- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
FeRRaR1 #38396 üzenetére
Köszönöm a választ.
A Pzoley féle romot majd megnézem, az akkus dologtól függetlenül, bár nekem semmi bajom a Runnyval sem.
A Nexus One akku kalibrációt hétvégén megejtem, idegesít, hogy pontatlan a kijelzés. A Nexusomon is agybajt kaptam tőle.
Az E-Care válaszát várom, hogy náluk mennyi egy akksi, aztán szerintem veszek is egyet.
-
Mr X
veterán
válasz
FeRRaR1 #38389 üzenetére
Jelenleg ez van fent:
2.6.35.10_basekernel-gfb1198d-dirtydroidzone@shell-21003 #18
A Runny Rom ezt rakja fel. Tiamat kernel volt még fent, de az Oxygen romhoz jó, én meg sense-et szeretnék.
Milyen kernelt próbáljak?
Bár azon is gondolkodom, hogy feldobom a rootolt gyári GB-t, hátha...
-
Land
veterán
válasz
FeRRaR1 #38246 üzenetére
Hát úgy érzem nem ártana elhívni a haveromat és újracsinálni a dolgot
S-Off elvileg sikerült. Beta Keyt beírtuk ahova kellett. Hangerő LE+Power gombokra bejött a fehér hátterű HTC-s felület. Fastboot, Recovery stb elérhető belőle és a kijelző tetejét ott virított a Revolutionary felirat. Tehát ez vélhetően sikerült
Akkor innentől kellene újracsinálni?1. Felrakni a Recoveryt: Clockwork Mod - 4Ext recovery / Touch
2. Minitool 5.2 Home Editionnal particionálni. 16 GB-os a kártya. Először 14 GB FAT32 64k, majd 2 GB Ext2 4k. Mind a kettő Primary legyen?
3. Aztán felmásolom a ROM-ot, majd a Wipe zip-et: Full wipe no journal ext4 1.1
4. Telepítem a Zip-et, majd a ROM-ot. Abból is a 245-250 MB szabad helyes verziót.
5. Reboot és örülésJól írtam le? Pl. Dalvik Cache ürítést megcsinálja a Zip?
Köszi!
Land
-
-Maci-
addikt
válasz
FeRRaR1 #37819 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos nekem a tárcsázó iszonyatosan halk. Majdnem hogy nulla. Kézből nem is hallani.
A beállításokat, amiket javasoltaál megcsinálom, bár jórészt már úgy van. Egyébként valamilyen szintem szeretném, hogy animáljon, ezért is kérdeztem a kártyát...
Köszönöm szépen!
-
dani3l
őstag
válasz
FeRRaR1 #37079 üzenetére
Nekem pl akksi kalibralas utan kezdte el azt jatszani, hogy 20%-nal kikapcsolt, aztan utana mikor be akartam kapcsolni mar 0% volt.. Szoval az az akksi kalibralas is marha sokat erhet. Mondjuk mashol meg nem is hallottam hasonlot..
Az ejszakai töltest sem ertem igazabol, en miota telefonom van, azota ugy töltöm, es soha nem volt problemam az akksikkal. Elözö telom is (se w910) 2 ev utan kezdett gyorsabban merülni, elötte 4 napot siman birt.
Egyebkent szerintem rom függö is az üzemidö, 1-2 hetig hasznaltam PZoley fele ICS romot, es marha jol birta az akksi, ejszaka ilyen 8-10 ora alatt 4-5%-okat merült, MIUI sem rossz, de az azert valamivel gyorsabban.
-
dani3l
őstag
válasz
FeRRaR1 #37027 üzenetére
Mondjuk ha kigyomlalja az ember azt a sok fölösleges kacatot, ami alapbol fölkerül, akkor azert lehet nyerni par megat, de tenyleg eleg szükös vele a hely. De atmeneti megoldasnak peldaul jo lehet, amig nem cserel memkarit, meg igy mindjart kiderül az is, hogy valoban az e a hibas egyaltalan..
-
dombila
őstag
válasz
FeRRaR1 #36989 üzenetére
Van/lesz belőle több változat is itt lehet megnézni őket.
One X
One XL
One S
One VÉn továbbra is úgy gondolom, hogy a 32 GB (amiből 26 szabad) lesz a programok számára is elérhető felhasználói memória. Mint a Nexus S-nél. A többi változatnál ezek kevesebbek is (16, 4, ...) és csak a 4 GB-os modellnél van SD bővítési lehetőség (One V).
A Sense pedig ilyen lett... A gyűrűs feloldás megvan, és szerintem a widgetek ill. a belső megoldások is megvannak (pl. normális Facebook Contact intergráció, ...) csak a launcher változhatott, haladtak kicsit az idővel. Gondolom jobban beállítható, ...
-
-
AnTomySm
tag
válasz
FeRRaR1 #36364 üzenetére
Debugging be volt kapcsolva, Diverek fent vannak.
Szériát is többször átnéztem, biztos ami biztos.
Recovery-re yes-t mondtam.Azért nem is értettem, hogy miért akadékoskodik.
Nem volt még buherálva a telefon, gyári állapotból indultam ki. (Hacsak nem elöttem (használtan vettem) valaki belenyúlkált már, de ha így is volt vissza lett állítva.)james008bond
Nem tudom mi az a superuser dolog
-
batabe
senior tag
válasz
FeRRaR1 #36364 üzenetére
a revoltionary wiki-je szerint nem csinálja meg a rootot
Does Revolutionary give me root?
No. You will need to flash this zipfile from recovery. -
-
-
racerx
őstag
válasz
FeRRaR1 #35802 üzenetére
Sajnos semmit sem jelent ez , nekem az a tapasztalatom. Majd jönni fog egy olyan időszak, amikor meg 1 óra alatt merül 30%. Nálam is multkor, 2 és fél nap után tartott 40% az akksi (másfél éves a teló), most meg fél nap után, holott nem nagyon használom másként. A batterystats törlése után szokott az lenni, hogy pár töltésig, sokkal kevésbé merül, de aztán visszaáll minden a régi kerékvágásba. Sajnos nagy csodát én még nem tapasztaltam desire akkuhasználatában
-
válasz
FeRRaR1 #35793 üzenetére
kártya kiürít, minitoolsszal surface scan, win saját lemezvizsgálata, meg telepakol - md5-öt összehasonlít, mindezt kártyaolvasóban, így bezzeg nem hibázik a kártya
mindenesetre kártya újrapartícionálva hetes minitoolsszal, wipe, kétnapos nandroid vissza, híváslista és smsek mybackupból, most működik minden, aztán meglátjuk, mi lesz ebből.
james008bond: az mit tud? láttam már többfelé, de sehol nem írták le, hogy mivel jobb.
-
válasz
FeRRaR1 #35790 üzenetére
az újrapartícionálás megvolt, egyelőre megpróbálok sd nélkül létezni, de sajnos valahol bug van a miuiban, mert ha átállítom az a2sd-t internalra, akkor valami nem marad kerek, és az összes beállítás elvész (app+system), viszont az ext3-on is marad 5 mb felhasznált terület... bő 30-40mb adat egyszerűen eltűnik mozgatás közben, és nandroid restore után sem kerül elő... utána visszaváltva lx-a2sd-re a feltett appjaim is eltünedeztek, pedig ez korábban megoldotta már ezt. gyász... szerencsére mindenről van mai mentés, de attól még nem öröm ez az egész
-
válasz
FeRRaR1 #35781 üzenetére
hm. mitől lassul jobban a cl10? árban nem volt nagy különbség, a két partíció miatt usb-n elérve azért a cl10 gyorsabb mint az előző cl6 (tesóm megkapta), működés közben meg nem érzek különbséget.
na csinálok egy backupot és újrapartícionálom a kártyát, köszönöm az ötletet
-
Skillet
addikt
válasz
FeRRaR1 #35723 üzenetére
Elolvastam. Nekem is adata van. Tökéletes. És még sokaknak. De ezt neked nem kell mondjam, tudod jól. Nálad inkább hibás darab lehet. Én nem próbálkoznék vele tovább. Viszont a reklamációra kíváncsi lennék, hogy hogyan tesztelik le, hogy van-e baja vagy sem, mivel a fat tökéletesen megy. Bár az is lehet, hogy nem bohóckodnak ilyesmivel és a kezedbe nyomnak egy másikat. Ha van fejlemény, írd meg.
-
Drenadar
veterán
válasz
FeRRaR1 #34997 üzenetére
Nekem még az első generációs van nah...
A képe emiatt még gyönyörűbb, kivéve ha túl sok fehér szint kell megjelenítenie, mert akkor vibrál mint állat.
Én óvtam a desiret, a gombjai mégis kopnak, de úgy hogy az aluminium bevonat szakad le róla, ezért "érdes" a felülete.
Van rajta karc több is pedig nem dobálom és mindig figyelek hova és hogyan teszem le.A "problémámra" meg egyetlenegy hasznos tippet kaptam a XDA fórumról : WD40. persze nincs itthon, de erre kíváncsi leszek, megoldja-e?
És jah ki kell próbálni. Csakhogy az első másfél évben én is imádtam a készüléket... vagyis nem 5 perces tapasztalatokat írtam le.
és ha jobbak lennének a gombjai (amit egyébként horror áron cserélnek) és ha nem lenne ez az idióta optikai joy én sem akarnám lecserélni semmire sem.
(#34998) Edenyke: Igen lehet hogy hibás... sőt 100%, de még így is tetszett. ha orrod elé dugnám te is látnád a vibrálást.
full wipe rom csere mellett is megmaradt a joy hiba.Gombok : nem nem funkcionálnak, hanem egyszerűen csak leszakad róla a "fémes" bevonat.
Kijelző karcossága : végül is tök mindegy, bekapcsolt kijelzőnél nem lehet észrevenni. és nem, soha nem tettem úgy zsebre a telefont hogy bármi más lett volna a zsebemben, köszike a feltételezést. -
Zirowe
nagyúr
-
dombila
őstag
válasz
FeRRaR1 #34702 üzenetére
Az mindenesetre érdekes, hogy először azt mondta a HTC, hogy az ICS-hez már nem lesz Sense. Ehhez képest az azóta kiszivárgott telefonjai mindegyikénél ott van az Android 4 mellett a Sense 4.0 is
És ugyan lehet, hogy nem lesz Tegra-s telefonja -szerintem is kitart a Snapdragon mellett -, de már megint megjelent a 4 magos processzor hír, mint a múltkor. Igaz most csak 4x1.5 GHz és nem 4x2.5 Ghz.
Valószínűleg a 4 mag valódi cél és dolgoznak rajta, csak mindig máshogy szivárog ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest