.
Ugyan ezzel a szettel a kollégám LG O Black-je simán töltődött. Volt régebben egy másik microUSB-s kábelem is amit a gyári 220V-os töltőfejbe dugva szintén alig töltött.Lehet, h az én gépemmel van valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest